Tudomány és technika

A magyar kutató, akit a CIA finanszírozott - Dr. Egely György, Jakab István

Hogyan lesz nyilvánvaló egy magyar kutató számára az, hogy a CIA finanszírozza? Hogyan tudunk időben ugrálni? Milyen paranormális jelenségek vannak, amikről már mindenki tud, de mégsem ismerik el hivatalosan a létezésüket? Mire jutott az agykutatás ezen a téren?
Mi a helyzet a telepátiával, a gondolat terjedésével, mi ezeknek a fő energetikai vetülete? A paranormális jelenségek következetes tagadásával vajon hogyan fogjuk tudni megérteni az elme és a memória, valamint a lélek működését?
Dr. Egely György és Jakab István beszélgetése.
#CIA #VNTV #magyarkutató

Megjegyzés 

 1. Erno Godo

  Erno Godo

  6 napja

  Laikus kérdés,... lelki jelenlét hol van az agyhalál állapotban,.? van egyáltalán teljes agyhalál?... tudatom az agyam által létrehozott érzet, tapasztalat?..? Test - lélek az ember sima élete, biológiai teremtett világom, egy örök szellemi erő (Teremtő) által,... emberi tudomány a Teremtő képlet (földi aranymetszés képlete) megoldást keresi... Csakhogy agyalgatunk a saját anyagi(korlátozott) szintünkön... Egész Világegyetem a Teremtő megnyilvánult jelenléte által működtetett Egység... Ő a Mindenség fogalma... embernek anyagba zárt fogalma (kicsi nem tapasztalja a végtelent, ő kevés hozzá, igaz része is annak).. Üdv /Goden köszönöm

 2. tibó Szasza

  tibó Szasza

  6 napja

  Hajaj, de sok semmi elmebaj van itt a "túlvilágon tudós urak

 3. B. B.

  B. B.

  7 napja

  Nagyon jó műsor volt! Köszönjük! Érdekes, hogy mind fanatikus okkultisták akik irányítják a fanatikus materialistákat,.

 4. Nicola Angelo

  Nicola Angelo

  8 napja

  Orulok,hogy hallgathatom onoket,sok sikert kivanok

 5. Jasmin Angel

  Jasmin Angel

  9 napja

  Angliából, Londonból nézem a VNTV-t, és hálásan köszönök minden egyes adásukat! Negyven év körüli nő vagyok, néhány éve fedeztem fel, hogy létezik a VNTV, és naponta legalább egyet megnézek, de mostanában volt, hogy négyet is, hisz manapság több időnk van. A telepátia most is működött, mert épp azon gondolkodtam, vajon hány műsort nem láthattam eddig, amikor a legújabb, Dienes István úrral készített műsor végén elmondja kedves István, hogy "lassan kétezer adáson túl vagyunk egyébként". Istennek hála, van még mit megnéznem! Ennél jobb kikapcsolódás nem is létezik számomra. Mindegy, hogy milyen távol "fújta a szél" a Mag-ot, a távolságtól függetlenül az energiák működnek. Sok-sok szeretetet, és pozitív vibrációt küldök!

 6. Szabó János

  Szabó János

  9 napja

  Tények a SARS-COV-2 a továbbiakban „covid” vírusról • A „covid” egyes helyeken 8 után máshol 11 óra után jár ki gyakrabban, pont amikor kisebb a forgalom. • A „covid” nagy része nyáron nyaralni megy, a strandokon belül nem ragályos azon kívül igen. • A „covid” ahogy vége a nyárnak pontos időben visszatér, szeptember elsején lepakolja a táskáját és elkezdi a hullámokat • A „covid” nem szereti a nagy multi bevásárló központokat és plázákat, mert ott túl sokan vannak. Inkább megtámadja a kávézókat, éttermeket, iskolákat, kisvállalkozásokat, edzőtermeket, templomokat, a nyílt utcákat …stb. • A „covid” a vakcina beadása után is végzi munkáját. Továbbra is csak maszkkal és távolságtartással lehet védekezni ellene. • A „covid” utálja Svédországot nem hajlandó zaklatni az embereket sem a shopping centerekben sem az éttermekben. • Afrikában akkora a szegénység hogy a „covid” csak pár országban telepedett le. Főleg Tanzánia elnökével rúgta össze a port, mert azt mondta neki, hogy a papayában is megtalálható. A „covid” annyira megsértődött, hogy ott is hagyta Tanzániát. • A „covid” 970 millió dollárt fizetett volna a fehérorosz elnöknek a letelepedési engedélyért, de mivel ott nincs demokrácia így nem kapta meg első körben. • A „covid” otthagyta szülővárosát Wuhant. • A „covid” szaporodásához szükségeltetik a TV. • A „covid” idomítható ezt politikusok és „covid hívő tudósok” már bebizonyítottak. Azonnal reagál, ha ezek szólítják. Ha ők jelzik neki, akkor átmenetileg szünetel, kevesebb örökítő anyagot produkál, hullámzik, mutálódik sőt legújabban már a mutációk össze is olvadnak, hogy még veszélyesebbek lehessenek. • A „covid” csak a szájat és az orrot fertőzi a szemet semmiképpen sem. • A PCR teszt ha feldobunk egy érmet és fej akkor a „covid” poztív, ha írás akkor „covid” negatív is lehet. Persze főleg attól függően, hogy mikor milyen ciklusszámot alkalmazunk. • A „covid” leszámolt az influenzával ezért nem hallunk már róla. • A „covid” kiiktatta a betegségek nagy részét a világon ezért nincs szükség a teljes kapacitással működő egészségügyre egyetlen országban sem, ahol felüti a fejét.. • A „covid” híresebb bármelyik hollywoodi sztárnál, hiszen minden médiában naponta többször szerepel. • Aki nem hisz a „covid vallásban” az eretneknek számít, a társadalom ellensége, üldözendő, cenzúrázandó és végső soron elkülönítendő, kiiktatandó.

 7. Pel Gy

  Pel Gy

  9 napja

  Teljesen hülye a pasas, de mind a kettő, kutatni persze minden baromságot lehet, jönnek a kétszáz évvel ezelőtti babonákkal és hiedelmekkel.... "kapcsolatban van a higanygőzzel" - nem volt közös fórum, te idióta ? Inkább vonatkozó kísérleteket kellett volna kitalálni, vettél otthonra egy pár 250W-os higanylámpát és kísérleteztél vele ? Hol a kísérleti berendezésed, ami éjszakákon át nem hagyott aludni ? Hol vannak az eredmények ??

 8. Skaci

  Skaci

  9 napja

  Nagyon erdekes eloadas valoban igaz az, hogy az emberek tobbsege materialis alapokban gondolkodnak. nagyon jo lenne, tobb ilyen eloadast, beszelgetest hallhantnak Dr Egely Gyorgy- tol.Koszonet a feltoltesert.

 9. Steven Dinok

  Steven Dinok

  9 napja

  Hatalmas kamu.

  • Nelly T

   Nelly T

   6 napja

   Ez az okostojás mondta azt néhány éve, h a marson erdők vannak tavak, meg ilyesmi.

 10. Dominika Szauter

  Dominika Szauter

  10 napja

  Hát igen. Ezt kéne általános iskolai tananyaggá beépíteni, ami itt elhangzott és nem a fluor adagot növelni a közvízbe, meg a fogkrémbe!

 11. Zoltán Kiss

  Zoltán Kiss

  10 napja

  mindenki tudja, h minden politika, uzlet, 'harcaszat'. ha egy sima medium belelàt dolgokba, siman megmondhatja h valaki mondjuk sikeres elnok lesz-e, vagy mikor fog meghalni valaki, es mièrt.... Ugye ertitek miert van benne a hirszerzes ezekben. Nincsenek titkok, de a fizikai vilagban mindent titkolni probalnak, mivel a politika, mindig reszrehajlo... egy sima medium is megmondja, h pl mi van a vakcina ugy mogott, vagy barmi mogott lathatja a motivaciot, okokat. A politikat, koznyelven üzletet, hirszerzest, nem erdekli a lèlek, sem az hogy milyen erdekes ez a tema, csak egy dolog erdekli, h nehogy az 'ellenseg' kezere jusson valami bizalmas adat. Magyarul ha tulasgosan kitatsz, vagy tul sikeres lesz barmilyen modszer, v eszkoz, siman elveszik... a te èleteddel egyutt ha szukseges... Szal egy ilyen vilagban, minden ilyen tanulmany, kiserlet, torekves, azonnal politikai veszely, es a hirszerzes mar figyel is... Agykontroll, idegenek, titkos programok, titkos titkok... Naiv az ember ha azt gondolja h barmilyen hasonlo kutatas eredmenye a kozjot szolgalhatja csak úgy... Ezert nincs szabad energia sem, mivel nem tudnank milliardokat bezsebelni egyesek, es nem azert nincs mert nem lehet megcsinalni... Minden uzlet es politika :) Csak az atlag embert erdekli a lèlek, az uzleti szfera pedig minden eszkozzel harcolni fog a titkok megorzese mellett...

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   A hírszerzés azért van benne, mert az idióta főnökeikből így is ki lehet egy csomó pénzt húzni ..

 12. Kertész Gábor

  Kertész Gábor

  10 napja

  Két kamubácsi, tudálekosak, semmit nem bizonyítanak, csak bizonygatnak.

 13. Barnabás Tibor

  Barnabás Tibor

  11 napja

  Tapasztaltam(tuk), hogy a lángoló szerelemben is elaludtak a lámpák sétáink közben.

  • Barnabás Tibor

   Barnabás Tibor

   9 napja

   @Pel Gy Én is mindig féltem egy ilyen igazságtól:-)) De a szerelem azért igazság:-)

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   akkor is elaludtak, amikor nem voltál ott :)

 14. Zita Budai

  Zita Budai

  11 napja

  Remek beszélgetés volt! Várom a többit. Köszönet

 15. Gabor Varnai

  Gabor Varnai

  11 napja

  Érdemes a 2 úr bmi indexét összehasonlítani.

 16. Zsuzsánna Szalay

  Zsuzsánna Szalay

  11 napja

  Élvezetes és remek beszélgetés volt, csak RÖVID!

 17. Ladislav Beke

  Ladislav Beke

  11 napja

  Ja ez is egy hülye,Az ilyeneket már az amcsik se fizetik meg,hogy itt osztja az észt.

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   Nem 1, 2 !

 18. Jutka Vass Istvánné

  Jutka Vass Istvánné

  11 napja

  Nagyon érdekes, értékes előadás volt

 19. Róbert Szenek

  Róbert Szenek

  11 napja

  Jó egészséget kívánok Egely úrnak! De hol van a hidegfúzió! Régen nem beszélt erről!!??

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   szélhámos az ipse

 20. Valerie Kiss

  Valerie Kiss

  12 napja

  Jó előadás ,meg többet kérünk. Nagy tisztelet Egely úrnak.

 21. Mess Hun

  Mess Hun

  12 napja

  A fizikai sok mindennel nem tud mit kezdeni. Például a mozgással se. Amit ma "mozgásegyenletek" néven adnak el, nem mások, mint pillanatok gyors montírozása, semmi közük a mozgáshoz. Hogy mást ne mondjak, fizikai egyenletek szempontjából az állás és az egyenes vonalú egyenletes mozgás között elméletileg se tudnak különbséget tenni. A mai fizika egy vicc - elkezdték a spineket. Különösség kvantuszáma meg a többi ökörség. Eleinte 9 ilyen volt, de nem tudták megmagyarázni a furcsaságokat ezért elkezdték növelni a számukat, ma már valahol 100 körül lehet a spinek száma.... nevetséges az egész. Húr elmélet, bozon, higgs-bozon, annyi ökörséget hordanak már össze, hogy szinte én szégyellem magam. Közben a forró fúziót kutatják milliárdokért, ami egy agybeteg baromság, soha egy milliméterrel nem kerültek közelebb a megoldásához, mint amikor először adták rá az első dollárokat. Kb annyira eredményesek ezek, mint a halhatatlansági kutatások. Azt is azért tudni kell, hogy manapság a kutatási pénzek 80%-a genetikai kutatásra megy, amire mindig azt hazudják, hogy majd biztos feltalálják a rák gyógyszerét véletlenül a genetikusok.... szart se fognak találni, süket duma, hiszen az egyetlen, amit kutatnak, hogy a gazdagokat halhatatlanná tegyék, a szegényeket már pár éves életű rabszolgákká, mert egyszerűen nem élnének elég ideig a rabszolgák, hogy fellázadjanak - ez lenne a tökéletes társadalom a milliárdosoknak. Erről szól az egész. A genetikusok ezért piszok jól élnek, mert a sok gazdag hülye hiszi, hogy ő halhatatlan lehet. Természetesen se ezek a genetikusok, se a gazdagok nem hisznek a lélekben - mert nekik már tényleg nincs.

 22. Magdolna Sándor

  Magdolna Sándor

  12 napja

  Köszönet ezért a riportért.

 23. gabor hajdú

  gabor hajdú

  12 napja

  Mi volt itt a lényeg(?)

 24. Martin

  Martin

  12 napja

  Nagyon jó volt ismét hallgatni Dr. Egely György kutatót. Köszönöm és várom a folytatást.

 25. István Varga

  István Varga

  12 napja

  Mi szellemi nagyhatalom vagyunk, ez nem vitás! Már csak egyesíteni kell szétszórt erőinket! Amikor ilyen tanítóink vannak, és olyanok mint Ádám (az NPW official csatornáján), Pap Gábor művészettörténész és Reisinger János irodalomtörténész stb. Erről tanúskodnak ők is, és még sokan mások is... amikor sebészi pontossággal helyreteszik az évezredes hazugságokat, félrevezetést! Addig ugyanis nem is lehet az emberiség bajait orvosolni, amíg a szellem terén nincs rend és a káosz uralkodik! A HUeye nem enged belinkelni videó url-eket, de aki keres, az talál... R.J. (a három prófécia) és P. G. (szemléletváltás a "Ne legyen áldozat" csatornán).... Az pedig az emberiség jótevője lenne, aki feliratozná más nyelveken is ezeket a videókat!

 26. Mihály Bajusz

  Mihály Bajusz

  12 napja

  nagy a baj elmebajosok vezetik a világot

 27. Zoli Nagy

  Zoli Nagy

  12 napja

  Két nagyszerü elme, briliáns riport köszönet!!!

 28. C note is the GOD!!

  C note is the GOD!!

  12 napja

  ☺☺☺

 29. Ágnes Konrádt

  Ágnes Konrádt

  13 napja

  Nagyon tetszett, egy remek ember 🙏🙏

 30. Ai- Xtech

  Ai- Xtech

  13 napja

  Ametiszt az a kek ko, Jakab Istvan nyakaban? :) Nagyon jo dolog, hogy egyre nyiltabban beszelget ezekrol a dolgokrol mindenki. :)

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   Ja... már 20 / 220 / 2220 éve... de eredmény azóta sincs :)

  • Kertész Gábor

   Kertész Gábor

   10 napja

   Az ametiszt lila.

 31. dobosatis

  dobosatis

  13 napja

  Szeretem a komment szekciót, mert sokat elmond az emberekről a név nélküli megnyilvánulás, illetve ad egy képet a közvéleményről. Egyrészt reménnyel tölt el, hogy nem mindenki teljesen sötét, de ugyanakkor rémisztő is a sötétség egyesek fejében, akik nem hajlandóak kinyitni a szemüket semmilyen áron, álomban akarnak maradni, mert az kényelmes. Aztán vannak a sima trollok, akik a van rajta kalap-nincs rajta kalap elvet követik. De egy ideje már egyre több a tudatos, ha úgy tetszik érdek, fizetett kommentelő is, akik beolvadván a tömegbe próbálják tovább manipulálni a nyájat, alap módszerük a nevetségessé tevés mindenféle vigyorgó emoji-val, lényegtelen dolgok parodizálásával, persze érvek nélkül. Dr. Egely Görgy stílusát kedvelem, nyugodtan, de mégis megmondja amit akar annak a rétegnek.

 32. Kocsis Janos

  Kocsis Janos

  13 napja

  Michelangelo finanszirozoja a Vatikàn volt. Nem lehetsz vàlogatos ha valahovà akarsz érni. De CIA nem monopolium ma màr. Van NSA,DARPA, söt több...("Uj seprö jol seper?") Na és Izsàk Imre? De fàrasztoan unalmas hogy a vàdaskodo hangnemet nem tudja levàltani az objektivitàs. Minden talàlmàny, ujitàs ma màr info-àtvitelen alapul nem sirni kell ezen. De különben jo, kösz a videoért.

 33. Zoltán Szabó

  Zoltán Szabó

  13 napja

  Még huszonéves koromban olvastam Donald O. Hebb kanadai pszichológus könyvét, melynek címe: A pszichológia alapkérdései. Ennek kulcsfontosságú mondatai így hangzanak: "Munkahipotézisként fogadjuk el, - a lélek (pszichikum) tudományos vizsgálati lehetőségének kiinduló pontjaként - hogy a pszichikum az agy működése és nem létezik attól függetlenül. És ha már minden tudományos megközelítést, eredményt felhasználva még mindig marad valami a lelki jelenségekből, amit nem tudunk továbbra sem megmagyarázni, akkor fel kell tételeznünk egy testtől (agytól) független lélek létezését. Tulajdonképpen egyenesen Egely Györgytől kérdezem, hogy mi a véleménye az említett könyv szerzőjének a fenti megállapításáról? És megköszönöm neki, ha leírná nekem az ő lélek definícióját. Köszönöm.

 34. Péntek László

  Péntek László

  13 napja

  Csodálkozom, hogy ezt le lehetett adni. 😉

 35. Nekemaboldogsag

  Nekemaboldogsag

  13 napja

  Hálás vagyok a VNTV-nek, hogy láthatóvá és halhatóvá teszi György zseniális szavait, gondolatait. Gyermekkorom óta csodálattal hallgatom. Akkor még engedték őt a televízióban beszélni, szerepelni. Akárcsak Hargitai Károlyt- akiről jóformán nem található semmilyen hanganyag, pedig az egyik legzseniálisabb elme és gondolkodó volt ő is. Gondolatait mára már (30 év utan) többen meg is értenék .

 36. Sándorné Eszes

  Sándorné Eszes

  13 napja

  Gratulálok mindkettőjüknek a témához ! Alig várom a következő adást . Köszönöm .

 37. Marti Varga

  Marti Varga

  13 napja

  Remote viewing. en.wikipedia.org/wiki/Remote_viewing

 38. Nandoh

  Nandoh

  13 napja

  Mi történhetett, hogy Egelynek be kellett vallania CIA-s kapcsolatait?

  • Nandoh

   Nandoh

   8 napja

   @Orban Tibor ebben most meg neked van igazad, de itt másról van szó. Egelynek semmi, de semmi eredmenye nincs, azokon a 30 évvel ezelőtti, filléres kütyükön kívül, amivel a kezeddel tudtál pörgetni egy pörgettyűt. Semmit nem tud felmutatni, bizonyítani a szabad energia vagy más hasonló "tudományos" területről. Rengeteg pénzt kért el sok embertől, végeredmény egy nagy nulla, ráadásul csalások tömkelegével hitegette támogatóit. Tragikus az egész, és ezért érdekes ez a CIA kapcsolat bevallás, talán valamelyik hitelezője követelte tőle, nem tudom, de az ilyen nem normális eset.

  • Orban Tibor

   Orban Tibor

   10 napja

   @Nandoh ok. igazad van. sőt én is kínomban írtam ezt ......sajnos feltételezhetjük hogy minden tehetséges embert megpróbálnak vagy így vagy úgy becsapdázni.....🇭🇺

  • Nandoh

   Nandoh

   10 napja

   @Orban Tibor értelek, hogy megpróbálod elpoénkodni a dolgot, de ebben az esetben nem kellene.

  • Orban Tibor

   Orban Tibor

   13 napja

   En a Jakabot lattam multkor egy CBA - ban . felettéb gyanús. úgy tudtam csak termelői piacon vásárol BIOT

 39. Orban Tibor

  Orban Tibor

  13 napja

  Klassz musor volt Fater! Hagy mar a hulye covid temakat. Ezeket nyomassad!!! 👏👏👏💕💕💕

 40. Ibolya Ujj

  Ibolya Ujj

  13 napja

  Köszi 🥰🥰🥰

 41. Tiberiu Dersidan

  Tiberiu Dersidan

  13 napja

  Nagyon jo a müsor.

 42. Jozsef Adam

  Jozsef Adam

  13 napja

  Jól emlékszem még a Dr Egely -féle vitalitás mérőre is a 90 - es évekből. Sok sikert és jó egészséget kívánok!

  • Steven Dinok

   Steven Dinok

   6 napja

   A legnagyobb talalmanya a csicskasagot mero szerkezet.

  • Éva Magdolna

   Éva Magdolna

   12 napja

   @Miklos csörgei Annyira izgatott, hogy èn is megvettem! Ma egyik fèltett kincsem!

  • Miklos csörgei

   Miklos csörgei

   12 napja

   Meg is van még a készülék! Természetesen működik is.

 43. Bertu Fuxer

  Bertu Fuxer

  13 napja

  Nekem az gyanúm, itt a beszélgetők paranormálisak....

 44. MsLedy99

  MsLedy99

  13 napja

  Kedves Jakab István! Imádom minden riportalanyodat, Egely Györgyöt főleg, és bár néha kicsit sokat dumálsz a müsorok közben, akkor is te vagy a csúcs, kell egy ilyen ember nekünk aki kiáll az emberekért értünk és magáért. Na és persze az emberek egészségéért, lelkéért. Így szeretünk ahogy vagy, maradj mindig ilyen. Köszönettel.

 45. László Nagy

  László Nagy

  13 napja

  17:45 Nem, nem kell, Jakab úr, ebben téved. Jól néznénk ki, ha mindig, amikor valakinek eszébe jutna valami, közbekiabálna. :-)

 46. Smith John

  Smith John

  13 napja

  Ilyen lámpás dolgot én is tapasztaltam egyes helyeken. Nálam nem sorban aludtak ki, egyik a másik után, ahogy elmentem mellettük, hanem csak mondjuk egy lámpasoron csak az egyik a közelemben. Nem egyszer volt ilyen. Aztán, hogy éppen csak annak a lámpának szárad ki már a kondija, amelyik mellett elmentem, vagy más magyarázat van rá, nem tudom...

  • Smith John

   Smith John

   9 napja

   @Pel Gy Egelyt nem ismerem személyesen, sem a kísérleteit, de amikor arról beszél, hogy a CIA is ilyesmivel szórakozik, ilyen embereket keres, arról bárki meggyőződhet, aki felmegy a weblapjukra.

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   Hol világít, hol nem, véletlenszerű vagy a hőmérséklet / légnyomás / hálózati feszültségingadozás stb. stb. stb. stb .stb .stb. befolyásolja, mindig van, aki ilyenkor elmegy mellettük, ezek pedig kitalálják, hogy az ő lelkük ám az, ami a lámpát befolyásolja, ugye ez nevetséges, ennyi logikai képességgel, hogy jöhet ide előadást tartani ? Jön, mert a műsoridőért leesik egy kis zsozsó, AZ idióta Egely, a "fizikus" éppen a valóságot nem akarja kísérletileg felfedezni, hanem "asztaltáncoltatásról" beszél a barma, vagy olyan lelki okokkal magyaráz mindent, ami lélekről egyébként szintén keveset tudunk, duplán hülye ...

 47. JUDITA Dpanyiová

  JUDITA Dpanyiová

  13 napja

  Köszönöm szépen nagyon jó volt várom a következőt felvidekrol

 48. Árpád Sörös

  Árpád Sörös

  13 napja

  Alap hozzáállásból kételkedö és a mai fejetetején világban bizalmatlan lévén is meglepödtem a viideo végén.Hiszen most kezdödött! De meg kell jegyeznem ez alatt a bö húszperc alatt többet kaptam mint pl. egy ezelötti sokkal hosszabb müsorban egy egészen más tipusú Jakab úr barátjától. Dr. Egely György úr olyan természetesen EMBERIen adja önmagát és az átadni kívánt ismeretet,csak ebben a z egy videóban,hogy lehetetlen nem komolyan venni.Gondolatébreszö. Bennem számtalan irányú gondolatot ébresztett és ezért hatalmas köszönet. Remélem jön folytatás,hiszen meggyözödésem szerint közérdek!

 49. Ginpachi Sensei

  Ginpachi Sensei

  13 napja

  Jók ezek a HD videók, jó az előadás is.

 50. hamis mctavish

  hamis mctavish

  13 napja

  Dr. Dr.,....ennyi baromságot összehordani, ráadásul egy helyre. Az említett szuper telepatikus képességről már filmet is csináltak. :) Columbo a guillotine alatt Max Dyson (Anthony Zerbe) ismert bűvész volt, amíg saját műhelyében, saját speciális guillotine-ja le nem fejezte. Columbónak azonnal gyanús lesz az ügy, és nyomozása során eljut egy állítólagos médiumhoz, Elliott Blake-hez (Anthony Andrews), akinek, mint a hadnagy kideríti igencsak volt indoka eltenni láb alól Dysont, és akinek különleges képességeit kis gyakorlással még Columbo is képes birtokolni…

 51. Paxxxable

  Paxxxable

  13 napja

  ezt is csak ajánlani tudom ...angol de ez van hueye.info/home/vide/mXWjrNakqbCVlrw.html Facts About the Astral World By Rudolf Steiner + hueye.info/home/vide/Z3yPrrmo0qmMq6w.html Some Characteristics of the Astral World By Rudolf Steiner ezek szerint nemcsak hogy 4-dik dimenzió van .. hanem sok más is akad még .. 4,.dik még nem is nagy dolog .. amikor az idő térré válik . ahogy az embernek lepereg a film .. a halála után .. dimenziókba amugy se lehet mérni az univerzumot.

 52. Paxxxable

  Paxxxable

  13 napja

  mondjuk ezeknek mély összefüggései vannak .. aki az anyagot dolgozza meg . .aki akár ablakos .. akár vízvezetékszerelő akármi .. annak eleve a tudatát is csak az anyag meg az anyaggal való machináció annak az értése .. annak a kézbevétele határozza meg .. most innen hova tovább ? .. már ha az ember akár programozó akár vízvezetékszerelő .. ebből tud péééézt csinálni .. ami ebbe a társadalomba civilizácioba .. nevezzük akárhogy .. egy nagy rakás "(....)"- ba így tudja a létét is meg hát főleg a vágyit kiélni - megélni stb .. . ha nincs péz .. akkor egy senki vagy ebbe a társadalomba ... ennyi .. ide spirituális gondolkodás .. ami pl .. Ki vagyok Én ? ... Mi lenne a valódi dolgom itt ? .. vagy Mi van a Halál után ? ... ezek régebben a vallás keretkörébe estek .. de most egy gázszerelőnek mikor fogja a gondokodásának a többletét adni az hogy "Mit élek át a halál után ???" amikor pézt kell keresni állandóan ezerrel .. és a környező emberek nagyrésze ugyanezt sugallja ? .. többnyire semmikor .. vagy inkább szerencsés .. aki még gázszerelés mellett is gondolkodik ilyesmiről .. most a szerelőt csak azért vettem elő mert kifejezetten csak az anyaggal kell buherálnia .. de a chilei szénbányász is kb ugyanezt produkálja. Ahrimán azaz a sátán inkarnációja mostanság ... idézet ... "A Kr. u. 15.sz. közepétől, amikor működni kezdtek az emberi egyéniséget és személyiséget kialakító impulzusok, bizonyos erők is működni kezdtek, amelyek egy másik érzékfeletti lény inkarnációját készítik elő. ......!!!!! A Krisztus utáni harmadik évezrednek csak egy része fog eltelni !!!!!!..... amikor be fog következni Arimán inkarnációja nyugaton. Az emberiség nem menekülhet meg ettől az inkarnációtól: elkerülhetetlenül be fog következni. Az egyetlen, amit az emberiség tehet, hogy megfelelő módon fogadja. (...) Arimán gondosan előkészíti inkarnációját. Az emberiség fejlődésében közreműködő erők közül jó néhányat úgy irányít, hogy azok az ő érdekét szolgálják. Neki az volna az előnyös, ha az emberek ezt nem vennék észre és azt hinnék, hogy Arimán előkészületei progresszívek, az emberi fejlődés javára válnak. Első és legfontosabb teendőnk tehát, hogy bizonyos jelenségekben felismerjük Arimán előkészületeit közeli inkarnációját. S miközben az ember küzd a jövő bölcsességének megszerzéséért, gyakori élmény, hogy a világ úgy nehezedik rá, mintha a levegő hirtelen gránittá fagyott volna. Könnyen megérthetjük, miért van ez. Csak arra kell gondolnunk, hogy az arimáni erők a Földet a rajta lévő vízzel, levegővel együtt teljesen meg akarják keményíteni, meg akarják merevíteni. Ha ez megtörténne, a Föld sohasem kaphatná vissza szaturnuszi melegét, ahonnan kiindult és amit a Vulkán korszakban újra vissza kell hogy nyerjen. Ezt akarják megakadályozni az arimáni erők, s nagy segítségükre van ebben az, hogy az emberekből hiányzik a lelkesedés a szellemtudomány iránt. Ha a lelkesedésnek ez a hiánya továbbra is megmarad, akkor magukból az emberi lelkekből, az apatikus, indolens, kényelemszerető lelkekből fog kiáradni az első impulzus a Föld megdermedésére. (...) Ha már adva van a lehetőség arra, hogy az ember előkészítse lelkét a szellemi világba való betekintésre, mégpedig azáltal, hogy egészséges emberi értelmével felfogja a szellemtudomány közléseit. Sokkal hatásosabban küzdünk Arimán ellen, ha az arimáni erők naiv kerülése helyett szívvel-lélekkel tanulmányozzuk a szellemtudomány közléseit. Mert így fokozatosan felismerjük majd szellemileg azt a veszélyt, ami különben fizikailag szakad rá a Földre: hogy gránit szilárdságúvá dermed. A Föld megdermedését - ami először normális síkon jelentkezik - meg kell akadályoznunk, de ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha szellemileg számolunk vele, lelkileg átérezzük és akaratunkkal szembeszállunk vele, különben fizikai valósággá válik (...) A természettudomány ma mindent megmér, mindent kiszámít, a társadalomtudomány pedig statisztikákon alapul. Pedig mindez csak a mennyiséget veszi figyelembe, hiányzik belőle a minőségi elem, így csak tévedéshez, illúzióhoz vezethet, sohasem vezethet el az igazsághoz. A mai tudomány módszere az, hogy tapasztalatokat gyűjt a tér és idő külső világáról. Pedig a térben és időben a dolgoknak csak a külső aspektusa nyilvánul meg. Át kell lépnünk a tér és idő határain, sokkal mélyebb szintre kell hatolnunk, ha el akarunk jutni az igazsághoz, a dolgok legbensőbb lényegéhez. A természettudományoknak a tér és idő külső világára korlátozott világképe teljesen arimáni. Ez nem azt jelenti, hogy ne foglalkozzunk természettudományokkal, igenis foglalkozzunk vele, de annak teljes tudatában, hogy a természettudományoknak ez a fajtája kizárólag arimáni illúziókhoz vezethet. Megkérdezhetnénk, hogy miért van szükség erre a természettudományra, ha csak illúziókhoz vezet? Azért, mert ma az Atlantisz utáni ötödik kultúrkorszakban, az emberiség pályája a tudományok terén már lefelé ível. A negyedik, az u.n. görög-latin korszakban volt tudás szempontjából a zenitjén. Ma, az ötödik kultúrkorszakban, fizikailag már sokkal gyengébb az ember, meghaladná erejét, hogy úgy fogja fel a világot, ahogy azt a görögök érzékelték. A mai embert állandó fejfájás kínozná, ha mindazt látná és hallaná a külvilágban, amit egy görög látott és hallott. A görögök sokkal intenzívebben éltek az érzékek világában, mint mi. A mai ember már gyenge. Hogy el tudja a világot viselni, az délibábként jelenik meg előtte. Az sem helyes, ha kizárólag benső életünk és benső impulzusaink felé fordulunk, nem törődve a külső világgal, mert ez csak hallucinációkhoz vezet és azt hozza felszínre az emberben, ami nem szabad benne. Tisztában kell lennünk avval, hogy amilyen mértékben a külső tudomány arimáni, ugyanolyan mértékben luciferivé válik az ember belső fejlődése, ha misztikus élmények útján keresi. Nagyfokú egoizmust fejleszt ki benne, amit a legtöbb ember észre sem vesz. Hányszor találkozunk olyanokkal, akik rendkívül meg vannak magukkal elégedve, ha elmondhatják: ezt, vagy azt megtették, igazán nem tehetnek maguknak szemrehányást, mert legjobb tudásuk és lelkiismeretük szerint cselekedtek. Ez a magatartás teljes mértékben luciferi. Mert bármit tegyünk is az életben, nem az a fontos, hogy meg lehetünk-e magunkkal elégedve, hanem az, hogy objektíven nézzük a dolgokat és azért tegyünk valamit, mert a világ fejlődésének arra szüksége van. www.camphill.hu/wp-content/uploads/R.-Steiner-Lucifer_Ahriman.pdf LUCIFER és AHRIMAN ( "Die geistigen Hintergründe der sozialen Fragen" c. előadás Dornach 1919. november 1-2. és a "Luziferische Vergangenheit und Arimaniche Zukunft im Lichte der Gegenwart" Bern, 1919. november 4. előadások kivonata.

 53. Ferenc Tóth

  Ferenc Tóth

  13 napja

  tudat kutatàsa" Egy alacsonyabb intelligencia egy magasabbat soha nem ért meg ! Akàr a tudat megismeréséhez is el kell vonatkoztatnunk az ismereteinktől, tanultaktól, rögzült gondolatmenettől, s ha méltónak talàlnak, betekintést nyerhetünk a nagy Központi Szàmítógép ismeretanyagàba. De ehhez elötte meg kell szabadulni az anyagi vilàg kötőerőitől, mint harag, vàgyak, ragaszkodàs, kapzsisàg, ego. Persze lehet hasznàlni pschioaktív anyagokat , helyből megugorva magasabb szinteket, de ennek idővel nagyon nagy àra lesz.

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   Aha ... tehát a buddhisták jobb számítógép programozók lennének ?

  • Árpád Sörös

   Árpád Sörös

   13 napja

   Ferenc Tóth:.Most már csak az a kérdés,mi az intelligencia. Ha arra gondolok,az "okos" telefonunkat miként imádjuk és gondolkodás nélkül "nyomkodjuk",közben pl.elfelejtve fontos telefonszámokat is,mást is......söt istenítjük és ezt hatalmas fejlödésként értékeljük. Még néha ebben a müsorban is.

 54. Kovács Tamás

  Kovács Tamás

  13 napja

  Gyuri ne pofázz, nincs is szabadalmad!

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   Nem az a lényeg van-e, hanem, hogy mit ér valójában :)

  • Krisztina Szentgáli

   Krisztina Szentgáli

   13 napja

   Biztos vagy benne???

  • Orban Tibor

   Orban Tibor

   13 napja

   be van mutatva okoska

  • Gulyás Elvtárs

   Gulyás Elvtárs

   13 napja

   🤣🤣🤣

 55. Ferenc Tóth

  Ferenc Tóth

  13 napja

  Dan Brown- az elveszett jelkép címü könyvben.

 56. Margit Furján

  Margit Furján

  13 napja

  Nagyon érdekes volt! Egely Györgyöt nagyra becsülöm, és nagyon szeretem! Örülök, hogy van saját műsora is, és Jakab úr is meghívja. Jó lenne egyszer élőben is találkozni vele!

 57. Klára Erika Labanc

  Klára Erika Labanc

  13 napja

  Egely György nagy tisztelője vagyok. Sok éve gyűjtöm az írásait, és örülök, hogy a hatos csatornán van egy sorozata. Minden gondolata érdekes, és sokat tanulhat tőle bárki! 👍

 58. Judit Tabi

  Judit Tabi

  14 napja

  Köszönjük ezt a jó beszélgetést!

  • Kocsis Janos

   Kocsis Janos

   13 napja

   A "Three Experiments that Changed Everything" könyv a legtöbbet mondja---De màr az is pàr évtizeddel ezelötti-Csak nem leközölt. Vajon melyik àllat ismeri a gondolatunkat? A delfin, a hangya, a polip?

 59. Péterné Deák

  Péterné Deák

  14 napja

  Nagyon szeretem Egely Györgyöt, és volt szerencsém találkozni vele 2002- ben Szombathelyen az "új tudások és új tudatok" "konferencián" amit Varga Csabáék szerveztek, rengeteg szuper előadás volt nagyon jól éreztem magam, nem véletlenül sodort oda az élet!😊 Nagyon várom a többi beszélgetést is Egely Györgyből soha nem elég, egész nap hallgatnám!!! 😊

  • Péterné Deák

   Péterné Deák

   12 napja

   Igen, az a Varga Csaba, és még Paulinyi Tamás is ott volt!!! Én még kicsi voltam (fiatal😉😊), nem vettem észre hogy milyen nagy emberekkel lehetek😔. Nagyon jó volt az a pár nap!!! 😊😊😊

  • László Nagy

   László Nagy

   13 napja

   az a Varga Csaba? Istenem, de jó lehetett.

 60. Ferenc Pavlicsek

  Ferenc Pavlicsek

  14 napja

  epilepsziás betegségre mit javasol kigondolkozásom van

  • Ferenc Pavlicsek

   Ferenc Pavlicsek

   3 napja

   @Pel Gy egy erős fejfájjással kezdődőtt homlokomon erős szúró fájás volt mindenkit halottam ahogy gondolkodtam az kimegy a fejemből eből lettem krizofrén ,de már az nincs egy hang szolt helyettem ,de ezz a kwentiax hatására megszünt a vissza jővő hangok és ez ami roszindulatu hang is eltünt ,de ezz a fura dolog nem szünt meg,,,,,,,,,,,,akor szünt meg egy kis időre mikor levetiracetam bol 1250mg vettem be .......de hiába szedtem tovább már nem szünteti meg

  • Pel Gy

   Pel Gy

   3 napja

   @Ferenc Pavlicsek Csak azt hallom/látom, amit ír , egyebet nem, az EEG hullámokat nem lehet hallani semmilyen körülmények között, mert a fejben rengeteg idegfolyamat zajlik, amelyek jelei összekeverednek egymással és ezekből a gondolatokat nem lehet elkülöníteni, sem gépileg, sem emberek nem képesek ilyesmire.

  • Ferenc Pavlicsek

   Ferenc Pavlicsek

   3 napja

   @Pel Gy gondolataimat azt ön halja balesetem volt epilepszias voltam most ebbe 1 éve vagyok kwentiaxot szedek

  • Ferenc Pavlicsek

   Ferenc Pavlicsek

   8 napja

   @Pel Gy eeg kimutatta nagyobb a gondolatjelem amire én gondolok azt kimegy a fejemből tudom fura de ezz van balesetem volt 2006 ban most az epilepszia tol van elvileg ilyen nem létezhetne tudom .kwentiax 200mg szedek rá de ezz csak a vissza halott hangokat gátolta le

  • Pel Gy

   Pel Gy

   8 napja

   @Ferenc Pavlicsek A kigondolkozás az micsoda ?

 61. Anna The Hun

  Anna The Hun

  14 napja

  Nagyon jo musor volt. Koszonjuk.

  • Márkus Vilmos

   Márkus Vilmos

   9 napja

   Anna....akkor elhiszed most már hogy nem gyíkemberek irányítanak,és a föld se lapos?

  • Orban Tibor

   Orban Tibor

   13 napja

   @Anna The Hun 😉💋💟💞❤💘

  • Anna The Hun

   Anna The Hun

   13 napja

   @Orban Tibor Dehogy ertesz Te egyet velem sumak zs:/do! De vicces vagy azert azt elismerem. Mondjuk ebben jok vagytok ha masban nem is.

  • Orban Tibor

   Orban Tibor

   13 napja

   Látod Szivem ebben egyet értünk! 💕

 62. Free Soul

  Free Soul

  14 napja

  Szuper lenne egy beszélgetés a régi épületek kupoláinak az éterből nyert energia termeléséről. Ezért is bontják-rontják el őket, mert tiltott tudás.

 63. Eva Gagyi Palffy

  Eva Gagyi Palffy

  14 napja

  várom a következő beszélgetést

 64. Goethe

  Goethe

  14 napja

  Ugye az utca lámpa fizikai elven működik. Kap áramot, fel izzik a wolframszál. De a mentális eloltásnak mi a háttere. Elektromos áramot elveszi a vezetekből, vagy????

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   @Goethe Ne vedd komolyan, a csaj csak leírta a hívószavakat, a higanygőzlámpában nem wolframszál világít, a mentális eloltás úgy következik be, hogy az illető ember nem is gondol a lámpa eloltására, hanem az csak úgy "magától" elalszik, a lámpa elalvása és a saját arrafelé járása között csak utólag talál - hamis - kapcsolatot

  • Goethe

   Goethe

   13 napja

   @Anna The Hun köszönöm kedves Anna. 😳

  • Anna The Hun

   Anna The Hun

   13 napja

   @Goethe Frekvencia. Utana nezni es tanulni! Fizika/Quantum mechanika/Frekvenciak. Rengeteg anyag vant fent rola a neten csak keresni kell.

  • Goethe

   Goethe

   13 napja

   @Anna The Hun aham......😳 éérrrrteeeeeem.... vagyis nem, de ez biztos az én hiányosságom. Bár nem volt egy fizikailag alátámasztott válasz.

  • Anna The Hun

   Anna The Hun

   14 napja

   A frekvenciakban talalod meg ra a valaszt.

 65. Gertrúd Deme

  Gertrúd Deme

  14 napja

  Rendkivül jó volt, izgatottan várom a következő adást😊

 66. bela kovacs

  bela kovacs

  14 napja

  Szeretnék ennek megtanulni. Hol lehet???

  • bela kovacs

   bela kovacs

   10 napja

   @Kertész Gábor Egyértelmű. A kérdésemre senki sem tudja a választ. Az egyetlen dolog, amit tudnak, a magyar. Amikor az ember tud magyarul, akkor már nem kell semmit sem tudnia.

  • bela kovacs

   bela kovacs

   10 napja

   @Kertész Gábor Mindig bele szólsz. És mindig témán kívül. Talán súlyos betegsége van?

  • Kertész Gábor

   Kertész Gábor

   10 napja

   Kicsit előbb magyarul!

 67. János Kovács

  János Kovács

  14 napja

  A világegyetem működése csodálatos, de az emberiség itt a Földön, még a csecsemő korát éli.Abban biztosak lehetünk, hogy minden tudásra szert tehetünk, de ennek feltétele, ahogy a magyar költönk írta:Jót s jól, ez a mi munkánk, nem kevés.

  • Marietta Kovács

   Marietta Kovács

   13 napja

   "s rendezni végre közös dolgainkat, ez a mi munkánk; és nem is kevés." ( József Attila : A Dunánál ) "Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, Szánts és vess; s hagyjad másnak az áldozatot . " ( Kazinczy Ferenc : A nagy titok ) :)

 68. bela kovacs

  bela kovacs

  14 napja

  Mit történt Jakab Istvánnal? Ez mikori felvétel? Mert nagyon fiatal itt néz ki !

  • Orban Tibor

   Orban Tibor

   13 napja

   filterezi magát

  • Stegerán Gábor

   Stegerán Gábor

   13 napja

   Kristály van a nyakában. Láttad a trónok harcát ugye? 😉

  • Viktória Zatrochová

   Viktória Zatrochová

   13 napja

   Előnyösebb megvilagitas.

 69. Astrojani999

  Astrojani999

  14 napja

  Még több Egely Györgyös beszélgetést! 😀

  • Sándorné Eszes

   Sándorné Eszes

   12 napja

   Hajrá.!

  • MsLedy99

   MsLedy99

   13 napja

   Van Egely video rendszeresen a 6-os csatornától :) nagyon érdekesek

 70. bela kovacs

  bela kovacs

  14 napja

  20:10-nél Tényleg. Ráhangolódás.

 71. bela kovacs

  bela kovacs

  14 napja

  Minden hűje hozzászólás köz én és teszek egy lapát. Lényege: 19:15 -nál egyezzék az én elméletem autizmus alakulásával.

  • bela kovacs

   bela kovacs

   14 napja

   @János Kovács "Az autizmus nem alakul, az egy létező jelenség," -- Van ilyen, van amolyan. Hasonló egy másra nagyon ritka.

  • bela kovacs

   bela kovacs

   14 napja

   @János Kovács "Az autizmus nem alakul, az egy létező jelenség, amit nem értünk még." -- Az agy ez vasút rendszer. Ha nem oda megy a vonat ! Kérdés-- hol a probléma?

  • bela kovacs

   bela kovacs

   14 napja

   @János Kovács Már másfél éve hagy tudnak kiiktatni az autizmus patológiás reflexív a forgalomból.

  • János Kovács

   János Kovács

   14 napja

   Ezt nem értem, de kérlek tájékoztass.Az autizmust felfogom, de nem értem ahogy te most röviden megfogalmaztad.Hülye módon.Ez nem minősítés csak kissé.......Az autizmus nem alakul, az egy létező jelenség, amit nem értünk még.

 72. Vakond Simple

  Vakond Simple

  14 napja

  Ááá,a CIA-t felejtsd el.Az csak agyi-tudati téma.A Védákban minden le van írva pöpecül.A lelked útján is minden megvan pöpecül.

 73. György Erdèlyi

  György Erdèlyi

  14 napja

  Hihetetlen! Az Ember nem győz észhez térni!

  • Pel Gy

   Pel Gy

   9 napja

   @aris toteles hülye ez mind ...

  • aris toteles

   aris toteles

   13 napja

   Nem is fog!

  • hu hu

   hu hu

   13 napja

   és még nem tudunk semmit

 74. Mariann Bednár

  Mariann Bednár

  14 napja

  Dr. Egely zseniális kutató, sajnos méltatlanul parkoló pályára tette a szakma. Csefkó találmányait ugyanígy figyelte a titkosszolgálat és őt is ellehetetlenítették. De a jogban ugyanez dr. Tóth Zoltán József útja / korai halála, vagy az orvostudományban Béres József , Horváth professzor, dr Papp Lajos , Tejfalussy András a só hamisságának felfedése, felejthetetlen Kiss Dénes a magyar nyelv zsenialitásáról vagy Badinyi Jós Feri bácsi a sumérokról ..és még sokan-sokan beférnek abba a sorba, akiket a saját kollégiák, a tudományos köreik nyilvánították persona non gratanak .Pedig csak kicsit többet láttak meg, tudtak felfedni a saját szakterületükön, mint a többiek és ezt nem engedhedték.Az irigység, féltékenység és a pénz a főbűnök között,a tudományos akadémia és fizetett ügynökei helyt álltak, jelesre vizsgáztak,a felügyeletet tökèletesen végre hajtották.Egely beszélgetéseiből mindig visszajön, hogy mekkora blokkolás volt és van most is a piramis csúcsáról. Széchenyi forog a sírjában, hogy mire használják az általa létrehozott helyet és eszmét.🙂

  • Kocsis Janos

   Kocsis Janos

   5 napja

   @Steven Dinok Ahogy Moricka képzeli...Nem olyan egyszerü.

  • Steven Dinok

   Steven Dinok

   5 napja

   Ha igaz lenne, hogy a CIA-val dolgozott, akkor nem adhatna riportot.

  • Joe Don

   Joe Don

   8 napja

   @Vakond Simple Európa mindig is egy zsákutca volt, egy humanizmus temető elbaszott kontinens Aki ide születik rosszabb helyre nem is születhetett volna, Afrikában legalább a nyomor ellenére is boldogok az emberek mert a boldog tudatlanság segíti őket. Ázsia vastagon el fog húzni tőlünk meg az egész úgynevezett fehér civilizációtól austrália pedig éli a Békés mindennapjait messzi távol mindenki mástól, az összes probléma forrást kizárhatná az életéből.

  • Mariann Bednár

   Mariann Bednár

   13 napja

   @Kocsis Janos Igazságod van!😉

  • Kocsis Janos

   Kocsis Janos

   13 napja

   A tàrsadalmi érvényesülés és valodi munka között ég és föld a tàvolsàg /Tesla-Edison, Mozart-Saliery, stb./. Nem lepne meg ha komoly kutatok a dijakat, plecsniket egyenesen sértésnek tekintenék. Persze-ez nem sok fiatalt motivàl...de:"Hadd hulljon a férgese!" a természet törvénye.

 75. Elek Kecskés

  Elek Kecskés

  14 napja

  Érdeklődve várom a folytatást.Köszönöm

 76. Nimród Roy

  Nimród Roy

  14 napja

  Nem lehet hogy a CIA stb már már nagyon előrehaladott de nem akarják hogy bárki többre jusson vagy tudjanak arról hogy már miket tudnak ez szerintem nagyon valószínű

  • Kocsis Janos

   Kocsis Janos

   12 napja

   @Nimród Roy Google fordito elég lenne hozzà bàr én sem vagyok virtuoz abban.

  • Kocsis Janos

   Kocsis Janos

   12 napja

   @Nimród Roy Q.E.D.

  • Nimród Roy

   Nimród Roy

   12 napja

   @Kocsis Janos Semmi egyébb nincs kösz

  • Nimród Roy

   Nimród Roy

   12 napja

   @Kocsis Janos Megitèlèsem szerint ez nem mondható vitatkozásnak.

  • Nimród Roy

   Nimród Roy

   12 napja

   @Kocsis Janos Majd elolvasom amiket küldtèl mert azokat nem ismerem

 77. Nimród Roy

  Nimród Roy

  14 napja

  A hülyéje!!! de azèrt őt is szeretjük! 🤣 🤣🤣

  • Nimród Roy

   Nimród Roy

   14 napja

   @Janos Ferencfia 👍

  • Janos Ferencfia

   Janos Ferencfia

   14 napja

   Elsőre félreértettem, mert nem volt idézőjel. :))

Következő