Az légy, aki lenni szeretnél - Chong An Sunim és Szabó Péter beszélgetése

Folytatjuk a beszélgetést Chong An Sunim zen tanítóval, akinek előadásait, Dharma-beszédeit hónapok óta hallgatom és rengeteg olyan kérdés merült fel bennem ezen tanulási folyamat során, amiket most élőben is volt lehetőségem feltenni neki, amiért nagyon hálás vagyok és ígérem, hogy nektek is rengeteg aha-élményt fog tartogatni.Chong An Sunim a zennel egy barátja ajánlására találkozott 1990-ben. Szung Szán zen mestert Budapesten ismerte meg 1991-ben. Világiként gyakorolt 1994-ig, amikor szerzetesi fogadalmat tett, és Szung Szán zen mestertől a ‘Csong An' = ‘tiszta szem' nevet kapta. Hat évig tartózkodott folyamatosan Koreában, ezalatt tizenkét 90 napos és egy 100 napos meditációs gyakorlatot végzett el. Mestere 1999-ben avatta tanítóvá, ebbéli működését 2000-ben kezdte meg, mely mára már Ázsiában, Európában és az USA-ban is visszhangra talált.
===
Ha érdeklődsz Szabó Péter munkássága iránt, és szeretnél részt venni a következő előadások, tréningek valamelyikén, látogass el a www.motievents.hu oldalra.

További tartalmak: peterszabo.net
Facebook: szabopetermotivacio/
Instagram: szabopeter.attores
MotiBooks - Motivációs könyvek webáruháza: www.motibooks.hu

#SzabóPéter #ChongAnSunim #TeremtsdÚjraÖnmagad

Megjegyzés 

 1. Szabó Péter

  Szabó Péter

  9 napja

  Köszönöm, hogy megnéztétek ezt a beszélgetést is! 👆🙂♥️ Írjátok ide kommentben legyetek kedvesek, hogy kiket látnátok még szívesen! 🙂

  • Anett Dorka

   Anett Dorka

   22 órája

   Almási Kitti

  • Emerencia Korecz

   Emerencia Korecz

   Napja

   Vecsei H. Miklós :)

  • Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

   Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

   Napja

   KAP is szuper ötlet volt! Nagyon köszönöm. Szerintem maradhat a "vicces és okos" attribútumú mottó, ami az alanyok kiválasztását illeti.

  • Valentin Werner

   Valentin Werner

   2 napja

   Üdv, Müller Péterrel lenne miről beszélni! Köszönöm!

  • Anikó Kosztolnik

   Anikó Kosztolnik

   2 napja

   Hálásan köszönöm Chong An Sunim zen tanítóval közreadott beszélgetés mind-két részét! Hihetetlenül sok válasz érkezett. Azt hiszem ezt még egy "párszor" végig fogom hallgatni...

 2. Tamas Szalai

  Tamas Szalai

  Órája

  ☺☺

 3. Zsuzsa Szép

  Zsuzsa Szép

  3 órája

  Hát nagyon nagy igazságot mond!!! De nagyon nehéz betartani

 4. Márta Steinbrecher

  Márta Steinbrecher

  15 órája

  Nagyon szépen köszönöm!

 5. Barbara Fölnagy

  Barbara Fölnagy

  Napja

  Köszönjük a beszélgetést. Jól esett és vérré vált bennem :) Én Bakos Attilát és Klein Dávidot szívesen hallgatnám. Irántuk kevésbé érdeklődik a média,pedig csodálatos emberek.

 6. Zoltán Kiss

  Zoltán Kiss

  2 napja

  Sokat változtál Péter! Nagyon jó kérdéseket teszel fel. Évekkel ezelőtt nem tudtam azonosulni a dolgaiddal. Jó az irány! Sunim barátom csodás tanító!

 7. Andrea Agócs

  Andrea Agócs

  4 napja

  ❤️🙏Imádás

 8. Andrea Récsei

  Andrea Récsei

  4 napja

  Köszönjük ezt a beszélgetést is, nagyon elgondolkodtató volt.

 9. RoseCapital RoseCapital

  RoseCapital RoseCapital

  4 napja

  Koszonom. Kivalo volt.

 10. Csilla N.

  Csilla N.

  5 napja

  Nagyon jó interjú volt ismét, köszönöm! Többször meghallgatandó. Érdekes, és nem tudom, ez ''jó''-e vagy ''rossz'', előbbre visz-e vagy sem: bennem sokkal erősebb az a program, hogy az számít igazán, mások életét mennyire tudom jobbá tenni - az, hogy a saját életemet jobbá tegyem, már-már pazarlás, önös dolog. De valahol azt is érzem, önmagam elosztogatása mások javára, tulképp önmagam ellen való dolog. Milyen fura ez az önfeláldozás-önmegélés dolog... a kettő együtt nagyon nem megy. De vajon melyik a valódi érték? ''Senki sem szeret jobban, mint az, aki életét adja barátaiért.'' Ez egy nagyon ''nehéz'' út szerintem. De néha azt gondolom, ezzel pont a saját életünket nem tudjuk megélni, csak másokét - csak igy meg elássuk a tálentumot, amit kaptunk... ?? Köszönöm még egyszer, Sunim beszédei tényleg máshogy világítanak rá dolgokra. 🙏

 11. Anita Halmai

  Anita Halmai

  5 napja

  Kedves Péter, nagyon kedvelem ezeket a beszélgetéseket, mindig tanulok belőlük. Köszönöm! Jó látni, te is mennyit fejlődtél, mélyültél az utóbbi években. És ha már kérdezted, én szívesen megnéznék egy beszélgetést Sághy Enikővel. Sokan egyáltalán nem ismerik a nevét és a munkásságát, pedig szerintem az egyik legkarizmatikusabb spirituális tanító, ráadásul olyan extraszenzorális képességekkel is rendelkezik, amelyekkel nem sokan.

 12. Marianna Kányássy-Major

  Marianna Kányássy-Major

  5 napja

  Nagyon nagyon tetszett! Rengeted felismerés, mely megerősített. Köszönöm, h megosztottátok Velünk!

 13. Lajos Nagy

  Lajos Nagy

  6 napja

  Minél inkább gyakorlod annál inkább szokássá, jó szokássá válik....

 14. Adrienn Böjte

  Adrienn Böjte

  6 napja

  Hálás szívvel köszönöm szépen! Csodálatos beszélgetés! ❤️🙏

 15. Antal Perge

  Antal Perge

  7 napja

  Inkább az légy, AKI VAGY! 💕 Népszerű marketing szöveggel házalnak már az import buddhizmus "mesterei" is...?

 16. Szilvia Varga

  Szilvia Varga

  7 napja

  Szunim még nem volt depressziós. Én voltam. És apszolút nincs igaza, hogy a "feszültség hiánya" okozza.Én azt mondom, a túl sok feszültség okozza, hogy lebeszélik magukat sokmindenről. Nem. Minden reggel ilyesmi volt a párbeszédem: "Útálom, nem akarom, úgyis mindig beleszólnak, nincs kedvem, bele tudnék halni, nem tehetem meg amit akarok... Gyűlölöm, néha még tudnám ölni, de nem ölhetek... Még magamat sem ölhetem meg-akkor meg minek keljek fel.." Azt hogy nem kelnek fel. Ja, és amikor olyan erős, hogy testi tünetekkel is társul, visszazuhansz az ágyba, összeesel.... Én gyógyszerek nélkül jöttem le róla, de nem kívánom senkinek. Én azt mondanám, mindenki arról beszéljen, amihez ért! Péter, Brian után ismertelek meg, tisztellek, de keveset szólalok fel. De tetszett az ötlet, hogy úgymond pozitív életszemléletű emberekkel riportot csinálsz.

  • Rita Csányi

   Rita Csányi

   3 napja

   Kedves Varga Szilvia. Sajnos nekem is van/volt szerencsém a depresszióhoz. Lehet, hogy nehany meglatasa nem volt helytálló, de azt is megemliti, hogy akarat, stb. A depresszios emberek akaratgyengek es pont. Nem eleg stabil a szemelyiseg, de ezen lehet valtoztatni. Rajtunk múlik, ha mar eljutottunk a felismerésig. Sok sikert nekünk :)

 17. Patrícia

  Patrícia

  7 napja

  17:32 az iskolába is ezt sujkolják a gyerekekbe... hogy te erre vagy arra nem vagy jó

 18. Eva Mičkiová

  Eva Mičkiová

  7 napja

  Köszönöm ,hogy megnézhettem ezt a nagyszerű beszélgetést,,,bár voltak gondolatmenetek,,amit nem értettem,,,figyelmesen megnézem még 1 szer 2 szer....

 19. Patrícia

  Patrícia

  7 napja

  Érdekesen elgondolkoztat mindig ..🙊

 20. A ma csodálatosabb mint a tegnap

  A ma csodálatosabb mint a tegnap

  7 napja

  Köszönjük szépen ezt a beszélgetést! 🥰🙏

 21. Erno Godo

  Erno Godo

  7 napja

  Igen Igaz, remélem Így Van...

 22. Pacher Zsuzsanna

  Pacher Zsuzsanna

  7 napja

  Köszönöm, Dr Örlös Gábort ajánlanám...

  • Sarolta Algács

   Sarolta Algács

   5 napja

   Köszönöm szépen

 23. Boss Norbon

  Boss Norbon

  7 napja

  Jó, nagyon jó tartalom! Apró probléma, hogy ennek megértésétől és gyakorlásától még nagyon messze a nép. De idővel, előbb, vagy utóbb, többünk munkája által, biztos vagyok abban, hogy sikerül valamit alakítani a környezetünkön! Én bízom ebben, még éppen látom a "fényt" nincs minden veszve még! :)

 24. MNorbert

  MNorbert

  7 napja

  Disguise as a Zen monk? Good job 47!

 25. Zsuzsanna Schäfer

  Zsuzsanna Schäfer

  7 napja

  Már nagyon vártam, és csodálatos volt💖 köszönöm szépen

 26. Vera Kriegler

  Vera Kriegler

  7 napja

  🌹☀️

 27. Vera Kriegler

  Vera Kriegler

  7 napja

  🌹☀️

 28. Róbert Kanalas

  Róbert Kanalas

  7 napja

  Just do it! Nike meg át vette faszán

 29. B B

  B B

  7 napja

  46:50 től uhh..ez de komoly rész! Ezt még egy párszor meghallgatom! 51:39 Na ez az amit előbb meg kell érteni, ahhoz hogy az ember gyakorolni tudja az életében. 59:19 Az arany közép út. Köszönöm Csong An Sunim, hogy a peldàddal előljàrsz és helyes utat mutatsz ki a káoszból a rendbe. 🙏🙂

 30. Melinda Hosszu

  Melinda Hosszu

  7 napja

  Halas köszönet!!!🙏🙏🙏

 31. TÜNDE

  TÜNDE

  7 napja

  Kedve Péter! Köszönöm!!!! Ez a beszélgetés,sok mindent megerősitett bennem,Jó pár dolog ami eddig gondolati sikon jelent meg az elmémben,, van ami a lelkemben ,s felszinre törve a Mester szavai által ,megvilágitva azokat a tulajdonságaim,amikről eddig csak azt gondoltam :vajon csak én látom vagy érzem-e igy ??,Illetve a cselekedeteim ez irányú lépései elfogadhatóak-e, az úton amelyen már jelenleg járok.Boldog érzés ennek a biztos tudatában lenni,hogy saját fejlődésünk igy tudjuk irányitani ,Tanitóink,előadásaitok által.S kiket látnánk szivesen?Mindenkitől tanultam ,megerősitést kaptam!

 32. Lajos Árki

  Lajos Árki

  7 napja

  Hihetetlen, csodálatos beszélgetés, köszönöm!!👍

 33. The truth tester

  The truth tester

  8 napja

  Péter, szeretném hogy a Nap nyugaton keljen és keleten nyugodjon. Miért nem sikerül? -Nem akarod eléggé, próbáld erősen, ne add fel, győzd le az akadályokat! És meglátod, a Nap keleten fog nyugodni és nyugaton fog kelni. Csak akarni kell. Ez az a szint amit Szabó Péter képvisel.

  • Feri Mata

   Feri Mata

   6 napja

   Amiről Ön beszél az a vak hit! Ha megvan a tudás, hogy miért kel a nap keleten már nem akarjuk megváltoztatni!

 34. Ilona Szabóné Dankó

  Ilona Szabóné Dankó

  8 napja

  Hálás szeretettel köszönöm a tanításotokat 🥰❤💫🎆🙏

 35. Soul Touch

  Soul Touch

  8 napja

  Még valami 32:25-nél van egy mantra amit mondasz. Hogyan lehet mantrázni tagadó szóval? Buddha nagy tanítása: tagadással állítasz! ??? Köszönöm

  • Soul Touch

   Soul Touch

   8 napja

   Tagadó szó/szavak nélkül szerintem értelmesebb volna pozitívvá átírni és úgy mantrázni... mert így az ellentetje teremtődik... azaz leválik.. stb gondolom érthető.

 36. Soul Touch

  Soul Touch

  8 napja

  Kedves Sunim! Neked mi a véleményed a bűnről?

 37. Éva Kissné Budai

  Éva Kissné Budai

  8 napja

  Hálás vagyok, hogy nem bírtam ma hajnalban aludni és rátaláltam erre a videóra 🙏💓Köszönöm!!!!

 38. Czak Candle

  Czak Candle

  8 napja

  Nekünk Magyaroknak Istenhez kellene fordulnunk, nem a benső önmagunkhoz. A probléma evvel a sok tanítással, hogy elhitet, hogy az ember a Szent Háromság nélkül élhet teljes életet, és hogy a saját erőfeszítéseiből megoldhatja a helyzetét. Bizonyos dolgokat megoldhat, de ha lankad az erőfeszítés,és a befektetett munka, hirtelen visszaesés tapasztalható az élet bármely területén.

  • Czak Candle

   Czak Candle

   8 napja

   @András Biró Az biztos, hogy a bennső önmagunk is Isteni, de Isten szerintem felettünk, van minden értelemben, ezért is néz az ember ösztönösen az ég felé, ha Felé akar fordulni. Azért mondta Jézus a belső szobát, hogy ne úgy tegyünk, mint a farizeusok, akik nagy képmutatással imádkoztak, hanem hogy zárjuk ki a külvilágot, és forduljunk Istenhez, aki mint egy jó szülő alig várja, hogy kérjük a segítségét, és hogy segíteni tudjon. Persze amíg az ember nagy büszkén azt mondja, majd ő megoldja különböző módon, addig csak aggódva figyeli a lépéseinket...

  • András Biró

   András Biró

   8 napja

   Az,hogy a benső önmagunkhoz fordulunk,nem zárja ki Istent, sőt Jézus maga mondja "Te pedig a mikor imádkozol, menj be a te belsõ szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz".Egyet értek abban,hogy az út Istenhez Jézuson keresztül vezet.

 39. Timea Magyar

  Timea Magyar

  8 napja

  Hàlàsan köszönöm a tanitàst!😀🙏

 40. Csilla Stift

  Csilla Stift

  8 napja

  Köszönöm.❤

 41. Superfly1196

  Superfly1196

  8 napja

  Kassai Lajos 🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺

 42. Katalin Csizmadia

  Katalin Csizmadia

  8 napja

  Köszönöm nagy tanítás van benne. 🙏🙌.

 43. Anita Somogyi

  Anita Somogyi

  8 napja

  🙏

 44. Stefan

  Stefan

  8 napja

  Az embernek nincs szüksége a Mester utasítására, és nincs is szüksége rá hogy könyvből meg tanulja a folyamatok igazságát. Az Egyetemes Élet önmagában van. Bárki kitalálja, mikor megszegi az élet törvényét, olyan könnyen, amennyire tudjá, fel ismeri ha megtörte a zene alapelveit. A diszharmoniát azonnal felismeri bárki, akár zenét tanult, akár nem.

  • Stefan

   Stefan

   18 órája

   @Dávid Baráth da da

  • Dávid Baráth

   Dávid Baráth

   18 órája

   @Stefan Meg a cigi, energiaital, szerencsejáték.

  • Stefan

   Stefan

   7 napja

   @MNorbert Da. da- sok az alkohol magyrorszagon azert is.

  • MNorbert

   MNorbert

   7 napja

   Azért megy mindenkinek olyan jól

 45. Finck Edina

  Finck Edina

  8 napja

  Nagyon köszönöm!

  • Finck Edina

   Finck Edina

   8 napja

   Eckhard Tollet !

 46. Aniko Bárdos

  Aniko Bárdos

  8 napja

  Fantasztikus volt ez a beszélgetés. Harmadszorra hallgatom még és mindig van újabb tanítása. Hihetetlen bölcsesség!!!

  • Antal Perge

   Antal Perge

   7 napja

   Mi volt benne az új? Az eredeti?

 47. Ivona Galbava

  Ivona Galbava

  8 napja

  Köszönöm.. Ez kellett most nagyon ❤️

 48. Gabriella Geri

  Gabriella Geri

  8 napja

  Köszönöm!!

 49. Mária Somogyi

  Mária Somogyi

  8 napja

  Köszönöm a csodálatos tanításokat. Laár Andrással szeretném hallgatni a beszélgetést.

  • Antal Perge

   Antal Perge

   7 napja

   TISZTÁNLÁTÁS 😉 Alaposabban utána kellene járni a "mestereinknek": a Pilisben tanyázó Szunim (k)apát, akitől a koreaiak megvonták a bizalmat, miután koreai pénzen, és onnan rendelt fából (!) felépítették a "zen templomot". Aztán valami nővel lelépett az USA-ba (de sajnos visszajött mesterkedni). Eddig csak ketten lettek öngyilkosok azok közül, akik oda járnak...! Ennyit tehát az import buddhizmusról (mint Laár A. stb.): nem hiteles, nem egyenes, semmire se jó - csak marketing mindkét félnek 🤭

 50. Ádám Taferner

  Ádám Taferner

  9 napja

  Nagyon érdekes dolgok.

 51. Melinda Molnár

  Melinda Molnár

  9 napja

  Szenzációs beszélgetés volt! 🥇 Akiket szívesen hallgatnék a jövőben: Pál Feri, Mácsai Pál, Borbás Marcsi, Balogh Levente. 🎀

 52. Ria Szini

  Ria Szini

  9 napja

  Köszönöm!

 53. Ildikó *

  Ildikó *

  9 napja

  Köszönöm szépen ezt a beszélgetést!:-) Horváth Mónikát hallgatnám nagyon szívesen egy elkövetkező műsorodban.

 54. Robert Szalai

  Robert Szalai

  9 napja

  🙏

 55. Bahat Karacali

  Bahat Karacali

  9 napja

  Fantasztikus volt. Én akit szívesen meghallgatnék az Prof.dr Bagdy Emőke de szívesen megnéznék egy beszélgetést Müller Péterrel is.

  • Béla Kovács

   Béla Kovács

   8 napja

   Bagdy Emőkét én is nagyon szívesen látnám! Ő is zseniális! :)

 56. Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

  Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

  9 napja

  Ez szenzációs beszélgetés volt, Kedvesek! ❤️🙏

 57. Magdi Doncs

  Magdi Doncs

  9 napja

  Hálásan köszönöm.

 58. Henrietta Uveges

  Henrietta Uveges

  9 napja

  Azt hittem, hogy a beszélgetések mélysége és minősége szinte fokozhatatlan! Ez megcáfoltatott! Köszönöm ! Szeretnék 90 napra elvonulni - ilyen kíséretben!

  • Henrietta Uveges

   Henrietta Uveges

   8 napja

   @Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Köszönöm szépen - mélységes megértésekben, csodálatos talalkozasokban lehetett részetek - szeretetteljes közösségben... hogyan volt ez osszeegyeztethető családdal munkával?! ..:

  • Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

   Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

   9 napja

   ​@Henrietta Uveges Csendet. (Csak most, hogy már leírtam el is tünt a csend.) -- Habár ugyanazt a könyvet tartjuk kezünkben, nem ugyanazt olvassuk. :-) Ha úgy érzed, menned kell, menj, mert akkor ezek szerint ott a helyed! Èn kétszer v. háromszor voltam, és nem akartam onnan eljönni egyik alkalommal sem, söt! De a napi gyakorlás és a közösséghez való kapcsolódás fontosak, ha már újra visszajöttél. Ellenkezö esetben csak egy szép és "tanulságos wellness-nyaralás" emlékeként marad fenn.

  • Henrietta Uveges

   Henrietta Uveges

   9 napja

   @Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Volt benne része(d) - 1 szóban mit adott leginkább?

  • Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

   Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*

   9 napja

   Menj, jó lesz! ❤️

 59. jack panama

  jack panama

  9 napja

  Remek ès tanulsàgos videó,köszönjük!! Egy beszèlgetèst megnèznèk Kassai Lajossal is😀

 60. Jozsef Kristof

  Jozsef Kristof

  9 napja

  El kell mondjam: Végignéztem, hallgattam... éreztem! A videó nézés közben is szaladgált a hideg a hátamon, és felált a szőr a kezemen.... és a végén elkezdtem bőgni! Legalább 10 percig hullottak a könnyeim és nem tudtam abbahagyni! Még egyszer köszönöm a tanítást! KÖSZÖNÖM ÚJRA!

  • Lajos Nagy

   Lajos Nagy

   5 napja

   @Jozsef Kristof Jó neked nekem soha nem lesz senkim megyek a gálydeszba

  • Jozsef Kristof

   Jozsef Kristof

   6 napja

   @Lajos Nagy Köszönöm! Sokat fejlődtem, de van még mit tanulni... Szerencsére Thai feleségem van, akitől sokat tudok tanulni spirituálisan!

  • Lajos Nagy

   Lajos Nagy

   6 napja

   @Jozsef Kristof Akkor helyén van a szíve. Maradjon így mindörökké.

  • Jozsef Kristof

   Jozsef Kristof

   6 napja

   @Lajos Nagy Kötekedők mindenütt vannak! Ami szomorú! Azért , mert átgondoltam milyen utat jártam végig eddig, és rájöttem sok mindenre hogy jól csináltam, és ez olyan öröm sírás volt... Vissza igazolás!

  • Lajos Nagy

   Lajos Nagy

   6 napja

   Remélem nem azért sírt, mert annyira távol áll magától, de mégis szeretné megélni...

 61. Jozsef Kristof

  Jozsef Kristof

  9 napja

  Csak így egyszerűen: KÖSZÖNÖM!

 62. Toth Karolyne

  Toth Karolyne

  9 napja

  🙏 köszönöm.😘

 63. Anna Pánku

  Anna Pánku

  9 napja

  15 éve járok az úton, kersem azt a hiteles tanítót, akivel működhetne a Mester, Tanítvány és Tan alázattal. Ahogy Szunim is elmondta, rengeteget tanultam, olvastam, kerestem a helyem, túl lépve azon a 90 fokon. De eljött az idő, amikor a tudás kevés. És hála Péternek és Szunimnak, azt hiszem megtaláltam a hiteles tanítómat, és már jelentkeztem is Szunimhoz elvonulásra. Köszönöm

 64. Mária Szilágyi

  Mária Szilágyi

  9 napja

  Szuper beszélgetés volt ,köszönöm nektek ,megint sokat tanultam🙂

 65. Dénesi Ferenc

  Dénesi Ferenc

  9 napja

  Köszönöm a tanítást! Köszönöm a Teremtőnek, hogy ilyen magasztos gondolatokat szívhatok magamba!🙏

 66. Csilla Stift

  Csilla Stift

  9 napja

  Köszönöm.❤

 67. Jozsi K

  Jozsi K

  9 napja

  ez ütött, kemény volt! :( , köszönöm! :)

 68. Tomy Boy

  Tomy Boy

  9 napja

  De ha valaki nem akar senki lenni..csak úgy lenni és kész?? ...akkor mi van 😁?

  • Lajos Nagy

   Lajos Nagy

   6 napja

   Amint felismered a tükröd által önmagad azzá válhatsz aki szeretnél...

 69. Otto Gergely

  Otto Gergely

  9 napja

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ just do it I loved

 70. Zoli Reti

  Zoli Reti

  9 napja

  Azzal aki írja az igazságot

 71. Zoli Reti

  Zoli Reti

  9 napja

  Áldás

 72. Smoling Erika

  Smoling Erika

  9 napja

  Szenzációs, köszönöm szépen ezt a bölcs beszélgetést.

 73. Erzsike Bartis

  Erzsike Bartis

  9 napja

  .

 74. Sándorné Soós

  Sándorné Soós

  9 napja

  Nagyon hasznos, érthető beszélgetést volt. Többször meg hallgatom. Hálásan köszönöm 🙏😇💗

 75. Vagyok Jumanah

  Vagyok Jumanah

  9 napja

  Dr. Csernus Imre

  • MNorbert

   MNorbert

   7 napja

   haj nélkül

 76. György Somogyi

  György Somogyi

  9 napja

  Köszönöm Peti. 💪💪👏👏👏

 77. Bence Párdy

  Bence Párdy

  9 napja

  Köszönöm!

 78. Fehér Tamás

  Fehér Tamás

  9 napja

  Lécci, Peti! Garami Gáborral vagy Csernus Imrével csinálsz interjút? Annyira boldoggá tennél vele. :D

  • Antal Perge

   Antal Perge

   7 napja

   A bulvárezó remekei 😂 TISZTÁNLÁTÁS 😉 Alaposabban utána kellene járni a "mestereinknek": a Pilisben tanyázó Szunim (k)apát, akitől a koreaiak megvonták a bizalmat, miután koreai pénzen, és onnan rendelt fából (!) felépítették a "zen templomot". Aztán valami nővel lelépett az USA-ba (de sajnos visszajött mesterkedni). Eddig csak ketten lettek öngyilkosok azok közül, akik oda járnak...! Ennyit tehát az import buddhizmusról (mint Laár A. stb.): nem hiteles, nem egyenes, semmire se jó - csak marketing mindkét félnek 🤭

  • Gery Buday

   Gery Buday

   9 napja

   Ha nem tettél volna nevető fejet a mondatod végére, még komolyan is lehetett volna venni a kommentet. :) A két c-ről már ne is beszéljünk, ugye!

  • Smoling Erika

   Smoling Erika

   9 napja

   Garami Gáborral van, a minap láttam

  • Ben G

   Ben G

   9 napja

   Garami Gábor: hueye.info/home/vide/n4-umaems596tbQ.html

 79. Erzsébet Lilla Simon

  Erzsébet Lilla Simon

  9 napja

 80. brainworx

  brainworx

  9 napja

  Óriási szerencsénk van nekünk magyaroknak,hogy Sunim szintén magyar és ezt a tanítást és látásmódot megérthetjük rajta keresztül. Nagyon sok nézőt,értőt és lájkot kívánok Sunimnak és neked Péter.

  • Ágnetta Tarsoly

   Ágnetta Tarsoly

   2 napja

   @Antal Perge valóban független, itt a földön mind bukott angyalok vagyunk - Maat mérlegén majd újra megmérettetünk - ott majd kiderül mennyi salakot tudtunk magunkból kiégetni /Popper Péter is egy időben a zen filozófia felé fordult - A széthasadt kárpit című könyvében nagyon szemléletesen végigveszi a vallásokat köztük a zen buddhizmust is

  • Antal Perge

   Antal Perge

   2 napja

   @Ágnetta Tarsoly A meditáció független az álguruktól. Ilyen egyszerű 🤭

  • Ágnetta Tarsoly

   Ágnetta Tarsoly

   2 napja

   @Antal Perge Kedves Antal - bennem is vannak ellenérzések emberek iránt, de ettől még nagyon értékes beszélgetésnek tartom. Magunk sorsát, vétett hibáinkat és másokét is el kell fogadnunk, nem egyszerű - és pont ebben a beszélgetésben hangzott az el, hogy azt is meg lehet mutatni, hogy hogyan ne cselekedjünk! Sunim gondolatai előbbre viszik az embert - fogadjuk szeretettel ami érték és tegyünk magunk hite szerint. Akarva akaratlanul belekerülhetünk szituációkba - a meditáció segít a feloldhatatlan konfliktusokon, segít átírni a múltat - azáltal, hogy megértjük.

  • Antal Perge

   Antal Perge

   4 napja

   @brainworx DE MIÉRT SZEMÉLYESKEDSZ? EZT TANULTAD AZ IMPORT BUDDHIZMUSTÓL? 🤣💲💰

  • brainworx

   brainworx

   5 napja

   @Antal Perge Azta milyen sok érzés és empátia van a szavaidban kedves Antal. Tisztára meghatódtam. 😂 Mit keresel te itt egyáltalán ? Osztod az észt ,hogy azt kell látni AMI VAN. 😂 Hát nem látsz tovább még a saját marhaságaidnál sem. Tényleg minek írogatsz te ide ebben a témában ??? Ha képben lennél csak egy hangyányit is akkor rájönnél mennyire nulla vagy és ezt büszkén vállalnád. De te okos vagy, sőt mindenkinél okosabb. Akkor legyen így.

 81. Ella Nagy

  Ella Nagy

  9 napja

  Köszönöm ezt a beszélgetést! Sok ismeretet merithettem belőle!😘

 82. Marian Rózsa

  Marian Rózsa

  9 napja

  Kedves Péter! Kérlek a technikai háttéren változtassatok valamit, hogy ne a Te hangod legyen jóval hangosabb, mint a riportalanyodé! Sajnos ez minden beszélgetésnél fennáll! köszönöm!

  • Antal Perge

   Antal Perge

   7 napja

   Nem a technika a legbagyobb gond ezzel a "Szunimmal" 🤭 TISZTÁNLÁTÁS 😉 Alaposabban utána kellene járni a "mestereinknek": a Pilisben tanyázó Szunim (k)apát, akitől a koreaiak megvonták a bizalmat, miután koreai pénzen, és onnan rendelt fából (!) felépítették a "zen templomot". Aztán valami nővel lelépett az USA-ba (de sajnos visszajött mesterkedni). Eddig csak ketten lettek öngyilkosok azok közül, akik oda járnak...! Ennyit tehát az import buddhizmusról (mint Laár A. stb.): nem hiteles, nem egyenes, semmire se jó - csak marketing mindkét félnek 🤭

  • Gery Buday

   Gery Buday

   8 napja

   @crepkey Arc és név nélkül könnyen kommentel az ember! :) Nem tekintem mérvadónak. :) De köszönöm, hogy reagáltál.

  • crepkey

   crepkey

   8 napja

   @Gery Buday Kedves Gery! Nyilván neked nem tűnik fel hogyan minősíted rejtve Mariant, nyilván az sem tűnik fel valójában te kritizálsz könnyen (jogtalanul), nyilván az sem tűnik fel, hogy miként projektálsz ki nem létező dolgokat egy ismeretlen emberre... Az álszent ömlengésnek álcázott bántást illene félretenni, nem Mariannak a jogos építőszándékú kritikát!

  • Marian Rózsa

   Marian Rózsa

   9 napja

   @Gery Buday Kedves Gery! Részemről ez segítő szándákú hozzászólás volt, hiszen rengeteg energiát tesz bele Péter, hogy ezek a beszélgetések professzionálisan sikerüljenek, és sokak számára örömöt adjanak. Nem vagyok biztos benne, hogy tud erről a hangminőségről. Azt gondoltam, hogy számára ez is fontos visszajelzés.

  • Gery Buday

   Gery Buday

   9 napja

   Kedves Marian! Nyilvánvalóan Neked / Önnek nem igazán lebilincselő / figyelem lekötő a téma, a tartalom, az interjú alanyok, ha egy teljesen más dologra képes koncentrálni. Könnyen kritizál ahelyett, hogy köszönetet mondana. Tud Ön hálás lenni, és köszönetet mondani? Tudja értékelni egy már megtörtént emléket? Át tudja érezni azt, hogy mit jelent adni? Sok kérdés, de mindre van szívből jövő válasz?

 83. Erzsébet Csőke

  Erzsébet Csőke

  9 napja

  Hálásan köszönöm a tanítás, Mindkettőjüknek! 🤗❤️

  • Erzsébet Csőke

   Erzsébet Csőke

   5 napja

   @Antal Perge Húú ha, ezt nem tudtam! Köszönöm!

  • Antal Perge

   Antal Perge

   7 napja

   TISZTÁNLÁTÁS 😉 Alaposabban utána kellene járni a "mestereinknek": a Pilisben tanyázó Szunim (k)apát, akitől a koreaiak megvonták a bizalmat, miután koreai pénzen, és onnan rendelt fából (!) felépítették a "zen templomot". Aztán valami nővel lelépett az USA-ba (de sajnos visszajött mesterkedni). Eddig csak ketten lettek öngyilkosok azok közül, akik oda járnak...! Ennyit tehát az import buddhizmusról (mint Laár A. stb.): nem hiteles, nem egyenes, semmire se jó - csak marketing mindkét félnek 🤭

 84. Márta Bánki

  Márta Bánki

  9 napja

  Nekem most rengeteg megértésem volt, nagyon köszönöm!

 85. Eva Mezeji

  Eva Mezeji

  9 napja

  Köszönöm.

 86. Márta Bánki

  Márta Bánki

  9 napja

  Óriási! Köszönöm!

 87. Csaba Papp

  Csaba Papp

  9 napja

  Szép estét!

 88. AnasztaziaS

  AnasztaziaS

  9 napja

  Namaste🙏

 89. Peter Baláž

  Peter Baláž

  10 napja

  Várom a Mestert 🙏👍

  • Peter Baláž

   Peter Baláž

   7 napja

   @Antal Perge igen ,hasitom a tüzifát,mert este hideg lessz😀👍

  • Antal Perge

   Antal Perge

   7 napja

   Te vagy önmagad legnagyobb mestere! 😊 Aki azt mondja fel kell ébredned, az még maga is alszik - és mestert játszik 🤭

 90. Erika Nagy

  Erika Nagy

  10 napja

  Nagyszerű!🥰

Következő