Hülye fiatalság | Az SZFE elfoglalásának egy története | PartizánDOKU

2020-ban a magyar kormány kilenc állami egyetem alapítványi működésbe helyezését jelentette be.
Az egyetemek közül, a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) vette fel a harcot az erőszakos politikai hatalomátvétellel szemben. Filmünk a hallgatói ellenállás során önszerveződő módon létrejött számos munkacsoport közül, többek között az “akció munkacsoport” néhány tagját követi az egyetemfoglalást megelőző és az azt követő egy hónapban.
Rendezte: Hatala Noémi
Producer: Gulyás Márton
Vágó: Pázmándy Katalin
Operatőrök: Hatala Noémi, Klopfstein-László Bálint, Tóth Fruzsina, Tóth Jakab
A rendező munkatársa: Tési Dóra
Produkciós vezető: Schőn Edina
Dramaturgiai konzultáns: Garai Judit
Colorist: Nagy Botond
Hangutómunka: Terner Péter
Grafika: Sánta Dániel
Drónfelvételek: Hatvani Krisztián
Ügyvéd dr.Palatics Edit
Fordította: Őri Eszter és Kiss Ágnes
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB

Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUeye-on: bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: groups/partizantarsalgo

Megjegyzés 

 1. ヨバギのバカ

  ヨバギのバカ

  3 órája

  Hát tényleg az a fiatalok hülyék mint a *segg* ezt én mint fiatal bírom bizonyítani

 2. Krisztian Kalapos

  Krisztian Kalapos

  5 órája

  A degeneráció forradalma...bámulatos!

 3. Kristóf Illing

  Kristóf Illing

  8 órája

  olyan mintha az egész film a kimaradt jelenetek lenne

 4. Zoltán Szaniszló

  Zoltán Szaniszló

  14 órája

  Pont mint a Júdeai Népe Front!! 😁 Mondjuk az vicces volt ez meg szánalmas!!

 5. M

  M

  15 órája

  Annyi sebbol verzik ez a free szfe hogy ossze se lehet szedni...🙉idotak gyulekezete.. mas vilagban elnek. Szakmaisagrol beszelnek de politizalnak, ezt el se lehet valasztani egyebkent. Masreszrol az egyetemek tobbsegen balliberalis elnyomas van aztan mas se lazadozik. Mindez azert mert mas szempontok is megjeltem volna az oktatasba???🤮

 6. Bálint Sas

  Bálint Sas

  15 órája

  Én csak azt nem tudom, hogy ha olyan baromi jól végeztétek a dolgotokat ott az SZFE-n akkor hol vannak ma a Latinovits meg Őze Lajos kaliberű színészek???? Aztán már az is baj, ha rendbe szedi az állam azt az ótvar "egyetemet". Nálunk a BME-n meg kiesnek az ablakok a helyükről.... Kíváncsi lennék, ha mi a Műszaki Egyetemet akartuk volna elfoglalni, mennyi idő után dobtak volna ki minket az egyetemről (amúgy teljesen jogosan). Ne csináljatok már úgy, mintha valami 56-os hőstettet hajtottatok volna végre, elkényeztetett gyerekek vagytok ti...

 7. Balázs Nagy

  Balázs Nagy

  16 órája

  Akiknek, nem tetszik, az új vezetés, az majd elmegy, német, holland, francia egyetemekre. Már, jelentkezett, néhány egyetem, aki átveszi, őket. Úgy sem akarnának itt maradni, a szerintük "fasiszta, rasszista" Magyarországon.

 8. István Kiss

  István Kiss

  18 órája

  Kínai kulturális forradalom 2.0. A tudatlanság diadalmenete. Valami virtuális világban élnek, fogalmuk sincs a körülöttük lévő valóságról.

 9. babszemek

  babszemek

  19 órája

  A filmben egyaltalan nincs szo szakmai ervekrol, csupan az 'egyetemi szabadsagnak' nevezett politikai szlogent ismetelik, ami gyakorlatilag baloldali, Momentumos politikai nezeteket takar. Semmilyen szakmai tartalom nincs mogotte, ugyanis minden egyetemnek a vilagon van fenntartoja es van sajat finanszirozasi es mukodesi modellje. Rengeteg maganegyetem van a vilagon es szamos egyetemet alapitvany tart fenn, peldanak okaert Soros Kozep-Europai egyetemet is. A Momentum fiatal politikusainak egy sikeres politikai akcioja volt, sajnos magyarellenes es nemzeti erdek-ellenes. Nem az elso ilyen lepes a Momentum reszerol, Romaniaban egy magyarellenes part mellett kampanyoltak, a romaniai magyar part nem erdekelte oket. Ne feledjuk, hogy a Momentum europai anyapartjanak elnoke, Dacian Ciolos melyen magyarellenes. A baloldal nyilvanvalo szandeka kulfoldre koltoztetni a minoseget nyujto magyar egyetemeket szembeforditva oket a jelenlegi kormannyal. A diakok tobbet veszitettek mint nyertek, mert felultek ennek a baloldali politikai akcionak.

 10. moen moen

  moen moen

  21 órája

  Atya ég ,26,4 "Az embereknek nincs baloldali kulturája."?????????

 11. thedestroyerer

  thedestroyerer

  21 órája

  Egy 20 perc, fel oraban boven eleg lett volna, egy kisebb narralassal, es igenyesseggel, lenyegkiemeloen megszerkeszteni ezt az igenytelen videot. Majdnem egy Galvolgyi parodiahoz hasonlit, se fule se farka, nem beszelve, a karomkodasokat, amik nem illenek bele.

 12. P K

  P K

  Napja

  Szánalmas, értelmetlen, színvonaltalan vergődés a nagy semmiért.

 13. Evelin Kaltenecker

  Evelin Kaltenecker

  Napja

  Annyira cringe nem bírom. “600 hallgatóbol 15 van itt” akkor??? Mi ez a feltűnési viszketegségből adódó cirkusz? 🤣

 14. László Tamás Horváth

  László Tamás Horváth

  Napja

  Záró gondolat: a film maradék része a depiről szólt, egy kis egyházi szólammal fűszerezve az utolsó percekben.. A bolsi tempó nyugaton bejön, de egyelőre hazánkban még ez nem nyerő... Egyszer eljöhet a ti időtök, de attól védjen meg minket a Jó Isten.

 15. Gábor Arnold

  Gábor Arnold

  Napja

  Az első 5:33 percnél tartok.Gk.vez oktatóként rengeteg fiatallal vagyok körül véve. Ezekből amennyiben színész lesz felköpök, és alá állok.Udvaros pedig a hasonszőrű kollégáihoz hasonlóan arra az ebre hasonlít aki az etető (állam) kezet harapdálja !!!!!!! Nézem tovább.

 16. László Tamás Horváth

  László Tamás Horváth

  Napja

  53:00-53:21 a nagy visszaszámálásáásorkáskáa, majdnem sikerült követni a kivetítőn szereplő számsort, de a végén a rivaldafényben ott volt a modern-haladó baloldali-zöld színész jövő, és múltjának legjava. Egy igazán szép befejezéssel: "A k.rva anyádat" És még a felénél sem járunk a dokumentum filmnek...

 17. László Tamás Horváth

  László Tamás Horváth

  Napja

  27:20 Ja, hogy ti szét akarjátok lopni az országot?! Akkor az már legitim. Nagy taps...

 18. László Tamás Horváth

  László Tamás Horváth

  Napja

  26:33 a haladó baloldali, zöld, "mentsük meg a földet" véleményt képviselő hölgy, lefele slattyogva a lépcsőn, kb. 15 kg-os szemeteszsákkal a kezében, megérkezve a kukákhoz gondosan szétválogatja a a hulladékot és azt az annak megfelelő kukába dobja! Ja nem...

 19. László Tamás Horváth

  László Tamás Horváth

  Napja

  22:16 a hölgynek a pupillája és beszéde elég árulkodó nem tudom mit evett, de biztos Zacher Gábor úr többet tudna erről mesélni, mint az oltásokról.

 20. László Tamás Horváth

  László Tamás Horváth

  Napja

  15 perc hírnév helyett kaptak 15 hónap hírnevet. Így van ez a filmvásznon is. Ezek az ifjú ZS kategóriás színész növendékek, producerek, dramaturgok voltak, és azok is maradnak. Egy Barátok köztben a Retek klubbon még lehet jövőjük. Ja nem....

 21. Laura Érsek

  Laura Érsek

  Napja

  Kemény Zsófi♥️♥️

 22. papas99

  papas99

  Napja

  "Az utolsó egy perc tökéletesen összefoglalja az egész eseményt és színvonalát!"

  • laszlo hegedus

   laszlo hegedus

   13 órája

   Igen, tömören ez a "művészetük"...

 23. László Bata

  László Bata

  Napja

  Szegény kis statiszták.

 24. Pál László

  Pál László

  Napja

  Minden osztályban van 1-2 fura művészlélek akit "senki nem ért meg". Nah itt egy egész egyetemnyi van belőlük...

 25. László Bata

  László Bata

  Napja

  Fájdalmas. Pedig még sem csapkodták a szöges - itt jön egy döbbenetes képzavar - a hátadat.

 26. papas99

  papas99

  Napja

  ezek nagyrésze hasznos idiota ...

 27. Helix Hedera

  Helix Hedera

  Napja

  Ezek a fiatalok áldozatok, a baloldal országromboló eszméinek áldozatai. Hagyták magukat megtéveszteni és uszítani. De talán még időben észhez tértek és ujra tisztes magyarokká válnak.

 28. emma winter

  emma winter

  Napja

  Hát...Gyerekek...Körülbelül annyi mondanivalótok van, mint egy wc-s néninek a Nyugati pu-on. Külön köszönet Partizánnak, hogy a nyilvános wc-t nem repítette Lagzi Lajcsi lakodalmas zenés mulatságainak magasságaiba, pedig minden eszköze és tehetsége is meg lett volna hozzá. Így maradt nekünk egy hányás szagú, ócska bazári mulatság, az Elte öregdiákjainak megtámogatásával. Remekül szórakoztunk!

 29. academynokia

  academynokia

  Napja

  1 óra 39 perc és 04 másodperc, hogy végül is a lenyűgözés teljes hiányával, a sziderális ürességtől elrettenve, elszomorodva a saját magukat (is) megbecsülni képtelen, minden szépségtől mentes, talán jobb sorsra érdemes, saját maguk hatása alá került, meggyőződéses önromboló intellektuális zombik horror történetének végére érjek... Rettegek, ha belegondolok, hogy egy napon ezeké lehet a jövő... (egy személyes üzenek a szereplők szüleinek: valamit nagyon hagytatok félre siklani az elmúlt 30 évben... most pedig már késő, hogy barmit is tegyetek. Íme a csőd! A ti csődötök ! A "márizsánn"-tol elbutult de még a semmire is lázadni kívánók disztópiáinak szomorú, öngyülölö roncsai.)

 30. Zu Mar

  Zu Mar

  Napja

  Azért nézhetetlen, mert színészek, művészek soha nem lesznek alkalmasak arra, hogy fontos üzenetet hordozzanak. Amikor a célod az - mindegy, hogy szándékkal vagy önkéntelenül, zsigerből -, hogy a mondanivalódon keresztül megmutasd, te egy mennyire különleges ember vagy, a mondanivaló mindig elsikkad majd. Egy művész a művészetén keresztül tud fontos üzenetet hitelesen közvetíteni, magánemberként nem.

 31. András Filipovitsh

  András Filipovitsh

  Napja

  Ennyi boomert egy komment falon :D

 32. Simon Tóth

  Simon Tóth

  Napja

  Valamiért elképesztően irritálóak, még úgy is hogy valahol igazuk van.

 33. Mr B

  Mr B

  Napja

  Köszönjük Partizán, azt hiszem ebből mindenki levonhatja a megfelelő következtetéseket. Csak azt nem értem, miért tettétek ki ezt a videót, ez csak rontott ezen az egész freeSzFE ügyön, hiszen ebből eléggé nyilvánvalóvá vált, hogy kizárólag a kormány megbuktatásáról szól ez az egész, nem pedig a művészi szabadságról. 20 vagyok, de elzárkózom ettől a kompromisszumképtelen, öregebbeket nem tisztelő fiatalságtól.

 34. Twisted Zoli & Lion Girl

  Twisted Zoli & Lion Girl

  Napja

  Hát mert az sokkal jobb ha a feleségedet hibáztatod azért mert elvetted, non stop facebookozva smh

 35. GameDesign

  GameDesign

  Napja

  jé ez olyan fíling mint a 100 évvel ezelőtti tanácsköztársaság. egy spontán tüntetés szervezése, vicces. Értem, miért tiltották le. 27:21 "Nincs elég baloldali kulturája az embereknek" Na tudod e mé? Így rendszerváltás után 31 évvel? Mi a baloldaliság: hueye.info/home/vide/jqinrquHrXppn9o.html

 36. Felix 58

  Felix 58

  Napja

  Forradalom: hit egy eszmében,amiért az életét is odaadná(Petőfi ).Ezek a megvezetett fiatalok hasznos idiótaként az eddigi hatalmat képviselő tanáraik és kormányvtáltani készülő politikusok bábjai voltak.Az , hogy cigiznek, isznak, káromkodnak a fitalkori hevületet mutatja, de egyáltalán nem tiszteletre méltó. 'Erkölcsi, szellemi függetlenség': szép szavak, de amit ők produkálnak a formai szintet sem üti meg.egy biztos: látlelet a manipulációról. Sajnos itt a fiatalokat a tanáraik hatalmának restaurálására használták fel.Ők jutottak nekünk BLM helyett mint szegény , elnyomott , diktatúrától szenvedő áldozatok.Ha Salzburg valóban 15 osztályt átvesz ilyen minőségű 'művészekből', akkor a diploma mint olyan semmit sem ér. Az adófizetők pénzét ilyen gagyi emberekre nem kéne szórni.

 37. Napja

  Szuperek vagytok!! Szuper az egész stáb!! Így kell színvonalas dokumentumfilmet csinálni. Csak így tovább!! Le a kalappal az összes gerinces fiatal előtt, akik ki mertek állni az igazukért a túlerővel szemben. Tehetségtelen elvtelen senkik kerültek a helyükre. Sok sikert a karrierjükben az összes szereplőnek!!

 38. Andras Veress

  Andras Veress

  Napja

  „Nem mindenki érti ezt, de a politikai szakirodalomban Lenin nyomán ők a ’hasznos idióták’, akik miközben azt hiszik, hogy szellemi harcot vívnak, valójában mások, sőt az ellenfeleink hatalmi érdekeit szolgálják". Eredetileg a Szovjetunió nyugati szimpatizánsait nevezték így. (ez idézet egy cikkből) Szerintem ezek a fiatalok nem igazán tudják, hogy mit csinálnak, de nagyon élvezik a forradalmárkodást, végre szerepelhetnek.

 39. Csathó Ábel

  Csathó Ábel

  Napja

  Vidnyányszky Attila panaszkodik, hogy kevés a szép ember. Vidnyánszky Attila panaszkodik.

  • Csathó Ábel

   Csathó Ábel

   Napja

   @bodza, én érdekes és szép fiatalokat látok, akik morális nagyságokká is tudtak válni akkor, amikor már csak nagyon kevesek tudnak azzá válni. Kár, hogy Vidnyánszky ezt nem látja. A szépség inzultus lett. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!…

  • bodza

   bodza

   Napja

   Ő rendező, nem színész. Nem dolga szépnek lenni, a színésznek lenne. Tudod, ha ismernéd a színháztörténetet valamennyire, akkor tudnád, hogy valamikor kaposváron épp Ascherék kezdték el azt, hogy mindenféle szürke és csúnya emberekre kezdtek el osztani hősszerepeket, amikből persze lett, hogy ma már hős sincs, meg nagy alakok sincsenek. Kinézni se kell már sehogy, meg beszélni se kell tudni. Semmit se kell. Nézd meg a videót, kiket és miket látsz benne. Neveket nem írok, mindenki tudja kik voltak Kaposváron, akik aztán Kossuth díjakat kaptak.

 40. Levente Borbély

  Levente Borbély

  Napja

  Az a baj ezzel, hogy azt hiszik most, hogy a NAGY FORRADALMÁROK, akik az elnyomó hatalom ellen küzdenek. De az a szomorú igazság, hogy elég régóta senki nem figyel oda rájuk. Csinálják tovább, de se a kormányt, se az embereket nem érdekli, hogy mit csinálnak. Én azt gondolom, hogy egy színésznek, nem tüntetni kell, hanem színészkedni.

 41. Jozsef P

  Jozsef P

  Napja

  15:35-nél tűpontosan sikerült visszaadni, miért nem értek el semmit. Kérdezem, hogy akartok bármit is alkotni a művészvilágban, ha ennyire nem ismeritek az embereket. A művész attól művész, hogy úgy tud kifejezni dolgokat, ahogy más nem, és a közönséget gondolkodásra, cselekvésre készteti anélkül, hogy bármilyen direkt utasítást adna. Amit ti csináltok, az nem más, mint egy előre megrágott valami, amit odadobtok az embereknek, hogy tessék, ez van, mert mi ezt mondjuk. A közmédia 1-es csatornája mondjuk pont így működik jelenleg. Bármilyen helyzetben meg lehet mozgatni az embereket, amennyiben látják a víziót, a cselekvési tervet. Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni!

 42. gergő óvári

  gergő óvári

  2 napja

  Kibaszott Cringe. Hányok ezektől a kamu értelmiségi állintelektuális szaroktol.

 43. Zsuzsanna Bontó

  Zsuzsanna Bontó

  2 napja

  Hogy Marxi a Kurtizántól ennyire volt képes,azt a silány,selypegő,trágár alapanyagnak köszönteni.

 44. Peter Szucs

  Peter Szucs

  2 napja

  Freakshow

 45. sunblindX

  sunblindX

  2 napja

  Közel 150ezer megtekintés, majd kétezer komment és a YT összes félkegyelműje egy héttel később is itt nyüzsög. Noémi, Partizán, freeSZFE. Ez komoly siker. Nagyok vagytok. Gratula. :)

  • sandrolazio

   sandrolazio

   Napja

   @Toe Camel De jó lenne, ha fizetnének érte, hogy gyökereknek irogatok! 😊😊

  • Toe Camel

   Toe Camel

   Napja

   @sandrolazio Troll bértáblát posztolja be valaki. Meg lehet élni ebből a szarakodásból?

  • sandrolazio

   sandrolazio

   Napja

   @Albi Wass Miért te igen?? Ezért csodálod őket? 🤣😂 Ők kit cumiznak?

  • sandrolazio

   sandrolazio

   Napja

   @Albi Wass Mit tettek te csíra?? 😂🤣 Elszívtak 20 csík cigit, meg megittak 10 rekesz energia italt! 😂😂 Micsoda hősök! 🤣😂🤡🤡🤡🤡

 46. Roland József Horváth

  Roland József Horváth

  2 napja

  Undorító, gyomorforgató banda vagytok! Takarodjatok a Szentkirályi utcából! Ott egy rendes egyetem működik.

 47. babszemek

  babszemek

  2 napja

  4:15 Egy független egyetemet akarnak. Csak azt nem ertem miert politikai aktivistak szerveztek az egeszet: 27:20. Majd par ev mulva visszaneznek es rajonnek, hogy a fejlodes ellen tiltakoztak.

 48. 86 Dev

  86 Dev

  2 napja

  Ezt a sok libernyák belpesti macskajancsit! Inkább adják a töménytelen mennyiségű adómat valami iszlamista szervezetnek mert ott is több a színvonal és a szakmaiság. Csapatás van meg veretés.

  • 86 Dev

   86 Dev

   Napja

   @Alice Fodor igen

  • Alice Fodor

   Alice Fodor

   Napja

   Teljesülni fog a kívánságod. Örülsz?

 49. Ainan Celeste Cawley

  Ainan Celeste Cawley

  2 napja

  Most már értem miért bukott meg a lázadás. Ilyen se nem fiú, se nem lány karakterekkel nem lehet forradalmat csinálni. Forradalomhoz nő, férfiak, hit és identitás kellenek. Itt egyik se volt meg. Szánalmas, inkább a Töketlen ifjúság cím jut az eszembe.

 50. Dániel Szekeres

  Dániel Szekeres

  2 napja

  Ide lett szabadítva a sok fidesztroll, nem véletlen :)

  • Andras Veress

   Andras Veress

   Napja

   @Dániel Szekeres "Nem véletlen"

  • Dániel Szekeres

   Dániel Szekeres

   Napja

   @Andras Veress nem, engem soros küldött személyesen

  • Andras Veress

   Andras Veress

   Napja

   Téged ki szabadított ide? A Gyurcsány?

 51. Margó Oláh

  Margó Oláh

  2 napja

  Mit értetek vele ??? Orbán akarata győzött.Mindig úgy van ahogy ő felsége akarja ! Bármit tesztek nem győz senki. Itt csak egy dolog segít. 👍

  • bodza

   bodza

   2 napja

   Nem gondolod, hogy ebben az országban még élnek normális magyar emberek?

 52. vibraePhased 3.0

  vibraePhased 3.0

  2 napja

  Van 1 nagy, nagy problémám. Nem tudom eldönteni ki a Fiú és ki a Lány. Félve kérdezem: lehetséges, hogy a jövő színművészete az önbePorzásról fog szólni?

  • vibraePhased 3.0

   vibraePhased 3.0

   2 napja

   @Dániel Szekeres fiú: 1 / lány: 2 / nemTom:: 3 -- töltsd ki !!

  • Dániel Szekeres

   Dániel Szekeres

   2 napja

   Én azért nem hirdetném büszkén mentális kapacitásom hiányait...

 53. Bálint Tóth

  Bálint Tóth

  2 napja

  faSzFEjek!

 54. Dániel Pintér

  Dániel Pintér

  2 napja

  Hát ezek a fiatalok nem igazán győztek meg az ellenkezőjéről 😅😅😂😏

 55. Ian Balpap

  Ian Balpap

  2 napja

  Ezzek hatalmas ongólt rugtak elintézték lenullázták saját magukat ! Ezzeket nem szabad a SZFE-re vissza engedni .Szarka - Vidnyánszky páros super .

 56. Sandor Farkas

  Sandor Farkas

  2 napja

  Elbizonytalanodtam a Partizán címválasztását illetően. Ki kellene éreznem az iróniát belőle, vagy csak simán konklúzió? Az utóbbira gyanakszom...

 57. Bence Berényi

  Bence Berényi

  2 napja

  Basszus ezért van hányingerem a saját generációmtól.... Életképtelen semmire nem való bölcsészkaros éti csigák... Arra alkalmatlanok hogy egy fodrászatban felsöpörjenek....

  • Bence Berényi

   Bence Berényi

   Napja

   @Albi Wass és amúgy milyen érdekes "Albi Wass" ...... Hogy véleményed az van, arcod meg neved nincs hozzá... Gratulálok már vagy olyan címeres rágcsáló mint az Orbán vagy a Gyurcsány... Lehet te vagy a szerelem gyerekük... Bár ennyi készséggel még árú feltöltőnek is alkalmatlan lennél, nem hogy politikusnak...👏🏻👏🏻👏🏻

  • Bence Berényi

   Bence Berényi

   Napja

   @Albi Wass és amúgy akkor Gyurcsány Ferenc a te kormányod? Mert a szavaiból ítélve ez jön ki. Csak azért mert megjegyzést merrtem tenni az életképtelenségetekre....👏🏻👏🏻👏🏻

  • Bence Berényi

   Bence Berényi

   Napja

   @Albi Wass kormánytól és politikától mentesen is ilyesztő mennyire gyarmati takonygerincű önkifejezéstelen sablon idióták vagytok. Azt hiszitek ti vagytok a nyugat? Csak csóringer magyar egyetemisták vagytok akik arra a semmire is alkalmatlanok hogy legalább egy rendes hisztit levágjanak mert buták és alkalmatlanok vagytok rá....👏🏻👏🏻👏🏻

  • Bence Berényi

   Bence Berényi

   Napja

   @Albi Wass érdekes hogy mennyire magadra vetted az életképtelen bölcsészkaros éti csiga Kifejezést... Mindent elmond rólatok... Érzékelitek ti a problémát, csak megsértődni egyszerűbb mint csinálni is valamit... Egyetemista létetekre műveletlenek vagytok mint a szántóföld, és semmit nem tudtok csinálni a hisztizésen és a megsértődésen túl... És ti lesztek a jövő... Hát gratulálok....👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  • Bence Berényi

   Bence Berényi

   Napja

   @Albi Wass milyen kormányom te neandervölgyi? Tudtam én hogy az átlag magyar az elég ostoba, de te bizonyítottad nekem hogy még írni, olvasni sem tudtok... Meg amúgy miért az én kormányom te abberált?

 58. bodza

  bodza

  2 napja

  Épp felkerült egy videó a Széchenyi Művészeti Akadémia (balliberális) által, amiben Hegedűs D., Mácsai, Zsámbéki az első 20 percben tulajdonképpen elsírják a baloldali credo-t, micsoda szar most minden. Ezt megjegyeztem a videó alatt, amit töröltek és le is tiltották a hozzászólásokat. Ennyit ezekről a szólásszabadságért harcoló, független, elfogadó emberekről. Ez a mai baloldal kérem szépen.

 59. feketetükörben fehérmajom

  feketetükörben fehérmajom

  2 napja

  A hök elnök srác nagyon vágyik a figyelemre, úgymond áhítja a mártírhalált. Amikor kilépett a mikrofonnal előre már tudtam hogy valami hasonlóval fog előállni: - ÉN megvédelek titeket, ÉN értetek harcolok vagy valami hasonló... és lőn. Az első szerep, Petőfi'20.

  • feketetükörben fehérmajom

   feketetükörben fehérmajom

   Napja

   @András Rácz Ha ez így van, akkor főleg rossz ez a "film", ami itt leírtál nem vonom kétségbe, viszont egyértelműen ezt sugározza a video. Szerintem aki ezt rendezte nagyot hibázott, nem emiatt (de emiatt is akkor)

  • András Rácz

   András Rácz

   Napja

   szerintem a Csernai Misinél szerényebb és higgadtabb politikusunk még sose volt, pedig igény az lenne rá. felüdülés volt olvasni a fb posztjait, miközben mindenki felfokozott hangulatban esett egymás torkának, ő meg kedvesen, _sine ira et studio_ leírta hogy mi a helyzet és miért ne együk meg egymást. úgy rémlik azóta le is mondott amúgy

 60. Bicepsz Károly

  Bicepsz Károly

  2 napja

  Hala az egnek hogy nem ilyen nyomorult gyokerek vezetik az egyetemet. Miféle szemétdomb ez az egész 🤮😂

  • bogika98

   bogika98

   Napja

   @Mindig boldog órákat mutat A legközelebbi utcasarki ribik innen több kilométerre működnek, de úgysem ismernélek meg, tehát felesleges odamennem.

  • bogika98

   bogika98

   Napja

   @Bicepsz Károly Izzadtságszaguk a konditeremből kiáradó magamutogató, önimádó tahóknak és ribiknek van. Pisaszaga meg a Kossuth térnek volt. Hónapokig.

  • Bicepsz Károly

   Bicepsz Károly

   Napja

   @bogika98 kicsit izzadságszaga van annak, amit írsz.

  • bogika98

   bogika98

   Napja

   @Bicepsz Károly Azért ennyire ne sarkítsunk. A felvételi tudásszintnek megfeleltél volna? Elérted volna a felvételi pontszámot? El tudsz mondani legalább egy verset normálisan? Szerinted csak és kizárólag ők dohányoznak? Van felénk konditerem, hány izomagy van, aki már a bejáratnál rágyújt. A szerekről nem is beszélve. De rendben, a kedvedért elhiszem, hogy nem a diákoknak nem tetszik az egyébként számomra is roppant ellenszenves Vidnyánszky, hanem a régi vezetőség heccelte fel őket, dehát a fél város szétveretése és a Kossuth tér hónapokig összehugyáltatása formájában már ilyen is előfordult.

  • Mindig boldog órákat mutat

   Mindig boldog órákat mutat

   Napja

   Bogika 98.Menj légyszives nézd meg, nem vagyunk - e a sarkon

 61. Balázs Bálint Facklmann

  Balázs Bálint Facklmann

  2 napja

  Lassan,de ,,Föltámadott a tenger"!

  • Igazság Bajnoka

   Igazság Bajnoka

   Napja

   A komcsi szülők elkényeztetett fattyai hőzöngenek

  • Balázs Bálint Facklmann

   Balázs Bálint Facklmann

   Napja

   @Igazság Bajnoka tévedsz haver,azok még mindig ott ülnek a parlamentben

  • Igazság Bajnoka

   Igazság Bajnoka

   Napja

   A komcsik tengere

 62. Péter Fazekas

  Péter Fazekas

  2 napja

  ...

 63. borspeti

  borspeti

  3 napja

  Nagyon furcsán kellemetlen volt lassan 40 évesen végignézni, hogy nálam 15-20 évvel fiatalabbak hogyan vesztik el a lelkesedésüket és a reményüket pár hónap alatt. Nekem ehhez az állapothoz kellett 20 év, de soha nem kerültem ilyen intenzív helyzetbe, mint ők.

  • P K

   P K

   Napja

   Talán az számít, hogy mennyire értelmetlen az a dolog amiért "kűzdesz".

  • Dániel Pintér

   Dániel Pintér

   Napja

   @bogika98 és jogosabb

  • bogika98

   bogika98

   2 napja

   Gondoljon Fehéroroszországra. Ott sokkal durvább tüntetések voltak és mi lett végül? Semmi.

 64. Istvàn Szekrényes

  Istvàn Szekrényes

  3 napja

  Er

 65. hungarian4everr

  hungarian4everr

  3 napja

  azt miert ugy forditottatok angolul, hogy:” bizony meg kell csapkodni a szöges gecivel a hátadat” úgy, hogy that it should be painful😂😂😂 olyan kivancsi lennek az angolra pedig

 66. Ferenc Tóth

  Ferenc Tóth

  3 napja

  Az elődeik tükörképe a mai fiatalsàg! Ők hoztàk létre, az àlmaikat valósítottàk meg bennük! Bàrmiféle szàmonkérés önmaguk kritizàlàsa.

 67. Gergő Kovács

  Gergő Kovács

  3 napja

  A 80as évek punkjai....

  • bogika98

   bogika98

   Napja

   @Gergő Kovács Hát igen, régen minden jobb volt. A gúnyolódáson túl hozzátartozik, hogy régebben sok minden valóban jobb volt. A nitró egyébként bár valóban hatékony nagyon macerás, zacskó is kell hozzá, az meg kilyukad és elfolyik a drága nedű. A palackos öngyújtógáz sokkal kényelmesebb. Én egyébként sosem éltem effélékkel, ha el akarok kábulni, akkor megnézem a Királyi M1 Híradót. Ütős, nagyon ütős.

  • Gergő Kovács

   Gergő Kovács

   Napja

   Hár már ezek sem a régiek....

  • bogika98

   bogika98

   2 napja

   @Gergő Kovács Komoly szipus olyat nem használ, mert drága és kevés. A legütősebb és költséghatékonyabb a nitrohígító direktben.

  • Gergő Kovács

   Gergő Kovács

   2 napja

   Csak a technokol rapidot...

 68. András Juhász

  András Juhász

  3 napja

  Szart ér a harag hatalom nélkül.

  • Igazság Bajnoka

   Igazság Bajnoka

   Napja

   Meg a fallosz nemi vágy nélkül

 69. Sándorné Csík

  Sándorné Csík

  3 napja

  Elfogott a sírás ! En is voltam gyerek ! Nem tudom mit tettünk volna ! De a szüleim nem hagyták volna az biztos !😢

 70. Sándorné Csík

  Sándorné Csík

  3 napja

  Nagyon szomorú vagyok a fiatalok csak szeretik az SzFT ét az iskolájukat! Nagyon sajnálom őket !😢😢

  • bodza

   bodza

   2 napja

   Meg szeretik a balliberális ideológiát is. Nem baj, csak ez nem az SZFE dolga.

 71. lecso 10

  lecso 10

  3 napja

  Kínszenvedés volt végignézni ezt a vergődést. Felháborító,hogy ilyenekre (is) költik az adónkat.

 72. Krisz

  Krisz

  3 napja

  1 ÓRÁS HIRDTÉSBE EZZZ????

 73. Kordas Mandon

  Kordas Mandon

  3 napja

  Szánalmas! Úgy akarjuk az eszet osztani, hogy nem is tudjuk, mi kell nekünk?! Ez az egész jelenség olyan, mint mikor a gyermek követelőzik. Nem tudja, hogy mi kell neki, nem tudja, mi válik hasznára, de tudja, hogy mit AKAR. Ti is ilyenek vagytok. Akik az egyetemben váltást akartak, láttak egy rossz irányt, ami felé halad a színművészet és úgy döntöttek, hogy mint saját kezükben lévő egyetemen váltanak, melli mivel állami kézen van abszolút jogos. Ti pedig, mint pelenkás kis gyermekek földhöz vágtátok magatokat és követeltek valamit, ami szerintetek eddig jó volt. De kérdezem én: honnan tudjátok, hogy a régi jó? Miből gondoljátok, hogy az új rossz? Honnan tudjátok, hogy mi kell nektek, miközben még ti is tanultok? Amit mi látunk az, az hogy tele vagyunk jó színészekkel, akik bár jók, de nem tudnak értékeket átadni, mert nem tanították meg őket és tele vagyunk rendkívül rossz rendezőkkel, akik még életképtelenebbek, és ami a dolguk lenne (irányítani az értékek átadásában a színtársulatot), azt se tudják megcsinálni. Amit mi látunk az, az hogy egy csapat diák akarja megmondani, hogy mit tanuljanak, de elképzelésük sincs arról, hogy mi a képviselendő értékrendszer, amit egyes alkalmakkal át akarnak adni. Amit mi látunk az, az hogy pár diák ahelyett, hogy tanulna és csinálná, a dolgát, káoszt szít, a korona vírus miatt, amúgy is feszült helyzetben és ráadásul tökéletesen fölöslegesen. Amit mi látunk: pár okoskodó, káoszimádó, önimádó beképzelt gyerek követelőzése és zavargása, mely hatalmas kényelmükből és jólétükből fakad. Nem tudjátok, ti mi a forradalom, és hogy mi az igazi oka annak. Ez, amit csináltok nem más, mint a nagy forradalmárok gyermeki utánzása, mely okában és mibenlétében sem egyezik meg a "nagyok" céljaival.

 74. Kun Ferenc

  Kun Ferenc

  3 napja

  Komédia az egész világ . Kik ezek, tiszta bal-liberál oldal minibe.... Ezeket soha. Nem vagyok Orbán függő !

 75. feketetükörben fehérmajom

  feketetükörben fehérmajom

  3 napja

  Lehet jobb lett volna ha ez a film nem kerül fel. Most vegyes érzéseim vannak, pedig voltak illúzióim. Bár én híve vagyok annak, hogy a fiatalok legyenek nonkonformisták, de ez valami más, kissé öncélúnak hat.

  • Kriszta Rostás

   Kriszta Rostás

   Napja

   @feketetükörben fehérmajom Én is szeretlek.😡

  • feketetükörben fehérmajom

   feketetükörben fehérmajom

   Napja

   @Kriszta Rostás Mi nem oké?

  • Kriszta Rostás

   Kriszta Rostás

   Napja

   @feketetükörben fehérmajom Nem, ez nem oké.

  • Kriszta Rostás

   Kriszta Rostás

   Napja

   @bogika98 Vállalkozásoknak dolgozunk. A gazdaság 2006-ra megrendült, rengeteg vállalkozás ment tönkre. Csődeljárás, felszámolás. Ennek egyenes következménye lett a mi helyzetünk. Ezt tette velünk az előző, 2010 előtti kormányzás. Ja, és nem volt gázáremelés sem, ugyebár. Elqrták. Nem kicsit. Nagyon. Tavaly év elejére sikerült újra egyebesbe jönnünk, addig a 2010 előtti mínuszt dolgoztuk le. Soha többé nem akarom ezeket a hatalom közelében látni! Nem csak a családom miatt! 2010 óta látványos a javulás. Szebb lett az ország, és nekem ez is számít. Jobb élnie idősnek, fiatalnak, gyereknek az én településemen. Nem nagy település, de ennek ellenére rengeteg dolog épült, jobb lett a tömegközlekedés is. Nekem ez is számít. Erre 2010 előtt esélyünk sem volt. Az akkori, unásig ismételt jelszó: MEGSZORÍTÁS, MEGSZORÍTÁS. És már nem tudtunk min takarékoskodni.

  • bogika98

   bogika98

   Napja

   @Kriszta Rostás 1975 óta élek felnőtt életet, számomra 2010 csak épp tegnap volt. Én 1986 és 2011 között éltem a legjobban, az volt a legjobb 25 évem. 2006-ban anyagilag már húsz éve SEMMI gondom nem volt. Persze sarki kisiparosi és nem falusi gázszerelői szinten... Ha Ön azokat az éveket rettenetesnek nevezi, akkor valamit alaposan elszúrtak, pölö meggondolatlan kölcsönöket vettek fel. Én ugyanúgy a régi exszoc kocsimmal jártam, beértem a régi Hajdú mosógéppel, plazmatévét sem vettem, pedig megengedhettem volna. Tudja akkoriban az volt a menő. Nyaralni meg úgysem tudtam a bolt miatt. Helyette megtakarítottam. Tudja, mi volt 2006-ban rettenetes? A tudatosan és brutálisan félremagyarázott őszödi beszédet követő focihuligán tévéostrom. Na az valóban rettenetes volt. Kopaszok vs rendőrök. Aztán hála Pártunk és Kormányunk kisvállakozóbarát politikájának, a prés folyamatos nyomatásának, 2012-ben be kellett zárnom. Akkor jutottam oda, hogy tíz forint bruttó nyereségből 1 forint nettó maradt a hatszázféle adóteher miatt. Mára azt tapasztalom mindössze a nagynagy jólétből, hogy 3 százalék nyugdíjemelés és szintén 3 százalék kajaáremelés. Ja, előbbi évente, utóbbi havonta... Ha nem lenne némi megtakarításom, amire közel nulla a kamat, nyugodtan éhendögölhetnék. Szóval én speciel SOKKAL rosszabbul élek, mint 2010-ben. Azon felül egy ország állapotát nem csak a vásárlóerő esetleges emelkedése jelzi , ami vásárlóerővel egyébként is az Unió legvégén kullogunk. Az is, hogy nem einstandolunk és teszünk egyetemeket agymosodává.

 76. Zoltán Major

  Zoltán Major

  3 napja

  Bohócok forradalma

 77. hit

  hit

  3 napja

  Abbahagynátok?csak sz esztelenségre vagytok felkédzülve? Mi drn szavatok és tervetek ŐRÜLTSÉG! Szégyrn hogx.nem a nemzet építésére, hanem.szégyemre születtetek!!!!😒😒😒😒

 78. Stéger Dávid

  Stéger Dávid

  3 napja

  Én nagyon szeretem a dokumentum filmeket és a diákokkal is egyetértek illetve támogatom őket. De ez a film hihetetlenül unalmas lett, valahogy se eleje se vége nincsen és olyan mintha csak minden felvett jelenetet egymás után beraktatok volna, nem igazán vannak vágások, vágó képek, nagyon zenék sem. Hogy ne ragozzam túl, mint film nincs túl sok értéke, van még mit tanulni, de legalább próbálkoztok.

 79. Tamas Czifra

  Tamas Czifra

  3 napja

  Tiszta Woodstock! Nyilvánvaló, hogy ez a generáció ilyen felfogással és hozzáállással nem fogja (akarja) a Magyarságot megőrízni, fenntartani, és építeni! Agymosott barmok.

  • Toe Camel

   Toe Camel

   Napja

   Amerikában is azért tüntettek, hogy beengedjék a vietnámiakat. Meg bántották a rendőröket...

 80. Zoltán Zsolnai

  Zoltán Zsolnai

  3 napja

  Lehet velük egyetérteni vagy nem, számomra az ilyen művész figurák mindig nagyon furák voltak de nekik is meg van az ő kis világuk áldásom rájuk. Mindenesetre bárhogy is alakult ők legalább megpróbáltak kiállni magukért, és ezzel már többet tettek mint a magyarok túlnyomó többsége. Általában a legnagyobb birkák akik szeretik bármilyen összefogás alatt verni a nyálukat, hogy eeeeez nagyon kevés..

 81. István Kiss

  István Kiss

  3 napja

  Imádom nézni a vergődésetek :D Minden percét élveztem, köszönöm a videót. Ennyi igénytelen alja embert egy kupacban, atyaég.

 82. Korom Pál Gábor

  Korom Pál Gábor

  3 napja

  Én továbbra is csak azt nem értem, hogy egy ilyen modellváltás hogyan hat közvetlenül a hálótervre, a zh-k és a vizsgák értékelésére vagy az állami támogatásra.

  • bodza

   bodza

   10 órája

   @András Rácz Igazad van. Kinek a torkán van lenyomva bármilyen ideológia? Sorold, melyik színházban nyomják le. Érdekes módonon a Nemzetiben ott van Udvaros, aki egy baoldali ember. Igazad van, nem kell sem bal sem jobboldali igazgató. Csak ez nem így működik. Minden hatalom a saját embereit teszi oda, ezért indul a választáson. Emlékszel 2010 előtt kik voltak a budapesti igazgatók? Soroljam őket? Ugye tudod hogy 1 db jobboldali nem volt köztük?!

  • Hy Mapper

   Hy Mapper

   13 órája

   ​@bodza A probléma ott van, hogy elveszítik az önrendelkezési jogukat maguk felett. Itt nem az a kérdés, hogy jobb vagy bal.

  • Katalin Tasi

   Katalin Tasi

   Napja

   @András Rácz Szerinted nem lenne jobb, ha a szenátus a szakmai munkával, az oktatással foglalkozna, a kuratórium pedig ebbe nem szólna bele, hanem intézné a gazdasági ügyeket ? Több pénzt kap most a felsőoktatás, ez pozitív, nem ? Új kollégiumok épülnek, korszerűsítenek épületeket. Ezt nem tudják végig gondolni ?

  • András Rácz

   András Rácz

   Napja

   ​@bodza nem az a lényeg hogy ki milyen oldali; hanem hogy hagyja-e a művészeket szabadon dolgozni, vagy lenyomja a torkukon a hatalom ideológiáját. utóbbi semmilyen oldalról nem elfogadható. egyáltalán: miért _kéne_ jobboldali, vagy egyáltalán bármilyen oldali színházigazgatóknak lenni? ez olyan mint a női / színesbőrű kvóta? az külön LOL, hogy tízévesnek nézel - a fejem alapján azért sejthetnéd, hogy én is éltem „baloldali” (wtf, nem is igazán van baloldal Magyarországon, pláne kormányon - de értem hogy te a 2002-2010 neolib kormányzásra gondoltál) kormány alatt. sőt, nemcsak éltem, de kimentem az utcára tiltakozni, amikor elkúrták a dolgaikat. de ezt nem törzsi alapon teszem („bal” rossz, „jobb” jó) hanem akkor tiltakozom, amikor úgy látom, hogy a hatalom lábbal tipor számomra fontos dolgokat.

  • bodza

   bodza

   Napja

   @Lord Dark Leírtam mi a lényege a dolognak. sajnos vannak tények.

 83. Martina Kiss

  Martina Kiss

  3 napja

  26:40 a lányzó jót mond. Előtte ,utána: ___________________________

 84. presh

  presh

  4 napja

  1968 flashbacks

 85. Anita Németh

  Anita Németh

  4 napja

  Az biztos ,rá fér az szfe. re a rehabilitáció, minden tekintetben. Szánalmas volt az egész, még egy forradalomra sem képesek. Irányított banda

 86. MrHalilalipapi

  MrHalilalipapi

  4 napja

  Attól függetlenül, hogy "kinek van igaza", van-e igazság, kiálltak valami mellett, úgy, ahogy legjobbnak látták az adott körülmények között. Cselekedtek. És nem köpködtek, utálkoztak vagy gyújtogattak.

 87. Buda Sardi

  Buda Sardi

  4 napja

  Hű de spontán...ja, nem.

 88. baviki

  baviki

  4 napja

  Ezt nem lehet nézni! Nézhetetlen... Sz@r... Annyi azért kiderül, mennyire volt spontán és politikamentes...

  • baviki

   baviki

   4 órája

   @Toe Camel "Okos"! Akárcsak a Sz(ar)F(üggőségben szenvedő)E(gyedei)! Tudsz valami értelmeset is mondani? Vagy te is benne voltál (vagy) a buliban? Ha igen, megértem kommented mélységekbe kóválygó értelmét! 🤣

  • baviki

   baviki

   4 órája

   @Alice Fodor Semennyire, kedves Alica! Gondolom, ezt te is tudod! Főleg, ha benne voltál a buliban!

  • Toe Camel

   Toe Camel

   Napja

   Gondolom magának se fáj a háta baviki

  • Alice Fodor

   Alice Fodor

   Napja

   Mennyire?

 89. Buda Sardi

  Buda Sardi

  4 napja

  Kedves Misetics és egyébb kultúrmarxisták.Ez most nem sikerült.

 90. Flagellator1974

  Flagellator1974

  4 napja

  "Volt, aki majdnem elszírta magát, láttátok?"

 91. WhiteLilies100

  WhiteLilies100

  4 napja

  Rettenetesen gyenge.

 92. Flagellator1974

  Flagellator1974

  4 napja

  Buliztak egyet a gyerekek, ennyike volt. Vége a dalnak :)

 93. Lajos Vig

  Lajos Vig

  4 napja

  Végig az az érzésem, hogy ezeket a gyerekeket katasztrofálisan megvezették. Érzik, hogy az a képzés amelyre jelentkeztek fabatkát sem ér. Gondoljunk Págerre, Tolnai Klárira, Sulyok Máriára vagy akár Major Tamásra, de utoljára akár Huszti Péterre akiket kitermelt ez az ország. Hol vannak ilyen kvavlitású emberek a szakmából ? Amikor azonban hozzá akarnak nyúlni a képzéshez, valakik fellázították őket (egy arcot sem látunk közülük) saját érdekeik mentén. eszközül használva ezeket a kölyköket, pedig éppen a képzés és pályájuk egyengetése volna az elemi kötelességük. Először is szinte mindegyik beszéd hibás. Egy profi logopédusnak kellene velük foglalkoznia (emlékszünk Montág Imrére ?). Ehelyett lázadoznak valami ellen amiről fogalmuk sincs hogy javít vagy ront a helyzetükön. Játéknak gondolják amit tesznek, pedig a jövőjük és a pályájuk a tét. Ez az egész egy tragikus történet a gyerekek szempontjából és egy végtelenül visszataszító játszma azok részéről, akik a szájukba adják a gondolataikat.

 94. Attila Varjasi

  Attila Varjasi

  4 napja

  16:50-nel az a feher inges kis posze, az melletlen lany vagy toketlen fiu? Vagy o mar ez az ujfajta keverek, keteltu?

  • Attila Varjasi

   Attila Varjasi

   3 napja

   @Zoltán Kas Okay, rendben van. en csak tudni szerettem volna.

  • Zoltán Kas

   Zoltán Kas

   3 napja

   Semmilyen körülmény nem jogosít föl senkit arra, hogy mást emberi mivoltában, értsd küllemében vagy bármilyen önhibáján kívüli jellemzőjében dehonesztálóan értékelje. Viszont amin tudna változtatni, hogy jobbá váljon, arra támogatóan, minimum diszkréten sarkallni érdemes. Itt kifejezetten nem testiségről, hanem szellemiségről írok.

 95. GaborTóth

  GaborTóth

  4 napja

  Az utolsó egy perc tökéletesen összefoglalja az egész eseményt és színvonalát

  • György Kádár

   György Kádár

   4 napja

   ?

 96. Zoltán Szőke

  Zoltán Szőke

  4 napja

  Szabadorszag azt jelenti hogy fleto és bohocai vezetik az országot? 2010-ig volt szabad az ország?

  • bodza

   bodza

   4 napja

   Szerintük az az volt. Szerencsére vagyunk akik emlékeznek mi volt akkor. A mi felelősségünk erre emlékeztetni a magyarságot!!

 97. Sándor Dorogi

  Sándor Dorogi

  4 napja

  Ez egy gáz valami.

 98. drszoke

  drszoke

  4 napja

  Nem akarok a politikai reszebe belefolyni, de erdekelne hogy az a vezető srac, a szemuveges milyen szinesz lesz? Szegenykem beszelni nem tud normalisan... Minden 2 szava izé...

  • bodza

   bodza

   4 napja

   Nem színész. Rendezőnek indult, de arról a szakról is eltanácsolták. Most egy olyan szakon tanul, amit szerintem még maguk sem tudnak, micsoda.

 99. Andras Veress

  Andras Veress

  4 napja

  A "Hasznos Hülyék" filmcím sokkal találóbb lett volna!

  • P K

   P K

   Napja

   🤣👍

  • György Kádár

   György Kádár

   Napja

   @Andras Veress Te nem mondod.

  • Andras Veress

   Andras Veress

   Napja

   @György Kádár Hát, ha te mondod.

  • György Kádár

   György Kádár

   Napja

   @Andras Veress És te sem.

  • papas99

   papas99

   Napja

   Hasznos Idioták

 100. László Bárány

  László Bárány

  4 napja

  Az orbán rendszer viszonya az előadó-művészethez: - ha nem vagy olyan szép ember, mint mondjuk pl. a Mága Zoli bácsi, akkor nem vagy való előadó-művésznek. Ez az "új" irányvonal. Erre mondta anno Popper Péter, hogy Orbánba egy mini duce-t lát bele.

  • Czube66_HUN

   Czube66_HUN

   4 napja

   @Kriszta Rostás :D

  • Kriszta Rostás

   Kriszta Rostás

   4 napja

   Popper, szegény, nem jól látott. Most én is úgy tettem, hogy nem értettem.

  • Czube66_HUN

   Czube66_HUN

   4 napja

   Úgy látom, az egyetlen vagy, aki nem értette...

Következő