Keménymag (2021-03-02) - HÍR TV

Keménymag (2021-03-02) - HÍR TV
Az „elveiben sziklaszilárd” Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy, az Azonnalinak adott interjúban azt állította, hogy pártja soha nem volt szélsőjobbos, csupán a „mi hazánkos” közeg hatott rá negatívan, sőt ennek tudhatók be a korábbi zsidózások is. De, vajon mi lesz a felejtés bére? Ezt a témát is körbejárta a Keménymagban Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és a műsor újonca, Filep Dávid, A kopasz oszt vloggere. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.
#JakabPéter #alagút
Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: hirtv/
► Honlapunkon: hirtv.hu/
► Instagramon: hirtv_official

Megjegyzés 

 1. fubbee87

  fubbee87

  8 napja

  Ez szánalmasnak is gyenge, pedig lenne mit kritizálni az ellenzéken. Izzadságszagú szenvedés.

 2. Florian Oszlanczi

  Florian Oszlanczi

  Hónapja

  Jó csapat, jó a műsor. Féltem, hogy a hobbista után a keménymag felpuhul, de tartjátok a szinvonalat. 🇭🇺👍Sok sikert kívánok! 😜

 3. Bozsik Tibor

  Bozsik Tibor

  Hónapja

  Szarháziak!!

 4. Peter Patakipataki1853

  Peter Patakipataki1853

  Hónapja

  Uraim, nem értem miért kell folyamatosan ezt a zsidó (héber duma=hazugság) propagandát nyomni? Rengeteg embert nem érdekelnek a zsidókkal kapcsolatos hírek érdekességek vagy hogy ki kit zsidózott v nem zsidózott! Ez legyen fontos azoknak, akik onnan kapják a fizetésüket nekik dolgoznak az ő propagandistáik provokátoraik (Gődény Gy.) Spiclik besúgók stb.. vagy netalán önök is érintettek valamelyik kategóriában? Magyarországon (Még!!) a Magyar Nemzet tagjai élnek egyelőre többségben... Ja hogy a főnökök másként terveznek! Így már értem miért és kiknek kell egész Európa legnagyobb zsidó kóser vágóhídja és hálál muszlim vágóhídja Magyarországra!

 5. etme1000

  etme1000

  Hónapja

  Jó a kopasz fiú!

 6. László Márkus

  László Márkus

  Hónapja

  Annyit beszéltetek a párizsiról hogy megyek a hűtőhöz.

 7. Zsuzsa Balázs

  Zsuzsa Balázs

  Hónapja

  A MAGYAR PARASZTOK AZT SEM TUDJÁK KI AZ A HAVAS H. ÉS HA TUDJÁK IS , TOJNAK RÁ.

 8. LibsiKiller 33

  LibsiKiller 33

  Hónapja

  Követelem hogy a Pagony 'könyvesboltban' visszamenőleges hatállyal tegyék elérhetővé a Mein Kampfot. Mert ugye egy könyvtől senki sem lesz náci...

  • Jaziel Van

   Jaziel Van

   23 napja

   @Muhammad Ernesto Trying it out right now. Seems great so far.

  • Muhammad Ernesto

   Muhammad Ernesto

   23 napja

   i dont know if anyone gives a shit but in less than 15 minutes I hacked my friends Instagram password using Instapwn. Cant link here so search for it on google enjoy!

 9. Ms Majmia

  Ms Majmia

  Hónapja

  havast a buta zsellért mikor pofozza le már a földesúr???!

 10. Kata Okos

  Kata Okos

  Hónapja

  A néppárt már onanizált egyet és kiverte a kemény magját a halfára.😜 🤪 Ti miféle "kemény mag" titulust bitoroltok? Mert én csak egy vinnyogó - röhécselő idióta söpredéket látok, aki az én pénzemből mocskolódik ... 😤 😠 😡

 11. Imperial Imperial

  Imperial Imperial

  Hónapja

  Egyre rosszab a műsor, az erdélyi arc jó volt aki már nincs.

 12. Erika Hock

  Erika Hock

  Hónapja

  A játékboltban vásárolt, “ejtett” füstbombás magyarázkodáshoz szeretném halkan megjegyezni; ha valaki játékpisztollyal kísérel meg pl túszejtést, v. bankrablást, az akkor is büntetendő, ha senki sem sérül meg!

 13. lovasy levente

  lovasy levente

  Hónapja

  Jaj, hogy szerettem volna élni régen, vén századok bús mélyein, korábban, mikor a lélek nyílt, a jóság s nem ma, a buta "modern technika" korában. Otthontalan bolyongok, hazavágyván és sírva vágyom vissza, ami volt már, akkor a szemek föl az égre néztek s úgy állt a szív, mint liliomos oltár. Az emberek akkor meghaltak őszen, mosolyogván az aszú, édes őszben, szívükbe hordták az örök szerelmet s mindég holdfényben mondták, hogy: szeretlek. Jó emberek között folyt volna éltem, tán itt, ahol most élek észrevétlen, köröttem - essős vízfestmény - Tabán, nyugodt lennék, vagy boldog is talán. Ülnék otthon az ablakmélyedésben, sétálnék egy-egy régimódi, halvány leánnyal a haldokló némaságban, vagy bogarásznék a Gellérthegy alján és új boron, mikor habos a rámpás - kapukulcs a kezemben, kézilámpás - korhely árnyékomat nyomomba húzván mennék haza a kormos, süket utcán. Aztán csak várni - az élet elröppen - Horatius-t olvasni, esti ködben, álmodni mélyen és álmodni resten s télen táncolni, túl, a kicsi Pesten. Ma, hogy a föld vérünk, könnyünket issza, szeretnék futni: vissza, vissza, vissza. Itt szomszédomban, az ordas hegyek közt a "szent öreg" élt, Virág Benedek. Kovakővel gyújtotta meg a gyertyát s lúdtollal körmölt magyar éneket. Akkor sem ismerték nálunk a költőt, futó, szegény vad, elbújt reszketeg, görcsös szókat gyalulva gyúlt szemekkel, tág pupillával nézte az eget. Sokszor megállok most, hol ő lakott rég s alázatosan és magamba szálló lélekkel kérdem, mi maradt belőle? Egy kis küszöb s egy villamos-megálló. De én gyakran elmentem volna hozzá, hogy lelkemet szava beharmatozná, piruló arccal néztem volna rája, hogy mit mond papos és szigoru szája, lobogó nyakkendővel és kalandos fürtökkel, én, az ifju-ósdi lantos, olvastam volna néki órahosszat, versekbe szedve A' hazá-t, az Aether-t és írtam volna Daphnis-ról, Chloé-ról s "Magyar Jövőnk"-ről vagy száz hexamétert. Ő meg bólintott volna a homályon s én lehajoltam volna, hogy megáldjon. Zsinóros, régi atillát viselt még, ráncos kezű és prédikáló bölcs volt, szobája, mint az agg papok szobája, a szekrényében égettbor s gyümölcs volt: és dícsérvén a Poézis hatalmát, átnyujtott volna versemért egy almát. Kosztolányi Dezső 1915. március 10.

 14. Cursu Adsan

  Cursu Adsan

  Hónapja

  hueye.info/home/vide/f5OsnJ2Ewpysmto.html

 15. Gábor Sipka

  Gábor Sipka

  Hónapja

  Óriásiak!!vagytok jár a TAPS!!!műsornak+a-4Gentlamanak.

 16. Cursu Adsan

  Cursu Adsan

  Hónapja

  Róóland!😆😆😆😆😆

 17. M d' Ph

  M d' Ph

  Hónapja

  Jakab Petya karrier váltása: ELLENbtq aktivisták táborából az LMBTQ aktivisták táborához dörgölődzött😀😆😀

 18. MIHÁLY. H

  MIHÁLY. H

  Hónapja

  majmok,,,

 19. Jozsef Zoltan

  Jozsef Zoltan

  Hónapja

  Ha ha ha😀😀😀😀

 20. Gáborné Pulay

  Gáborné Pulay

  Hónapja

  Tetszett a szöveg!

 21. C.Cooper

  C.Cooper

  Hónapja

  megy a cikizes big time

 22. Tamás T.

  Tamás T.

  Hónapja

  Az én kutyám is már Fideszes lett. Szagról felismeri már messziről a liberálisokat.. és már több embernek is megharapta a bokáját. Az lmbtqxyz-s postás, aki nem tudja, hgy fiú e vagy lány.. már be se mer jönni az utcába. A tacskó kutyám.. azonnal üldözőbe venné.

 23. katalin ziegelhofer

  katalin ziegelhofer

  Hónapja

  Ha számít a keménymag nézőjének is a véleménye a résztvevők tekintetében, akkor a Kopasz jó választás lenne. Művelt, jól tájékozott srác, szerintem nem kellene elengedni. 🙂

 24. Tamás T.

  Tamás T.

  Hónapja

  Kopasz Bratyó nagyon jó..szerintm ő kell

 25. József Molnár

  József Molnár

  Hónapja

  A Pörzse jól látja a helyzetet, csak nem mondhatja el a valóságot. Nekik csak akkor van esélyük több parlamenti helyet szerezni, ha az elégedetlen Fideszesek ( azok, akik erőteljesebb, ha tetszik radikálisabb fellépést várnának a kormánypárttól), esetleg otthon maradnak tavasszal a választások napján! A mandátumokat ugyanis a megjelent szavazók szavazatai alapján osztják. Ha két szavazó menne el és az egyik a Fideszre, a másik pedig az ellenzékre szavazna, akkor 50-50 százalékban osztják el a mandátumokat! Az otthonmaradók valójában ezeket a deviánsokat támogatják!

 26. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  Hónapja

  mindenszo.hu/wp-content/uploads/2021/02/jakab-mem--e1612433872911.jpg A Csapajev tekintetü Jakab Burgonyás Péter dióhéjban: Még a madár is az égen azt csiripli, Hogy Jakab egy beteglelkü szimpli, Egy nagyszájú, esze-nincs trampli, Kinek igencsak erogén a krumpli. Amint a nap felkél, készül a botrányhoz, Mert gógyija nincs okosabb játszmához. Majd krumplit tisztít és gondosan hámoz, Egyet Kövérnek, egyet Orbánnak zsákoz. Beszédet nem ír ö, mindent fejböl vonyít, Nem zavarja, hogy semmihez sem konyít. A böszme hangerövel, vajon mit bizonyít? Eszelös, zord szemében sötét lelke sunyít.

 27. Szilárd Fülöp

  Szilárd Fülöp

  Hónapja

  Jakabnak biktri a sok hosszú alagút, fiúkban szereti a széles valagút( Lőwy Á. után szabadon)

 28. realhet2

  realhet2

  Hónapja

  Abba a kisalagútba jól jönne egy kisvasút is! Qrvafárasztó lehet ennyit gyalogolni :D

 29. Gábor Péter

  Gábor Péter

  Hónapja

  ez a jobboldali humor? hova jutott ez az ország? gondolom, kötelező lesz nézni! Uram, irgalmazz!!!

  • Gábor Péter

   Gábor Péter

   Hónapja

   @lovasy levente az ilyeneket nézem kabaré helyett. Ludas Matyi helyett meg y végű nevek kommentjein röhögök! a nemesi rangodat mikor használhatod újra?

  • lovasy levente

   lovasy levente

   Hónapja

   Hívott valaki? Küldött az öszödi fönököd?

 30. Maria Kiss

  Maria Kiss

  Hónapja

  Itt a pont!

 31. Maria Kiss

  Maria Kiss

  Hónapja

  Mint az Oszkár díj átadáson egymást dicsérik a nagy fejek!

 32. Maria Kiss

  Maria Kiss

  Hónapja

  Mekkora bunkó ez a Havas!

  • Vali Mari

   Vali Mari

   Hónapja

   Idióta nagyképű!

 33. Viktor Boda

  Viktor Boda

  Hónapja

  Nagyon jó a műsor. Egy kérdésem lenne ,amiről kellene beszélni, Idén július 24.-én lesz ?az ez az a nap. hallom ugyanarra a napra szervezték a "vonaglást " is . Amennyiben az utóbbi megtartható az és az előző nem ., nagy lesz a felháborodás a jobboldalon. Amikor lehetséges erről komunikálni kell.

 34. Gyuláné Balogh

  Gyuláné Balogh

  Hónapja

  A nácik jobi kos jákó kel neki bakacs meg kés meg ígyen lóvé meg hatalom

 35. Kararaj Soltszittya

  Kararaj Soltszittya

  Hónapja

  jó a kopasz

 36. Retép Scávok

  Retép Scávok

  Hónapja

  Nem tetszett Velkovics és a többiek csúfondáros viselkedése, amit úgy is lehetett értelmezni, hogy a cigányokkal csúfolódtak. Ezt helytelennek, relatívizálásnak, és kontrapropuktívnak tartom. Máskor figyelni kellene az ilyen megnyilvánulásokra. Vegyétek példát az ellenzékről, amikor a kormányt antiszemitázza, fasisztázza. Ők nem röhögcsélni szoktak...

 37. M Kiss

  M Kiss

  Hónapja

  31::00:a Kopasz nagggggyot szólt!!! Jó kezdés, remélem sokszor hívjátok! 👍👌

 38. forestheredith

  forestheredith

  Hónapja

  Jó választás volt ez az új fiatalember, bár Pataki Tamás jellegzetes humora is nagyon tetszett.

 39. Dobó Zoli

  Dobó Zoli

  Hónapja

  Legszivesebben kivettem volna a Kibaszott gitárt a kezéből és szétbasztam volna a fején mikor random bebaszogatta Nem bírtam a műsorra figyelni ami jóvolt egyébként

 40. PUMMEL EINHORN

  PUMMEL EINHORN

  Hónapja

  Havaskám, húzz el mint a tavaji hó! !!!

  • Alex Smith

   Alex Smith

   Hónapja

   A Havas is amint oregszik,úgy butul s ami a Bpest vs.vidéki parasztot illeti lehet,hogy valamikor ez így volt de jelenleg biztos nem.

 41. PUMMEL EINHORN

  PUMMEL EINHORN

  Hónapja

  Sajnálom, hogy ki tud vetkőzni valaki az énjéből, mint ez a Gulácsi. Én többé nem szeretném látni a válogatott csaptban mert utálom a szincserét, szivárvány a piros -fehér -zöld helyett! !!! Aztán mikor kap egy potya gólt amit úgy jellemeznek, hogy a kapus csak nézte a labdát amint repül a hálóba, nála úgy látszana a valóság, hogy nem a labdát nézte, hanem aki rúgta! !!!

 42. Bea Farkas

  Bea Farkas

  Hónapja

  Nagyon jók voltatok, Fiúk. A baj az, hogy tegnap egyik ismerősöm is épp azzal jött, hogy: "Honnan tudod, hogy a O. V. kínaival oltatta be magát?"... Elvakult, elbutított balhibbantak.

 43. Istvan Fulop

  Istvan Fulop

  Hónapja

  Kopasz után, Havasnak én megítélnem a CITROM díjat!

 44. Istvan Fulop

  Istvan Fulop

  Hónapja

  A Kopasz az super! Nekem az erdélyi fiú nagyon rokonszenves, de a Kopasz fergeteges!

 45. J Gipszes

  J Gipszes

  Hónapja

  havas! Nem utálom budapestet! Téged,és a bandádat igen,de nagyon!

 46. Bálint Szalay

  Bálint Szalay

  Hónapja

  Szerintem a Kínaiak a vírust a vakcinával együtt fejlesztették ki csak most jött el az idő, hogy úgy megszegték magukat, hogy már a népnek oda lehetett adni a vakcinát.

  • ______

   ______

   Hónapja

   Szerintem ez inkabb igaz amerikara ahol bill gates kb 3 eve jelentette be hogy kiszall az informatikai uzletagbol es a gyogyszeriparba fektet mert vilagjarvany kozeleg. Erdekes modon az amerikai vakcina lett kesz eloszor.

 47. Goldelf

  Goldelf

  Hónapja

  1:58-nál belóg egy strucc feje!

 48. Péter Nemes

  Péter Nemes

  Hónapja

  A "restaurált" Mona Lisáról ez a mondat jutott eszembe : "Tudom, hogy erre még nem vagytok felkészülve, de a gyerekeitek imádni fogják." Hát, NAGYON remélem hogy nem. (Bár ez lehet, hogy csak remény marad.)

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   @M Kiss Persze, tényleg 2015, nem is 25. Már túl vagyunk rajta (mint a Terminátor-beli "világvégén", vagy éppen a 2001.(és már a 2010.)Űrodüsszeián is). A Wiki szerint a pontos dátum október 21-én volt. Valamiért nekem a 2025 rémlett. Kár, hogy Zemeckis nem tett a 2.részbe a kerítés felett gördeszkával átrepülő migriket! 😜😅😂

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   @M Kiss Ezt nem láttam ugyan, de láttam egy ún Reunion videót. Fent van. Nem tudom. Drukkolok "Marty" -nak.!

  • Miklós Pánczél

   Miklós Pánczél

   Hónapja

   M Kiss Úgy-úgy. Akartam is írni Péternek... 👍

  • M Kiss

   M Kiss

   Hónapja

   2015 november 15.Meg is emlékeztek valamelyik late night show-ban róla, élőben betoppant az öreg doki és Mcfly a stúdióba.

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   @Miklós Pánczél Nagyon szeretjük. És gondolj bele, hogy nemsokára VALÓBAN 2025-öt írunk majd! Nem durva? (Bár erre drága mamám rögtön mondaná: "Azt még meg is kell ám érni!!" 🤗)

 49. Gábor Balogh

  Gábor Balogh

  Hónapja

  Mindenki Mészáros Lőrincet akarja ellehetetleníteni amivel nekem nem is lenne bajom ha csak róla lenne szó... csak az a probléma hogy a cégei gyárai meg a köré létrehozott infrastruktúra alatt ma már közvetlen vagy közvetve ezrek akár tízezrek is dolgozhatnak... ha mészárost ténylegesen le akarják nullázni olyanok is elvesztik majd a munkájukat akik nem is gondolták hogy bármi közük van mészároshoz sőt egyenesen maguk is a nullázását szerették volna... csak majd ha mondják neki ja bocs nem tudjuk ezt meg azt legyártani mert tönkretették mészáros ezt meg azt a cégét és nincs szükség a munkádra akkor majd rájönnek az emberek hogy a legendás mészáros nem egy ember csupán még ha a nagy hasznot ő is zsebeli be... Teljesen mind1 hogy fideszes segítséggel vagy akármilyennel lett gazdasági szereplő... rengeteg ember dolgozik neki akik mind ki lesznek picsázva. Ők ezt nem érdemlik meg szerintem. Megszedte magát ennyi. Ne kapjon több tendert és kész örüljön annak amit össze tudott szedni.

 50. Péter Nemes

  Péter Nemes

  Hónapja

  Méghogy nincs pöcsös óvónéni! Na és Schwarzenegger?? 😎💪😅😁

 51. András Suski

  András Suski

  Hónapja

  A másik dolog, amit a Milestone működése szempontjából érdekes, hogy a Demokratikus Koalíció által vezetett Erzsébetváros jelentős segítséget nyújt az Intézet terjeszkedésében. Niedermüller Péter polgármester ugyanis nemrég úgy döntött, hogy a Wesselényi utca 17 szám alól kilakoltatja a Bauer Pétert és az általa vezette Heti Tv-stúdióját. Az Erőművházként ismert Wesselényi utcai épületbe nem más költözik, mint a Léderer Dániel Mileston Intézete. Micsoda véletlenek vannak! Liberális hálózatépítésről pedig szó sincs! tuzfalcsoport.blogstar.hu/2021/03/02/csalad-a-halozatban-ledererek-jol-jarnak-erzsebetvarosban/106757/?fbclid=IwAR2aPU-I4vnbu8GEEEz3eMVt3R52Ij1GEK8VCMXxSoz7RwLTLudVDfPhz0w

 52. alternatív név

  alternatív név

  Hónapja

  nem értem , miért kell a gyerekek ! nemi indentitását ! egy idióta felnőttek kis csoportjának befolyásolni .

 53. Péter Nemes

  Péter Nemes

  Hónapja

  Mekkora poén volt Filep Dávidtól, hogy az ánuszban Jakabék megtalálták az alagutat! 😂😅

  • László Leveles

   László Leveles

   Hónapja

   Jóskátok is megtalálta ott! 🤣🤣🤣 Bencuska is biztos! 🤣🤣

 54. Péter Nemes

  Péter Nemes

  Hónapja

  Ez a fiatal srác sokkal jobb, mint Gav. Legalább érteni, amit mond. De azért Pataki Tamás igencsak hiányzik.

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   @Boogey man Volt amin én is. De túl sokat vállalt, és a felét sem lehetett érteni. Ez a srác most jobb volt. Gav pedig tökéletes a Hobbistában.

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   Én bírtam a skót srácot, jókat nevettem azon amiket mondott. 😁

 55. Attila Bakonyi

  Attila Bakonyi

  Hónapja

  Nem változnak a Szájer fiúk. Izgalomba jönnek, ahogy meglátják az alagút bejáratát.

  • ______

   ______

   Hónapja

   Mar csak te logsz szajer 🌳szan langyika, senkit mast nem erdekel rajtad kivul.

  • pmiki

   pmiki

   Hónapja

   Meg a proli bakonyi......majd megőrül, hogy találjon vmit, amin csámcsoghat, de csak a jákob pisaranyas parizere maradt..... Jó étvágyt suttyó bakony

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   stummer és jakab továbbá a ballib média izgult rá az alagútra.

 56. Péter Nemes

  Péter Nemes

  Hónapja

  Most meg Def Leppard póló! Krisztiánnak jó az ízlése! 🤘✌️🤘👍

 57. Gábor Tanai

  Gábor Tanai

  Hónapja

  Qrva jó volt köszi

 58. senki nevem

  senki nevem

  Hónapja

  HA A VIDÉKI PARASZT NEM SZARIK A BUDAPESTI NEM ESZIK.havas pörzse, reggel mindíg szoktam szarni, jöhettek a kiskanállal.

 59. zoltan szekely

  zoltan szekely

  Hónapja

  Gratulalok Davidnak! Az elso perctol szimpatikus, “kepben” van, talpraesett , tajekozott es jo humora van. Eddig az uj arcokra mindig azt mondtam, hogy “majd megszokjuk “ es “lesz ez meg jobb is.” David az elso akire egybol azt lehet mondani , hogy OK.

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   Csatlakozom az előttem szólóhoz!!

 60. M Margareth

  M Margareth

  Hónapja

  Karácsony tollal, notesszel távozott a kormánnyal való tárgyalásról... És még büszke is rá ez a szerencsétlen. Egy akármilyen kis cég felsővezetője így jönne ki a cége számára fontos tárgyalásról ahogy Karácsony, egy jó darabig nem alkalmazná senki. Híre menne a cégek között.....

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @Fregatt Kapitány A wiki szerint a karcagi piacon szocializálódott vadai 6 nyelven. Még soha nem hallottam egyszer se pl. norvégul hablatyolni.

  • Dr. Feelgood

   Dr. Feelgood

   Hónapja

   Színház!

  • Fregatt Kapitány

   Fregatt Kapitány

   Hónapja

   Szociológus végzettségű, nyelveket nem beszél. Mint a Magyar Bálint, a Donáth Anna, a Demszki, mégis mit vársz tőle? (A Donáth legalább 3 idegen nyelven beszél, de a lényeg, a kamu diploma változatlan.)

 61. Gimli a törp

  Gimli a törp

  Hónapja

  Miért kéne szeretnünk budapestet csak egy indokot mondjatok

  • ______

   ______

   Hónapja

   Friss levego, tiszta jardak, jo kozlekedes, sok ingyenes parkolo, kevesebb a bunozes kulonosen a drog es prostitucio, olcso ingatlanok es ugy alapvetoen minden olcsobb...😁😁

 62. Snow Snow

  Snow Snow

  Hónapja

  Nagyon értelmes az új srác

  • Gyula Ágopcsa

   Gyula Ágopcsa

   Hónapja

   @László Leveles igen !!!...és bekerült egy stúdióba !!!...te ( ti ) meg az atv. padlásáról írógatsz , pár fillérért !!!

  • László Leveles

   László Leveles

   Hónapja

   Kiváló propagandista! 🤣🤣🤡🤡

 63. Kata Okos

  Kata Okos

  Hónapja

  Apáti miért nem Lentulait vakarja?

 64. Gabor Lajos

  Gabor Lajos

  Hónapja

  Nidermuler -- Dobrogi !!!!

 65. Kalapos Robert

  Kalapos Robert

  Hónapja

  Wan-e mar olyan kifejezes, hogy szivarvanytagado vagy dzsendertagado?

  • LibsiKiller 33

   LibsiKiller 33

   Hónapja

   Robi, mostantól van. Egy feliratkozó már van👍

 66. Kalapos Robert

  Kalapos Robert

  Hónapja

  Madarat tollarol, ...

 67. Mm Uu

  Mm Uu

  Hónapja

  Kosa Laller mikor lesz a het balfekje?

  • M Kiss

   M Kiss

   Hónapja

   @Boogey man Látom, neked sem jött le, amit én írtam. A Hadházy lőtt már kapufát is. A cirkusz meg kell a népnek,van mit rágcsálni, csámcsogni.

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @gotmejerry Hazugság. Idézz ide mosdatást a fideszes politikusoktól.

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @M Kiss Látom nem jött le amit írtam. hadházy beteges hazudozó (ez többször be is bizonyosodott), mert az ő feladata a gyanúkampány. Ezért nem jelent fel ellenzékieket. Ez a Kósa ügy is elterelés, és a hazug mantra beizzítása (lop a Fidesz) az arra fogékonyaknál.

  • gotmejerry

   gotmejerry

   Hónapja

   Borkai is csak azután lehetett a het balfék e miután elengedte a kezet a Fidesz. Azelőtt meg mosdatták is a fiúk

  • M Kiss

   M Kiss

   Hónapja

   @Boogey man Amiket felsoroltál, azokra ráment más, és már bírósági tárgyalások folynak.Hadházy lehet, hogy éppen temetőkben, halottasházakban kutakodott.. 🙄Mondjuk az kapufa volt. Ha gyorsak lesznek, még meglehet az ítélet időben, Czeglédy a mentességre hajt megint.Kósa meg a neki legjobb esetben okirat hamisításban lehet bűnös(felesége, anyja aláírása), de ez elég lesz a kizárásához. Túl nagy a figyelem ebben az ügyben, nem tudják besöpörni a szőnyeg alá.

 68. Ágnes Magyar

  Ágnes Magyar

  Hónapja

  A vidék és BP? Nos egy rövid történet! Vidéken kormányhivatalba menvén elejtettem a kocsikulcsomat a pakolóban! Majd dolgom végeztével ott álltam a bezárt kocsi mellett kulcs nélkül!Párszor bejártam az útvonalat de a kocsikulcsot nem találtam! Betértem, egy mini tescoba, vettem néhány kiflités úgy mellékesen megkérdeztem a pénztárost, hogy nem tud-e valamit a kocsikulcsról! Lám ott volt! Mert a vidéki ember leadja egy forgalmas helyen! Ezzel szemben BP? Nem hogy a kulcsom nem lett volna meg, hanem a kocsim se! Erre olyan büszke a kibaxott Havas? Na az anyukája alvázát! A vidék morálisan, messze felülmúlja Buta-pestet!:)))

  • Ágnes Magyar

   Ágnes Magyar

   Hónapja

   @kerek E mese Te pedig olyan szerencsétlen vagy, Hogy a Supermarketben, nem tudsz venni becsületet és gerincet!:))

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @kerek E mese A vidékiek nem hülyék az pedig egészen abszurd, hogy te ebben méred a szellemi szintet. Becsületesek ha mond ez neked valamit.

  • kerek E mese

   kerek E mese

   Hónapja

   ez azért van, mert a vidéki olyan ostoba, hülye, hogy még egy talált kocsit sem tud elkötni

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   Ágnes. Én bp-i vagyok és ezt cáfolom. Volt hogy a pénztárcám esett ki a hátitatyómból és utánam szaladt egy fiatal roma srác vele. Még azt is leszoktuk adni élelmiszerüzletben amit a kosárban felejtenek, vagy kisgyerek elhagy. Nem azt állítom hogy nincs lopás, de ez nem helytől függ, hanem - mint XistiX is írta - személytől.

  • Dr. Feelgood

   Dr. Feelgood

   Hónapja

   Hölgyeim, vidéki vagyok, de ezzel így nem értek egyet. Jellem! Ez ennek a kérdése, nem a helyé!

 69. Papp Bela

  Papp Bela

  Hónapja

  5500 dolgozó távozott az állami egészségügyből,de ti csak poénkodjatok hülye gyerekek! 🤣🤣🤣

 70. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  Hónapja

  SIKERÜLT MEGSZEREZNEM AZ ELLENZÈK PROGRAMJÀT EGY TÈGLÀN KERESZTÜL: "Mi a magyarok megvilágosodott elméjét, fennkölt erényeit, szellemi magasröptüségét képviselvén, 1200 év után ismét vérszerzödést kötöttünk, és összefogva, - minta ugyanannak a kolbásznak a mócsingjai lennénk -, megigérjük nektek, hogy a magyarok patinás népet elvezetjük a Kánaánba. Igaz, hogy nem tudjuk, hogy az hol van, de ez nem lesz akadály számunkra. Törzsfönökeink: Gyurcsány, Jakabány, Tóhtogány, Fegyörány, Karocsány, Schmuck-Kanász és a késöbb csatlakozni fogó Szanyicsány ismét leteszik az esküt, hogy miután a szeretet angyala álmunkban valamennyiünk elött megjelent, korábbi büneinket meghazudtolván újra felturbózzuk a Fidesz önkényuralma alatt vegatativ kómában hibernálodott magyarságot. Ezeket igérjük nektek, egyenlöre garanciák nélkül: - Az ország teljes fidesztelenítése a felebaráti szeretet jegyében. E célból minden 5000-nél nagyobb lélekszámú helység, minden 5000 lakosra köteles 1-1 börtönt építeni, a személyzet számára kényelmes kinzókamrákkal. - A Fidesz-rémuralom által hozott minden törvény bezúzunk, a Fideszt és választóit földönfutóvá tesszük, kenyéren és vizen fognak élni, a kenyeret a kukákból, a vizet a Dunából kell venniük. - Teljes sajtó és véleményszabadság, amit az Igazsággyártási Minisztérium fog garantálni. Mindent lehet söt köteles lesz mondani, ami az új, a mennyeihez közelálló rendszerünket dicsöíti. - Elhozzuk nektek az emberiség örök álmát, a szabadságot, ami valóban azt fogja jelenteni, hogy mindenki azt csinál, amit akar. - A hagyományos egyházakat nem tiltjuk be, csak lehetetlenné tesszük a müködésüket. Viszont államvallássá tesszük a nyugatomn már olyan jól bevált iszlámot. - Megszüntetjük az illegális migrációt, azzal a trükkel, hogy a migráció nem lesz illegális. Szeretjük az áramvonalas megoldásokat. - Bevezetjük az európai maximálbért, a Dobrev kislány elképzelései szerint. Európai szolidaritásunkat úgy fogjuk kifejezni, hogy az így képzödö, polgáraink által felélhetetlen méretü böséget szétosztjuk a nyugati uniós tagállamok között, amig azok fel nem zárkoznak hozzánk. - Az igazságosság elözö intézkedéseinkböl már automatikusan adódik, hiszen ha valaki mindent megkap rendszerünktöl, akkor már nincs mit kiegyenlíteni, hiszen senkinek nem lesz panasza. - Pontot teszünk a nyügös genderviták végére, mindenki olyan nemet választ magának, amilyet akar, és azt vesz férjül vagy feleségül akit vagy amit akar. Ez a szabadság diadalának kicsúcsodása lesz. - A régi elavult nemzeti ünnepek helyett, - amikröl igazából nem is tudjuk, hogy mire föl -, újakat vezetünk be. Hatalomba lépésünk dátuma lesz a "Magyar Alkotmányon Felülkerekedett Liberális Anarchia" emléknapja (röviden MAFLA), ami 7 napos ünnep lesz, ebböl 3 napig Gyurcsány vezért svájci gárdájának tagjai körbehordozzák tenyerükön az országban, hogy mindenki megcsókolhassa a vezért ott, ahol ö akarja. Ebben az élményben életében legalább egyszer mindenkinek részesülni kell. Isten óvja a magyarokat!" (Ettöl).

  • Vali Mari

   Vali Mari

   Hónapja

   Ezt még viccként olvasni is szörnyű!

  • Bela Bakos

   Bela Bakos

   Hónapja

   @józsef hajmaElnezetest, holnap hajnalba itt angolba indulok kamionnal lerakni. Ha akarod, folytatom, és te is.... Üdv

  • Bela Bakos

   Bela Bakos

   Hónapja

   @józsef hajma Nekem többet... Egy kicsit jobban korosodó vagyok. De most kezd ismerős lenni a régi mocskos rend... Csak a MHM tudna segíteni ebben Remélem.... Talán....

  • Bela Bakos

   Bela Bakos

   Hónapja

   @józsef hajma neked ki ellenség....??????

  • Bela Bakos

   Bela Bakos

   Hónapja

   @józsef hajma Igen a Fidesz csapatával van bajom. De a momentán..... nélkül inkább..... Vagy MHM.........

 71. Rudolf Duics

  Rudolf Duics

  Hónapja

  Szevasz Kopi....olvaslak...király vagy..

 72. Márk Müller

  Márk Müller

  Hónapja

  Nem mintha nem élvezném irdatlanul a műsort, de a harmadik hét után szabadjon már megkérdeznem Pataki Tamás hova lett? :D

  • forestheredith

   forestheredith

   Hónapja

   @gotmejerry a humornak sok szintje van. Nem mindenki fogékony mindenre.

  • Andrea Bíró

   Andrea Bíró

   Hónapja

   @gotmejerry Pataki Tamás okos, mint a Nap.

  • gotmejerry

   gotmejerry

   Hónapja

   Alkalmatlan TV szereplésre, a műsorok alatt alig szólalt meg és akkor is csak félmondatokat mondogatott

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   Lehet hogy Covidos lett?

  • Andrea Bíró

   Andrea Bíró

   Hónapja

   Ír.

 73. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  Hónapja

  A Gyurcsány vezette szélsöbaloldali ellenzéki összeesküvés ellen nem is a jobboldalnak, hanem sokkal inkább a még megmaradt néhány tisztességes baloldalinak kellene telitorokból tiltakoznia. Ugyanis a Gyurcsány-féle klikk már eddig is lejáratta a baloldalt, de amit manapság és a közeljövöben tesznek, az kiveri a hordó fenekét, az végleg vállalhatatlanná fogja tenni a baloldalt.Velük felsejlenek a baloldal legsötétebb bugyrai, amik az emberben magyar történelem legdestruktívabb, legemberellenesebb sztálinista korszakát idézik fel. Egy biztos, a Gyurcsány-féle összeesküvés akár gyöz, akár nem, a baloldal végleges megutáltatását fogja a magyarok közt kiváltani. Gyurcsánnyal le fog zárulni az a töerténelmi idöszak, amikor még a gondolata is egy balaoldali kormánynak a leghevesebb ellenállásba fog ütközni. De ezen az úton sajnos a magyaroknak végig kell menniük, hacsak 2022-ben össze nem szedik a józan eszüket, és már eleve el nem utasítják ennek a kísérletnek még a lehetöségét is. A tét óriási, 2022-ben nem arról fogunk dönteni, hogy kell-e stadionokat építeni vagy nem, nem arról fogunk dönteni, hogy Orbán jól beszél-e angolul, vagy hogy jól áll-e neki a gyürött nadrág, vagy hogy köpcös-e vagy sem. Hanem arról forunk dönteni, hogy Magyarország megmarad-e a magyarok hazájának, és hogy országunk egy élhetö ország marad-e. És erre csak a Fidesz, Orbán vezetésével a garancia.

 74. László Szikra

  László Szikra

  Hónapja

  Honnan kasztingoljátok ezt a rengeteg hülyét?

  • Anita Szilágyi

   Anita Szilágyi

   Hónapja

   Magadból indulsz ki, te vilanyász Laci????

  • Molnár János

   Molnár János

   Hónapja

   Nagyonhülye Szikra! Ne irigykedj!

  • ______

   ______

   Hónapja

   @S csorikam te is csak epet hanyni jarsz ide a frusztralt eleted miatt

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @S Mennyi pénzért? Magatokból indulsz ki? Volt a Fidesz ellenzékben, melyik fideszes médiaszereplőtől hallottad azt amit itt összeképzelegtél?

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   Szikra. Ti honnan szeditek a pszichés beteg, idült alkoholista, szellemi rokkant ellenzéki politikusaitokat?

 75. Mm Uu

  Mm Uu

  Hónapja

  Ezeket a musor eleji viccesnek szant performanszokat nem kene eroltetni, baromi kinos

  • Molnár János

   Molnár János

   Hónapja

   @László Szikra Nagyonhülye Szikra! Gazdád neked van, Borneói nagyorrú származékként!

  • László Szikra

   László Szikra

   Hónapja

   @vajk monostori Én kíváncsi vagyok mit fognak csinálni ha nem lesz gazdi!

  • vajk monostori

   vajk monostori

   Hónapja

   @Boogey man Jó van trágyalé!

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @vajk monostori A moslék elkezdte felzabálni saját magát. Tedd te is ezt.

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @László Szikra Hát ez az, csak gondolod. Ha nincs nő, marad a fantáziálás.

 76. László Szikra

  László Szikra

  Hónapja

  Bárcsak látnám, amint a döncike menekül az alagútban!

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   Ezt poénból rávésetjük a sírkövedre.

 77. László Szikra

  László Szikra

  Hónapja

  Remélem a román Semmilyen Zsolt megkapja a "hálás" néptől azt, ami JÁR neki!

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   Ha román, akkor kampányolnod kéne neki. Elvégre román szolgák vagytok.

 78. victor baranyi

  victor baranyi

  Hónapja

  Pörzse csalódott a magyarokban. A magyarok meg Pörzsében!

  • Gyula Ágopcsa

   Gyula Ágopcsa

   Hónapja

   @Kata Okos te is az vagy , szuka !!!!...egy senki , mégis ide írógatsz !!!??

  • Kata Okos

   Kata Okos

   Hónapja

   @Bendegúz Koppány Te "senkiről" beszélsz? Akkor minek teszed?

  • Bendegúz Koppány

   Bendegúz Koppány

   Hónapja

   Pörzse egy megélhetési senki!

  • Kata Okos

   Kata Okos

   Hónapja

   @pmiki Neve, te gumozoca..

  • vajk monostori

   vajk monostori

   Hónapja

   @Amalia Lakatos Maga ússzon szinkront inkább a bordás krokodilokkal, nyanya!

 79. O1G - Orbán 1 Géniusz

  O1G - Orbán 1 Géniusz

  Hónapja

  Fegyőr Bandy! Kijött a legújabb közvéleménykutatás, ami szerint a fiatalok körében a legnépszerűbb párt az a Fidesz! Beszélhetnél erről is a következő miniszterelnökjelöltivillámparódiádban!

  • O1G - Orbán 1 Géniusz

   O1G - Orbán 1 Géniusz

   Hónapja

   ​@Imperial Imperial Én úgy hallottam, hogy ha 2022-ben ismételten nyer a Fidesz, akkor már másnap reggel elhagyja az országot az összes fiatal! Bár ezek a fiatalok elhagyták 2018-ban, 2014-ben és 2010-ben is az országot. A kérdés az, hogy azok a fiatalok is világgá mennek-e akik fideszesek, vagy csak azok a budapesti agyon-agymosott liberális maszlagtáplálékon nevelt és tartott divatlázadók mint pl., az fríííeszeffe (bocs hogy nem írtam helyesen) "diákok", vagy azok akik az Andrássy úton szoktak nyaranta vonaglani, magukat kutyának vagy zsiráfnak képzelve!?? De ha már itt tartunk, akkor valaki igazán elmagyarázhatná nekem, hogy egy mai fiatalnak mi a baja Orbán Magyarországában? Nem hagynak élni? Nem hagynak tanulni? El vannak nyomva? Nem gyakorolhatnak vallásokat? Nem lehetnek kedvükre aberráltak? Nem lehet nekik nyíltan homokozni? Nem lehet minden aberráltságukat a normális ember orra alá tolni? Nem lehet teli pofával szidni Orbán Viktort a fészbúkon? Vagy nem elég nagy a BigMac a Mekiben? Esetleg kirakta anyuci a mamahotelekből és már ágyba sem hozzák a kakaót? Lázadozás helyett inkább fel kellene nőni és meg kellene nézni, hogy mit műveltetek Budapesten egy kedvetekre való nyámnyila mosolygós mamakedvence polgármester hatalomba segítésével. Higgyétek el mindenki jobban járna, ha gyakorolnátok némi önkritikát, legfőképpen ti, menekülő fiatalok...

  • Imperial Imperial

   Imperial Imperial

   Hónapja

   Fiataloknál szitokszó a fidesz, ha 22-ben nem váltanák le akkor 26-ra biztosan. De úgy tűnik az előbbi lesz.

  • Kata Okos

   Kata Okos

   Hónapja

   de csak a viktorjudend körében - akikről ugye, nem kell jelzőket mondanom. Ja, és vannak trollok is.

 80. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  Hónapja

  A ballibsik elsösorban emberileg, a jellemüknél fogva alkalmatlanok a vezetésre. A politikai alkalmatlanság már ebböl következik. Milyen egy közösség az, ahol egymást jelentgetik fel. Az ellenzéki "összefogás" nagyon hasonlít egy bankrabló bandára, akik addig talán összetartanak, amig a préda nincs a kezükben, de utána kinyírják egymást. Ezzel az ellenzékkel ugyanez következne be. Ha a préda (az ország fölötti uralom) megvan, a Gyurcsány-maffia kiebrudalja a többieket, akik a meglepetéstöl csak csodálkozni tudnak majd. Minden ballibsi párt a DK (= Gyurcsány) hasznos idiótája, csak ezt még nem látják. Az ellenzék probémája az lesz, hogy Gyurcsány csak egy bábot tud elképzelni miniszterelnökként, de Gyurcsány bábja viszont nem fog kelleni a népnek. Egy karakán, valóban alkalmas miniszterelnök nem vetné magát alá Gyurcsány bábjátékának, ezért Gyurcsány számára egy ilyen személy nem is jöhet szóba. Gyurcsány számára ugyanis nincs másról szó, mint az ö személyes revansáról Orbánnal szemben. Neki tehát nem az a célja, hogy egy akármilyen összetételü ellenzék megdöntse az Orbán-kormányt és egy "jobb" Magyarországot csináljon. Egy nagy fenét. Ez öt mind nem érdekli. Az egész összefogás csak arra kell neki, hogy abból, majd ö vagy a felesége vagy egy báb, - ez gyakorlatilag mindegy -, kiemelkedve, végül visszasomfordáljon a hatalomba. Az összefogás kell neki, hogy erösítse vele magát, de amint a lendület meglesz, ö abból ki akar emelkedni ténylegesen egyedüli gyöztesként. EZ A VÀLSZTÀSI STRATÈGIA GYURCSÀNY SZÀNDÈKAI SZERINT AZ Ö SAJÀT MAGÀNSZÁMA LESZ, AMINEK AZ EREDMÈNYEKÈNT Ö MAJD OTT FOG "TÜNDÖKÖLNI" MINT LEGYÖZÖJE ANNAK, AKI ÖT LEGYÖZTE. Gyurcsány nagyon jól tudja, hogy Orbán egy jó és rátermett miniszterelnök. De ö egyszerüen le akarja öt gyözni, mint ahogy egy kártyapartiban is vissza akar ütni az ember annak, aki öt legyözte. A gyözelem után öt már semmi nem fogja érdekelni azon kivül, hogy ezt az új, számára kedvezö szituációt anyagilag kiaknázza. Itt nem politikáról van szó, ez pszichológia, Gyurcsány sötét lelkének tereprajza, semmi más. Az ö húzásait csak ennek ismeretében lehet megérteni és elöre látni. Ajánlom mindenki figyelmébe ezeket a gondolatokat.

  • Kata Okos

   Kata Okos

   Hónapja

   " de utána kinyírják egymást" a fideszre kellemző.

  • Kata Okos

   Kata Okos

   Hónapja

   Mi a ballibsi, te papagáj?

  • Tamás dhGEBrQ

   Tamás dhGEBrQ

   Hónapja

   @A KURVA A NYÁD BOOGEY MAN Igen, úgy ahogy te is megszabadultál az eszedtöl.

 81. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  Hónapja

  Gyurcsánynénak már csak miniszterelnök-jelöttként való indítása is az 1956-os forradalom megbecstelenítése lenne. A gondolat, hogy Nagy Imre és sok 56-os hös hóhérjának, Apró Antalnak az unokája legyen Magyarország miniszterelnöke, ez egy elképesztöen morbid gondolat, ami magyarság önmgával való meghasonlásához, és mint nemzetnek a széthullásához vezethetne.Vagy véres polgárháború törne ki 56 folytatásaként, amit ennek a szituációnak a karmestere élve biztosan nem úszna meg, a népharag ezúttal nem elégedne meg a lemodásával, annál sokkal többet követelne.

  • Istvan Fulop

   Istvan Fulop

   27 napja

   @Judit Szakács Ez is vélemény! Szerintem minden idők egyik legrosszabb külpolitikaja van Magyarországon! Akár merre megy csak a konfliktusokat hozza magával! Mikor ellenzékben volt, minden második szava : " Monnyon le!" A politika vékony jég, DIPLOMACIA!

  • Judit Szakács

   Judit Szakács

   27 napja

   @Istvan Fulop Én örülök annak, hogy van egy Szijjártónk, aki rengeteget dolgozik azon, hogy a befektetők jönnek és munkahelyeket teremtenek, de az is jó lenne, ha megerősödnének a mi épitóipari, vagy egyéb cégeink, mert őket talán jobban rá lehetne venni, hogy tovább épitsék e hazát, és idevonzzuk a turistákat.Azt szeretném, ha mennél több hazánkfia kapna lehetőséget kis, panziókat, szállodákat épiteni, vagy üzemeltetni.Az ellenzéknek nem ez az érdeke, ezt kéne végre világosan látni.

  • Istvan Fulop

   Istvan Fulop

   27 napja

   @Judit Szakács Aki Magyarországon külföldi cégnél dolgozik, az mind szerencsés! Én dolgoztam a VAEV - BRAMAC, kétszer, háromszor annyit kerestünk, mint egy magyar cégnél, és még szociális juttatás is volt! Itt a gond az, hogy egyesek nyomják ezt a komunista szöveget!

  • Judit Szakács

   Judit Szakács

   28 napja

   @Istvan Fulop Nem irtam a külföldön dolgozó magyarokról, de itthon kevesebbet fizet a multi ugyanazon munkáért, ha nem hiszed nézz utána. A kiviszi a hasznot azt nem Szanyi mondja, hanem ez köztudott, és nem szólhatunk bele, hogy a tőkés mibe fekteti a pénzét.

  • Istvan Fulop

   Istvan Fulop

   28 napja

   @Judit Szakács Mi van Juci? Elgurult a gyógyszer? Az EU-BAN külföldön dolgozó magyaroknak nem fizethetnek kevesebbet, mint a helyieknek, el kell olvasni a munka szerződést! Azok akik belföldön dolgoznak? Nos ők is büszkék, és emelkedik a fizetésük! Ez egy Szanyi féle komunista duma, hogy mennyi pénzt visznek ki a külföldi cégek az országbol! Ha az egyén elégedett, a cég kifizeti az adót, akkor mi a gond?

 82. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  Hónapja

  Az ellenzék probémája az lesz, hogy Gyurcsány csak egy bábot tud elképzelni miniszterelnökként, de Gyurcsány bábja viszont nem fog kelleni a népnek. Egy karakán, valóban alkalmas miniszterelnök viszont nem vetné magát alá Gyurcsány bábjátékeinak, ezért az ö számára egy ilyen személy nem jöhet szóba. Gyurcsány számára ugyanis nincs másról szó, mint az ö személyes revansáról Orbánnal szemben. Tehát neki nem az a célja, hogy egy akármilyen összetételü ellenzék megdöntse az Orbán-kormányt és egy "jobb" Magyarországot csináljon. Egy nagy fenét. Ez öt mind nem érdekli. Az egész összefogás csak arra kell neki, hogy abból, majd ö vagy a felesége vagy egy báb, - ez gyakorlatilag mindegy -, kiemelkedve, végül visszasomfordáljon a hatalomba. Az összefogás kell neki, hogy erösítse vele magát, de amint a lendület meglesz, ö abból ki akar emelkedni ténylegesen egyedüli gyöztesként. EZ A VÀLSZTÀSI STRATÈGIA GYURCSÀNY SZÀNDÈKAI SZERINT AZ Ö SAJÀT MAGÀNSZÁMA LESZ, AMINEK AZ EREDMÈNYEKÈNT Ö OTT FOG TÜNDÖKÖLNI MINT LEGYÖZÖJE ANNAK, AKI ÖT LEGYÖZTE. Neki csak erröl szól az összefogás is és a válsztás is 2022-ben. Gyurcsány nagyon jól tudja, hogy Orbán egy jó és rátermett miniszterelnök. De ö egyszerüen le akarja öt gyözni, mint ahogy egy kártyapartiban is vissza akar ütni az ember, annak aki öt legyözte. A gyözelem után öt már semmi nem fogja érdekelni azon kivül, hogy ezt az új számára kedvezö szituációt anyagilag kiaknázza. Itt nem politikáról van szó, ez pszichológia, Gyurcsány sötét lelkének tereprajza, semmi más. Az ö húzásait csak ennek ismeretében lehet megérteni és elöre látni. Ajánlom mindenki figyelmébe ezeket a gondolatokat.

 83. Janos Molnar

  Janos Molnar

  Hónapja

  Gyorsreagálású baloldal előre tudta a maszkos provokációt,ők rendezték meg. Utóbbi idők történései szerint SZFE- mozgalom látványos visszavonulót fújt valahogy felkellett hivni a figyelmet. Érdekes a dologban maszkos áldozatot nem védte meg senki. Ebből is látszik SZFE. mozgalom nem túl népszerű vállalkozás. Nagy esély van kilátásban,minden elvont baloldali -anarchista mozgalom igy végzi.

  • Dr. Feelgood

   Dr. Feelgood

   Hónapja

   👍

 84. Hazardteam

  Hazardteam

  Hónapja

  *11:34* Szerintem meg implementálhatnának a fejébe némi Akasa-át ennek a tetünek és lehűthetné magát, amig más nem teszi meg... *13:46* Ezek a szimptómák Puzsérra pont nem igazak. Puzsér sosem állitotta önmagát piedesztálra, szerintem nincs is magától elszállva (ellentétben az első kettővel) a versei is egész másról tanúskodnak. Neki más defektje van. Havast pedig ki nem állhatja *24:45* Igy a személyleirás alapján inkább _nadálynak_ nézem. Mert ugyebár _"A nadálynak (pióca) két leánya van: addsza, addsza! E három nem elégszik meg, négyen nem mondják: elég"_ (Salamon)

 85. Zsolt Huszty

  Zsolt Huszty

  Hónapja

  Azt nem értem, hogy miért OV dönti el azt a kérdést, hogy miként viszonyuljon az őt érő rágalmakhoz? Egyértelmű, hogy minden rágalom, ami OV-t sújtja-értelemszerűen a teljes kormányt és a teljes Fideszt, és a teljes frakciót is sújtja-de közvetve minden Fidesz szavazót is sújt-és kihatása lesz a nemzet sorsára.-Akkor teljesen elfogadhatatlan , hogy ezt az ügyet -majd ő-eldönti. Ráadásul rosszul dönti el-ezt a közvéleménykutatási adatok jelzik.-Elképesztő, hogy a Gajdics-féle HírTv-ben erről nincs legitim vita.

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @Zsolt Huszty Kezeltesd a tévképzelgéseidet.

  • Zsolt Huszty

   Zsolt Huszty

   Hónapja

   @Boogey man Czeglédy fotót kűldött-vigyorogva-ma-miközben ma volt a tárgyalás-de nélküle-ez már vállalhatatlan-ZSAROLHATÓ AZ ORBÁN?

  • Zsolt Huszty

   Zsolt Huszty

   Hónapja

   @Boogey man A bűnöző Czeglédy zsarolja? Ma vigyorogva csinált fotót-és nem vitték el a tárgyalásra...........

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   Mert kinek kéne? Nevezzen ki egy rágalomügyi minisztert?

 86. Gerd Müller

  Gerd Müller

  Hónapja

  Jó, és humoros volt, mint mindig!

  • JOE Hivatalos Oldal

   JOE Hivatalos Oldal

   16 napja

   Te mit néztél? 😂😂😂😂😂

  • Gábor Tatay

   Gábor Tatay

   Hónapja

   @Gyula Ágopcsa :-) volt egy ilyen sejtésem.

  • Gyula Ágopcsa

   Gyula Ágopcsa

   Hónapja

   @Gábor Tatay nem veszítettél sokat , Gábor !!!....75 éves a szuka !!!...azért kínálgatja magát !!

  • Molnár János

   Molnár János

   Hónapja

   @Kata Okos Nagyonhülye Kata! Túl nagy a mellény rád, Borneói nagyorrú származékként.

  • Kata Okos

   Kata Okos

   Hónapja

   @Gábor Tatay Akkor ne pofázz!

 87. stephen gopp

  stephen gopp

  Hónapja

  A nidermüller a legaljasabb fazon a városi vezetésbe !

  • Vali Mari

   Vali Mari

   Hónapja

   Az ocsmányságától csak a látványa undorítóbb!

  • LibsiKiller 33

   LibsiKiller 33

   Hónapja

   Nana, azért erős a mezőny a végbélkéjenc libsi oldalon

  • Jozef Meszaros

   Jozef Meszaros

   Hónapja

   .....de viszont a legjobb "fideszes aktivista"! Míg akarva Fletót szolgálja, addig akaratlanul a Fidesz szekerét tólja! Mert csak a beszámíthatatla balliberális gondolkodó(?) nem veszi észre, hogy az, amit ez a szerencsétlenkedő senkiházi, csak rosszat és csak észbontót tett, ahogy Erzsébetvárosban, úgy az egész társadalomra tekintve! Csak így tovább Gyagyásmüller!

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   Egyetértek veled, de "vezetésbeN"! Ne adjunk nekik teret, hogy cinkeljenek minket! 👍✌️

  • Amalia Lakatos

   Amalia Lakatos

   Hónapja

   Karacsonyt nem elozi meg, inkabb ketten futnak a pozocioert.

 88. Zilia Bender

  Zilia Bender

  Hónapja

  Őszintén? Igen, felőlem kereshet többet mint én. Csak akkor dolgozzon jobban/több felelősséggel is mint én. Én nem egy ORSZÁGGYŰLÉSben döntők és szólok, “csak “a 3 gyerekes családomban

 89. Marian Rosca

  Marian Rosca

  Hónapja

  Koszonomhogynemvagytok Raszistaknemis Kelengednihogyaanaci Bealitocsaguemrekhatalomra Kerulni

 90. Enikő Kurucz

  Enikő Kurucz

  Hónapja

  Filep Dávid

 91. pmiki

  pmiki

  Hónapja

  A bolondkínai majd megőrül, minden nap 3 új profillal kommentel. Hiánya van, mert a szikra nem elégíti ki, a sebestyén pittinek, meg nincs mivel kielégíteni szegény kovach béla gabrielle-t

  • István Sebestyén

   István Sebestyén

   Hónapja

   @Tamás dhGEBrQ beszari-bujkáló dezinformátor nyuggernek tűnsz.

  • Tamás dhGEBrQ

   Tamás dhGEBrQ

   Hónapja

   @A KURVA A NYÁD BOOGEY MAN Tudod kisöreg, a bohócokra is szükség van, de csak az elöadás szünetében. Most még nincs szünet, maradj nyugton a kuckódban.

  • Tamás dhGEBrQ

   Tamás dhGEBrQ

   Hónapja

   @A KURVA A NYÁD BOOGEY MAN Igen, úgy, ahogy neked is sikerült megszabadulnod az intelligenciától.

 92. doktorovics Doki

  doktorovics Doki

  Hónapja

  Az erő legyen veletek! De a 'fénykard' kimaradt?! Rendet vágni a setétségbe... (bele a közepibe' !) !!!

  • doktorovics Doki

   doktorovics Doki

   Hónapja

   @LÓFASZ A SEGGEDBE pmiki Kis g.... szodómia? Lófütty a hátsódba.... LOL

 93. Zsuzsanna Beregszaszy

  Zsuzsanna Beregszaszy

  Hónapja

  Mi történik a keménymaggal Miért cserélik a szereplöket ? A müsor különben változatlanul nagyon jópofa

  • Eva Sarkany

   Eva Sarkany

   Hónapja

   Kopi mellett teszem le a voksom! 👍

  • Eva Sarkany

   Eva Sarkany

   Hónapja

   @Gerd Müller Dezse a Pesti TV-ben dolgozik.

  • Gerd Müller

   Gerd Müller

   Hónapja

   @Juhász Zsolt Miért, kirugták a "Dezsét"? Igaz, mintha néha nehezére esett volna a beszéd.

  • Juhász Zsolt

   Juhász Zsolt

   Hónapja

   Dezse helyett keresnek egy új embert. Szerintem a Kopasz személyében megtalálták.

 94. Hui Wei

  Hui Wei

  Hónapja

  Mentsetek ki fegyort mert raszorul!!!!

  • Dr. Feelgood

   Dr. Feelgood

   Hónapja

   Hagyják veszni!

 95. Hui Wei

  Hui Wei

  Hónapja

  Igy tovabbe!! Ja mehtalaljatok fegyort mentsetek ki

 96. János Biró

  János Biró

  Hónapja

  Mivel magyar Pörzse úr és Havas úr is ezért a saját maguk jellemzésükkel egyett tudok érteni velük , de a többi magyar embertől és tőlem is bocsánatot kérhetnének .

  • Judit Szakács

   Judit Szakács

   Hónapja

   @Péter Nemes Nem néztem , mert undorító volt, de Havassal néha büntetem magam.A teljesen elvadult jobbikosok ünneplik, s én is csak azért járok oda kommentelni, mert alacsony a vérnyomásom.Az agyvérzésre hajlamosak már rég nem vitáznak ott a sok beteglelkű Orbán fóbiással, mert többet ér az egészségük.

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   @Judit Szakács Na és te ezen meglepődtél? Hát nem láttál még Heti Hetest? (Mondjuk nem is javaslom.) Havas Henrik egy TT. Taperászó Tetü.

  • Judit Szakács

   Judit Szakács

   Hónapja

   Havas a jobbik csatornáján mást se tesz csak gúnyolódik, persze bujtatottan, mert a fideszt és a jobboldali újságirást fikázza, de a sorok között ott van az a mérhetetlen megvetése minden iránt ami magyar.

  • Péter Nemes

   Péter Nemes

   Hónapja

   Csatlakozom. Két álmagyar hülye beszéljen csak a saját nevében.

 97. Annamária Gazda

  Annamária Gazda

  Hónapja

  Nem csak Fegyőr Andris figyelmébe: "Aki erőszakkal fenyegetőzik, nem demokrata, aki feltételezett bűnök alapján kollektív bűnösnek kiáltja ki emberek egy csoportját, az nem demokrata, aki el akarja hurcoltatni a politikai ellenfeleit, az nem demokrata, aki politikusként egyszerre játssza a rendőrt, ügyészt és bírót, nem demokrata, akinek már most zsebében az ítélet az nem demokrata, az egy mocskos kommunista, amilyenek ti vagytok." (Kötter Tamás írása)

  • Mate Vasi

   Mate Vasi

   Hónapja

   @József Czigány Czeglédynek lehet, hogy előbb sikerül :)

  • József Czigány

   József Czigány

   Hónapja

   @LÓFASZ A SEGGEDBE pmiki kezdjük Fletóval.

 98. Az Ész Építész

  Az Ész Építész

  Hónapja

  Az ösztönös és élelmes vidéki ember mindig Budapesten próbál szerencsét,mert tudja,hogy a sok aszfaltbugris panelproli pesti hasra esik tőle..szóval Havasnak igaza van végül is,sok buta ember van..a fővárosában.

  • Gerd Müller

   Gerd Müller

   Hónapja

   @Az Ész Építész Ne válszolj neki! Valamikor csak abbahagyja.

  • Az Ész Építész

   Az Ész Építész

   Hónapja

   Gyógyszerre ne igyál:)

 99. Juhász Zsolt

  Juhász Zsolt

  Hónapja

  Jó a Kopi. Nem kell tovább keresni a 4. embert, ő a befutó.

  • Gyula Ágopcsa

   Gyula Ágopcsa

   Hónapja

   @Kata Okos ide is jársz , utcalány ???

  • Gyula Ágopcsa

   Gyula Ágopcsa

   Hónapja

   @Imperial Imperial ők az anyukat is gyűlölik !!!

  • Zsuzsa Balázs

   Zsuzsa Balázs

   Hónapja

   @Al Talm EGYET ÉRTEK MAGÁVAL ( KOPASZ ) TELITALÁLAT. PATAKI TAMÁS JÓL TESZI HA MARAD AZ ÚJSÁGIRÁSNÁL MINDIG NAGY ÉLVEZETTEL OLVASOM A MAGYAR NEMZETBEN IRT CIKKEIT. AJÁNLOM MINDENKINEK AKI SZERETI ÉRTÉKELI A MINŐSÉGET.

  • Imperial Imperial

   Imperial Imperial

   Hónapja

   @József Czigány Senki nem nézi. A fiatalok gyűlölik a fideszt.

  • István Sebestyén

   István Sebestyén

   Hónapja

   @józsef hajma Te még a magad sorsát se bízd önmagadra, mert nem tűnsz beszámíthatónak!

 100. Boogey man

  Boogey man

  Hónapja

  Fordulat: Az Európai Néppárt megijedt, inkább nem zárnák ki a Fideszt www.vadhajtasok.hu/2021/03/02/fordulat-az-europai-neppart-megijedt-inkabb-nem-zarnak-ki-a-fideszt

  • Gerd Müller

   Gerd Müller

   Hónapja

   @Boogey man Igen olvasom mindenhol. Végre!! Már Deutsch Tamásnál ki kellett volna azonnal lépni, aki durván megalázkodott a három bocsánat kéréssel!....ez a kilépés növeli a FIDESZ táborát, szerintem!

  • Boogey man

   Boogey man

   Hónapja

   @Gerd Müller Te nyertél, kilépnek. 😄

  • doktorovics Doki

   doktorovics Doki

   Hónapja

   Inkább gondolkoznak (a lé a lényegük... nemde?!) ... akkor új leosztás jöhet... balga luvnya meg menne vissza szülőfőldjére... belgázni... (bár 1 milla € nyögdíjjal mint a isiászos)...

  • doktorovics Doki

   doktorovics Doki

   Hónapja

   @Fregatt Kapitány Mostanában ... hallgat hm... remélem nem..... el?!

  • pmiki

   pmiki

   Hónapja

   @Fregatt Kapitány ez a szerencsétlen, a kovách béla gabrielle....a bolkndkínai! A papp béla az a tokmányorrú kazincbarcikai proli

Következő