Autók és más járművek

Attila édesanyja, Ibi néni kéréssel fordul hozzátok

Attila édesanyja Ibi néni szeretné a segítségeteket kérni.Akiket esetleg érdekelnek az Attila műhelyében megmaradt alkatrészek, azok az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek a részletekről.Köszönjük!
06-30/846-1320

Megjegyzés 

 1. J Cs

  J Cs

  14 órája

  Részvétem a családnak. Lehet naiv kérdés,de Karcsi nem viszi tovább a műhelyt?

 2. Zoltan Kruller

  Zoltan Kruller

  Napja

  😓😓😓

 3. AleXis

  AleXis

  2 napja

  Megkönnyeztem, őszinte részvétem az egész családnak. Temesvárról.

 4. Balázs Solymos

  Balázs Solymos

  6 napja

  Vége egy korszaknak....

 5. Sandor Gera

  Sandor Gera

  9 napja

  Jajj de rossz ezt látni....de ahogy elhangzott ,az élet megy tovább.........

 6. János Rapcsák

  János Rapcsák

  9 napja

  Sokat tanulhattunk tole,elet es munka teren is peldakep a fiataloknak.Isten nyugosztalja

 7. Gábor Korcsog

  Gábor Korcsog

  10 napja

  Szomorú pillanatok ezek. Nemrégen ez a műhely televolt élettel ,vidámságga. Attila nagy űrt hagyott maga után :(( Azt lehet tudni esetleg ,hogy Karcsival mi lett ??

  • Gábor Korcsog

   Gábor Korcsog

   9 napja

   @Chris54 köszi a választ. Karcsi ügyes szerelő ,kívánom neki a legjobbakat.

  • Chris54

   Chris54

   9 napja

   Karcsi kapott egy nagyon jó állásajánlatot, új munkahelyen dolgozik.

 8. Adam Németh

  Adam Németh

  10 napja

  Én lemaradtam

 9. Sámik Gyula faburkolat

  Sámik Gyula faburkolat

  10 napja

  Sírok bánatomban, hogy egy ilyen nagyszerű embert vaszítettünk el. Részvétem a családnak, és sok erőt kívánok. A videó kapcsán szeretném segitségemet felajánlani, ha bármiben tudok segíteni a családnak keressetek bátran. info@samikgyula.hu vagy 205285263. Tényleg mélyen érint kedves Attilám elveszése, még akkor is ha nem ismertem, csak a videókon keresztül. Az első BMW-m megvásárlása után Attila nyugtatott meg, a videók nagyon informatívak voltak amit te csináltál Cris. Köszönöm az egész csapatnak, hogy hangot adtatok tudásotoknak, és hogy meg ismerhettelek titeket, még akkor is ha csak a videókon keresztűl is. Bőgjenek a BMW motorok Atti tiszteletére. A felajánlásom komoly, keressetek bizalommal, legyen szó bármiről. Csókollak, és ölelek titeket, és az egész családot. Kitartást és sok erőt. Sziasztok.

  • Chris54

   Chris54

   9 napja

   Nagyon köszönjük Gyula, a család nevében is.Az bőven elég segítség, ha a videóban látott alkatrészek esetleg érdekelnek benneteket, és ezzel kapcsolatban keresitek Ibi nénit.Köszönjük még egyszer!

 10. Dombai László

  Dombai László

  10 napja

  Ez mind nagyon nagy fájdalommal jár,a monitor előtt is szomorúan néztem végig!Drága Ibi néni,erőt, kitartást,vigasztalódást kívánok.

 11. zsolt krupiász

  zsolt krupiász

  10 napja

  Ez ugye nem komoly??? Részvétem.nem is tudok mit mondani.......

 12. Kevin Mehesz

  Kevin Mehesz

  10 napja

  Ha esetleg a cabrio eladó lenne írj nekem légyszives és meg beszéljük

 13. George218 Kovács

  George218 Kovács

  10 napja

  Fájó és szivszorító érzés .. hetek óta itt van a fejemben ez az egész történet és a szomorú vég.. Isten Áldjon Attila! Remélem Karcsi jól van! Üdvözlöm és kitartást neki! 🙏

 14. János Janurik

  János Janurik

  10 napja

  Le a kalappal a mama elott, kiallt es el tudta mondani amit el kellett. Konyorgom, senki ne kritizalja mar a csalad donteseit. A helyzet nagyon nehez es fajdalmas lehet, de van amit meg kell lepni.

  • András Szomolya

   András Szomolya

   10 napja

   @Tímea Ábrahám Drága Tímea kívánok nektek rendkívül sok erőt s kitartást! Fogadd- fogadjátok mély , őszinte részvétemet ! Üdv V6 Bandie Borsod-Abaúj-Zemplén!

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   10 napja

   Ez így igaz. Amíg nem kerül valaki ilyen helyzetbe/nem kívánom senkinek sem/ addig nem tudja milyen fájdalmas ez az egész. Nem volt könnyű a közel 70 éves mamának kamera elé állni. Ő csak segíteni akar.

 15. Zoltán Csuti

  Zoltán Csuti

  10 napja

  Nagyon sajnálom és részvétem a családnak.az autók tisztítását és eladásra felkészítését ingyen és bérmentve vállalom ha ez segítség a családnak .

  • Chris54

   Chris54

   6 napja

   Nagyon köszönjük, a család nevében is a kedves gesztust!

 16. Levente Jenő Méhész

  Levente Jenő Méhész

  11 napja

  Szia Krisztián! Lenne egy dolog ami nagyon érdekelne! Esetleg emailen tudunk beszélni róla? mleviiij@gmail.com

 17. George X

  George X

  11 napja

  Nagyon sajnàlom ès rèszvètem megint csak. Karcsival mi lesz mi van most vele?

 18. Peti Németh

  Peti Németh

  11 napja

  Sziasztok! Én is nem rég kezdtem el nézni Bimmer garázs videókat. Attila szakértelme és szerette amit csinált az átjött már az először látott felvételen. Szerettem hallgatni tanácsait! Köszönöm Chris54 és őszinte részvétem kedves családjának!

 19. Alex Valent

  Alex Valent

  11 napja

  Nyugodj békében Attila ! Respect to you !!

 20. Alex Valent

  Alex Valent

  11 napja

  Istenem ez annyira szomorú ! Amikor egy ilyen Elképesztő tehetséget és ilyen rendkívüli embert kell búcsúztatni.. hat erre még nem találták ki a szavakat ..

  • Wech Zsolt

   Wech Zsolt

   11 napja

   De, az pedig az Igazságtalanság :(

 21. cs p

  cs p

  11 napja

  Ezt megkönnyeztem... Hatalmas Ölelést és Együttérzést küldök Ibinéninek, és a Hozzátartozóknak; és Nektek is Chris

 22. Cross Chris

  Cross Chris

  11 napja

  Attila és Vinyus engem nagyon meg viselt.... :(

  • Patkai Mate

   Patkai Mate

   10 napja

   @Cross Chirs Nem csak téged hidd el! 😔

 23. Norbi Majlát

  Norbi Majlát

  11 napja

  Még mindig hihetetlen hogy Atilla elment! 🙁 a továbbiakban már nem is fog működni a műhely Karcsi részvételével? És hát elég rossz így látni hogy Atilla dolgai is csak úgy kárbavesznek. RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK!

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   11 napja

   Kárba nem vész semmi. Alkatrészeket adunk el csak. A kék autó az enyém, 8 autót nem tudok fenntartani. Sajnos egyedül maradtam. Mama csak segít nekem és az unokájának. Nem örömében állt a kamera elé hidd el

 24. a gino

  a gino

  11 napja

  Szomorú ezt látni...Karesz nem viszi tovább a műhelyt?

 25. Tamas Lecza

  Tamas Lecza

  11 napja

  Szia Chris54, Patrikkal mi történt?

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Szia Tamás! Minden ok Patrickkal, sokat dolgozik! Úgy néz ki a hétvégén találkozom vele, és lehet, hogy elkészítünk egy közös videót is!

 26. ktm. Hun.

  ktm. Hun.

  11 napja

  Az első videótok amit nem bírtam végignézni 😔

 27. András Horváth

  András Horváth

  11 napja

  Teljesen hihetetlen nekem még mindig!!! Anno én írtam Nektek a Bmw javítással kapcsolatban, hogy a gerincműtét után szeretném teljesen felújítani veletek.... a fehérvári kórházból titeket néztelek mindig... ismeretlenül is nagyon megérintett a dolog! Sajnos azzal nem értek egyet, hogy Attila anyukája kirakodó vásárt csinál mindabból, ami maga volt ATTILA!!! Az élete volt ez a műhely, az autók... fájdalmas volt nézni a műhelyt, hogy nincs ott ATTILA! Nagyon sokszor jut eszembe.... de én az emlékét megőrizném úgy, mindennel együtt, ami a műhelyben van! A pénz jön és megy, de az emlék az emlék! Ennek a műhelynek tovább kellene mennie, mert az ATTILA ezért dolgozot, erre tette fel az életét... nem pedig arra, hogy egy élet munkáját szét hordják.. szinte azonnal! Senkit sem szerettem volna megbántani és együtt érzek a családdal! Rengeteg erőt kívánok a családnak és az ŐSZINTE barátoknak! Isten veled ATTILA!

  • Istvan Vata

   Istvan Vata

   11 napja

   @Tímea Ábrahám Sokan azt sem tudják milyen helyzet tud ilyenkor kialakulni,minden a fejetetejére áll! Sajnos sesem találkoztam Attilával , bár terveztem ,ha Győrbe jutok biztos beköszönök hozzá ,egy jó szó erejéig,de ze már nemvalósul meg! Amit a videókban láttam biztosra veszem ,hogy olyan csoport táborát erősítette, akik sajnos lassan már csak történelem ! A JÓ EMBER-ek tábora! Mély fájdalom és őszinte részvét! "Mindíg csak ajók mennek el"

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   11 napja

   Szerszámot, a műhekből berendezést nem adunk el. Alkatrészekkel, amik X év múlva elavulnak szerinted mit tudunk kezdeni? Kiadni a műhelyt nem szeretnénk, mert igen ez Attila műhelye volt. Ez az egész történet hidd el nekem fáj a legjobban. Nem kívánom senkinek az elmúlt egy évünket.

 28. Peitl Geza

  Peitl Geza

  11 napja

  Hello Chris!Nagyon sajnálom,hogy így kellett végleg bezáródni a Bimmer Garázs ajtajának.Ha lesz rá lehetőség Lackóékkal megcsinálnátok a 325i-t pályaautónak?A hátsó szélvédőn lehetne egy idézet:"Nincs megállás"

  • Chris54

   Chris54

   10 napja

   @Peitl Geza Rajtam nem fog múlni!

  • Peitl Geza

   Peitl Geza

   10 napja

   Akkor jó kezekbe kerül.Ha elkészül lehetne róla egy videó.

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Szia! Én is nagyon sajnálom, hogy így, és ilyen hamar kellett véget érnie a Bimmer Garázsnak. Úgy volt, hogy Petivel (aki az X5 videóban szerepelt) közösen megcsináljuk pályaautónak a 325i-t, de időközben kiderült, hogy mégis megvannak az autó papírjai.Így Peti úgy döntött, hogy inkább forgalomba szeretné helyezni.

 29. Anti

  Anti

  11 napja

  Basszus ez rohadt szomorú ......Értem,hogy el kell adni meg minden,nem ítélkezni akarok eszemben sincs,csak ez olyan szomorú.Nem is gondoltam volna,hogy ennyire megérint egy ember halála akit voltaképpen nem is ismerek.A vicc az,hogy úgy érzem mégis ismerem....,ismertem :-( Legszívesebben mindent megvennék onnan.

  • Anti

   Anti

   10 napja

   @Wech Zsolt Jól mondta a párod,ez tényleg szép volt tőled.Meg az embléma is.:-(

  • Wech Zsolt

   Wech Zsolt

   11 napja

   Ugyan így voltam vele én is, hogy sajnos nem ismerhettem Attilát, pedig terveztem hozzá menni egyszer csak egy átvizsgálásra is, de Krisz videóinak köszönhetően olyan volt, mintha mégis ismertem volna. Múlt héten a párom elkísért Győrbe a temetőbe, azt hittem először furcsállni fogja, hogy egy úgymond idegen sírjához akarok kilátogatni, de egyből azt mondta hogy ez nagyon kedves dolog tőlem és szívesen elkísér, segít megkeresni a sírt. Végül pont ő találta meg. Ott hagytam az első BMW-m emblémáját a sírjánál. Szomorú dolog ez nagyon :(

 30. Márton Hidvéghy

  Márton Hidvéghy

  11 napja

  Remélem lesz haszna ennek a videónak, és Ibinéni megkapja amit szeretne...😔

 31. Kornél Kocsis

  Kornél Kocsis

  11 napja

  Az titok hogy Attila hagyott e maga után gyerekeket?

  • Czipi 0000

   Czipi 0000

   6 napja

   @Tímea Ábrahám őszinte részvétem az egész családnak. Nagyon sajnálom.

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   11 napja

   Van egy 13 éves lányunk. Mi nem szeretnénk szerepelni ebben a helyzetben,főleg a kislányunk nem. Nagyon megviseltek a történtek mindannyiunkat. Mama segíteni próbál nekünk.

 32. ZambellyMotors VLOG

  ZambellyMotors VLOG

  11 napja

  ahj edes istenem:(((((((((( sajnalom!

 33. VW 007

  VW 007

  11 napja

  Chris54! Ő ha nem baj a ha megkérdem hogy a sok minden féle cél és szerszámok is eladóak? csápos emelő? stb esetleg e? Köszi

  • Chris54

   Chris54

   9 napja

   @Garázs Géza Marad úgy, ahogy Attila hagyta, nem lesz kibérelhető.

  • Garázs Géza

   Garázs Géza

   10 napja

   @Chris54 és mi lesz a műhely sorsa?

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Egyelőre azok még nem kerülnek eladásra, de természetesen, ha Attila családja megkér rá, akkor jelezzük majd.

 34. Pusztai Zoltán

  Pusztai Zoltán

  11 napja

  Hihetetlen..Nagyon jól indult ez az egész és ez lett a vége..Olyan időket élünk, hogy csak kapkodom a fejem.. Részvétem a családnak...Nagy kár érte őket és a világot, minket BMW- kedvelőket is ..Egy igen nagy tudású embertársunkat vesztettük el. Nyugodjék békében!!

 35. hunBrian80

  hunBrian80

  11 napja

 36. gacsardi gedeonzoltán

  gacsardi gedeonzoltán

  11 napja

  Őszinte részvétem az egész családnak szomorú hogy ell ment 😭😭

 37. béla kun

  béla kun

  11 napja

  a cabrio emblémája elférne Attila mellett,szerintem.1dbkát magával vinne,ha már az övé volt :)

  • Wech Zsolt

   Wech Zsolt

   11 napja

   Én kivittem a sírjához az e39-em első emblémáját. Bár nem ismertem sajnos személyesen, mégis úgy éreztem.

 38. Attila Bergkessel

  Attila Bergkessel

  11 napja

  Ezt is fájt végignéznem. Bárcsak a szellemet folytatná Karcsi. A hideg futkos a hátamon. Minden videot többször megnéztem, amit csak feltöltöttél. Ezeket nem fogom tudni soha. Valószínűleg neked is nagyon fáj! Részvétem a családnak, Timinek. Neked is kitartást kívánok. A tartalmaidat tovább fogom követni. A minőség, a content, az - amit képviselsz érték. Nyugodj békében Attila!

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   11 napja

   Nagyon nehéz ezt feldolgozni 28 együtt jóban-rosszban töltött év után. Nagyon nagy űrt hagyott maga után Attila. Nekem egy nagy ajándékom van tőle, a 13 éves kislányunk, akit igyekszem a legjobb tudásom szerint és nagy szeretetben, az apukájára mindig emlékezve felnevelni. Nagyon jó látni/olvasni, hogy ennyien szerették, tisztelték.

 39. Mária Császár Kozláné

  Mária Császár Kozláné

  11 napja

  MEGHATÓ, RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK.

 40. Zoltan Sztanyi

  Zoltan Sztanyi

  11 napja

  Szegeny meg ki se hűlt 😞 Nem szabadna anyukajanak meggondolatlanul elpattintania... bar nem ismerjuk a mierteket es nem is szeretnénk 😌 Kitartas a csaladnak

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   6 napja

   @Robert Nagy Ez így igaz sajnos. Attila nem a fékbetétekben vagy alkatrészekben él tovább, hanem a szívemben, lelkemben, gyerekünkben.

  • Robert Nagy

   Robert Nagy

   6 napja

   Sajnos ez ilyen ! Mikor mamánk meghalt ott is voltak gondok a házzal (számlák,hitel,karbantartás stb) Gondolom egy autószerelő műhellyel meg több gond maradt a családra! Megrendelt de még be nem épített alkatrészek stb! Plusz ugye elvesztették a kereső családfőt!Teljesen érthető hogy próbálják rendezni a helyzetet! Sajnos a hatóságokat,szolgáltatókat,ne adj isten bankokat nem hatja meg egy ilyen tragédia mint minket!😞

  • Zoltan Sztanyi

   Zoltan Sztanyi

   10 napja

   @Tímea Ábrahám en ezt reszemrol lezártam .... 😌 Nyugodjék békében 😔

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   11 napja

   @Szabolcs Schrádi Ez így igaz sajnos. Nem könnyű, nem kívánom senkinek.

  • Szabolcs Schrádi

   Szabolcs Schrádi

   11 napja

   Ez a csalad dontese, biztosan sokat toprengtek a muhely es alkatreszek sorsan. Tiszteletben kell ezt tartani, iszonyu nehez idoszak ez nekik. Nagyon sajnalom Attilat. Oszinte reszvetem a csaladnak. 😔

 41. Dániel Rácz

  Dániel Rácz

  11 napja

  Köszönjük a videót ismét Krisz 🙏🙏🙏😘 De jó volt látni újra Attila birodalmát műhelyét picit, de egyben fájó is :( E36 felújításában, lehetne ki írni egy bankszámla számot, biztos sokan támogatnánk Győrben van a Csik és Csik Bmw szerviz, esetleg náluk rá lehetne kérdezni az alkatrészek miatt, nem e érdekli őket

  • Szabolcs Schrádi

   Szabolcs Schrádi

   11 napja

   Remek otlet, en is szivesen tamogatnam az E36 felujitast ha lenne egy szamlaszam amire lehet utalni.

 42. Gábor Kelemen

  Gábor Kelemen

  11 napja

  Szívszorító! Nincs annál keserűbb, mint amikor egy édesanya / szülő kíséri utolsó útjára a gyermekét! Bár Attilát nem ismertem, csak a közös filmjeitekből, a napokban Chris személyesen tőled megtudott történetek által körvonalazódott bennem kicsit aprólékosabban, ki is volt Ő. Úgy gondolom a gépek, autók, és ezen belül is a BMW-k iránti rajongása, szeretete hatalmas szakmai tudással, és szakmai alázattal, és - nem utolsósorban - rendkívüli szerénységgel párosult. Bízom benne, hogy kivételes mentalitását, hozzáállását lesz aki a jövőben továbbviszi, tovább örökíti. Az ilyen szakmaiságában elkötelezett, tisztességes emberekre, mint Attila volt, nagy szükség van. Részvétem a családnak.

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Gábor, azt hiszem ebben a pár mondatban tökéletesen összefoglaltad a lényeget.Órákon át tudnék sztorikat mesélni Attiláról, amik alátámasztják az általad leírtakat!

 43. TurboX

  TurboX

  11 napja

  Esetleg Karcsit még láthatjuk egy elköszönő videó erejéig? Hihetetlen és szomorú ilyen csendben látni a műhelyt.. És respect hogy segítetek Ibi néninek, Attila hagyatékát normális módodon eladni.

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Karcsi most nem szeretett volna kamera elé állni, de bízom benne, hogy elkészül Attiláról a megemlékező videó, és abban Karcsi is szerepel majd.Nélküle nem is lenne az igazi!

 44. santon3946

  santon3946

  11 napja

  mai napig hihetetlen szamomra, egy ertekes embert vesztettunk el szemelyeben 😢😔🕯

 45. Sz Sz

  Sz Sz

  11 napja

  Szomorú ez az egész és még mindig hihetetlen :( Jol ismertem Attilát. Azt az e36 cabriót velem hozta németországból. De jó kis út volt. Odafent Szent Péternél mindig jó idő van és lehet cabriózni, motorozni az idők végéig. Ég veled Attila!

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   11 napja

   Bízom benne Szabi, hogy így van.

 46. Dl Joszy

  Dl Joszy

  11 napja

  Őszinte részvétem az egesz csaladnak!😥

 47. Bence Bölkény

  Bence Bölkény

  11 napja

  Ment a megosztás facebookon✌🏼🙏🏼

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Köszönjük!

 48. Dávid Németh

  Dávid Németh

  11 napja

  Megható...😩😢

 49. Zoltan Nagy

  Zoltan Nagy

  11 napja

  Szomorú... szerintem sose gondolta volna senki a körötökben és a nézőitek közül sem hogy úgymond "kirakodóvásár" lesz Attila műhelyéből. Részvétem Attila családjának és kitartást nektek.

 50. Norbert Szabó

  Norbert Szabó

  11 napja

  Jó lenne ha lenne ott egy hozzáértő, hogy a sok hiena meg teso ne “ingyen” akarja elvinni

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Karcsi és K.Peti (x5 videóban szerepelt), illetve az Audis srácok a szomszédból segítenek.Ibi néni múltkor Pesten vásárolt egy drága alkatrészt, akkor pedig Lackó kísérte el.Reméljük nem lesz probléma!

  • Alex Lőrincz

   Alex Lőrincz

   11 napja

   Igen, szerintem is fontos lenne felügyelni valahogy az alkatrészek kiárusítását. (Ha már esetleg nincs mindenkiben meg a megfelelő emberség)

 51. Martin L.

  Martin L.

  11 napja

  Chris a kabriot szerintem vidd te, hany reszen at csak hallgattuk, hogy legyen vele mar valami, most lehet !

  • József Joko

   József Joko

   4 napja

   Olvasóm a hozzászólásokat és pityergek mint egy taknyos! Személyesen nem ismertem csak a videókat néztem, kitartás a családnak, nyugodj békében Atilla!

  • Martin L.

   Martin L.

   11 napja

   @Tímea Ábrahám Hogyne !

  • Tímea Ábrahám

   Tímea Ábrahám

   11 napja

   Cabriohoz, Attila motorjához, de még a személyes dolgaihoz sem tudok hozzá nyúlni. Minden úgy van a házunkban ahogyan hagyta. Szemüvege, papucsa, cipői, kabátja stb. Nehéz elengedni. A cabriohoz rengeteg közös emlék köt, Attila szíve csücske. Ezerféle helyen voltunk vele. Nem szeretném eladni. Eszmei értéke megfizethetetlen, talán ezt mindenki megérti.

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   @Martin L. Egyelőre még nem dőlt el, hogy mi lesz a műhely sorsa, legalábbis ez az én utolsó információm.Még mindig hihetetlen ez az egész!

  • Martin L.

   Martin L.

   11 napja

   @Chris54 Ejj meg mindig nehez felfogni :( Ha csaladban marad az is tökeletes. Mühely sorsarol van valami vagy az meg nagyon csaladi ?

 52. Li Smith

  Li Smith

  11 napja

  💔

 53. Martin L.

  Martin L.

  11 napja

  Remenykedtem, hogy Karesz tovabb csinalja, es egy kicsi Attila megmarad, legalabb a mühely, es a munka tekintetebe.

  • schpatye

   schpatye

   11 napja

   Szerintem senki sem várja el tőle hogy betöltse az eddigi szerepét mint szerelő plusz egyedül kínlódjon mindennel, adminisztráció, alkatrészek intézése, céges dolgok rengeteg minden, lehet elég gondja most enélkül is...

 54. süsü laci

  süsü laci

  11 napja

  A szivem szakad meg.... :( karesz viszi tovabb a szervizt vagy errol lehet tudni valamit? Vagy sajna felesz szamolva minden?😢

  • Robert Nagy

   Robert Nagy

   6 napja

   @Chris54 Legalább valami jó hír,gondoltam rá én is mi lesz akkor Karcsival! Hiába volt ilyen kitartó de egy egész műhely mindennel sok lett volna a nyakába!

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   @süsü laci Karcsi és K.Peti (x5 videóban szerepelt), illetve az Audis srácok a szomszédból segítenek.Ibi néni múltkor Pesten vásárolt egy drága alkatrészt, akkor pedig Lackó kísérte el.Reméljük nem lesz probléma!

  • süsü laci

   süsü laci

   11 napja

   @Chris54 sok sikert neki a tovabbiakban! Illetve valaki aki ert hozza probalja felugyelni az eladasokat a hienak miatt

  • Balint Haluska

   Balint Haluska

   11 napja

   Sok sikert neki !

  • Chris54

   Chris54

   11 napja

   Karcsi egy nagyon jó állásajánlatot kapott, úgy néz ki, hogy élni fog vele.

Következő