Szórakozás

DTK: Elviszlek magammal - Hernádi Judit

Katt a feliratkozáshoz! hueye.info/one/HKl.html...
Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
Miután Hernádi Judit az első percekben megdöbben, hogy háromnegyed órán át kell beszélgetnie, DTK-val együtt szinte észrevétlenül csúszik egyik témából a másikba. A videót nézve pedig akár kétszer ennyi ideig is szívesen hallgatnánk őket. Mesél a mindenttudó kockás papírjáról (sőt, meg is mutatja), a nyugdíjas státuszról, a Heti Hetesről, arról, hogy miért mozdul mindig a tömeggel ellentétes irányba, sőt, a levelibékaevésről is (majd megértitek). Azt pedig, hogy vajon milyen lehet Hernádi Judit lányának lenni, döntsétek el ti. Szuper indítása az idei évnek, nézzétek meg! Elviszlek magammal: Hernádi Judit.

Megjegyzés 

 1. N

  N

  15 napja

  Ismételten végigneztem❤️

 2. Beatrix Barna

  Beatrix Barna

  21 napja

  Fanyar, keserű, mosolytalan....leizzadtam közben.

 3. violetta09

  violetta09

  23 napja

  Zseniális ez a Hernádi!!

 4. Zsoltné Pánczél

  Zsoltné Pánczél

  Hónapja

  Szeretem benne, hogy ami a szìvén az a száján is!!! Köszönöm a beszélgetést...❤

 5. Ádám Pálfi

  Ádám Pálfi

  Hónapja

  még egy picit maradjon meg nekünk, várjon azzal a megpusztulással:)

 6. Jess

  Jess

  Hónapja

  Kiskoromban mindig azt hittem, hogy részeg ez a nő😁. Most már felnőttként látom, hogy hihetetlenül józan. Szeretem az ilyen típusú embereket. Nincs mellébeszélés, nyers, humoros.😊 Egyébként nem is öregszik...😊

 7. Cs Limbek

  Cs Limbek

  Hónapja

  nem tudjuk nem észrevenni, hogy az első 10 percben folyvást együtt haladunk a villamossal... : )

 8. Gergely Pataki

  Gergely Pataki

  Hónapja

  Két kedvencem egy autóban, egy riportban! ❤️

 9. Beáta Kurmai

  Beáta Kurmai

  Hónapja

  Nahát...soha nem gondoltam volna, hogy Judit nárcisztikus.

 10. Design Svidia

  Design Svidia

  Hónapja

  "Nem azt kéne meghallani ,hogy valaki mit mondd, hanem azt, hogy miért mondja.." Nagyon nagyon egyetértek!!!!

 11. Csillag Esthajnal

  Csillag Esthajnal

  Hónapja

  Kiábrándultam. A szerepei alapján egy teljesen más embernek gondoltam. Számomra erőszakos, arrogáns, udvariatlanul letorkollja a másikat, irányításmániás, pofákat fág, borzasztóan affektál, cinikus, mesterkélt. A lányáról viszont szeretettel beszél. Ilyen anyával nem lehet könnyű. Miért helyezi előtérbe ennyire a negatívumokat? Miért néz ennyire keservesen? Jó, amikor a tervet nézegetik, és Kriszta beszól, hogy húzza ki a programból, nehogy holnap is várjon rá az utcán. Idegesítő, szemtelen, ki is mondja, hogy nem érdekli semmi, megalázó. Egy megkeseredett, önmagát mindentudónak mutató, gondoló, hihetetlenül flegma személyiség. Számára kedves dolgokról, hogy tud ilyen savanyú képet vágni??? Én vagyok én és azt csinálom, amit akarok és hagyjál már békén! Miért vállalta el ezt a beszélgetést a művésznő? "Le van tudva": az egész életén így ment át? A feladatok idegesítették, majd ebbe rendesen belefáradt, ahogy nézem. Egy megkeseredett vénasszony lett. A végén ez a "jaj de jó", negédes mosoly, visszataszító. Kíváncsi lennék, mit mondana a művésznő Kriszta háta mögött erről a beszélgetésről? " Na, ez is megvolt, letudva." 🤪 Nem szeretnék ilyenné válni nyugdíjas koromra. Az elrettentő példa is jó valamire.

 12. V. Hajdú

  V. Hajdú

  Hónapja

  Furcsa Hernádi... Mi az hogy nem akar az asztrológiáról beszélni? (természetesen joga van hozzá) de úgy folytatja: mert nem akar senkit sem meggyőzni... Ezek szerint szerinte ha valaki beszél valamiről akkor már agitál????

 13. Jane Doe

  Jane Doe

  Hónapja

  Elején szóba került az asztrológia, amiről Hernádi Judit nem nagyon akart beszélni, elment mellettük egy busz, azt hittem átszáll....-)

 14. bogarasbanya

  bogarasbanya

  Hónapja

  Hát nem változott a véleményem.

  • mavir67

   mavir67

   Hónapja

   Igazi színész! Amit az anyaságáról mondott, az nagyon megérintett! Kriszta zseniális!

 15. Zsófia Tereki

  Zsófia Tereki

  Hónapja

  Imádni való ez a nő ❤️😇

 16. Eniko Frenyo

  Eniko Frenyo

  Hónapja

  Ez nagyon tetszett , köszönöm 😍

 17. rigokrisztina

  rigokrisztina

  Hónapja

  imádom a hangját!

 18. Rozália Jantner

  Rozália Jantner

  Hónapja

  Nekem egy kicsit kevés volt benne a tartalom és nagy a szétesés. Krisztának nem volt könnyű dolga, de próbálkozott becsületesen. Hernádi Judit egy nagyszerű színésznő, többször láttam már színházban és tényleg átütő egyéniség. Szerintem úgy lehet vele, hogy a magánéletébe nem szívesen ad betekintést. Örültem volna, ha ebben a riportban sokkal több szó esett volna a színházról.

 19. Attila Molnar

  Attila Molnar

  Hónapja

  Ez elég unalmasra sikeredett. Hernádi pedig nem lopta magát a szívembe ezzel. Nekem ellenszenves, unott, nagyképű. Mintha nem akart volna ott lenni, és kikérte volna magának, hogy neki valamit mondania kell. Akkor azt nem tudom minek vállalta a műsort, ha nem volt hozzá kedve.

 20. peter kantor

  peter kantor

  Hónapja

  A belvarosban nottem fel a pesti Broadway kozeleben . Hazunknan a 60-as evekben az akkori evek sztarjai kozul szinte mindenki megfordult . A sportoloktol kezdve a szineszeken keresztul a zeneszekig . Nincs ertelme felsorolni kik azok akik megfordultak a hazunkban , mert nincs hely . De eszrevettem , hogy az igazi nagy sztarok a maganeletben teljesen egyszeru, hetkoznapi emberek . Igaz volt kozottuk olyan is aki meg a maganeletben sem tudott valtani . A maganeletben is jatszotta tovabb a sztart . Ezekbol keves volt , de nagyon kitunt .

 21. Krisztina Belley

  Krisztina Belley

  Hónapja

  😍❤

 22. Szalai Zsolt Zoltán

  Szalai Zsolt Zoltán

  Hónapja

  ....ez meg mi a szentszar volt????? Mint színésznő oké, de hogy beszélgetni nem lehet vele, az tény.

 23. Nóra Bodnár

  Nóra Bodnár

  Hónapja

  Köszönöm az élményt! Kb 35-37 éve Bp-Debrecen között az Inter-city vonaton egy kocsiban utaztunk. Már bánom nagyon, hogy nem kértem autogramot. Számomra az igazi NŐ a Művésznő! :-)

 24. Zsuzsanna Csige

  Zsuzsanna Csige

  Hónapja

  Ket igazi karakter, ket nagyszeru nô!

 25. Timon Mangra

  Timon Mangra

  Hónapja

  Horváth Tamást mikor hívod meg?? Várva várjuk!

 26. János Lipták-Pikó

  János Lipták-Pikó

  Hónapja

  Azon is lemérhető, hogy a művésznő mennyire bölcs, hogy nem műttette szét az arcát. Szánalmasak azok az emberek akik nem tudják elviselni a korukat. A Judit, most is szép. Természetesen nem úgy, mint 18 évesen.

 27. Daddio Kincaid

  Daddio Kincaid

  Hónapja

  Udito volt a beszelgetes ilyen interjualannyal. Meg sok ilyet. Javaslat Krisztanak: ez nem a VV, ide nem illik a “jajaja”.

 28. Dávid Dulovics

  Dávid Dulovics

  Hónapja

  Imádom Juci nénit, csodálatos nő, de most látszott rajta, hogy nincs kedve csevegni, és ezt nem is nagyon igyekezett titkolni. Big respect Krisztának, hogy hősiesen végigcsinálta az interjút.

  • Károly Horváth

   Károly Horváth

   Hónapja

   szerintem most teljesen józan volt a müvésznö,ha lett volna benne ital a beszélgetés is jobban sikerült volna

 29. Hétpettyes Katica

  Hétpettyes Katica

  Hónapja

  Hernádi Judit bölcs ember! köszönjük a beszélgetést.

 30. Phase Hypothesis

  Phase Hypothesis

  Hónapja

  Óriási volt! Gratula! Egy pendrive-ra felfér minden..... Zseniális volt,művésznő drága!! :)

 31. Fekete Csabi

  Fekete Csabi

  Hónapja

  Én kíváncsi lennék, ha kortás képzőművészek ülnének be a kocsiba. :D

 32. Frank Papo

  Frank Papo

  Hónapja

  Nem volt jo beszelgetes, rovid ,rovid válaszok ,hosszu kérdésekre.Nehez beszelgetes

 33. Mirjam Pap

  Mirjam Pap

  Hónapja

  Nehéz ezzel a szarkazmus és irónia tömeggel bánni, én is át tudok csapni ebbe a stílusba ha olyanom van, de kevesen tudják kezelni, és még kevesebben értik meg. Szerintem interjúnak tökéletes volt... Amúgy szeretnék ilyen életfelfogással élni, és nem stresszelni meg félni a dolgoktól, aztán utólag örlődni rajta, hanem elengedni a francba az egészet, hogy ez is megvolt 😃 Az meg sokkolt basszus hogy már nyugdíjas, az én fejemben semmit nem öregedett, mintha most szállt volna csak ki a Heti7es székéből... 😃

 34. roland szili

  roland szili

  Hónapja

  Szuper! :)

 35. Alica Stancz

  Alica Stancz

  Hónapja

  De joooo volt!!!

 36. Erzsébet Hajas

  Erzsébet Hajas

  Hónapja

  Nagyon szeretem a Kriszta riportjait, de ez nem indult igazán gördülékenyen, nehéz dolga volt. A végére azért kikerekedett.

 37. Beatrix Dávid

  Beatrix Dávid

  Hónapja

  Nagyon nagy egyeniseg,hatalmas szinesznönk!! 💎

 38. Barbara Zambo

  Barbara Zambo

  Hónapja

  Igencsak jók voltak mondketten. Köszönet, hála érte🥰

 39. Bla Blanka

  Bla Blanka

  Hónapja

  Szerintem egy gyereknek nem feltétlen az a rosszabb megoldás, ha a szülei elválnak és különköltöznek. Tapasztaltam unokaöcsémen, hogy neki sajnos épp ez volt a rosszabb, hogy erőnek erejével együtt maradtak a szülők, örökös ordítozással, a szeretet nyoma nélkül, ahelyett, hogy továbbléptek volna és boldogok lettek volna valaki mással, és a gyerek is egy kiegyensúlyozott családban nőtt volna fel (akár úgy hogy egyedül neveli őt az apja/anyja, akár úgy, hogy anyu és apu mással él együtt, de mégiscsak 1 család), és nem az örökös balhézás közepedte... :/ Mert így lett 2 hárpia szülője, akiktől mindent megtanulhatott, csak azt nem, hogy hogyan kell egy normális családot kialakítani, és ez odáig fajult, hogy fiatalon elköltözött otthonról és ma már egyik szülővel se nagyon tartja a kapcsolatot, amiért ilyen "csodás" gyerekkorral "ajándékozták" meg... Sajnálom őt, mert látom, mekkora sebeket okozott ez nála, és mennyire élénken él benne ez az egész így, felnőtt korára is... :(

 40. Újhegyi Éva

  Újhegyi Éva

  Hónapja

  Csuda klassz beszélgetés. Kriszta olyan érzékenységgel rezonál a beszélgető partnereire ami kivételes. Hernádiban tragika és komika egybegyúrva, nagyon eredeti, lebilincselt.🥰

 41. Ágnes Kelemen

  Ágnes Kelemen

  Hónapja

  Ezt az én anyukám is szokta mondani, hogy fiatalon annyi az izgulás a sok előttünk álló dolog miatt, ami aztán elmúlik, ahogy az ember egyre több dolgot megcsinált az életben, és ebből a szempontból jó dolog már kevésbé fiatalnak lenni. :)

 42. Pálné Bereczki

  Pálné Bereczki

  Hónapja

  Jaj de jó!! Végre ismét "találkozunk"!! Legyen jó éve kedves Krisztina és hajrá!

 43. barta bori

  barta bori

  Hónapja

  Nagyon nem voltak egy hullámhosszon

 44. N

  N

  Hónapja

  Ez a Hernád igazi művész! Annyi minden van benne. Szeretem hallgatni a mondanivalóját

 45. Anita Zavatyil

  Anita Zavatyil

  Hónapja

  Megemelem a kalapom Hernádi Judit személyisége és értékrendje előtt. Respekt! ❤

 46. Rita Fazekas

  Rita Fazekas

  Hónapja

  Szuper, nagyon tetszik!

 47. Kolle Gabriella

  Kolle Gabriella

  Hónapja

  A kritizálók - többsége - egyetlen színházi előadást sem látott Hernádi Judit szereplésével. Hatalmas színész! És hatalmas egyéniség

 48. Emese Süle

  Emese Süle

  Hónapja

  jajj de szeretem őt! jó volt látni-hallgatni! :))

 49. Edda Stoltz

  Edda Stoltz

  Hónapja

  Nekem nagyon tetszett Bár érzem a manírokat Ez egy olyan sajátos és karakteres humor, amit nagyon kell érezni és érteni, ehhez nagyon erős fejbeli kémia szükséges Ezt itt nem éreztem mindig, de Kriszta kihozta, amit tudott. A mélyebb dolgoknál a végére megjött az összhang Jó volt 💓

 50. Marcsi Tiszai

  Marcsi Tiszai

  Hónapja

  Szánalmas ez a nő a kicigizett hangjával és borzalmasan öreg és öreges. Az már csak hab a tortán, hogy rémesen lekezelő.

 51. Tamas Szabo

  Tamas Szabo

  Hónapja

  DTK és beszélgetöpartnerei vonzóvá teszik az elektromobilitást.

 52. 01Hmmmm

  01Hmmmm

  Hónapja

  Különleges egyéniség, fiatalon is kilógott a sorból. Nem csoda, 24 évesen berobban egy dallal. Súlyosan fogalmaz 37:29 de igaz, és véletlen kapta meg ezt a dalt, ami Mészáros Márta filmjéhez (Örökség) készült, aki Kovács Katival akarta elénekeltetni, de ő - mivel nem a stílusa, visszautasította. A stáb ült a filmgyár zenetermében, vették volna föl az alapot, de nem volt színész, aki felénekelje. A gyártásvezetőnek jutott eszébe Hernádi Judit, aki pont abban az időben épp próbált a Vígszínházban, délután kettőre végzett. A filmgyár kocsit küldött érte, a felvétel csak demónak készült, és Hernádi elsőre végigénekelte, nem kellett ismételgetni. Mindenki ledermedt, egy olyan hang szólalt meg, amitől mindenki lába földbegyökerezett. A csoda ott, és akkor, abban a pillanatban született meg. Perczel Zita, aki játszott a filmben, azt mondta, hogy ebből nagyon nagy sláger lesz! Egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert Hernádi Judit. Történt 1980-ban, nem csoda, hogy az előadó művészembereket kissé elfogta az irigység, amivel 24 évesen meg kellett birkóznia. Nemsokára 1986-tól, a szabadságot választotta és szabadúszó színész lett.

  • 01Hmmmm

   01Hmmmm

   Hónapja

   Ja, és az a bizonyos dal, 24 évesen: hueye.info/home/vide/oXKQopycyIKJyKQ.html

 53. Fanni

  Fanni

  Hónapja

  Nekem ez az interjú most elég izzadságszagú volt. Valahogy nem sikerült... pedig látszik hogy Kriszta nagyon akarta:/ egyszerűen nem egy könnyű alany. :/

  • Fanni

   Fanni

   Hónapja

   @T S szerintem is mindent megtett, egyet értek.

  • T S

   T S

   Hónapja

   Kriszta sztem mindent megtett de a szinesznonek ilyen kedvetlenul ezt nem kellett vna vallalnia, vagy maskor.

 54. Sándor Jánosi

  Sándor Jánosi

  Hónapja

  Műmájer. :) Pedig régen nagyon szerettem.....

 55. Rónai Irén

  Rónai Irén

  Hónapja

  Ennyi pozitív kommentet rég olvastam! Nagyszerű. Nálunk otthon a Hernádi művésznő csak JUCUS! Imádjuk.

 56. Zsuzsanna Szabó

  Zsuzsanna Szabó

  Hónapja

  Jó erőt és egészséget a művésznőnek! Mindig önmagát hozza, imádom. Jókat lehetne vele hallgatni is, mert súlya van a lényének. Ettől tűnik döcögősnek a riport, pedig csak a lényegtelen csacsogás hiányzik belőle.

 57. Mónika Leitner

  Mónika Leitner

  Hónapja

  Imádtam , imádom , köszönöm !!!

 58. Istvánné Bartha

  Istvánné Bartha

  Hónapja

  Hernádi művésznőt imádom. Kriszta nekem már túl modoros, túl sokat gesztikulál.

 59. Marcsi

  Marcsi

  Hónapja

  Engem ez a "beszélgetés" inkább zavart....inkább nevezném "Hernádi monológnak", mint interjúnak... :( Hernádi igazi, tipikus "Kos" - amit a fejébe vesz annak úgy kell lennie, s ez kiválóan érzékelhető abban is, hogy gyakorlatilag Ő irányítja a beszélgetést a saját eszmefuttatásaival, s Krisztától várja el, hogy azonnal kapcsolódjon az Ő gondolatmenetéhez, ha bármit is meg szeretne tudni.. Mindezt pedig megspékeli egy hihetetlenül leereszkedő stílussal.... :( Színésznőnek kiváló, de az életben biztos, hogy ellentmondást nem tűrő, nagyon nehéz ember lehet !

 60. wolf7511

  wolf7511

  Hónapja

  Azt hittem érdekes személyiségb a magán életében is. Tévedtem. Ettől még imadom amikor játszik!:)

 61. Béla Hegyvári

  Béla Hegyvári

  Hónapja

  Mindíg rá kell jönnöm, hogy imádom Hernádi Judittot! ;-) A hangja, a mimikája, azok az arckifejezések...stb! Nem lehet utánozni! No persze Krisztát is nagyon bírom! Egy élmény volt! :-)

 62. Sándor Borsos

  Sándor Borsos

  Hónapja

  Szerettem ezt a beszélgetést az első perctől az utolsóig! Hernádi Juditot meg azon SZTÁROK (Igen, sztárok, mert ők letettek már egyet, s mást az asztalra, beleértve a művésznőt is! Nem pedig celebek, akik nem csináltak/csinálnak semmit, s mégis híresek lettek) közé sorolom, akiket kedvelek! Hogy miért? Mert csinálják a maguk foglalkozását, s mégsem kérkednek azzal, hogy ők mit tettek, akár a színpadon, akár máshol (lehet, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, de VÁLLALOM!)! A lánya is tehetséges, és meg kell mondanom, hogy szeretem mindkettőjük orgánumát! Nekem hiányzik a világból és az életből az a viselkedésforma, amit ők ketten (és még sokan mások) csinálnak, hogy nem rohannak minden kis gonddal a sajtóhoz, hanem a maguk csendességében megoldják, s már mehet minden tovább a maga csendességében!

 63. Puskás György

  Puskás György

  Hónapja

  Hernádi manírjaival nem bír DTK. Hernádihoz férfi kell.

 64. borbely zoltanne

  borbely zoltanne

  Hónapja

  Hernádit sok éven át kedveltem. Egészen a heti hetesig. Azóta útálom, azóta észrevettem a mindenkori mesterkéltségeit ( visszamenőleg is) és le is írtam magamban. Tiszteletben tartok minden ellenvéleményt.

 65. Réka

  Réka

  Hónapja

  Jajjj de imádom a művésznőt és a gondolatait! Hallgattam volna még legalább 100x 45 percig. :)

  • Zsuzsa Kertész

   Zsuzsa Kertész

   Hónapja

   Ő is meglepődött, hogy már vége. 😁

 66. Kozma Viktor

  Kozma Viktor

  Hónapja

  Szerintem Judit bevan állva

  • anna sonfeld

   anna sonfeld

   Hónapja

   Ő folyamatosan olyan,mintha be lenne állva:)

 67. Szilvia Szilviax

  Szilvia Szilviax

  Hónapja

  Én is még hallgattam volna :), annyira bírom a humorát :)

 68. Julianna Ravaszné Bocskay

  Julianna Ravaszné Bocskay

  Hónapja

  Nagyon szeretem Hernádi Juditot,láttam az önálló estet is , csodálatos volt

 69. antal andrea

  antal andrea

  Hónapja

  Az ilyen beszélgetések miatt nagyon jó ez a csatorna. Őszinte, természetes! :) Az Alindás ehhez és az előzőekhez képest még inkább nehezen nézhető nekem, nagyon figyelemkereső, őszintétlenséget sugárzott sajnos az a nő... :(

 70. Viktória Csapai-Bertalan

  Viktória Csapai-Bertalan

  Hónapja

  Szuper volt! Esztergályos Cecíliával is megnéznék egy ilyen interjút, ha már ilyen nagy neveknél tartunk. :)

  • Ágota Ertler

   Ágota Ertler

   Hónapja

   @Hajnalka Sárközi Igen,már írt is a csatorna,hogy terveznek több "jobboldali"emberrel is beszélgetést!Én egy kommentre reagáltam,többed magammal úgy látszik előitéletesen .Örülök neki,hogy nem lett igazunk.

  • Hajnalka Sárközi

   Hajnalka Sárközi

   Hónapja

   @Ágota Ertler szerintem Kriszta nem válogat politikai hovatartozás alapján. Egyetlen ilyen beszélgetős műsorában sem éreztem még politikát, neki mindig az ember számít, akit be akar mutatni. A testvérekkel készült riportokat is néztem, ott se jutott soha eszembe senkiről, h ő milyen politikai beállítottságú, nem is tudom, és nem is érdekelt, mindig csak a tesókat, családot, embert láttam.

  • Leslie Tejlor

   Leslie Tejlor

   Hónapja

   @WMN Magazin Óh, jó ezt hallani... Örömmel fogjuk majd nézni is :)

  • Ágota Ertler

   Ágota Ertler

   Hónapja

   @WMN Magazin Mondjuk az arány kb.85% ,15% a liberális emberek javára.Fő a kiegyensúlyozottság,mint megszoktuk.

  • WMN Magazin

   WMN Magazin

   Hónapja

   jó ötlet - olyannyira, hogy már szerepel a kívánságlistánkon egy ideje :)

 71. Nóra Nagy

  Nóra Nagy

  Hónapja

  Csípem benne, hogy nem köntörfalaz, és lényegretörően fogalmaz. 😊

 72. Hovirag18

  Hovirag18

  Hónapja

  Imádom a művésznő humorát. Nagyon jó beszélgetés volt, köszönöm. 🙂

 73. lovecat80

  lovecat80

  Hónapja

  Nagyon tetszett h ez a beszélgetés egyszerre volt, laza, humoros és mélybe menő. Nagyon csípem a Hernádit!

 74. Mária Csimané Hegyi

  Mária Csimané Hegyi

  Hónapja

  Kedvelem Hernádi művésznőt és Tarján Zsófit követem, szeretem!

 75. skorpionmerleg

  skorpionmerleg

  Hónapja

  Érdekes, hogy Hernádi Judit nagypapájának vezeték neve Svoboda volt., - a Svoboda szó a szláv nyelvekben "szabadságot" jelent? Milyen érdekes egybeesés.

  • Erta Loveday

   Erta Loveday

   Hónapja

   Svoboda is a Czech word and means Freedom or Liberty.

  • Csillag Esthajnal

   Csillag Esthajnal

   Hónapja

   Свабода 🙂

 76. Kata Kovács

  Kata Kovács

  Hónapja

  Hatvanas nőknek (és férfiaknak) ajánlott megnézni, hogy lám, nem kell az öregedésből olyan nagy faksznit csinálni. Ha a művésznő is természetesen éli meg...

  • Edit Bodor-Nagy

   Edit Bodor-Nagy

   Hónapja

   Nekem 34 évesen is jó volt ezt hallani :))))

 77. Erna Juhász

  Erna Juhász

  Hónapja

  Szuper jó volt a mai műsor. Nagyon bírom a Hernádi Judit eredeti egyéniségét.

 78. Skasterscsaj

  Skasterscsaj

  Hónapja

  Nagyon jó beszélgetés, imádom Hernádi Juditot, kíváló színésznő és mindig őszinte, jó humorral megáldott nő.

 79. Rita Toth

  Rita Toth

  Hónapja

  Még egyetlen egy részt se láttam, ezért elnézést, de ahogy megláttam a Hernádi Judittal való riportot, azonnal rányomtam! Szuper! 😊

 80. Edit Balogh

  Edit Balogh

  Hónapja

  Kövezzenek meg, nekem ez a beszélgetés Hernádi Judit stílusa miatt nem tetszett.

 81. Zsuzsa Győri

  Zsuzsa Győri

  Hónapja

  Nem a Krisztának volt nehéz, hanem Hernádi Juditnak, mert helyenként nem fogta fel a riporter a lényeget. Nem voltak egy hullámhosszon...Hernádi csodálatos nő.

  • Zsuzsa Kertész

   Zsuzsa Kertész

   Hónapja

   Krisztáról ilyen véleménnyel lenni, már megbocsáss....!

 82. Mona Diósyné

  Mona Diósyné

  Hónapja

  ❤️❤️❤️😍

 83. Judit Orbánné Kecskés

  Judit Orbánné Kecskés

  Hónapja

  Imádom a Művésznőt! Órákig el tudnám hallgatni! Az a fanyar humora,utánozhatatlan. Na meg a kockás papír történet...behaltam rajta :D Köszönöm,hogy láthattam,hallhattam.

 84. Maria Hartyani

  Maria Hartyani

  Hónapja

  Kriszta drága ,nem irigyeltelek 🍀⚘

 85. TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

  TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

  Hónapja

  Kedvet kaptam elmenni egy Honeybeast koncertre. Sose voltam meg... csak, magyar: Crystal, Hevesi Tamas, Hevesi Imre (es bekescsabai szinhaz diakberlet anno), kulfuld Amszterdamban 2005-2020: Alicia Keys, JessieJ, Angelo Kelly (38 ev alatt 6 koncert) Munkamanias vagyok es eszre se veszem, ha koncert van, mert halalra melozom magam. Sokkal tobbre kene menni... Tarjan Zsofi, Jazz+Az, Majka, Kiraly tesok... annyi jo zene van.

 86. Mariann Komives

  Mariann Komives

  Hónapja

  Szeretem Hernádit a tehetséges kislányával együtt!

  • Mariann Komives

   Mariann Komives

   Hónapja

   @Ágnes Kovács hölgyem ha lehet ne itt kötekedjen! Köszönöm!

  • Ágnes Kovács

   Ágnes Kovács

   Hónapja

   @Mariann Komives , először is honnan kéne tudni, hogy egy kommentelő hány éves?! Másodszor, akárhány éves, egy 35 éves nő, nem "kislány", max. az anyjának marad a "kislánya" örökké, de az más lapra tartozik. Harmadszor, én csak a családomat, a saját gyerekeimet szeretem, számomra tök idegen embereket, legfeljebb kedvelek, az alapján, amit látok belőlük itt-ott. Hernádi Judit ebbe a kategóriába tartozik, a felnőtt lánya már kevésbé.

  • Mariann Komives

   Mariann Komives

   Hónapja

   @Ágnes Kovács 77 évesen mondhatom, sajnálom hogy ennyi maradt meg önben!

  • Ágnes Kovács

   Ágnes Kovács

   Hónapja

   Kislány? 35 éves! :-))))))

 87. TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

  TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

  Hónapja

  2:04 nagy dolog, Judit muveszno... : )

 88. Barbara Silva

  Barbara Silva

  Hónapja

  Imádom! 🙂

 89. Ildikó Földeák

  Ildikó Földeák

  Hónapja

  De szeretem

 90. Edina Vig

  Edina Vig

  Hónapja

  Ez a nő akármilyen is szoci libsi tökmindegy marha nagy fazon....őszintén tudok nevetni még a flegmatikusságán is.....nehéz ember lehet,de neki kell 24/24 -Ben magával lenni🥰

 91. Katalin Pákolittz

  Katalin Pákolittz

  Hónapja

  Nagyon klassz a műsor! Imádom! ❤

 92. Zsuzsa Győri

  Zsuzsa Győri

  Hónapja

  Susan Sarandon típusú hölgy Hernádi Judit, mintha testvérek lennének. Szem, alkat, karakter, stb.

 93. Barbara Kozma

  Barbara Kozma

  Hónapja

  Szuper volt! Köszönöm! A karantén előtt pont az utolsó előadására tudtunk anyuval elmenni. Azóta is emlegetjük! ❤️

 94. Emese Majoros

  Emese Majoros

  Hónapja

  Le a kalappal (ismet) Kriszta elött, nem volt könnyü dolga.!! Az elejen meg nagyon komolyan vette magät a szinesznö es nehezen melegedett bele a beszelgetesbe, csak igenek, meg nemek voltak a välaszok, aztän feloldodott, onnantol klassz volt.

 95. Zsolt Csonka

  Zsolt Csonka

  Hónapja

  Személyszerint még hallgattam volna tovább Hernádi Juditot az életéről.Lehetne egy plussz interjú vele hasonlóan oldott, laza hangulatban?

 96. foldkutya

  foldkutya

  Hónapja

  Nagyon szeretem Hernádi Juditot, van egyfajta humora, amit valaki vagy ért vagy nem akar érteni, de nagyon jó és érdekes a személyisége is. Az biztos - bármennyire nem szereti, ha ezt kihangsúlyozzák 🙂 - nagyon jól néz ki.

  • re: re:

   re: re:

   Hónapja

   Hasonlít Csernusra.

 97. DJGABIE

  DJGABIE

  Hónapja

  Ez az első olyan szitu amikor azt éreztem Kriszta nem találja a Hernádi Judithoz megfelelő szavakat, vagy csak nem volt meg a "kémia", vagy nehéz interjú alany. Bár ez nekem most csalódás volt, azt hiszem egy ilyen belefér bőven a többi minőségi WMN tartalom közé.

  • Csillag Esthajnal

   Csillag Esthajnal

   Hónapja

   @Zsofia Kovacs Van, akire lehetetlen ráhangolódni, mert ő maga is elutasító, bezárt, különc. A fanyar humor inkább gúny.

  • Edina Nagy

   Edina Nagy

   Hónapja

   @DJGABIE én is ezt éreztem 10 percig tudtam nézni. Nem volt korrekt Hernádi Judittól hogy belekezdett többször ís egy mely gondolatba majd azt mondta egyszer csak: na mindegy haggyuk ís .... Sajnáltam Krisztát ez nem volt szép tőle az én véleményem szerint

  • Ivett Bertalan

   Ivett Bertalan

   Hónapja

   @DJGABIE pontosan így érzetem én is.🥺

  • Pongi 23

   Pongi 23

   Hónapja

   Légyszi nézzetek rá a csatornámra (legós filmes animációs) most vaan egy új videó hueye.info/one/wxK_lf0ZxHgoPbDWrNCfPA.html

  • Anikó Mihalecz

   Anikó Mihalecz

   Hónapja

   szerintem nem volt annyira vészes

 98. Susanne Wittmann

  Susanne Wittmann

  Hónapja

  Kriszta nem volt könnyű helyzetben, de klassz lett a beszélgetés!

 99. MrIstvanNemeth

  MrIstvanNemeth

  Hónapja

  Fél szavak, elejtett velős megjegyzések - amit értünk, és nem engedünk el a fülünk mellett mert ütősek! Mindemellett az örök fiatal Susan Sarandon feelingem volt. Köszönjük művésznő, köszönjük Krisztina.

  • Beáta Bazsonyi

   Beáta Bazsonyi

   Hónapja

   Ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem😊

  • Janka Flóra Lévai

   Janka Flóra Lévai

   Hónapja

   Nekem is ugyanez :)

  • Hajnalka Sárközi

   Hajnalka Sárközi

   Hónapja

   Igen, nekem is mindig ők ketten hasonlóak, nem csak külsőleg.

  • Zsuzsa Győri

   Zsuzsa Győri

   Hónapja

   Öntől függetlenül én is Sarandonhoz hasonlítottam, most vettem észre...🙂

 100. bodza

  bodza

  Hónapja

  Pár éve vidéken láttam egy darabban Hernádit, az előadás után a nézők, mi előttünk olyan bunkón viselkedett, hogy nem tudom elfelejteni neki. Sosem kedveltem, de tény hogy ebben a darabban és több filmben is jó volt. A heti hetessel is leírta magát.

  • Slusszpoén

   Slusszpoén

   Hónapja

   @bodza Hát, ez tényleg gáz.

  • bodza

   bodza

   Hónapja

   @Slusszpoén Többen várakoztunk oldalt, ő véletlenül odatévedt, se köszönös se semmi, mondott egy bunkó mondatot majd bevágta az ajtót. És mi voltunk a nézők, akinek a pénzéből ő él.... Ennyire tisztelte a közönséget. Gálvölgyi még gázabb volt. Felújítás volt az épületben és valami nem tetszett nekik (munkálatok voltak még). Párunk szeme láttára kivágta az ajtót, szó szerint úgy hogy majdnem kitörött az üveg, és kiment. Szintén se köszönés se semmi. Ott volt Pásztor Erzsi is. Mosolyogva köszönt a nézőknek, fényképek is készültek és pár percet beszélgetett. Ég és föld ő és a másik kettő majom.

  • Slusszpoén

   Slusszpoén

   Hónapja

   Hogyan viselkedett Hernádi az előadás után, Miben állt a bunkósága, ahogy te fogalmaztál?

  • Mariann Erős

   Mariann Erős

   Hónapja

   @1899Green Tőlem!

  • Mariann Erős

   Mariann Erős

   Hónapja

   @bodza Nem biztos,a nagykèpusège zavaró lehet valakinek!

Következő