Autók és más járművek

Fotelnepper: 543 ezer kilométer! Megvennéd ezt a Toyotát?

A Toyota Prius III generációja nagyon sok autóvásárló radarjára felkerül, mert 3 millió forint körül már jókat lehet találni belőle a piacon és mostanra kiderült, hogy kevés dologgal lehet benne kárt tenni. Nézzétek meg ezt a több mint félmillió kilométert futott plug-in kivitelű példányt, hallgassátok meg a hangját és döntsétek el, mennyi élet lehet még benne! Fotelnepperek, előre!

Megjegyzés 

 1. Tamás Csukly

  Tamás Csukly

  Hónapja

  Egy hete döntöttem el hogy beruházok egy hármas priuszra, és még a totalcar is most önti az ölembe a tudást.. köszi srácok!🙏🙏🙏

 2. Stifler Viktor

  Stifler Viktor

  Hónapja

  idáig is voltak merevedési problémáim de ez a motorhang után tuti hogy elhagy az asszony ! kösz totalcár:D

 3. TheSzaboZE

  TheSzaboZE

  Hónapja

  Ez tuti vissza lett tekerve! :-D

 4. B. L.

  B. L.

  Hónapja

  Azért ez egy kicsit erős volt hogy passatos taxisként nem tellett a nyaralásra. Se nem vagyok taxis, se nem vagyok passatos, de ezen jót mosolyogtam. Lassan benneteket is meglehet vezetni bármivel, főleg két jó szóval.

 5. Szabolcs Lőrincz

  Szabolcs Lőrincz

  Hónapja

  Először is egy dizelt hasonlítani egy hibrid/benzineshez... Biztos jó autó meg keveset kér, de én mikor beültem egy ilyenbe legszívesebben árokba kívántam volna.. Tudjuk, a japán a jó, meg a hibátlan a TC szerint, ebben nincs semmi újdonság. 😁🤷🤣

 6. MaD

  MaD

  Hónapja

  Bejáratás alatt lévő Prius? A legunalmasabb epizód következik..

 7. adika6234

  adika6234

  Hónapja

  Micsoda kis intro ^^

 8. Peter Gal

  Peter Gal

  Hónapja

  122 ezer forint a javítási költség 😉

 9. László Molnár

  László Molnár

  Hónapja

  Főnök, katalizátor alatta van-e még? 50 ezer és indulok! :D

 10. Gabor Szilagyi

  Gabor Szilagyi

  Hónapja

  Nekem van egy 2012-es Gen III -om kb 160,000 km most a Covid alatt egy eve alatt alig 3000 merfoldet tettem bele amugy napi munkabjaros volt evi 15,000 mile felett volt hogy 20k is belement. Eddig kellett 2 set gumi (nincs teli nyari majmolas) fek set csere (tarcsa betet), azonkivul olaj csere max 6k merfold (de elso 4k) mindig 0w20 es kb 60,000 merfoldnel csereltettem a CVT olajat (meg birt volna). A NiMh akut mostanaban teszteltem DrPrius app es osszessegeben %70-75 ot mutat ket csoportnal (a kozepen) van ahol kicsit alacsonyabb. Olajat nem eszi (persze gyakrabban cserelm mint az eloiras). Ezenkivul egyszer fekfolyadek csere de kiderult nem kellett volna, es a hutofolyadek is ugy 70k km-nel de mikor leengedetek latszott hogy boven maradhatott volna (de nagyjabol a gyari ajanalast kovetem ami ). Opcionalisan volt futomu beallitas uj gumiknal es kb 2x azonkivul is. Elobb utobb EGR hutot es valve majd pucolni kell(ene) de baszott maceras a hozzaferes bar a tisztitas maga egyszeru. Sajnos a hatuljat ketszer tortek ossze es igy a mericskeles mutatna hogy par elem ujra van fujva.... (meg karcos is de azt leszarom). De ez harmid Prius-om a Gen II nagyon sajnalom hogy lecsereltem azok mar min 12 evesek es jobban birjak mint a Gen III. Szoval valoban olcson fenntarthato es mivel nagyon sokat eladtak belole itt az usa-ban mert nincs belole igazan varaiacio ugyanaz a motor a kaszni minden csak a plugin-nal van mas aku ugy boven van alkatresz ...

 11. Nevem Azén

  Nevem Azén

  Hónapja

  A 400 ft/km viteldíjból nem tellett nyaralásra a taxisnak. Aha.

  • Attila Nagy

   Attila Nagy

   Hónapja

   300 az a 400! Hellómi!?

 12. teo den

  teo den

  Hónapja

  az osszesnek ilyen szar hangja van ugyh teljesen rendbe van

  • Elitke90

   Elitke90

   Hónapja

   olyan hangja van mint a sor4-es autók 90%-ának

 13. Jichael Mackson

  Jichael Mackson

  Hónapja

  Elpusztíthatatlan miután egyszer hengerfejes lesz es felújítják. Sok ismerősöm hajt 3as prius+t leginkabb taxiként . Amúgy mindenki dicséri valóban rengeteg sok hibamentes km-t ad az autó nevetséges fogyasztással es fenntartással .

 14. Bölcskei Anna

  Bölcskei Anna

  Hónapja

  inverter, idövel 1-2 cella, akkuhütöventilator, klimahuto

  • Bölcskei Anna

   Bölcskei Anna

   Hónapja

   @macskakonzerv valoban elsiklottam a plug in felett. a leirt pontokat valoban a sima priusbol ismerem

  • macskakonzerv

   macskakonzerv

   Hónapja

   Ez egy plug-in, se inverter, se cella problema nincs veluk.

 15. Szőlősi Zsombor

  Szőlősi Zsombor

  Hónapja

  Simán kellene, szép állapotban van.

 16. szutyokahalszemebe

  szutyokahalszemebe

  Hónapja

  Hengerfej gondok amik orvosolva lettek, magas olajfogyasztás ( mert a japánoknál az alap). Rozsda semmi.

  • szutyokahalszemebe

   szutyokahalszemebe

   Hónapja

   @Keresztes ​ @Keresztes Szerintem 500ezer km-nél semminek sem szégyen az ha eszi az olajat az eredeti motor. Máskülömben az ismerettségi körömben az a tapasztalat, hogy a legolajevősebb motorok bizony japánok. Attól még ők mennek és mennek, de nagyon tudják falni 200ezer felett már. Barátom aki aztán nem nehézlábú fajta a civicjébe ez olyan szintig fajult, hogy kényelenek voltak motort szerezni bele, mert úgy kormolt mint egy dízel de mitsus, toyotásnál is hasonló a helyzet. Mind sima egyszerű szívóbenzinesek. Volt egy 1.6 gdi tucsonunk az bizony szépen elszürcsölte 10ezrenként a litert pár évesen 50ezer km-ekkel. Oké az nem japán, koreai.

  • Keresztes

   Keresztes

   Hónapja

   magas olajfogyasztás? Az én priusom nem eszik olajat, pedig sokadik 15e ciklusán van túl. Nem kéne általánosítani

 17. Gyula Nemes

  Gyula Nemes

  Hónapja

  Hangja alapján alacsony kompressziójú köradagolós TD :-)

 18. János Liszkai

  János Liszkai

  Hónapja

  Jenőé, ez biztos patent állapotú.

 19. kosztadam

  kosztadam

  Hónapja

  Ha a Föld nevű planétán minden ember olyan kulturált és kifinomult lenne, mint ennek az autónak a hajtáslánca, akkor a világ felvirágozna. Ameddig az elektromos autók nem lesznek teljességgel kompromisszummentesek, addig a hibrid autónál nem létezik jobb megoldás.

 20. Tamás Ráduly

  Tamás Ráduly

  Hónapja

  Tavaly szeptemberben vettünk egy 2015-ös Prius Plugint 118e km-rel, és az Elite Autónál nézettem át. A hűtő tisztítását javasolták, a vízpumpa már gyengélkedett és első fékek is csereérettek voltak. Ezeket a problémákat a Toyota Mayernél megoldották, azóta szépen teszi dolgát. Juhász Jenőék nagyon profik, a hibrid specifikus dolgok átvizsgálásához mindenképp érdemes odavinni az autót, de pl.ha futóművet is átnéznék, mégjobbak lennének.

  • Tamás Ráduly

   Tamás Ráduly

   Hónapja

   @Balázs Gaál Igen :)

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Tamás Ráduly Hűtőközeg = hűtők között :-))

  • Tamás Ráduly

   Tamás Ráduly

   Hónapja

   @Balázs Gaál köszi az észrevételt, kijavítottam a szöveget, a hűtőt kellett tisztítani.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   Hűtőközeg?

 21. Róbert Nagy

  Róbert Nagy

  Hónapja

  Talán unalmas, mert sosincs gond vele?

 22. Zor B.

  Zor B.

  Hónapja

  Meghívták a Juhász Jenőt? :O Nagyon jó! Alig várom!

 23. György Orbán

  György Orbán

  Hónapja

  Biztos jó ez a prius mert nagyon sok ember szereti, vezettem már én is, de a vezetési élmény amit ad, azt szexuális nyelvre lefordítva úgy tudnám elmondani, hogy a szexnek is ugyan az a vége mint az maszturbációnak csak egészen más az élmény!

 24. Boldizsár Péter

  Boldizsár Péter

  Hónapja

  Hol a videó? Nem értem? 1perc 56 a semmiről? Ez beharangozó?

  • László Takács

   László Takács

   Hónapja

   Igen

 25. Bálint Magyar

  Bálint Magyar

  Hónapja

  Toyotát 500 ezer km-el? Hogy a viharba ne! :D Édesanyám diesel Corollájába két év alatt több mint 600 ezer volt beletaposva, a szervíz szerint most is olyan állapotú mintha 100 ezer sem lenne benne.

  • Gyula Nemes

   Gyula Nemes

   Hónapja

   @Bálint Magyar Mondtam, hogy benne is aludtatok, máshogy nem adja ki a matek. Napi 800 Km vezetés után jött a szórakozás, vezetni még vagy ötszázat, kedvtelésböl. Akkor kijön..... 365x2=730. 600.000/730= 821.91 Km/nap. És hétvégén és ünnepnap is ! Szeretnek a szüleid vezetni, nagyon :-)

  • Péter Barta

   Péter Barta

   Hónapja

   Majd nézd meg,hogy az utolsó nulla előtt van egy pont ami száz méterenként számol,szóval jó lesz az 60 ezernek inkább 😏

  • TheSzaboZE

   TheSzaboZE

   Hónapja

   @Bálint Magyar Számold már ki, napi 1000km az a 600.000, feltételezve, hogy azért hétvégén pihentél.... Kecskemét odavissza max 180...

  • györgy rajz

   györgy rajz

   Hónapja

   2év alatt 600e ....Mekkora KAMU. 3albán taxis, napi 3x8órában felváltva se....ja, hogy mindezt "anyukám" csinálta....így tuti hihetőbb lett. És még olyan mint az új. aha.

  • Zoltán Tóth

   Zoltán Tóth

   Hónapja

   Két év alatt 600000 km az minden nap! 822 km Ez a hihetőtől nagyon messze van.

 26. Istvan Kollar

  Istvan Kollar

  Hónapja

  Teljesen a Prius szisztémáját használja a Ford C-Max hibrid (és E-nergi) is. Műszakilag tök ugyanaz, de az nekem szimpibb, mint a Toyota. Mondom ezt úgy (és épp ezért), mert most Toyotám van. Vélemény?

  • superkodek

   superkodek

   Hónapja

   @Andras Kovacs szia! Camry-rol mi a velemeny? Szemezek veluk egy ideje

  • Andras Kovacs

   Andras Kovacs

   Hónapja

   Jelenleg egy 2017 C-Max Hybrid es 2019 Fusion (Mondeo) Hybrid is van a csaladban, elotte egy 2008 Camry Hybrid szolgalt nalunk jo par even keresztul. A C-Max kicsit konnyebb ezert jobban megy es nagyobb a csomagtartoja, a Fusion (Mondeo) kenyelmesebb elol, hatul. Ha valasztanom kellene akkor inkabb a C-Max mint a Fusion (Mondeo). A technika ugyan az, 0 hiba (Castrol 0w20 Full Synthetic es Ford markaszerviz 5000 merfoldenkent). A NY-i taxisok is aldjak a C-Max Hybrid-et, a rendorok meg a Fusion Hybrid-et (letezik rendor-valtozatban is) a megbizhatosaguk miatt (igaz az amcsi zsaruknak kicsi a P71 Ford Crown Vic-hez kepest).

 27. Zsolt Mezei

  Zsolt Mezei

  Hónapja

  Sok ilyet látok, de kevés ennél rusnyább küllemű autót. Biztosan van akinek nem fontos, hogy amikor visszanéz az autójára akkor jó érzés töltse el, de én nem ilyen vagyok. Más: ha az enyém alapjáraton ketyeg, nem hallani. 1.6 benzin. Bezzeg a motorom. 😂 Biztosan jó amúgy, csak nem szép. Alacsony is. Elképzelem ahogy télen ide jön fel egy ilyen. Nem jön fel (ha olyan az idő télen). A hülye kis pénznyelő corsa volt az első és utolsó autó amibe le ültem, már fel mászok. Mindenki más felé húz. Közben magyar népautóm van, extrákkal. Kíváncsian várom a videót róla. 👍

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Zsolt Mezei Semmi gond, tegyél fel díszlécet. Anélkül rusnya? Ember, az, hogy valami neked nem tetszik, nem jelenti azt, hogy rusnya, ezt már az óvodában is szokták oktatni.

  • Zsolt Mezei

   Zsolt Mezei

   Hónapja

   @Balázs Gaál Kétlem. Nézőpont kérdése. Kinek mi jön be. Oldalról enyém sem jön be, de amint beüt a jó idő megy fel a díszléc. A szerintem is rusnya Ignisünket is szeretem, mert mindent elvisz.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   Nem lehet, hogy másnak meg a te autód rusnya? "Más: ha az enyém alapjáraton ketyeg, nem hallani." Ennek meg alapjárata sincs, az nagyon ritka üzemállapot, hogy az autó áll, a motor meg nem, és olyankor kb. 1200-as fordulaton jár, nem 800-on.

  • Zsolt Mezei

   Zsolt Mezei

   Hónapja

   @Atka K Az a fontos!

  • Atka K

   Atka K

   Hónapja

   Engem mindig jó érzés tölt el, mikor visszanézek a Priusomra. ;)

 28. ARTWO

  ARTWO

  Hónapja

  Az a kormány... eléggé csúnya darab

 29. Attila Danila

  Attila Danila

  Hónapja

  Az 500ezer az tekerés előtti, vagy utáni érték? ;)

  • Gábor Farkas

   Gábor Farkas

   Hónapja

   Ezt az órát csak a HSD-je tekerte, az tuti! 😉

  • destrofake

   destrofake

   Hónapja

   Tökmindegy hova tekerték, még egy ötszázast elmegy.

 30. Bence Szabó

  Bence Szabó

  Hónapja

  A többségében mind ennyi van, csak 320-350 ezernél többet senki nem mer beleírni a hirdetésbe. :D

 31. Richard S

  Richard S

  Hónapja

  A toyota az toyota, legyen mar egy t27 avensis :)

 32. Roland Nyilfa

  Roland Nyilfa

  Hónapja

  500 000,km de ebből mennyit ment elektromosan,s mennyit benzinesen??

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Rudolf Zentai És mi a különbség a kettő között?

  • Rudolf Zentai

   Rudolf Zentai

   Hónapja

   ​@destrofake Igen, az átlagember a hibridek lényegét az alacsonyabb (vagy annak vélt) fogyasztásban határozza meg. Pedig a hibridek lényege a kedvezőbb károsanyag-kibocsátás.

  • destrofake

   destrofake

   Hónapja

   Senkit nem érdekel mennyit megy elektromosan. Az számít mennyivel eszik kevesebbet. Kb. 3 literrel átlagosan egy 7-8 litert fogyasztó benzinestől. 100 km-en. 400 Ft-os áron az 1200 Ft. Évi 10.000 km-es futásnál neked is 120.000 Ft jött ki?

 33. gabor Nyerges

  gabor Nyerges

  Hónapja

  Siman vennem!A taxi Priusok kozott az 500 ezer km csak a bejaratas!Igaz nem Prius de az Aygom most tart 230 ezer km-nel.

 34. And Saa

  And Saa

  Hónapja

  Az alja jó a motor nem, kér 456Eft

  • ast5515

   ast5515

   Hónapja

   Hát ez magasröptű.

 35. Norbert Kiriposzki

  Norbert Kiriposzki

  Hónapja

  Remélem olyanok szólnak hozzá akik legalább használtak vagy legalább vezettek már ilyen hybridet?!Ennek az autónak előbb rohad szét a kasznija mint bármi baja lenne.

  • kosztadam

   kosztadam

   Hónapja

   @Feher Agoston Igen, ez egy logikus elmélet, lehet, hogy tényleg ez van a háttérben. Én még arra gondolok, hogy nem teljesen tisztázott a userek fejében, hogy milyen olajat lehet használni. 0W30-as olaj kell bele, ez nagyon fontos, mert ugye rengetegszer áll le és indul el a motor egy "hagyományos" autóhoz képest. Én a biztonság kedvéért Toyota olajat használok.14-15 ezer forint az 5 literes kiszerelés, nem a legolcsóbb, de vígan vissza lehet spórolni az autó amúgy csekély fenntartási költségével. A beragadt hátsó fék amúgy nekem is probléma volt, de ki is volt szakadva a munkahenger gumija, szóval lehet hogy ott az okozta a gondot, vagy kettő együtt.

  • Feher Agoston

   Feher Agoston

   Hónapja

   @kosztadam nem tudom miért lehet. Ha nagyon tippelnem kéne akkor talán abból több a visszatekert extaxi. Egyébként az enyém is valamiféle taxi volt, annak megfelelő futással, de nagyon jó állapotban volt és nagyon jó árban. A gond akkor lehet, ha valaki normál áron vesz visszatekertet, aztán csodálkozik, hogy eszi az olajat meg fel kell újítani a motort.

  • kosztadam

   kosztadam

   Hónapja

   @Feher Agoston Ez érdekes amúgy mert a szubjektív érzetem alapján olyan, mintha a plusokkal több probléma lenne. A Népítéleten sokkal többen panaszkodnak rájuk. Azért fura, mert ugye ua. a motort használják bennünk legjobb tudomásom szerint.

  • kosztadam

   kosztadam

   Hónapja

   @V. Balázs A hátsó fék berohadása a technika jellegéből fakad, ugyanis az elektromos visszatöltésből fakadó fékezőerőből kifolyólag a hátsó fékek gyakorlatilag alig mozognak, használódnak, így hajlamosak beállni idővel. Időnként ajánlott kitisztítani őket és olykor "agresszívabban" fékezni, vagy üresben, ilyenkor ugyanis nincs visszatermelés. Én olajfogyasztásról nem tudok beszámolni, úgy tudom, ez inkább a kettes jellemzője. Az inverter problémát hallottam már sokat, de én a "Power" módot csak előzések alkalmával használom, akkor sem mindig. Engem leginkább a beltér recsegése-ropogása zavar, más panaszom nincs rá.

  • Feher Agoston

   Feher Agoston

   Hónapja

   Nekem Plus van, először ette az olajat aztán hengerfejes lett. Az utóbbi valószínűleg megelőzhető lett volna ha jobban odafigyelek, de egy motorfelújítás amúgy is kijárt volna neki. Ettől viszont nem kell megijedni, kevesebbe került a javítás forintban mint amennyit ment már az autó kilométerben 😂

 36. Balint Major

  Balint Major

  Hónapja

  Nem.

 37. Adrián Sarok

  Adrián Sarok

  Hónapja

  Röviden? Ennyi km-el is kéne :). Be lehet szerezni hozzá akár akku cellákat is, úgyhogy mi baj lehet?

  • TheSzaboZE

   TheSzaboZE

   Hónapja

   Pl inverter :)

  • szabovince

   szabovince

   Hónapja

   Plug-inba nem, de nem baj, mert abban meg nem romlik el :D

 38. Quercuscerriscerris

  Quercuscerriscerris

  Hónapja

  Fillérekből felújítható egy Toyota motor?

 39. Sándor Pete

  Sándor Pete

  Hónapja

  S Prius órája nem is számlál eddig A Nepper szerint

  • Sándor Pete

   Sándor Pete

   Hónapja

   Köszi😊

  • Atka K

   Atka K

   Hónapja

   Csak a 2-es Prius első szériája nem számol tovább 299999-nél.

  • Gábor Biró

   Gábor Biró

   Hónapja

   A facelift előtti 2-es Priusoké. :-)

 40. drPagi33

  drPagi33

  Hónapja

  Taxisoknak biztos ez a jó, de én maradok a tdi passatnál, az már bevált.

  • drPagi33

   drPagi33

   Hónapja

   @Balázs Gaál Egészen biztos jó a városba munkaautóként sok kilométerre, rengeteg energiát vissza lehet nyerni, ami egyébként tisztán robbanómotoros autónál odaveszne (fékezések, dugók). Autóúton, pályán már nem lenne meg az előnye, egy takarékos, kényelmes, csendes tdi passat, ami alatt nagyságrendekkel jobb a futómű, mint a priusnál komfortos utazást biztosít, rendelkezik erővel és nem utolsósorban jól néz ki a priusszal szemben. Ha taxiznék én is a priust választanám, de évi 15000 km-re, többnyire gyéren lakott területre meg szerintem remek választás egy prémium dízel.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   Amelyik autó jó a taxisoknak, az nem lehet, hogy bevált?

 41. zoley88

  zoley88

  Hónapja

  Érdemes megnézni a South Park idevágó részét a Priusosokkal kapcsolatban :D

  • Richard S

   Richard S

   Hónapja

   kerlek titeket vegyetek hibrideket :D

 42. Gábor Domonkos

  Gábor Domonkos

  Hónapja

  Ha már valakinek nem telik Tesla-ra, akkor csakis Prius. Más nem is kéne. A két legnagyobb technológiai mérföldkő az autózás történelmében.

  • Fentanyl Floyd

   Fentanyl Floyd

   Hónapja

   @Gábor Domonkos Ebben a videóban mutatja meg, hogy milyen sérülésekkel gyártják és veszik meg a környezetvédők ezt a trágyát: Everything That's Wrong With My Tesla Model 3 - Quality Problems

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   @Fentanyl Floyd Köszi, de lehetne egy kicsit pontosabban? Csak mert amit én találtam tőlük, az nem igazán meggyőző. Nem akarok egyedi esetből általánosítani.

  • Fentanyl Floyd

   Fentanyl Floyd

   Hónapja

   @Gábor Domonkos Forrás: Engineering Explained, a legmagasabb minőségű autós csatorna

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   @Fentanyl Floyd Oké. Akkor ha megkérdezhetem, honnan van ez a holt biztos információd?

  • Fentanyl Floyd

   Fentanyl Floyd

   Hónapja

   @Gábor Domonkos Ezek szerint nem várják el a minőséget, ugyanis a tesla szar minőséggel gyártja le az autókat.

 43. david 92

  david 92

  Hónapja

  Kizárt dolog

 44. Varga Sándor

  Varga Sándor

  Hónapja

  Majd az online szerelők meg mondják a frankót :D

 45. TRL Z

  TRL Z

  Hónapja

  Mindkettőt vezettem sokat. A Prius nem autó. Zaj és hőszigetelés nulla, a virsligumi nagyon veszélyes, ABS ellenére is blokkol, a vezető ülés gyerekekre méretezett, kényelem nulla, ráz mint a szekér. Városi használatra papáknak vagy kockáknak OK. Egy dízel Passatba be merem ültetni a családot.

  • Benjámin Budai

   Benjámin Budai

   Hónapja

   @* Robin azokat nem, de a személyautókat igen.

  • * Robin

   * Robin

   Hónapja

   @Gábor Bicskei a városi buszokat is kitiltják és a teherautókat is? :) az EURO 0-ás hajók Pesten simán úszkálhatnak a város központjában akármikor. vicc az egész

  • Gábor Bicskei

   Gábor Bicskei

   Hónapja

   @* Robin egy szmogriadónál a dízel az első amit kitaltanak.

  • Földesi Gábor

   Földesi Gábor

   Hónapja

   Illetve ezt a mondatodat ellopom : "a virsligumi nagyon veszélyes" :))))))

  • Földesi Gábor

   Földesi Gábor

   Hónapja

   @TRL Z Hasonlítsd össze a két autó értékvesztését és rájössz, hogyan gondolkodik a többség és ki a kakuktojás :)

 46. Marton Ròbert

  Marton Ròbert

  Hónapja

  A Prius III as a videoban a szinte minden priust érintő problémák nem látszanak sajnos. Na de lássuk én mit néznék, meg raja, a kormánymű ami ha kopott, nagyon hangosan kopog, ha ide oda forgatjuk a kormányt, egyes példányoknál segít a kormányrúd keresztjeinek meghúzása, de után is tud kopodni, mivel a kormányrudat tudjuk ki be húzni egy hüvelyben ami olykor el szokott kopni, irdasztó idegesítő hosszú távon. A kormányműnek az axiálisai szoktak még elkopni. A lengőkar nagyobbik szilentje szokott kirepedni, ez miatt a kormányzás kicsit nyúlós lesz. S az úttartása se lesz az igazi. A lengescsillapítok is meg szokták magukat adni, de inkabb a lengéscsillapító porvédő hiánya miatt, mert az mindegyik 200-250ezer után ledobja magát. Amit alánezéssel lehetne még latni az a hátsó híd bekötési pontjai, mindegyik rozsdásodik ott, inkább lekezeltetni érdemes nem megilyedni. Az kipufogónál nem mindegyik él, de van olyan amelyik fűti a vizet, itt van egy termosztát szerű dolog, ha ez elromlik folyamatossan fűti a vizet feleslegesen, ez meleg motornal kell nézni, hogy nyitva van-e vagy csukva. Ami igazán költséges ennél az autónal, az a Motor hajlamos meghengerfejesedni, főként a Vízpumpa elhalálozása miatt (200-300ezer km) de olykor a fentebb említett kipufogó, s a hűtő elkoszolodása miatt is tud hevülni a motor. S akkor is áté a tőmítés olkos rendes megkímélt példányoknyál is előfordul. A hengerfejesedés orvosolható olcsobban, de ha nem időben teszük a motor is bánhatja, ha túl sokáig járunk vele, s így eröltetjük akkor feltelhet egyik megállás után a henger, s az első indítás után, elgörbülhetnekba hajtókar, vagy akár ki is kukucskálhat. Valaki küldje el ki az a Jenő szívesen megismerném :). Gyakori hiba, hogynem működik a duda vagy a gombok ez légzsák atvezető szokott lenni, elég drága mulatság. Ezt nem érniti, de a régi akumlatoros verzikókat igen (prius pluszban az újabb van) az akumaltor elhalálozasa, amit sokan javítanak akár 1 év garival is. A Litiumos jobban bírjay de ha ez elhalálozik nem tudom ki fogja kicserélni, ha valaki ismer olyat aki Litiumos aksikat javít írjon :) Báriknek hozzászólasa várom :)

  • András Müller

   András Müller

   Hónapja

   @Marton Ròbert Szia! Az enyémben 153000 km van, egyáltalán nem fogyasztja az olajat.

  • Marton Ròbert

   Marton Ròbert

   Hónapja

   A kettes sem rossz, ha együtt tudsz élni az oljaevéssel, és a katalizátor hatásfokának szintjével. A fő gondja az az aksi, és rozsda őt nagyon érinti főleg az osztrák pêldányokat, ha mondjuk nyakig van alvázvédőzve már én megnyugodnék, hohy leglább, valami van ami védi, ha netán nekem kellene Ausztriába menni. A II nek a futóművénekba Hátsó híd szilentek szoktak bérepesni, nagy béfolyással nincsenek, de vizsgán néha szólnak érte, ennek is kormányátvezető problémái vannnak, mert ugyan az van benne mint a IIIasban. Esetleg az első gátlók amik megadjak magukat. Szinte mindegyiknél előfordul, hogy a hatsóbrugóbeltörik. Nem egy nagymutatvány cserélni, szóval nem is lehet olyab drága.

  • Kornél Sipos

   Kornél Sipos

   Hónapja

   Hali! II-es Priussal mi a helyzet?

  • Marton Ròbert

   Marton Ròbert

   Hónapja

   Elfelejtettem az olajfogyasztásról írni xD az egy külön mese lehetne xD

 47. misiba misiba

  misiba misiba

  Hónapja

  Na,akkor jön Juhász Jenő:)

 48. András Müller

  András Müller

  Hónapja

  A láncra ránéznék, az enyémnek nincs ilyen varrógép hangja, aztán lehet, hogy csak a mikrofon érzékeny erre a frekvenciára, nem nagyon hallottam lánc problémáról sok használattal együtt sem. Az elektromos vízpumpa elromlása gyorsan gallyra tudja vágni a hengerfejet, ha nem veszi észre az ember a túlmelegedésre utaló jeleket azonnal, ezt mindenképp érdemes cserélni, ha az előző mondjuk több mint 100 k-t futott. Az is kérdés, hogy mennyiszer töltötték a nagy akksit, ha taxi volt, akkor valószínűleg ebből a szempontból megkímélt, de 10 éves koráig amúgy is garanciális ha a rendszeres hybrid checket elvégeztették (7500 Ft 1 év/15000 km). A hátsó lökhárítón levő sérülést nem tudom, hogy lehet-e levétel nélkül javítani, visszarakni többedikre már nem mindig lehet úgy hogy oldalt is tökéletesen illeszkedjen.

 49. István Dulicsek

  István Dulicsek

  Hónapja

  Hát kérdés volt-e már hengerfejes... :)

 50. Péter Jancsó

  Péter Jancsó

  Hónapja

  Passatosok most jól megsértődnek 🤣

  • Fake_ Soldier

   Fake_ Soldier

   Hónapja

   @Péter Jancsó Neked meg csak annyit mondok még, hogy örültem volna, ha eljut az agyadig a balesetem példának. Nem sikerült. Hogy meg idézőjelesen írod a csoki papíros hasonlatot már érdekes, hisz senki nem mondott ilyet. Biztos a szemüveged IS “ázsiai”, azért képzelegsz.

  • Fake_ Soldier

   Fake_ Soldier

   Hónapja

   @Stifler Viktor nem is kell ezen vitázni, én B7 tulaj vagyok, a vita itt a fenntartási költségből indult ki. Meg hogy taxinak használták. Erre mondtam hogy ilyen értelemben se hasonlítsuk össze a kettőt, semmi értelme. Más a felhasználási mód. Prius-szal sem érdemes nekivágni pályázni, főleg németben, de TDi Passattal sem érdemes fővárosi forgalomban taxizni. Ennyi.

  • Stifler Viktor

   Stifler Viktor

   Hónapja

   plusz ha kell orákon át megy 200 utazóba . toyota ezt tudja? ha kell előzni passat megoldja gondélkül mert van erő. toyota tudja? jó kocsi de nekem nem kéne az én felhasználási modomnak ő kevés.

  • Stifler Viktor

   Stifler Viktor

   Hónapja

   500 ezer kmeres b6 passátom köszöni jól van. heti 1ezer km tuti hogy megy . jól megy keveset fogyaszt. jól is nézki kényelmes .

  • Péter Jancsó

   Péter Jancsó

   Hónapja

   @ARTWO azt is vegyük figyelembe, hogy a japán autók alapvetően kisebbek, főleg a suzuki, ha már mindig szóbakerül, kisebb gyűrődőzóna, elég sok swift volt forgalomban akkoriban (nincsenek konkrét adataim), lehet hogy sok autó-> sok baleset->több halálos kimenetel, lehet hogy alapvetően nem a japán autóktól kellene félni, hanem a kis autóktól

 51. Dávid Nagy

  Dávid Nagy

  Hónapja

  Venném de a legolcsobb is 1.5 millió de az nekem nagyon drága

  • misiba misiba

   misiba misiba

   Hónapja

   @Gadget Nincs elektromos vizpumpa,nincs egr szelep. Ha száguldani akarsz a pályán,ne priusban gondolkodj.

  • Feher Agoston

   Feher Agoston

   Hónapja

   @Gadget ha pedig utasnak és csomagnak is kell a hely ott van a Plus 😉

  • Gadget

   Gadget

   Hónapja

   @Daikini0 vezettem mindkettőt eleget :) utastérben a Prius nagyobb, csomagtérben az Auris TS de sokkal. és téglatest formájù, jól pakolható. ha felhùzod a hálót simán plafonig lehet rakni és a hátsó szélvédő se olyan lapos mint a Priusban. az Auris legnagyobb hátránya a hátsó lábtér. két 1,80 magas ember egymás mögött nem akar ülni. ha ez nem szempont, akkor az Auris összességében jobb családi autó. ès a panorámatető is jópofa. (és halogénlámpával ne!). YMMV.

  • Daikini0

   Daikini0

   Hónapja

   @Gadget nézz meg egy sima P3-at, sokkal tágasabb, mint amilyennek látszik kívülről. Én is gondolkodtam Auris TS-en, de bőven elég volt a P3.

  • Gadget

   Gadget

   Hónapja

   @Daikini0 családdal inkább Auris hybrid kombi.

 52. Somoskőújfalui Egon

  Somoskőújfalui Egon

  Hónapja

  hu bakker, mit röfögjek ide? várjunk csak, tudom gatalizátor benne van? mennyi tesó? megveszem ha adod hozzá a gatalizátort most itt látlatlanba 120 ezerét

 53. Szabó András

  Szabó András

  Hónapja

  Totalcar szokasos japan auto egig magasztalasa.....

  • Endre Hock

   Endre Hock

   Hónapja

   @Szabó András Tévedésben vagy.Minden földi jót megkap az autóm,Tehát aki megvenné,kurva jól járna.Üdv,egy Honda fan.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Szabó András Ezek szerint mégse ismered ezt az érzést.

  • Szabó András

   Szabó András

   Hónapja

   Ismerem ezt a tipusu "en automnak soha semmi baja"csak aki utanad megveszi,a vilag penzet rakolti....

  • Endre Hock

   Endre Hock

   Hónapja

   És igen.Nekem 7 gen Accordom van.Soha semmi baja nem volt.Hangsúlyozom,SOHA!!!Nem is töröm a fejem azon,hogy bármi baja lehet,mert nem lesz.

  • Gabor Erdei

   Gabor Erdei

   Hónapja

   Egy Prius tenyleg jo auto. :)

 54. Szabó András

  Szabó András

  Hónapja

  Erdekes,dizel passatnal semmire nem maradt penze,de miota hibrid van azota mindenre van...

  • * Robin

   * Robin

   Hónapja

   Ezen rohogok 10 perce, h mekkora otvar gyokerseg ez az allitas

  • László Molitor

   László Molitor

   Hónapja

   A nap vicce.

 55. thebeast12333

  thebeast12333

  Hónapja

  Az biztos hogy jó de viszont olyan ronda hogy soha nem tudnám elfogadni.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @thebeast12333 Nekem például tetszik, ilyenkor mi van?

  • thebeast12333

   thebeast12333

   Hónapja

   @Balázs Gaál Lehet látni a videóban

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   Be tudod bizonyítani, hogy ronda?

  • Dániel Nagy

   Dániel Nagy

   Hónapja

   És még így is ez a generáció a legelfogadhatóbb külsejű Prius XD

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   Nézőpont kérdése. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy neked nem tetszik. :)

 56. Jorgosz Bacsosz

  Jorgosz Bacsosz

  Hónapja

  Nem.

 57. Lastname Firstname

  Lastname Firstname

  Hónapja

  Ennyi km el semmit se vennek

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   @Lastname Firstname Ízlések és pofonok. Az átlag magyarnak csak a 100e+ kilométeres autók jutnak.

  • Lastname Firstname

   Lastname Firstname

   Hónapja

   @Gábor Domonkos 150000km el sem vennek autot

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   Km-rel, ha már...

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   @Krisztián Zeke Akkor máshogy mondom. Ha visszatekernék az óráját mondjuk 150 ezerre, amiről te nem tudnál, az állapota alapján pedig nem tudnád megmondani, hogy valójában 500-nál is több van benne (mert az állapota alapján biztos, hogy nem mondod meg), akkor megvennéd? Naná, hogy meg.

  • Krisztián Zeke

   Krisztián Zeke

   Hónapja

   @Gábor Domonkos Nem a technika tartósságára volt a hozzászólásom kihegyezve csak én ennyi pénzt nem tennék ilyen futásteljesítményű autóba ha Toyota Prius ha nem. 😊

 58. Zsolt Juhász

  Zsolt Juhász

  Hónapja

  Prius árak ⬆️⬆️⬆️

 59. Gergely Tóth

  Gergely Tóth

  Hónapja

  A toyo sose megy tönkre csak a rozsda az ellensége ami itt nincs.

  • Laszlo Kalmar

   Laszlo Kalmar

   Hónapja

   Nem, ez a vélekedés a fő ellensége. Mert ami nem megy tönkre, szerelőhöz sem kell vinni, miközben gyönyörűen kérné a szervizelést a benzinmotor, a futómű, pont úgy lerohad telente a kipufogó a felcsapott maró latyaktól..több százezer városi km alatt ezek a kocsik a kínok kínját élik át. Nem beszélve arról, ha összetörik kicsit, mennyire szokott keret lenni a teljes és gyári technológiás javításra..majd ezek után egy alaposan leélt, lefutott, tizenéves erősen alsó közepes autó 3+millióért..hát..biztos van ennek közönsége, csak pont akkora, amennyit az utakon látni.

 60. Buzás Mihály

  Buzás Mihály

  Hónapja

  Hogy megvenném-e a Jenőét? A Jenőtől? Bármikor!

  • Gabor Csuzdi

   Gabor Csuzdi

   Hónapja

   @emb3rke - Jenő! A Toyotának miért van büntetett előélete? - Honnan veszed megint ezt a baromságot, Lujza?! Miért lenne büntetett előélete a Toyotának? - Mert azt írja az újság, hogy mindenki a Toyota Priusra kíváncsi...

  • Keresztes

   Keresztes

   Hónapja

   Ez az autó lehet drágábban menne el itthon mint egy 150e km-es darab :)

  • emb3rke

   emb3rke

   Hónapja

   Polgár Jenő hivatalból

 61. FbigboyS

  FbigboyS

  Hónapja

  Nem

 62. Isten Fasza

  Isten Fasza

  Hónapja

  Kár, hogy bűn ronda.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Isten Fasza Szia Fasz. Engem is érdekelne a valóságbizonyításod, miszerint az autó "bűn ronda", esetleg a "többségnek nem tetszik". A világ legnagyobb darabszámban eladott autója a Corolla. Ezek szerint az a legszebb? Az Alfa Romeo gyakorlatilag nem ad el autót, akkor azok rondák? Legközelebb a véleményed mellé írd oda, hogy "szerintem", és mindenki túl fog lépni rajta.

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   @Isten Fasza Igen, és igazoltad is az állításom, miszerint van időd a f...ngreszelésre. :) Plusz megjött a személyeskedés, és a fikázás is (amit mondjuk már a választott nick nevedből is sejtettem, hogy eljön). :) Ha nagy a kísértés, akkor írd is le, amit akartál, ne csak azt, hogy "nagy a kísértés". Tudjuk, mennyi érve van azoknak, akik nagyban bizonygatják, hogy igazuk van, de nem mondanak semmi konkrétumot. :D Sajnálhatsz is, hogy ilyen emberekkel keveredek egy közegbe. Én is sajnálom magam. :)

  • Isten Fasza

   Isten Fasza

   Hónapja

   @Gábor Domonkos Nagy a kísértés, hogy minden marhaságodat megcáfoljam, es minden öngólodra rávilágítsak, de hagyjuk. Látom, hogy nincs kivel. Azért sajnállak. További kellemes napot!

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   @Isten Fasza A véleményed elfogadtam. Azt, hogy neked nem tetszik. De te azt állítottad, hogy a többségnek nem tetszik, mert objektíve bűn ronda. Ez pedig már nem szubjektív vélemény, hanem általános kijelentés. Az eladási statisztikákat meg hagyjuk egy olyan korban, ahol sokan azért néznek le egy autót, mert villanymotor hajtja. Meg sokaknak van baja az árával is, annak ellenére, hogy hosszútávon bőven megéri. Szóval az eladási statisztikák pont nem mondanak semmit arról, hogy a kinézete mennyire tetszik az embereknek. Sz...rt reszelni meg úgy látszik mégis csak ráérsz, mert én pusztán annyi kijelentést tettem a "Kár, hogy bűn ronda" hozzászólásodhoz, hogy neked nem tetszik, attól még nem lesz ronda. Amivel helyre tettem a szubjektív vélemény, és objektív állítás témakörét. Majd te bizonygattad, hogy a többségnek nem tetszik, mintha bármit tudnál arról, hogy a többségnek mi tetszik. Szóval ja, lépjünk túl rajta, mert nem ugyanazon a módon kommunikálunk, és úgyis elbeszélünk egymás mellett. És akkor finoman fogalmaztam.

  • Isten Fasza

   Isten Fasza

   Hónapja

   @Gábor Domonkos Látom, nagyon ráérsz. Ha felmérést akarsz, nézd meg az eladási statisztikákat. Amúgy meg próbáld elfogadni, hogy ez a véleményem, es lépjünk túl rajta. Nem érek rá fűrészelni a szart. Attól még te szeretheted a sajátodat.

 63. P.t

  P.t

  Hónapja

  Mivel nem vagyok taxis soha a büdös életbe nem vennék ilyet, persze nekik elhiszem hogy jó.

 64. Balint5

  Balint5

  Hónapja

  Ha ilyen kéne meg hát,vagy nem :D

 65. László Dobó

  László Dobó

  Hónapja

  Már nem az eredeti fékbetét van benne. Egyszer cserélték. :)

 66. PLacc

  PLacc

  Hónapja

  Jenő, a Prius pápa :)

 67. Jakshee

  Jakshee

  Hónapja

  Ha az előélete makulátlan. Plusz miután a lítium akksi be lett vizsgálva (ami persze tartósabb mint az előd NiMH akksik) és a motorba csak 0W20 volt (igen szerintem nem 5W30 kell bele) töltve akkor simán.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Jakshee Ja, értem.

  • Jakshee

   Jakshee

   Hónapja

   @Balázs Gaál Azt írtam hogy a 1.8-as motorral szereltekben van Lítium akksi. A többiben Ni-MH.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Jakshee Majdnem... Corolla kombi 2.0 Ni-Mh akkus :-)

  • Jakshee

   Jakshee

   Hónapja

   @Balázs Gaál Köszönöm. Akkor rosszul emlékeztem. Most utánanéztem és az 1,8-as ötajtósban és kombiban van lítium-ion akku, a többi nikkel-metál hidridest kap.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Jakshee P4-be és a Corolla-ba mindkét fajtát szerelik.

 68. Péter Agócs

  Péter Agócs

  Hónapja

  Jenő és az odo500 ;-)

 69. Péter Fazakas

  Péter Fazakas

  Hónapja

  Motorhang: Még nem hengerfejes.

  • László Dobó

   László Dobó

   Hónapja

   @kosztadam Általában víz pumpa halála miatt szokott hengerfejes lenni.

  • kosztadam

   kosztadam

   Hónapja

   És nem is lesz, amennyiben hidegen nem taposod ki a szemét, ahogy más belsőégésű motorral ellátott járműnél sem szokás olyanok körében, akiknek volt gyerekszobájuk. A Prius minden hidegindításnál automatikusan beindítja és melegíti a motort egy pár percig.

 70. W203 W203

  W203 W203

  Hónapja

  Black friday 180 EZER KM ! 😊

 71. Jutubneo

  Jutubneo

  Hónapja

  Picit hosszabb videóra számítottam, de ment a "tetszik" :)

 72. Attila Bátor

  Attila Bátor

  Hónapja

  Nem, a sok kilóméter miatt

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @GKT Pictures Sima liba. Én adtam el 412 ezer kilométerrel teljesen gyári állapotú autót, eredeti kuplunggal, futómű alkatrészekkel, lengéscsillapítókkal, turbóval, befecskendezőkkel. Szerviz előírás szerint, kímélet, meg nem árt, ha eleve jó autót veszel.

  • GKT Pictures

   GKT Pictures

   Hónapja

   @Balázs Gaál Én egy 300k+ kilométeres kocsit hajtok. Rendesen karban van tartva akkor semmi gond nincs vele. Lassa 3 éve van a családban, ami alatt az alap szervizelés meg egy ékszíjon kívul nem kellett semmi neki.

  • Balázs Gaál

   Balázs Gaál

   Hónapja

   @Lastname Firstname A magyar emberek jelentős része ennél olcsóbb autóval jár, szóval ezt gondold át újra.

  • Gábor Domonkos

   Gábor Domonkos

   Hónapja

   Mivel egy plugin-ról van szó, ebben a benzinmotor az idő nagy részében állt. Plusz mikor ment, akkor sem volt szétforgatva. Ha rendszeresen szervizelték, akkor sokkal jobb állapotban lehet, mint egy bármilyen benzines, vagy dízeles autó 200 ezerrel. Szóval ha csak a kilométer az oka (mert pl. van, akinek nem tetszik), akkor ajánlom.

  • Varga Sándor

   Varga Sándor

   Hónapja

   @Lastname Firstname Mert mi az a tuti kocsi ami 500k futott a béjemvé vagy 1,9 pdtdi. pfff

 73. Péter Fazakas

  Péter Fazakas

  Hónapja

  Na véégre egy Prius!

 74. Horváth Bendi

  Horváth Bendi

  Hónapja

  igen

 75. Satu

  Satu

  Hónapja

  nem

 76. B Chrys

  B Chrys

  Hónapja

  Bréko bréko itt nosika

Következő