Humor

Büntetőfékezés a menő!

█ Forrás:alapjarat.hu/autougyved/buntetofekezes-amit-tudnod-kell-rola
█ Facebook: goo.gl/ry8IBd
█ Gameplay csatorna: goo.gl/cRcxMk
█ Instagram: goo.gl/y8cpmq
█ Intro muzsika: Gege (Rímbiózis) - Isti rap

Megjegyzés 

 1. Norahungary

  Norahungary

  Hónapja

  Ez a büntetőfékezés pszichológiája/koncepciója: "Van olyan személyiségtípus, amely nem ismeri el a korlátokat. Addig, amíg fizikailag és lelkileg képes meghaladni ezeket, meg is is teszi, és sokszor azzal a hamis illúzióval él, hogy megúszhat bármit, hiszen ha a büntetést kifizeti, nem lehet gond. Az ilyen típus gyakran gondol úgy a közlekedésre, hogy van ő, a többi résztvevő pedig csak akadályozza. Ez főleg a nem kiegyensúlyozott személyiségekre jellemző. Ilyenkor az alany a tényállásokat sem fogadja el, nem kompatibilis a gondolkodása a valósággal, ez pedig akár át is csúszhat mentális betegségbe." (dr. Zerkovitz Dávid közlekedéspszichológus)

  • wariorhun

   wariorhun

   Hónapja

   Főleg Magyarországon mindent meg lehet úszni... 2x büntetőfékezett előttem egy fiatal paraszt úgy, hogy hátul ült a feleségem és a 1.5 éves kisfiam. Előzménye csak annyi volt, hogy 50-es táblánál életveszélyesen előzött és rádudáltam... A rendőrség meg leszarja..

 2. Jackobson Mikey

  Jackobson Mikey

  16 napja

  Rákatintottam, hogy na belehallgatok... :D Erre végig hallgattam. :D :D Engem még soha nem büntetőfékeztek.

 3. Jako Hunor

  Jako Hunor

  17 napja

  berki az indexképen xdddd most látom 2 hét után

 4. Márk Derecskei

  Márk Derecskei

  22 napja

  21 éves vagyok, 3 éve van jogsim, egyszer esett meg, hogy büntetőfékeztek elém, azért, mert szerinte nem engedtem be magam elé, egy dugóban. Semmi nem lett belőle, mert figyeltem így direkt hagytam is, hogy előzzön, majd láttam, hogy nyomott egy elég erőteljes féket, előtte senki, semmi nem volt, emiatt inkább nem is mentem annyira mögötte inkább lemaradtam.

 5. Relaxing Vibes

  Relaxing Vibes

  23 napja

  Off, milyen telefontartót használsz? Eléggé strapabírónak tűnik. :D Az enyém fullra lehúzza a szellőző "szálakat" és így tökre rossz helyre megy a hideg levegő.. (Nekem is ugyanott van mint neked)

 6. Szabó Csongor

  Szabó Csongor

  26 napja

  Legjobb tudomásom szerint egy pár éve már Széchenyi István térnek hívják azt a "körforgalmat", ami a Lánchíd előtt van a pesti oldalon. Egyébként gyönyörű ez a Skoda :D

 7. Erik Vizkelety

  Erik Vizkelety

  26 napja

  Imádom ezt a videót legyen több ijen video igy tovább isti 😎😎😎😎

 8. Gergő Varga

  Gergő Varga

  27 napja

  Unfieldel haragban vagytok vagy miert nincs vele videó?

 9. Roland Bogár

  Roland Bogár

  Hónapja

  csak engem érdekel az a nadrág? XD

 10. Z Márk

  Z Márk

  Hónapja

  Engem az M7es kellős közepén elémált egy Fiat Punto és satuzott de persze kivárta míg balról előznek nehogy el tudjam kerülni az ütközést egy kikerüléssel, de szerencsére sikerült megallni! Később rájöttem hogy a csóró veréb csak le akarta totalkározni a fostalicskáját mert valaminek nekitolatott előtte nap és betört a hátsó szélvédő meg a lámpa🤣🤣🤣 Ha ezt olvasod te idióta, csak szolok hogy nagyon bátor voltál. Ott halsz meg ha nem figyelek rendesen és picsánbaszlak 120kmh val Mivel egy fullrapakolt kisteherautóval voltam ami 5-6tonna a te szarod meg 900kg max

 11. OkeGangBoii

  OkeGangBoii

  Hónapja

  Aztán nehogy véletlen lobotomiát végezz magadon

 12. Traktor

  Traktor

  Hónapja

  Azt tudod, hogy a gyógyszertárban kapható teszt nem mutatja ki, ha épp fertőzött vagy... ? Az ellenanyag jelenlétét jelzi, ami a megfertőződés után kb egy héttel jelenik meg a szervezetedben. Szóval ha negatív, attól még éppen most lehetsz fertőzött.

  • Traktor

   Traktor

   Hónapja

   Ja bocs, hülye vagyok. Én úgy tudtam, hogy a ledugós szarságot nem lehet kapni... akkor ezek szerint le vagyok maradva, srry :-)

 13. wetrzwqgrh

  wetrzwqgrh

  Hónapja

  Én végleg elvenném a jogsit az ilyenektől.

 14. Gábor TEPLÁN

  Gábor TEPLÁN

  Hónapja

  Ilyenben részem nem volt, viszont olyanban igen, hogy látszik az embereken, hogy idegesíti, ha megelőzi őt valaki egy olyan autóval, ami neki nem tetszik :D Nekem egy Lada Vestám van és sokszor tapasztalom pl. autópályán, hogy valaki nem megy, pedig mehetne, mert nincs előtte senki, megelőzöm és pár perc múlva a megengedett sebességhatárt túllépve visszaelőz, majd utána beáll elém és megy tovább a maga komótos tempójába (120), ami nekem szintén kevés (130), ezért vissza előzöm... És így megy, míg el nem hagyjjuk az autópályát, vagy meg nem unja....

 15. Végh Dávid Unifying

  Végh Dávid Unifying

  Hónapja

  Nekünk egyszer volt olyan, hogy apummal jöttünk haza horgászatból, én vezettem és látta az autos hogy jövök szembe, de akkor is kivágott a szembe jövő autós mögül és elkzedte előzni szerencsére csak 70 nel mentem még és kitutdtam kapni sebességből s eltudtam rántani jobbra a kormányt, de így is centiken múlt, hogy nem vitte le a tükrünket.

 16. Vándor Magyar

  Vándor Magyar

  Hónapja

  Tudod volt régen az a kicsit szocis,kicsit férfias,kicsit elnéző stílus, amikor kismotorral elkapott a rendőr. Kaptunk egy két pofont,le eresztette a babetta kerekét aztán tolhatod haza hülye gyerek! Akkoriban nem jelentgettük fel a tanárokat,szülőket,rendőröket! Ma viszont azt mondom kamera! Kamera az autóban és ezeket a nyomorult lelkű büntetőfékes-életveszélyes egó-kapitányokat fel kell jelenteni! Azt kell elérnünk hogy amikor Berki féle kretének csak meghallják a bünti-fék szót össze szarják magukat! Az kell hogy a büntető fék-közuti veszélyeztetés mindenki számára azt jelentse: Nagyon-nagy bajba kerülök!! Másodrészről a kamera felvételek bemutatása után a földalol is előszedni őket(rendőrség) hogy világossá váljon : "Ha elkövetted,megtalálunk". Harmadrészről az hogy még baráti körben a környezete is elítélje a nyomoronc viselkedését! Normál-nagy pénisz méretű ember nem büntető-fékezik, a többinek pedig tilos!!

 17. GabeszM

  GabeszM

  Hónapja

  A büntetőfékezés olyan mint a kerékbilincs. Szar helyen állsz? Nem baj, ott is maradsz. Értelme nincs.

 18. Bence Nemes

  Bence Nemes

  Hónapja

  0:30 azt a taxit en is neztem nagy szemekkel multkor amikor bealltam moge tankolni 🧐

 19. SVindler

  SVindler

  Hónapja

  Engem pont két hete csapkodtak meg kocsiban, tehát konkrétan kiszállt a manus és behajolt az enyémbe...és miért? Pomázi útról hajtottam ki a 11-re és ott néha feltorlódik a sor, mivel amikor kikanyarodsz, rögtön egy lámpa megfog, szóval ha sok ott az autó, akkor te elállod a 11esen pest felé haladók útját. Na már most én a külsőben hajtottam ki a 11-sre, és lett is volna helyem, de a mellettem lévő Opel amperás látta, hogy neki már nincsen hely, elállná a pest felé haladók útját, és bevágott elém az én üres helyemre. Így én maradtam középen és miattam nem tudott a pest felé haladó belső sáv tovább menni. Sajnos egy olyan értelmes ember volt első abban a kocsisorban, hogy rámhajtott direkt. Fék-gáz fék-gáz, és mutogatott, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy elállom az utat. Végül amikor már attól féltem, hogy direkt belém hajt, bemutattam neki, és bepasszíroztam magam a külsőbe szentendre felé. Erre ő kipattant a kocsiból, és mivel minden ablakom le volt húzva behajolt magyarázni és le is kevert egy fülest... Mivel fiatal, konfliktusokban tapasztalatlan vezető vagyok, csak magyarázkodtam értetlenkedve...nem értettem, hogy ilyen létezik egyáltalán, de ilyen valóban van.... Most már nyomatékkulcsal az ülés alatt vezetek, mert ha még egyszer valaki benyúlkál, rányitom az ajtót, és megcsapkodom a kis kezét, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek ilyen traumát okozni többet. (jk!) Mindenki vezessen türelemmel, szerintem ez a legfontosabb azután, hogy mindig kellően előre tekintőek legyünk. Szép napot! Peace!

 20. Marcell Benedek

  Marcell Benedek

  Hónapja

  @Isti Szalay Pont azért két rend beli vagyoni károkozás, mert a Bentley az nem az övé volt ;)!

  • Marcell Benedek

   Marcell Benedek

   Hónapja

   Észre veszed ha büntetőznek, mert annak az a lényege, hogy mondjuk haladtok a pályán egy 140-es tempóval és 140-es tempóról hírtelen ver egy satut, ha van lélekjelenléted kb 2másodperc alatt és nem jön melletted senki akkor ki tudod kerülni, ha nem akkor 140-el rongyolsz be egy előtted álló tárgyba, azért veszélyes, mert hírtelen történik, ami miatt reagálni nem tudsz és mondjuk egy 90-es tempóval is elkapsz egy előtted besatuzó autót akkor olyan erőhatás ér hogy ott is hagyhatod a fogad, utcaiban nem fogsz akkor G-t túlélni mint Grosjean a carbon monocock-ban, jah és aki büntet az pont leszarja hogy ő bele fog-e halni...

 21. sallaipal

  sallaipal

  Hónapja

  Velem olyan is volt már hogy mentem motorral és rámvágtak 1et a szatyorral.. nemtudom mi volt benne de protektoringben belilult a karom-vállam. Azért erre visszafordultam csak megkérdezni mégis miért de csak ordibálást kaptam válaszul..

 22. Égei Dávid

  Égei Dávid

  Hónapja

  Berki az index képen😂😂

 23. Daniel Dobak

  Daniel Dobak

  Hónapja

  Sokan az úton élik ki magukat, ahelyett hogy a vállalkozásában élne ki magát. ;) Én kerülöm a konfliktusokat. Gyorsabb vagy, akkor menjél lassabb, akkor megvarom míg elmegy előlem max finoman jelzek hogy mennék. Már nem sietek sehova se.

 24. Martin Tóth

  Martin Tóth

  Hónapja

  Csak én vettem észre a G63-as Mercit 17:05-nél?🤯

 25. Halmos Györgyi

  Halmos Györgyi

  Hónapja

  Elvileg a büntetőfékezésben van egy olyan kiskapu, ezért szerethetik sokan alkalmazni, mert ha a hátsó autó sofőrje, aki elszenvedi a büntetőfékezést nem tudja bizonyítani, hogy mi történt, akkor a büntetőfékező vigyorogva, nagy mellénnyel mondhatja, hogy a hátsó autós volt a hibás, hisz nem tartotta a kellő távolságot mögötte. Viszont, ha mondjuk van tanú, vagy kamerafelvétel, akkor a büntetőfékező rögtön megszívja... XD

 26. Igor Kovacsity

  Igor Kovacsity

  Hónapja

  Sztori az van :D M5-ös autópályán lajosMizse-nél előzve egy kamion sort 140-145 tempóval mögödtem a Koléga az Audi a7-el német rendszámal elkezdett villogni és úgy a seggembe jött hogy talán volt 1 méter és elkezdem gyorsítani (160) és le mentem jobra majd be vágott elém és egy padló fék és ott kaptam magam hogy a kamion majdnem nekem jött az látom a visszapilantomba és nyomtam egy erős gázt ha nem nyomok a kamion a seggembe lett volna és az audis eltönt.. :I

 27. János Pénzes

  János Pénzes

  Hónapja

  Hopp egy M-packett 💪😍

 28. Molnár Krisztián Fanclub TV

  Molnár Krisztián Fanclub TV

  Hónapja

  Berki Krisztián csak jobbra szeretett volna kanyarodni ezért lassított le a busz vezetője volt figyelmetlen ő fékezett későn ezért lett meg a baleset.

 29. Gamer_girl Turza

  Gamer_girl Turza

  Hónapja

  Kérlek legyen még több vezetős vlog ezek a kedvenc videóim a youtube platformon

 30. Vincze László

  Vincze László

  Hónapja

  Autóskamera milyen van az autóban, ha megkérdezhetem? Márkája érdekelne és mekkora a legnagyobb felbontása?

 31. Norbert Orosz

  Norbert Orosz

  Hónapja

  "Milyen meglepő, hát autóban ülök cseszdmeg." xD 2:05

 32. Geri Kolibry Kolby

  Geri Kolibry Kolby

  Hónapja

  Én már kaptam büntetőfékezést. Persze mondhatni rászolgáltam azért. Balatonról felfele jövet nekem állt keménykedni egy audis, én meg voltam olyan hülye beleálltam a dologba. Leléptem a f@szkalapot, majd amikor már eltávolodtam, visszatértem utazótempóra (kb 160kmh) ekkor ez az említett f@szkalap elnyomta a szarjának, balról elém vágott és úgy büntetőzött. Nem lett baleset, de kb 2 méteren múlott. Azért ekkora tempónál elég veszélyes dolog, azonnal satuztam, épp hogy megúsztam. Ezt a műveletet az első fékköröm bánta, ugyanis eldurrant, feláldozta magát értem hogy úgy mondjam.

 33. Tamás Varga

  Tamás Varga

  Hónapja

  Neked meg a patikahoz is fel kell menni az autopalyara?

 34. Tamás Varga

  Tamás Varga

  Hónapja

  Leragott csont ez a buntetofekezes tema. Lepj tul rajta

 35. Tamás Varga

  Tamás Varga

  Hónapja

  Fázik a hajad a kocsiban?

 36. Danee1992

  Danee1992

  Hónapja

  Egyszer volt velem olyan, hogy 2 másik autós csesztette egymást egy szabálytalan előzés miatt belvárosban, Pécsett. Az elől lévő kocsi befékezett, a másik meg kissé elrántotta a kormányt, mellette külső sávban én, hátul asszony, kisgyerek, ha nem figyelek rájuk akkor belémjön. Mondhatni felment a pulzusom, nyugodt ember létemre.

 37. Benke László

  Benke László

  Hónapja

  Én csak azt a helyzetet nem értem amikor teszem azt látni a videón ,hogy lassan megy vagy nem tart jobbra stb. Kielőzi és utána büntetőfék lassítás stb :D.. Én amikor ilyen helyzetbe kerülök és idegesítően lassan megy teszem azt ahogy lehetőségem van kielőzöm ahogy ahol tudom és megyek is nyélen tovább :D

 38. Milan

  Milan

  Hónapja

  Igen, éltem már át büntetőfékezést, anyósülésről volt szerencsém végignézni :D Városból kifele jövet egy szőke hölgyike úgy döntött, hogy ő 30-al totyog végig a Volvo SUV-al. A sofőr kicsit közelebb ment a seggéhez, mivel előzni akartunk, majd a hölgyemény lesatufékezett, majd ablakon mutatott hátrafele a mutatóujjával, hogy ne előzzünk.. Igazából neki volt szerencséje, hogy nem raktuk seggbe mert Peugeot Boxer-el voltunk (long body), ami nyilván lassabban áll meg, főleg hogy hátul csumára volt megpakolva, meg szépen le is tud sodorni ha úgy adódik a helyzet. Borult is minden odahátul, de ha az amazon-tól úgy kapja meg a vázáját hogy széttört, akkor nehogy panaszkodni merjen :D Oké, közel volt a két kocsi, ami amúgy nem történik meg ha nem 30-al megy, a másik meg, ha egy kicsit befékez azt meg is érteném, na de hogy teljesen megállni reflexből.. Karenek. Mindezt a veszélyeztetést azért, mert nem akarta hogy leelőzze egy egy boxer az ő 30 misis terepjáróját, hogy aztán annak a hátulját nézegesse. Ezután nyilván nem történt semmi, megvártuk míg első helyen lefordul.

 39. Orbi Gaming

  Orbi Gaming

  Hónapja

  Nagyon jó! :)

 40. Gergely F.

  Gergely F.

  Hónapja

  Traktor előtt senki se mer büntető fékezni :( xd

 41. Talindeer Snipes

  Talindeer Snipes

  Hónapja

  Az Audisok és a BMW-sek a legbunkóbbak/lenézőbbek mint a többi. Olyan előzésekbe belemennek,hogy hihetetlen.

 42. 30zSamu

  30zSamu

  Hónapja

  Nem büntetőfékeztek még, de a futárok valahogy mindig belém akarnak jönni. :D

 43. G Szily

  G Szily

  Hónapja

  Szegény teherautó 🚚 :))

 44. BMW Fan

  BMW Fan

  Hónapja

  Velünk is volt már, bekanyarodtunk valaki mögé, és ő lassan ment, és mi kicsit közelebb kerültünk hozzá, mert Ő lassabban ment, és vérszemet kapott, és elkezdett elöszőr csak fékezgetni, aztán megállt. De mi úgy kezeltük, hogy megvártuk amíg megáll, és utánna kielőztük, aztán csóri próbált utánnunk jönni, csak az Ő autója lassabb volt 🤷‍♂️😕

 45. Annabell Elric

  Annabell Elric

  Hónapja

  Milyen Skodád van? Nekem mk1-es Fabiam van.

 46. Csomil H

  Csomil H

  Hónapja

  Amikor az audis beált a kamion vagy mi möge nem tudni büntetőfékezett az meg nyugodtan tolta előte

 47. Balázs Gere

  Balázs Gere

  Hónapja

  Nem lett több büntetőfékezés, az autókban lett több a kamera :D

 48. DunkelSturm

  DunkelSturm

  Hónapja

  Velem történt már ilyen itt Miskolcon. Még tavaly utaztam haza a helyi járatos busszal munkából. Négy sávos út, a külsőben autók parkoltak. A sofőr behúzta a belsőbe, hogy tudjon haladni, de nem nézett a tükörbe és nem engedte el a BMW-st aki ott haladt. Nagy dudálás stb., a srác dühében benyargalt a busz elé és satufék. A buszon sokan elestek. Igaz, először a sofőr hibázott, de könyörgöm, hogy lehet ekkora állat az autós, hogy utána ezt teszi? Szerintem fogalma sem volt, hogy ezzel sok utasnak kellemetlenséget okoz. Mert ugye senkinek sem esett baja. Szóval a büntetőfékezésnek véleményem szerint mindig van előzménye, nem hiába hívják így. Nem tudom mennyire számít büntetőfékezésnek a saját esetem, amikor este sötétben egy autós jött bele a seggembe reflektorral, de kb. ilyen 30 centire. Azt csináltam, hogy egy pillanatra hozzáértem a fékpedálhoz és ő azonnal satuzott, mert beszart hogy nekemjön. Utána lekapcsolta a refit, kielőzött, bemutatott és továbbhaladt, szóval megbékélt a lelkem. :)

 49. Norbert Bánfalvi

  Norbert Bánfalvi

  Hónapja

  Nekem olyan élményem volt egyszer, hogy mögöttem jött egy furgon az M7-esen, a KÜLSŐ sávban. Ugye meg van az mindenkinek, amikor a belső sávban mész rendesen, és jön a BMW terepjáró kb 240-el és nyomja a stroboszkóp diszkót. Na ez a furgon a külső sávban nyomta mögöttem a lámpát, és fogalmam sem volt, hogy mégis mit akar? Menjek le az autópályáról mert útban vagyok neki vagy mi? A belső sáv tök üres volt. Mondom jó, ez hülye, átmentem a belső sávba és akkor elhaladt a külsőben kb 200-al. WTF?

 50. Zsolt Ambrus

  Zsolt Ambrus

  Hónapja

  Ő volt a motoron

 51. László Balta

  László Balta

  Hónapja

  Szia Isti! Remélem több ilyen autós vidinyó lessz. Jók a videóid csak így tovább! 😎😀

 52. András Mészáros

  András Mészáros

  Hónapja

  Öledből kéne kamera nézet, oda belülnék szívesen 😋

 53. Gera Kitta

  Gera Kitta

  Hónapja

  Szia Pisti! Nem leszel rám büszke de én már 3x büntető fékeztem azóta amióta tudom Berkit nem büntették meg! :)

 54. oddblue

  oddblue

  Hónapja

  50-nel mentem és a mögöttem levő nem tudott előzni, ez nem tetszett neki. Mikor megelőzőtt utána befékezett előttem. Mikor bemutattam neki meg állt előttem, ki akartam kerülni de utána elhúzott. Sajnos még akkor nem volt kamera a kocsiban.

 55. Csuklóskanabé

  Csuklóskanabé

  Hónapja

  7:09 bérelt autó volt. A hírekből legalább is ez derült ki.

 56. speter0208

  speter0208

  Hónapja

  Szerintem az ilyeneket többek között azért nem érdekli, hogy mi van ha beléjük mennek hátulról, mert arra gondolnak, hogy ebben az esetben úgyis a hátulról jövőt fogják kihozni hibásként. Ha nincs kamerája, nem tudja bizonyítani, hogy az előtte menő hirtelen fékezett, vagy ha igen akkor előjönnek az "elém szaladt egy kutya" szöveggel.

 57. teo den

  teo den

  Hónapja

  csak m pakett.. kollegam

 58. Radványi Ferenc

  Radványi Ferenc

  Hónapja

  Kb 10 eve volt autopalyan. 140 km/h-val mentem a belsoben, kamionsort eloztem. A fiatalembernek mogottem keves volt. 2 kamion kozott kivagott a leallosavba, megelozott engem, kijott a belsobe es bunetofekezett, es mutatta a kozepso ujjat. Ki volt a hibas? Koltoi a kerdes, de aki gondolja, valaszoljon nekem :)

 59. Panyi Péter

  Panyi Péter

  Hónapja

  Jó hogy felhívtad a figyelmet szeretem a vezetős vlogokat.

 60. HRicsi97

  HRicsi97

  Hónapja

  Milyen kocsid van ?

 61. Gál Gyula

  Gál Gyula

  Hónapja

  Sokszor említed hogy nem érted mi az értelme. Sajnos a büntető fékezés nem csak ennyiből áll ahogy te elmondtad, ha esetleg ütközés történik és nem tudod bebizonyítani hogy ez büntető fékezés volt akkor te leszel megbaszva mert nem tartottad a követési távolságot ezért van a nevében a büntetés is :D lehet hogy ez már nem így van de én így tudom ezért IS van fent a fedélzeti kamera ;)

 62. Karcsi Orbán

  Karcsi Orbán

  Hónapja

  Igen az egy Bentley volt és nem is az ő autója volt

 63. Mao Ce-tung

  Mao Ce-tung

  Hónapja

  Amikor még nem volt lezárás akkor voltunk mozizni haverokkal, az egyiket vittem haza mert nincs még jogsia. Egyébként Miskolcról mentünk hazafele, Emőd végén utolértünk egy kis C-s Corsát, na miután kiértünk Emődről ő még továbbra is 60-nal tötyörészett előttünk ezért kielőztem. Szerintem ez nagyon megsérthette lelkiismeretét hogy egy szakadt rally zsiguli megelőzi mert 10 másodpercel később visszaelőzött és visszalassított arra a 60as tempóra. Aztán megint kielőztem csak most ott hagytuk a haddnemondjammibe. Mikor beértünk Vatta elejére akkor már szószerint bevágott elénk és tökik nyomta a féket a marhája, alig tuttam megállni hirtelen. Sikeresen megálltunk mindketten koccanás nélkül közben dudáltam villogtam és szép szavak közepette megkérdőjeleztem hogy mit csinálsz te állat. Közben a földszintes méretű "kigyurt" cigány már szállt kifele feszengve aztán odajött pattogni hogy ne nyomjam már le az útról meg minek száguldozok ki akarom irtani a családját meg össze vissza beszélt, közöltem vele finoman hogy miért hülye, erre elkezdett fenyegetőzni minden félét vissza sétált a kocsijához kikapta a bozótverőt a hátsó ülésről és elkezdett sprintelni felénk. Én meg addig elhajtottam, és azóta se láttuk egymást.

  • Szoszaty

   Szoszaty

   Hónapja

   Wow, hogyhogy nem cenzúrázta a youtube a kommentet? Van benne egy "c" betűs szó. Nekem a c pecsenyét sem posztolta egy video alatt...

 64. Gàbor Nagy

  Gàbor Nagy

  Hónapja

  Nem kell minden M matricától elájulni...gyakran még az m pakettra nincs pénz csak a logóra

 65. János Andó

  János Andó

  Hónapja

  Hogy lehet az hogy a Ford kocsin Skoda logó van a kormányon?

 66. Bence

  Bence

  Hónapja

  6:22 a bűntetőfék nem a vírushelyzet altt történt Istvánom

 67. André Network

  André Network

  Hónapja

  Sokan biztosítás csalás miatt csinálják ezt a büntetőfékezést

 68. BlueRex

  BlueRex

  Hónapja

  Ha kamionos rosszul rögzíti a szállítmányt és előtte büntetőfékeznek ott a kamionos hal,csak mondom.

 69. dontknowbetternameatm

  dontknowbetternameatm

  Hónapja

  itt szlovákiában 10 előzésből 5x adott rá gázt az akit előztem volna, legutóbb egy betonkeverő jött szembe, volt egy kis beszarás.

 70. Benedek Fecó

  Benedek Fecó

  Hónapja

  Hála Istennek velem még nem csináltak büntetőfékezést.

 71. SK Pyrotechnika

  SK Pyrotechnika

  Hónapja

  1:36 akkor szivesen laknal szlovakiaban😂

 72. Dávid Papp

  Dávid Papp

  Hónapja

  igazad van isti papó teljesen egyetértek veled paaaallllii.....

 73. Kriszh Advice

  Kriszh Advice

  Hónapja

  Mikor lessz isti hunt?🐢

 74. J. Balazs

  J. Balazs

  Hónapja

  A büntetőfékről szóló álhír, a büntetőFAKE! 😎 Bocs

 75. thinkszike

  thinkszike

  Hónapja

  Büntetőfékezést még nem éltem át, de a másik kedvencemet igen, rá lett 1x villogva az "úriemberre", hogy vegye észre, hogy kb 15-20 másodperce zöld a lámpa, egy középső ujj bemutatása mellett hajlandó is volt elindulni, majd a következő lámpánál, addig állt a zöldnél, amíg épphogy sárgán át tudott menni, hogy mi nekünk végig kelljen állni egy újabb pirosat.

 76. Sanyi Szabo

  Sanyi Szabo

  Hónapja

  Há nemrég tesztelted magad manuálisan, most meg mész megint? Ja, megint rengeteget fogytál, hogy csinálod mi a titkod? 😁

 77. MZ /X

  MZ /X

  Hónapja

  Nekem az egyik ismerősömnek amikor abból élt, hogy futárkodott nap mint nap kvázi "büntetőfékeznie" kellett (Hozzáteszem olyan sofőrt nem lehet zavarba hozni ilyennel aki betartja a megfelelő követési távolságot, szóval nem is értem a törvényt sem.) a sok idióta miatt akit kiengednek az utcára. A kedvencem az az amikor full sötétbe reflektorral megérkezik mögéd a sebességhatár 2xesével, megvakít, rá büntetőfékezel és rá sem jön, hogy miket rontott el, aztán csodálkozik ha elengeded és beállsz mögé refivel.

 78. Szipus Alf

  Szipus Alf

  Hónapja

  Pont a Budapesti Autósok Közössége vezetőjét csukták börtönbe ittas vezetésért és büntető fékezésért. Szerencsére pont egy rendőrt "büntetett" amikor lekapcsolták.

 79. SΛLΛ

  SΛLΛ

  Hónapja

  Nagyon jó videó lett. Tartalmas kis beszélgetés,fontos mondanivalóval. Egyépként milyen skodád van Isti? Btw egyépként ez a kameranézet nagyon jó,de szerintem egy kis kerettel, négyzet formában jobb lenne a facecam.

 80. jwnwnwnw snsnsnsn

  jwnwnwnw snsnsnsn

  Hónapja

  Berki Krisztián 😃

 81. BGABI

  BGABI

  Hónapja

  Nekem eddig csak egyszer volt "szerencsém" büntetőfékezésben, amit totál nem értettem amúgy. Tudni kell, hogy Németországban élek és az autóm német rendszámos, azzal voltam otthon Szeptemberben és úton Debrecen felé az M0-n az M4 lehajtó előtt gondolta egy úriember azt, hogy először megelőz (én a középső sávban haladtam) majd előzés után bejött elém és elkezdett finoman lelassítani, szóval semmi hirtelen fékezés (a lehajtó még sehol nem volt), amikor megakartam volna előzni, akkor ő is kitért a belső sávba és azt játszotta, hogy nem engedett el mellette és egyre aggresszívabban fékezett, majd egyszer csak lehajtott az M4-re. Sajnos egyébként én többször éltem már át mióta sűrűn közlekedek Magyarországon a német rendszámmal, hogy totál máshogy viselkednek az emberek ha egy német rendszámot meglátnak és szerintem ennél az "uriembernél" is az lehetett nagyon zavaró...

 82. Kristóf Joó

  Kristóf Joó

  Hónapja

  az számit büntetőfékezésnek ha egy kis gyere beált elém a én meg biciklivel száguldók vagy 24 km/h a bicikli utón ??

 83. Patrik K.

  Patrik K.

  Hónapja

  Engem mar “buntettek” meg, ferihegyi gyorsforgalmin mentem, belsosavban(reggel volt es ferihegy fele mentem tehat auto alig..) majd egy gyoker elemvagott es jott a fekezgetes :D en csak az ertelmet nem ertem, oke siet en meg “feltartom” a belsosavban, de ha annyira siet akkor miert nem megy a dolgara miutan megelozott? 🤣🤣

 84. Bálint Buchmüller

  Bálint Buchmüller

  Hónapja

  hát ja

 85. Bálint Buchmüller

  Bálint Buchmüller

  Hónapja

  lsiti jghfddfhdgdhfnfngnfgdngfjggfgfgjhgffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffjhvhbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

 86. Bálint Buchmüller

  Bálint Buchmüller

  Hónapja

  SOKOTA VS BMW A FOZÁBAN

 87. Erik Viking

  Erik Viking

  Hónapja

  Igazad van Pistikém. Berki menjen a kaptárba.

 88. Csukárdi Ricsi

  Csukárdi Ricsi

  Hónapja

  Berki Krisztián a büntetőfékezés császár morzsája rántott szendviccsel fűszerezett tárkonyos zsenge levese xdd

 89. Domonkos Kelenföldi

  Domonkos Kelenföldi

  Hónapja

  Honnan van a pulcsid? Nagyon állat

 90. Joe Baker

  Joe Baker

  Hónapja

  60ezer kilometert vezettem eddig, egyszer nyomtam hosszobban dudat egy balaset elkerulese erdekeben, semmi acsarkodas semmi karomkodas soha a volan mogott. Aki GYOKER az kocsiban es azon kivul is az sajnos a gepjarmuben ulve ez meg ezeknel fel is erosodik. Szerencsetlenek...

 91. Dániel Liszt

  Dániel Liszt

  Hónapja

  A videóval kapcsolatban a kameranézet jó lesz, továbbiakban is jó lesz ennél a videótípusnál, ha megfelelően tudod rögzíteni, a szélvédőhöz tett akciókamera helyett. A tartalmat illetően egyetértek azzal, hogy ezt rendesen kéne büntetni, mert már a "jómunkásember" is csinálja. Magát a büntetőfékezést egy busz utasaként éltem meg egy vidéki megyeszékhelyen 2020 novemberében. A büntető fékezőnek a baja az volt, hogy a busz lassan ment, mert a szolgáltatóváltással az új szolgáltatót kötelezték a menetrend betartására, viszont a parkoló autók miatt nem fért el a jobb oldalon. Az út, az 2 sávnyi méretű, viszont felfestéssel nincs megjelölve/elkülönítve a két sáv. A hely nem volt meg jobb oldalt, ezért a szabad sávban ment a busz menetrendszerinti járatként.

 92. Tamás Qqrta

  Tamás Qqrta

  Hónapja

  Rutin vezetés10/10

 93. Lajos Csapó

  Lajos Csapó

  Hónapja

  Városon belül 50 el mentem. Mögöttem jött egy 147 es alfa. és villog. 2 sáv volt csak nem egy széles út. Nem gyorsítottam fel. maradtam 50 es tempón. de jeleztem neki irányjelzővel hogy mehet. De csak villog. Mondom akkor jó van. Erre zebra közeleg lassítok mert látom hogy egy hölgy akar átmenni gyerekkel. a hölgy már lelépet mikor ez a tüdő elkezdett kövér gázzal előzni zebrán!! Szerencsére nem lett baj. Folytatom az utam és előttem megy 30 al. Nem mondom hogy nem kezdett felmenni a pumpa. És én is villantottam neki hogy akkor most bazdmeg menjél!!!!! És akkor elkezdte nyomni, majd satu fék. Nos!! A reakcíóm kiszáltam a kocsiból és gyengéden benyúltam az ablakon hogy a kicsi buksiját megsimizzem. De sajnos nem sikerült eléggé mert a gázra lépet majd elhajtott. Nem mentem utána mert nem fogok kergetőzni egy ilyen...... na. De a Magyar nyelv adta lehetőségeket kihasználva kb még 40 percig ismétlés nélkül áldottam az úrat.

 94. Daniel P.

  Daniel P.

  Hónapja

  Hogy állsz az oltással Isti? 💉

 95. ricsi_gaming 123

  ricsi_gaming 123

  Hónapja

  Like aki jött kommentet nèzni

 96. Parászka Levente

  Parászka Levente

  Hónapja

  Tanuló voltam még, amikor egy idióta Audis (ne vegye minden Audis magára, az egy barom volt, nem általánosítok), úgy döntött hogy a nullásról Csepel felé lejövet megelőz a záróvonalon át, majd büntetőfékez. Csakhogy a kocsiban volt elől hátul kamera, ami szépen be lett küldve az autósiskolának, onnan meg tovább a rendőrségre :D

 97. Fejér Máté

  Fejér Máté

  Hónapja

  Nekem egyszer volt ilyen, amikor kezdő sofőr voltam, mert elnéztem a város kezdete táblát és 500 méterrel hamarabb lassítottam 50-re. Akkor hirtelen nem értettem.

 98. Gábor Gergi

  Gábor Gergi

  Hónapja

  Szia Isti!Vannak önkéntes rendőrök id autópályán aki 80km/h megy ugye ennyi a kamionok sebesség határa!De ugye előzni tilos.de ugye ha beindul a convoly akkor már 6kdmion s sorba 70-75 megy!!Na ez milyen?

 99. toromon31

  toromon31

  Hónapja

  Ugye a büntetőfékezés arra megy ki, hogy aki hátul van, az lesz a hibás. Kivéve, ha kamera van.

 100. Dawesome Twitch VOD

  Dawesome Twitch VOD

  Hónapja

  *A here vasalás sosem történt meg.

Következő