MAKEUP/DOWN - TÓTH ANDI - LILULAND

Mi az oka, hogy bár Tóth Andi az ország egyik legjobb hangú énekesnője, mégsem hívják fellépésekre? Mit gondol arról a jelenségről, hogy ha szexi képet posztol magáról, azt másnap megírják az újságok, viszont ha bejelenti, hogy megjelent az új dala, az „senkit nem érdekel”? Milyen életút lehet egy olyan fiatal lány mögött, aki úgy gondolja, hogy a Jóisten vagy sikeres karriert vagy boldog magánéletet szán neki, de a kettőt együtt nem kaphatja meg?
Andi az X-Faktor ötödik szériájának nyertese, és a Sztárban Sztár című műsorban nyújtott Amy Winehouse-os produkciója óta sokan az ország egyik legjobb hangú énekesnőjeként emlegetik. Mesélt arról, hogy miért tévednek azok, akik szerint neki arany élete van, és arról is, hogy miért nem engedné, hogy a lánya énekesnő legyen. A beszélgetés alatt egy mindennapi "rohangálós" sminket készített magának, és közben azt is elárulta, hogy mi a legnagyobb álma, mit gondol a szerelemről, és hogy miért nem hajlandó használni azt a drága táskát, amit szülinapjára kapott.
► SITE: www.liluland.hu
► FACEBBOK: bit.ly/Liluland_FB
► INSTAGRAM: @liluland_hu

Megjegyzés 

 1. Dora V

  Dora V

  4 órája

  végignéztem, sajnos ez a lány nekem nagyon antipatikus, számomra teljesen álságos ez a hozzáállás, hogy direkt fejjel megyek a falnak, aztán mindenkinek a k. anyját amiért kemény és betöri a fejem. külön nemtudom értelmezni ezt a hozzáállást, hogy ő maga is látja hogy az emberek nem vevők az ilyen arrogáns, neveletlen és következetlen viselkedésre és nem hívják fellépni, mégse kattan be neki hogy talán ő ül fordítva a pacin. ez a viselkedés egy kamaszgyerektől még elnézhető, de amennyiben ő szeretné egy érett, felnőtt ember benyomását kelteni, szerintem el kéne engedni a trágár beszédet meg ezt a felfuvalkodott "kinemszarjale" hozzáállást, a tehetségnek nem kell reklám, de ez a viselkedés és általános attitűd ami a riport alapján látható teljesen elhalványítja azt is, amiben ez a csaj amúgy jó meg ügyes. ez a csaj szerintem egy dühös kislány, rettentő elkallódott, rettentő éretlen, összehasonlítva azokkal az értelmes, stílusos és tudatos vendégekkel akik ezen a széken ülni szoktak ez az egész kép amit magáról festett itt kb egy zsák gyász.

 2. Monika Mester

  Monika Mester

  6 órája

  Hùh... ez fàjdalmas volt. Ès remèlem neki is fàjni fog ez 10 èv mùlva.

 3. Marianna Szabó

  Marianna Szabó

  6 órája

  Szomorúnak tartom, hogy ha csak a zenével lenne a médiában ő se lenne sehol lehet. Nem ismernénk ha nem lenne a bulvárba. Tehetséges és csak savazzák.

 4. Rebi Noirj

  Rebi Noirj

  11 órája

  Én bírom a csajt, mentes minden picsáskodástól, affektálástól, megjátszástól.. simán odavágja a frankót és leszarja, h ki mit szól hozzá 😀 full cink, h mindenki megakarja neki mondani, h mi a helyes út.. meg ez a sok komment pszichiáter, húde tudják mi zajlik a fejében, hú micsoda ellentmondások.. mivan?! elmondott a csaj mindent, az h vki tudja e értelmezni vagy nem az már más dolog, nemtudom egyeseknek honnan jött ez a tanulatlan és buta, nem tud beszélni, nincs szókincse stb marhaságok.. egyáltalán nem ez jön le az interjúból, egyszerűen nem akart túlzottan belemélyedni a beszélgetésbe, h bárkit is meggyőzzön arról, h őt szeretni kéne, ettől függetlenül őszintén beszélt az életéről.. a káromkodásai pedig viccesek, illenek hozzá, ő ilyen..

 5. Bettina Polaschek

  Bettina Polaschek

  14 órája

  Nekem nagyon szimpi Andi! Gyémánt van a torkában. Én is lázadó voltam nagyon/vagyok a mai napig! DE egy dolgot azért ne felejtsünk el! EZ ANDI ÉLETE! És igen látszik,hogy vannak problémái( egyébként kinek nincsnek, tegye fel a kezét aki tökételetes, Isten sem volt az képzeljétek emberek ), kellene olyan ember mellé akit HA megkér mutatja az irányt, segít neki lelkileg ( bocsi,de nem olyan aki méreg gyógyszereket ír fel) ,de basszus emberek, milyen jogon bántjuk őt??! Azért mert "celeb"?! Vagy,mert kicsit arrébb született?! Ugyan már !😃 Ő egy szép, jószívű, tehetséges lázadó lány, pont. Én tanáncsnak csak annyit írnék,hogy befelé kéne figyelni sokkal többet, lelkileg tisztulnia kéne,de ezt majd ő megoldja, ha meg akarja! És azt azért ne felejtsük el,hogy azt teremtjük ami a tudatunkban van. Pl ha azt gondolod, hogy Isten csak a tehetséget adja neked, férjet nem, akkor ez így is lesz! Saját magad teremted az életed :) Azt vonzod amit gondolsz. Én csak csoda szép dolgokat kívánok neked Andi!! 🤟♥️

 6. shaggy gnagaster

  shaggy gnagaster

  Napja

  Látszik ,hogy be van tépve :0

 7. Csordás Julianna

  Csordás Julianna

  Napja

  Teljesen rendben van Ő. Vállalja magát. Gyönyörű nő, gyönyörű hanggal. Köszönöm. :)

 8. Dániel Nagy

  Dániel Nagy

  Napja

  ❤️❤️❤️❤️❤️🤘🏻

 9. Bianka P

  Bianka P

  Napja

  Szép és tehetséges lány. DE.. ez a viselkedés és ez a beszédstílus nem ebbe a szférába való. Ugyanolyan gyerek esze van még azóta is. Aki "celebként" akarja építeni a karrierjét, az ne így viselkedjen. Másrészt viszont ő ilyen. Ha megváltozna, akkor az már nem is ő lenne. Ha neki ez így megfelel, akkor hajrá.

 10. Kinga Krska

  Kinga Krska

  Napja

  Komolytalan interjú.

 11. Denise Melissa Oprável

  Denise Melissa Oprável

  Napja

  Egyértelmű, hogy a magyarok nem tudnak azonosulni veled. Gyere el Los Angelesbe csajos, otthonra találsz 😉

 12. Edina Szabo

  Edina Szabo

  Napja

  A hideg ráz ettől a sok gonosz okoskodó kommenttől😕 Pont ezekre a szemét véleményekre nincs szüksége.Csináljátok ti jobban mielőtt bárkit is kritizáltok!!❤️

 13. László Szabó

  László Szabó

  Napja

  Ezt látnod kell! 🙂 ⬇️⬇️⬇️ hueye.info/home/vide/aZyqh66Dz4KartI.html

 14. Ambrus Szegedi

  Ambrus Szegedi

  Napja

  Én bírlak, sok sikert meg kitartást, egyéniség vagy.

 15. Devilrose1000

  Devilrose1000

  Napja

  Ízé.Ízé.Ízé. Nincs szókincs, a káromkodás sincs más miatt. Nem jut más eszébe, a hiányzó szavakat így pótolja. "Mi művészek" .... "Kimennék Amerikába"....amik fenn vannak szabadtéri és egyéb felvételek(falunapok és rendezvények) itt a youtube-on az alapján nagyon amatőr. Lement a műsor, amíg kellett addig szerepeltették, aztán mikor kiállt egyedül nem maradt semmi. Mindegyik így jár, elhiszik, hogy sztárok, aztán nem kellenek sehova. Lilu próbálja lerángatni a valóságba, többször nekifut. Csinos lány, ez kétségtelen. Jöjjön be a karrier, de ez még eddig annak se sikerült, aki oda született, perfekt módon tudta a nyelvet, volt pénz .. pl: Király Linda,Viktor.

 16. Veronika V

  Veronika V

  Napja

  Sajnálom Andit,h ennyien bántják...pl tóthgabi is kritizálja de keressetek rá ő aztán a cickó villantás nagyasszonya de most osztja a bölcsességeket csak azért mert anya lett. aki segíteni akar őszintén az nem a nyilvánosság előtt "kioktat"....

 17. Veronika V

  Veronika V

  Napja

  Nagyon kegyetlen ítélkező kommentek vannak :( utalt rá,h nehéz gyerekkora volt, úgy lett híres,h senki sem segítette (családi háttér, ami megvédheti) stb. Iszonyatosan nehéz lehetett neki. Amúgy annyira szép natúr arccal, teljesen a millie bobbi brown.

 18. Bianka Tothova

  Bianka Tothova

  2 napja

  A teljes videót megnézve, a lány nagyon erőlteti ezt az egész stílusát, és védekezésként az “ ellökök minden véleményt, tényt, ok-okozati hatást, építő jellegű kritikát” praktizálja.. bár lehet nem ártana 1-2 dolgon ténylegesen magába szállnia és elgondolkodnia. Mellesleg ha nem sikerült neki jó számokat írni mások által.. akkor ne adja már fel basszus.. csinálja tovább és egyszer eljön az, hogy igenis az ő slágerei lehetnek a toplistákon! De ez a makacs hozzáállás, hogy neki nem jó számokat írtak, és ebből kifolyólag lázad.. ah jaj.. kár érte Ha ennyire lázadó, törtető stílusban mutatja meg magát, akkor ne érződjön, hogy szinte feladta a zenei karrierjét és sz*rik az egészre, ő szava járását használva

 19. Alex Sz.

  Alex Sz.

  2 napja

  Kéne mellé egy támasz, például a családja... Mindamellett ha karrier akkor akármennyire is mutatós mert az,billentse át a dolgokat pl az internetes oldalain.. 70-80% szóljon a zenéről, a többi a modellkedés, smink, stb.. Amíg annyi a "szúrkálódás" körülötte.

 20. Erika

  Erika

  2 napja

  Andi nem találja a helyét, legalább is én úgy látom. Kell neki még pár év hogy változzon a jelenről alkotott képe. Nem látok őszinteséget a szemében, és látszik az is hogy nem szerették nem nevelték úgy ahogyan azt kellett volna. Túl korán lett felnőtt belőle.

 21. Bernadett Nyári

  Bernadett Nyári

  2 napja

  Feketebárány személyiség. Nos, ehhez azt kéne tudni -legalább neked-, hogy mi volt előbb. Az irritáló viselkedésed, vagy az, hogy kikiáltottak fetebárányak. Tényleg nem az a fontos, hogy mások hogy gondolják, hanem az, hogy te. Mert nagyon nem mindegy, hogy ki lettél kiáltva annak és azért lettél ilyen durva és sprőd, vagy éppen fordítva, mindig ilyen voltál -még ha nem is akarod így látni- és ezért lettél feketebárány. Én nagyon szeretem a hangod, azt az erőt, amikor énekelsz. Egy csoda vagy, de amit "magán emberként" csinálsz, azt nem. Drukkolok, hogy az énekes Andi győzzön és folyjon a csapból is a dala :) Remélhetőleg a rádiók és a média az éneked is figyelemmel fogja kísérni!

  • Bernadett Nyári

   Bernadett Nyári

   2 napja

   Hogy a szöveg miért lett csíkos, nem tudom.

 22. Kittu D

  Kittu D

  2 napja

  Én éreztem magam kellemetlenül miközben néztem ezt az interjút. Szegeny Andi mindent és mindenkit lesz@ar, és csodálkozik, hogy kb senki nem akar vele dolgozni és nincsenek fellépései. Szép és tehetséges lány, ha nem kap felkéréseket akkor valószínűleg vele van a baj. Annyira erőltetetten akar jó arc lenni, de közben annyira flegma, nagyképű. Azt mondja nem érdekli ki mit mond róla de közben annyira meg akar felelni az embereknek és ez süt róla. Talán majd ahogy öregszik megjön az esze és nem csicskanak titulálja azt aki süt, főz a párjának....

  • Cos Mic

   Cos Mic

   17 órája

   @Erika Szabó Nem értetted akkor,mit írtam,de nem magyarázom....jó a hang,mégsem ezért hallasz róla!Annyira felfelé ível a zenei karrier,nem?Én sajnálom és téged is...

  • Erika Szabó

   Erika Szabó

   17 órája

   @Cos Mic Butuskám bocsi , de egyszerűen csak egy birka vagy...beeeee....:(

  • Erika Szabó

   Erika Szabó

   17 órája

   Rólad az jut az eszembe "fülébe forró ólmot öntsenek" ennyire elvakulva nézni egy riportot számomra félelmetes....

  • Cos Mic

   Cos Mic

   Napja

   Igen,nagyon csiszolatlan és nem gyémánt.És aki csak a bulvársajtótól hangos mert ott trollkodik állandóan,ne csodálkozzon,ha nem becsülik már mint alázatos előadót.Ezt már nehéz lesz visszafordítani.Butuska még ennyi negatív élmény után is,sajna nem tanult belőle,viszont valamiből meg kell élnie,de ez nem igazán az éneklés lett...

 23. Krisztina Katona

  Krisztina Katona

  2 napja

  Igazából ez a csúf igazság. Ilyen lett a világ kedves Lilu. És Andi esete egyáltalán nem egyedi,engem is nagyon sok atrocitás ért 15-16 évesen,pedig közelebb születtem a határhoz,de ez a magyar/román elítélés még ma is él az emberekben,és én még szerencsésnek mondhatom magam. Engem csak az osztálytársaim hívtak román kurvának,szegény Andi pedig egy országtól kapta a savat. Szerintem ezek után szép hogy drogok nélkül tudott önmaga maradni,nehéz. Nagyon nehéz. Egyáltalán nincs igazuk,az utálóknak,fiatal,szép és tehetséges hadd csinálja úgy ahogy szeretné,... és csak mellékesen Opitz Barbi is kirakja a mellét és a seggét de azzal bezzeg senki sem törődik :))

 24. yvesnight

  yvesnight

  2 napja

  Nagyon jó beszélgetés volt! Remek gondolatokat fogalmazott meg ez a lány, magától értetődő természetességgel ... viszont a magyar komment szekció (tisztelet a kivételnek) nem kispályás. Felszínes, megmondó, kirekesztő, lekezelő és mindez, az az érzésem, hogy az emberek frusztrált lelkéből és irigységből fakad. Andi egy intelligens, tehetséges, mély érzésű és őszinte lány. Az mondjuk komoly teher lehet, hogy ennyire szép és talán provokatív. Mifelénk ez, a fentebb írt okoknál fogva, népharagot vált ki.

  • Shilah Saffron

   Shilah Saffron

   2 napja

   Pontosan ...a sok makulátlan,na majd én megmondom a frankót kommentelö..azt hiszik mindent jobban tudnak instagram képek videók alapján ítélkeznek és ez az ész osztás na meg ,hogy hol voltak a szülei meg mit én tudom mi ,törödjön mindenki magával ...✌🏼

 25. Tommy Weiszlemlein

  Tommy Weiszlemlein

  2 napja

  woooow, azt hiszi magáról hogy cool közben meg egy fool, szegény Lilu úgy erezte magát mint ha a "kamasz karaktert keres" című műsorban lett volna....

 26. Kinga Jakab

  Kinga Jakab

  2 napja

  hueye.info/home/vide/hXiEg9ug0XBgrs4.html Nem szabad , ïtelkezni ällandòan.... jò magyar szokäs. Ô sodròdik ... , komplexusos.. a polgärpukkasztò karakter, egy szerep... segîtsenek neki hozzàértôk SZÎvbôl. PICI BABA . Ez a mocskos szòrakoztató ipar is csak hasznälja/ kihasznälja.... ältalänossägban: tini kislänyok eszközök, befolyäsolhatòk ... valaki segítsen neki lelkileg !!!!!!!!!!!! ( a magyar Platform, nem annyira jó döntés)

 27. Gábor Tánczos

  Gábor Tánczos

  2 napja

  A mai generáció problémáit látom. Valaki megváltja a világot és mégis élete végéig szerény marad :) Mikor lesz a gyerekből felnőtt? Bummm Igen kéne olyan személy, aki megmutatná neki, lehet máshogy is........ Sokszor az ember, amiben él, és ahogy él arról azt hiszi tökéletes. Nem csak a sárga csekktől lesz valaki felnőtt, ez összetett. A videó lényege: 1. Milyen ember vagy? 2. Mit tettél le az asztalra? Ayrton Senna-ra, vagy Freddie Mercuryra a mai napig azért emlékszem mert volt szívük. Az, hogy híresek és tehetségek voltak az "nálam" mellékes. :) Értéket kell felépíteni.

 28. Andrea Tóth

  Andrea Tóth

  2 napja

  Ennek a kislánynak még az iskolapadban lenne a helye. Nagyon kirí a tanulás, és a szerető gondoskodás hiánya, és én őt a média áldozatának tartom. Felkapták a 15 perc hírnév miatt, majd dobták, senki nem fogta a kezét. Lilu anyáskodó iránymutatásai nagyon jók voltak, de nem kaptak táptalajt. Nagyon tehetséges, de egyre inkább kallódik, ezzel a 'leszarom' magatartásával egyre ellenszenvesebbé válik az emberek szemében. Innen nehéz lesz fordítani. Talán valóban a külföld a megoldás.

  • Erika Szabó

   Erika Szabó

   16 órája

   @Andrea Tóth Szerintem nézd meg még párszor ezt a riportot...hát..ha át jön...,de ha nem az se baj....(felületes vagy bocsi)

  • Andrea Tóth

   Andrea Tóth

   17 órája

   @Erika Szabó De biztos, hogy védekezés. Csak sajnos már a jó tanácsokra is ez a leszarom a válasz, sőt sokszor polgárpukkasztás és dac. Úgy ahogy Lilu tanácsai sem mentek át. Pedig nem mindenki az ellensége, sokan felismerik a tehetségét. Én például sajnálom. A legjobb szó rá, hogy gyerekesen viselkedik.

  • Erika Szabó

   Erika Szabó

   17 órája

   Azon azért nem gondolkozol el "leszarom" egyszerűen egy védekezési reakcióóó azért amit eddig kapott....:(

 29. István Havasi

  István Havasi

  2 napja

  buta szegény

 30. E Tünde Szabó

  E Tünde Szabó

  2 napja

  Én értem! ... Egy Csíki Nő

 31. magic moments

  magic moments

  2 napja

  nagyon sajnalatos,hogy igy magara hagytak ezt a lanyt a szülei...

 32. Ja R

  Ja R

  2 napja

  Szegény belül teljesen széjjel van esve, ki van írva az arcára. Nagyon nem stabil.

 33. latz30

  latz30

  2 napja

  Pfff.. Lilu, én a helyedben 10 perc mulva megmondtam volna, hogy jol van anyukám, ezt inkább hagyjuk..... Egy ordenáré trampli liba, aki abból él, hogy barmit IS reklámoz az instán, meg csöcsös képeket pakol ki

 34. latz30

  latz30

  2 napja

  Annyira ordenáré ez a csaj

 35. Edina Barsi

  Edina Barsi

  2 napja

  vagány ez a kiscsaj. én bírom. remélem, hogy csak annyian és annyira bántják majd, hogy az megerősítse majd.

 36. Edit Barát

  Edit Barát

  2 napja

  Most vagy rosszul lett ez a videó össze vágva ...vagy ez a csajszi nincs képbe 😂 Majd felnőtt leszel te is egyszer Andyka!Sok sikert neked❤️

 37. marinellahm

  marinellahm

  2 napja

  Angliában nem Amerikában!

 38. Rosa Ana

  Rosa Ana

  3 napja

  Huhh...nagyon hiányzik Andi mellől egy olyan személy aki terelgetné és tanítaná. A szépsége és a tehetsége nem minden a belsője nagyon zavaros. 😵

 39. Gyongyi Adam

  Gyongyi Adam

  3 napja

  Tehetséges kislány.......a nőtől fényévnyire van, még érnie kell.

 40. Ákos Csorba

  Ákos Csorba

  3 napja

  Annyira kellemetlen volt ez az egész videó.... és Lilunak milyen kellemetlen lehetett amikor rájött, hogy ezt fel kell töltenie....

  • Reni Egervari

   Reni Egervari

   Napja

   @Ákos Csorba igen. És hasonló a véleményem mint neked.

  • Ákos Csorba

   Ákos Csorba

   Napja

   @Reni Egervari Te végig nézted a videót?

  • Reni Egervari

   Reni Egervari

   Napja

   Miért?

 41. L E H

  L E H

  3 napja

  Nekem alapvetően tetszett, és nekem itt Andi szimpatikus, csak ott vesztett el engem ez az egész beszélgetés, mikor elkezdte ecsetelni, hogy ő milyen egyszerű életet él anyagilag... Könyörgöm, mindenki tudja, hogy az X faktor győztesének mi a nyereménye. Havi 1 millából egy lakás tényleg nem jön ki, de azért eléggé megadja az alapot meg a kezdőlöketet egy életre, tőkét, félre lehet tenni, befektetni, mikor az ember már jobban ért hozzá, ráadásul ezt tinédzserként nyerte el, kapta meg.

 42. Ildikó Vágási

  Ildikó Vágási

  3 napja

  Drága Lilu és Andi! Én is keresztül mentem ezeken. Minden szót értek Andi ❤️🥰

 43. Dénes Szántó

  Dénes Szántó

  3 napja

  Szerencse csomag.. :)

 44. István Máté

  István Máté

  3 napja

  Aki ma gúnyosan utat mutatni, ítélkezni, bántani akarja ezt a lányt, de talán mégis van egy kis jóérzése... Nézze meg a Britney Spearsről készült dokumentumfilmet.

 45. Lilla Györkefalvi

  Lilla Györkefalvi

  3 napja

  Andi egy tündér. 22 éves létére olyan szinten tisztában van saját magával és a világban elfoglalt helyével hogy azt sokan egész életükben nem érik el. Úgy gondolom azok akik negatív véleménnyel vannak róla, azok nem értik meg az ő személyét. Gratulálok Andi! Csak így tovább!

 46. trinity8512

  trinity8512

  3 napja

  Vegre egy oszinte ember.. aki a tragarsagon aggodik az nem volt huszoneves? Tok korrekt lany picit lelki serult, de nagyon szimpatikus. Olyan volt mint egy igazi beszelgetes.. abban biztosak lehettek, hogy a sok kedelyes beszelgetopartner a korabbi interjuk soran ok is elengednek a baratnokkel valo beszelgetes soran nehany tragarsagot.

 47. Major Fanni

  Major Fanni

  3 napja

  Lehet hogy vagány, belevaló, tehetséges... De annyira éretlen még szegény.. Én is felfedezek nála némi viselkedés zavart. szurkolok neki találja meg a számításait.

 48. Paul Wound

  Paul Wound

  3 napja

  Walking Dead polóó 💪💪💪

 49. Tamas Kolozsi

  Tamas Kolozsi

  3 napja

  Azert a kommenteket olvasva a normalisakat amik nem bántoak.Szinte mindenkinek ugyan az a véleménye ez nem lehet véletlen Andi ha esetleg olvassa ezeket, elgondolkodhatna hogy talán van bennük igazsag.Tartson egy kis önvizsgálatot mi hiányzik az életéből a legjobban.Ez nem azt jelenti hogy ne legyen önmaga ,csak saját maga érzi mikor igazan boldog .A videoban szereplő lány nem az.

  • Gigica 73

   Gigica 73

   2 napja

   @Tamas Kolozsi Eddig en sem, de az tuti, hogy eltünt....

  • Tamas Kolozsi

   Tamas Kolozsi

   2 napja

   @Gigica 73 Nem gondoltam hogy törlik a kommenteket.

  • Gigica 73

   Gigica 73

   3 napja

   Olvassa...mert az en kommentemet mar töröltek is... Pedig nem volt banto, csak annyit irtam, hogy mas szerzöt kellene keresnie, mert nagyon tehetseges, de a dalai....

 50. Linda Nora Nem

  Linda Nora Nem

  3 napja

  Csak nekem olyan mintha magát akarná meggyőzni arrol hogy ő ilyen hogy nincs szüksége pasira,arra hogy szeressék ő leszar mindent stb.Holott egy cuki csajnak tünik akinek pont hogy ez mind kellene a szeretet ,a szerelem,a család akár a karrier mellett is.Vagy hazudik magának is es magának se valja be amit erről a videóról süt.?Az a legnagyobb baj ha ez így van a legrosszabb ha önmagunkal harcolunk.Egyébként pont emiatt egy pasijának sem lehetett egyszerü vele az élet, mintha nem akarná megérteni amit mondanak neki.Minden esetre egy birka türelmü férfit keressen maga mellé ,ezt mashogy nem lehet kibirni .Lilut kicsit sajnáltam😅

 51. András Bíró

  András Bíró

  3 napja

  Andinak üzenem : Maradj ilyen amilyen vagy ! ;) hueye.info/home/vide/qXFqnd-P0ZBmyKg.html&ab_channel=WhiteVideoDisco

  • PNatasa/padme/

   PNatasa/padme/

   3 napja

   Azert inkabb változzon egy kicsit, attol még maradhat önmaga.

 52. La Britta

  La Britta

  3 napja

  Csodás hangja van és gyönyörű is..de egy igazi tehetségnek sosem kell pucérkodnia.. Kár érte h nem érezte időben a határokat..mert mostanra csak egy kis dugnivaló kategória lett..ezért sem sikerült igazán kitörnie..és már nem is fog mert innen nincs vissza.. Hiába..ha nincs méltósága egy nőnek..ez lesz

 53. Renáta Farkas

  Renáta Farkas

  3 napja

  Elég zavaros ez a csaj,engem jobban lenyűgözött Lilu pólója

 54. Noemi N J

  Noemi N J

  4 napja

  Magyarul egy pasidat se tudtad annyira magadba bolonditani, hogy változzanak miattad.De akit szeretünk azt a hibáival együtt fogadjuk el .Állhat előttem egy talpig tökéletes férfi aki minden elvárásomnak megfelel ha egyszerüen nem.szeretem. Kicsit vannak ellentmondasok a szavaiban,kicsit zavaros is szerintem, felzaklatta némelyik kérdes vagy téma ,vagy csak nem tudta mit is mondjon.Sok sikert neki az elképzeléseihez.

 55. Csilla Pálinkás

  Csilla Pálinkás

  4 napja

  Még nem NŐ. Szebbnek és szimpatikusabbnak tűnne,ha trágár szavakat mellőzné,és nem játszaná annyira magát. Akkor komolyabban venné sokmindenki. Változni fog még egész biztosan. Kommunikációját alakítani kellene jó irányba, illetve finomabb stílus és akkor sikeresebb lehetne.

 56. István Garamvölgyi

  István Garamvölgyi

  4 napja

  De jo, hogy van valaki aki szembe megy, a sok alszent, hazug emberrel, es nem akar megfelelni nekik. Nem sok ilyet lattam sztarocskaknal. Nagyon tetszet, amit lattam toled.

 57. Anette0118

  Anette0118

  4 napja

  Nem ismerem a csajt. Az instafotóit előbb láttam, mint, hogy tudtam volna, hogy kicsoda. De itt látszik igazán, hogy mennyire más egy ember "élőben", mint a beállított képeken. " Akkor még kislány voltam"... Hát elárulom, most is az. Itt a videon világosan látszik, a reakcióiból, mindenből. Egyáltalán nem az, akinek instán előadja magát.

 58. Kriszi Szentesi

  Kriszi Szentesi

  4 napja

  A család a szerelem a karrier, nem zárja ki egymast.Világsztároknak is van családja, gyerekei.Miert kellene lemondani bármelyikről is, nem értem.Anno még nyilatkozta is hogy férjhez akar menni es gyereket akar nem is volt olyan régen .Nagyon boldogan nyilatkozta ezt.Ezért nem értem a mostani nyilatkozatait .Lehet család nyilvan kompromisszumokat kell kötni megbeszelni a leendő férjel a dolgokat.Olyan nincs hogy lehetetlen,csak tehetetlen.Nem becsicskulni kell,veszekedni, hanem kommunikálni.Nyilvan mindenkinek megvannak a maga indokai közös nevezőre kell jutni.Akkor lesz karrier es család..család nélkül mit sem ér az élet es a karrier.

 59. ME198210

  ME198210

  4 napja

  Sok minden eszembe jutott a beszéletést hallgatva, de,hogy ennek a lánynak béke van a lelkében és szereti magát, az nem.

  • MoiraCarey

   MoiraCarey

   16 órája

   @Erika SzabóPróbáld újra.

  • Erika Szabó

   Erika Szabó

   16 órája

   @MoiraCarey Ja most már értem szövegértési problémáid vannak ....akkor fuss neki még párszor hát..ha..ne add fel ...Szép napot kívánok..:)

  • MoiraCarey

   MoiraCarey

   16 órája

   @Erika Szabó Ez értelmetlen. Próbáld újra.

  • Erika Szabó

   Erika Szabó

   17 órája

   Minden mindenkit tükröz CSAK beleláttál a saját tükrödbe...:( a kritikával végül is saját magadat buktatod le...:(

 60. Ágnes Murányi

  Ágnes Murányi

  4 napja

  Lilu próbálta helyes irányba terelni őt : “ a zenével foglalkozz ! “ el kellene ezen gondolkozni hogy miért nem ismerünk tőle egy dalt sem , inkább a bulvár hírekből ismerjük őt! Ha ez az álma hogy mindenki az ő dalait énekelje, nagy színpad stb akkor ezzel kellene foglalkoznia ! Hajrá Andi !

 61. Csilla Kotmájer

  Csilla Kotmájer

  4 napja

  Valamit pedig ő is elront ,ezen kellene változtatni nem ugy hozzáálni hogy leszarom kb.Mert valamit valamiért, ugyebár.Nekem olyan mintha egy álarc lenne rajta és hogy ő milyen is valójában vagy mit is érez valójában azt senki ne tudja ,ne lássa.A felét sem hittem el annak amiket mondott.

 62. Dominika Dombovari

  Dominika Dombovari

  4 napja

  Na Andi biztos azt gondolja ha esetleg olvas hozzászolast hogy mindenki kioktatni akarja .Pedig nem, csak leirjak amit ők kivülröl látnak, ez nem bántás.Őszintén nekem is olyan mintha kicsit harcolna magával,erősnek akar tünni de szerintem nem az belül nagyon is bántják dolgok .A szüleinek ide kellett volna költözni hogy segitsek nem x kilométerről támogatni.Egy szülőnek ez a dolga.Ennek a hiánya nagyon kiüt.

 63. Cyntia Rózsási

  Cyntia Rózsási

  4 napja

  De buta 😒

 64. Évi Kalmár

  Évi Kalmár

  4 napja

  Megtiszteltetés volt hogy még említ úgylátszik mély benyomást keltettem Andiban mivel Instán engem nevez tojásfejűnek mert véleményt nyilvánítottam látom hogy nem felejtesz el 😂

  • Zsófia Galambosné Dragony

   Zsófia Galambosné Dragony

   3 napja

   Büszke lehetsz magadra! 🐣👍🤣

 65. Tamas Kolozsi

  Tamas Kolozsi

  4 napja

  Imádom a hangod te nő .De kìvülről egy kicsit se boldog lányt látok, aki nagyon érzékeny .Akit nagyon megbántottak es nem tud tul lépni .Bocsáss meg azoknak akik bántottak, mert igy sose leszel boldog önmagad.Lilu kicsit segiteni is akart meg nem is .Látszott hogy nem mindennel ért eggyet de ez nem baj.Andi egy szeretnivalo csaj nem kell külfőldre menni szeretik őt itt is.De ne legyen egyedül mert a magány a legrosszabb ha valaki szereti engedje be az életébe.

 66. Dóri Kovács

  Dóri Kovács

  4 napja

  Sajnos nekem ez az interjú nagyon kellemetlen volt😞 Andi egyébként szimpatikus, kedves és aranyos, de nagyon izzadságszagú, ahogy próbál valamilyen képet kialakítani magáról. Egy pillanatig nem éreztem azt, hogy önmagát adja. Az pedig látszik, hogy egyáltalán nem jutott el hozzá, amit Lilu próbált neki finoman jelezni, hogy oké, tehestéges és sokszor irányul felé indokolatlan rosszindulat, de lehet, hogy valamit ő is rosszul csinál. Azért ne felejtsük el, hogy nem most került a köztudatba, évek óta a pályán van, lett volna ideje és lehetősége pozitív mederbe terelni a róla alkotott képet. Ez a "mindenki hülye, csak én vagyok hibátlan" mentalitás sajnos sok jóra nem vezet. Pedig kár, mert amúgy tényleg baromi jó hangja van, ezt a Sztárban sztár alatt is bebizonyította. Sokkal többet tudna magából kihozni, ha kicsit befelé fordulna és nem mindig azon lenne, hogy felfigyeljenek rá. Igazából az sem feltétlen baj, ha sok szexi fotót tesz fel magáról, de az már azért neki is feltűnhetne, hogy magának köszönheti, ha csak erre figyelnek az emberek. Lilu erre is próbálta felvonni a figyelmét, de hát nem sikerült... Amúgy ügyesen sminkel, bár Lilunak igaza van abban is, hogy neki nincs túl nagy szüksége rá, mert anélkül is nagyon szép.

  • TheWatchmen02

   TheWatchmen02

   Napja

   Gyönyörűen összefoglaltad. Borzasztóan nagy tehetség van Andiban, de abszolút nem céltudatos. Nyilván a generációja problémája is, hogy keresi önmagát, de ő mint közszereplő vagy énekes, akiért rajonganak annak valamilyen mértékű felelőssége van. Nyilván azt mondja, hogy nem érdekli, de egy előadó nyilván formálja a róla kialakult képet. És mivel ő önmagát menedzseli, akkor ezt megtehetné. Nem azért mert meg kell felelni bárkinek is, hanem azért, mert ha mindig mást mond a végén a 2 szék közé esik.

 67. Évi Kalmár

  Évi Kalmár

  4 napja

  Andi sötét vagy kívül belül undorító...

 68. PNatasa/padme/

  PNatasa/padme/

  4 napja

  Borzasztoan tehetséges de valami van a lelkében de biztos nem béke.Nagyon tavolsag tartonak tünik,es sokan irtak mar de szerintem is szeretet hiányos.Ami nem szégyen sokan vagyunk azok.Amugy a exe szerintem szerette legalabbis nekem ez jött le a sztárban sztarba az arcara volt irva a sracnak..de nyilvan valamivel megbántotta.De nem is ez a lényeg hanem hogy az ember csalodik ez mindig benne van a pakliba ,csak ezert elzarkozni hiba.Sajnálom hogy 15 evesen egyedül volt itt de ezt ő is akarta ,hiszen sztar akart es akar lenni.Sajnos ez ezzel jar.Sok embert bántanak sokkal jobban mint őt, ne ezzel foglalkozzon .Találja meg a békéjét legyen az a karrier vagy a család szeretete .

 69. Noemi Lissak

  Noemi Lissak

  4 napja

  Sajnos a szülei hibája hogy tul koran magára hagyták ,segiteni kellett volna még őt itt .Egyébként nem utálja mindenki hisz a sztarban sztarba is 2.dik lett ,ha utalnak a kutya se szavazott volna rá.Kicsit túl rugózza ezt a dolgot.Erősnek akar tünni de túl érzékeny inkább,ami viszont nem jó es túl makacs ami miatt embereket fog esetleg elvesziteni ,amit lehet majd megbán.Vannak dolgok amiket saját magának se vall be mintha megerőszakolná saját magát nem tudom tudatos e de ez vilagos a video alapján.Borzasztoan szeretet hiányos ,de mintha nem is engedné hogy szeressék hogy közelebb kerüljenek hozzá.Nem tudom ez miert van lehet megbántották vagy nem tudom de falat épitett maga köré ami nem jó.Kicsit engedje le ezt a falat engedje hogy szeressék.😊😘

 70. syngon smythe

  syngon smythe

  4 napja

  Ez énekel is? Mert én mostanában csak a magamutogatásaiba botlok bele, mindenhol a képembe tolják, pedig még kíváncsi se vagyok erre a spinére, mivel azt se tudom ki ez. Az viszont biztos hogy az énekesnők nem itt kezdődnek.

  • latz30

   latz30

   2 napja

   Instagram reklámpicsa

 71. László Imre Antal

  László Imre Antal

  4 napja

  Kedves Andi! Nem mindegy, csak híres valaki, vagy értékes hírében áll...Sajnálom nagyon, de amerre tartasz, az nem az, ahol megtalálhatod a szerelmet (ha van ilyen), a családot- és boldogságot (ha van olyan)...pedig enélkül "empty space" az élet!!!

 72. Bèla Kiss

  Bèla Kiss

  4 napja

  Jaj Liluka had döntse már el mindenki ki hogy öltözködik!!Nem lehet mindenki barlanglakó mint te meg gabika.Amikor majd annyi idős lesz (50) mint ti nem hiszem hogy így fog öltözni.Szimplán irigyek vagytok azokra akik nálatok fiatalabbak és szebbek mint ti.

 73. Réka Kalmár

  Réka Kalmár

  4 napja

  Szép, fiatal nő .... aki önmagát adja ... Adja is! De ez az izé f***om b***meg ...megnyilvánulásai..

 74. Kitti Mm

  Kitti Mm

  4 napja

  Kiemelkedő tehetség, melyet azért nem tud kamatoztatni mert eszméletlen zür van a fejében, amit saját magának sem ismer be. Lázadni lehet, csak tudni kellene hogy mi ellen. A tehetség mellé meg kis intelligecia sem ártana, mert ennél azért nagyobb kommunikációs készség kellene mint amit ebben a videóban produkált. Elvárná az ember, hogy ismert emberként értelmesen tudjon beszélni, kellő szókinccsel.

 75. Sarah B

  Sarah B

  4 napja

  Elég primitív ez a kislány.

  • Vivienne

   Vivienne

   Napja

   @Zsombor Kocsor Általánosítani lehet de mi értelme az embereket egy kalap alá venni? Az előítéletesség sosem jó.

  • Zsombor Kocsor

   Zsombor Kocsor

   Napja

   @Vivienne Általánosítani lehet származás alapján. Horror karaván pl és sorolhatnàk több tipikus dolgot. Primitív szót javítom “egyszerű”-re. Szebb nem?

  • Vivienne

   Vivienne

   Napja

   Érdekes ez a kijelentés. Nézzük csak meg részletesen. Én is román vagyok, sosem voltam primitív, sosem leszek. A legtöbb ember szerint barátságos, kedves vagyok. Innen is látszik,hogy a viselkedés és a származás két külön dolog. A viselkedésedet te döntöd el. Tiéd a döntés,hogyan viselkedsz másokkal és hogyan nyilvánulsz meg. Nem lehet beskatulyázni valakit CSAK a származása alapján. Különben, bagoly mondja verébnek. Zsombor kijelentése primitív volt, lenéző, lekezelő. Bárki lehet primitív, rossz ember, gyilkos stb. Ez nem nemzetiséghez köthető. Minden nemzetiségnek vannak alap jellemvonásai pl: - Németország: zárkózott emberek -Olaszország: hangos emberek -Magyarország: irigy emberek Ezek alapján érdemes lenne elgondolkozni a dolgokon. Ha “primitív lennék”ahogyan a “románok” általában akkor elkezdhettem volna cifrábbnál cifrább szavakkal kifejezni magam. De én a diplomatikus megoldásban hiszek és azt is képviselem!🙂

  • Zsombor Kocsor

   Zsombor Kocsor

   2 napja

   Egy szó :román

 76. Melani Héjja

  Melani Héjja

  4 napja

  Annyira kíváncsi vagyok, hogy 10ev múlva ehhez a videóhoz, viselkedési formához mit fog szólni ha saját magát visszanézi...

  • Erika Szabó

   Erika Szabó

   17 órája

   Arra vagyok kíváncsi 10 év múlva te mit szólsz majd a hozzászólásodhoz amikor éretten megnézed ezt a riportot..:(

  • Edit Barát

   Edit Barát

   2 napja

   Pont erre gondoltam☺️

 77. Erika Erika

  Erika Erika

  4 napja

  Andi sok sikert a karrieredhez ❤️ Lilu gyönyörű nő vagy és nagyon jó szívű 🤗👌

 78. Adrienn Biro

  Adrienn Biro

  4 napja

  Egyszerűen nem lehet ezzel az Andival kommunikálni! Össze-vissza beszèl, röhögcsèl, totàl ellentmondàsos nèhàny mondata.. kajak le fàrasztott. Lilun is làtni h le fàradt az agya. Nagyon meglàtszik az Andin h nagyon fiatal mèg , màrmint a viselkedèsèn, kommunikàciojàn..Ha pl 28-30 lenne akkor totàl gàz lenne, de mèg csak 21-22, ezèrt mèg “elfogadható” ez a hülye viselkedès.

 79. Sára Csibi

  Sára Csibi

  4 napja

  A nyugtatót és kedélyjavítót nem ajánlani szokták optimális esetben hanem orvos irja fel, én nem okoz módosult tudatállapotot. .. 😂🙉

  • Sarah B

   Sarah B

   3 napja

   Dehogynem.

 80. yren mo

  yren mo

  4 napja

  Nem értem mire ez a nagyképű viselkedés. Azért annyira nem kiemelkedő semmilyen téren 😀 Alapvető viselkedési normák hiányoznak. Trágár és közönségesen ostobának tűnik szegény lány.

 81. Rebi26

  Rebi26

  4 napja

  Bárki bármilyen jelzőt mondhat rá de szerintem egy belevaló csajszi. Van még hova fejlődnie és megtalálni az útját lelkileg főleg de szerintem egy vicces, jó humorú lány. Nem értem sokan miért piszkálják. Igaz nekem sem tetszett sokszor amiket instán megosztott de higgyétek el később rájön, hogy a kevesebb néha több. Jó hangja van és tök cuki lány. Úgy gondolom értelmesen beszélt a videóban és vannak értelmes okos gondolatai is nem csak azt a vad Andit látjuk hanem az érzelmesebb oldalát is. Én nem ítélkezem senki felett, ő is megérdemli a boldogságot és a boldog életet. Sajnos akik a 20. Század vége fele születtek azok mind a modern technikába születtek bele és ma már az interneten éljük úgymond az életünket és posztolunk képet magunkról, hogy észrevegyen valaki minket. Mikor éppen milyen hangulatban van az ember azt osztja meg. Senki se tökéletes én sem és ti sem akik bántják őt csak egy kicsit kéne bele gondolni a helyzetébe. Ha sokkal megértőbbek és elfogadóbbak lennének az emberek akkor valószínű nem kapna ennyi bántást. Sok dologban én sem értek egyet vele amit az instán posztol de hagyni kell az útját járni és elfogadni így Andit ahogy van. Most nektek hogy esne ha minden posztotok alá valami undorítót vagy negatívat írnának az emberek. Inkább ti is éljétek az életeteket és ne más élete felett ítélkezzetek, hogy mikor mit és hogyan csinál. Én minden jót kívánok neki, találja meg a boldogsághoz vezető útját. Érje el az álmait, céljait. 😇

 82. ythus

  ythus

  4 napja

  Oké, akko mi is az a T vonalban mattító cucc? :)

 83. Kocsándi Antal

  Kocsándi Antal

  4 napja

  Kifestve is csak román maradsz! Amúgy egy hatalmas nulla vagy kislányom!

 84. Rita dr.Tóth-Fekete

  Rita dr.Tóth-Fekete

  4 napja

  Nem tudom, mi a titok, de akárkit láttam-hallottam itt, mindig beleszerettem 🥰! Most is így történt. Andiról cirka 2 hete hallottam először, amikor az Insta-háború kirobbant közte és Tóth Gabi között. Bevallom, akkor én is rákattintottam a profiljára és arra a bizonyos posztra. Nem volt szívmelengető. Éppen emiatt vártam nagyon ezt a beszélgetést: nem szeretek nem kedvelni valakit. Le akartam ezt a prekoncepciót vetkőzni. És sikerült 🤗😍. Egy nagyon határozott-tétova, kemény-sérülékeny, kislány-díva ez a szeretnivaló lány 🥰.

 85. Zsolt Komáromi

  Zsolt Komáromi

  4 napja

  Andi egy ŐSTEHETTSÉG!!!!! Fantasztikus énekesnő, kár hogy ezt Magyarországon nem igazán értékelik! Köszi Lilu😘

 86. Kata Krizsak

  Kata Krizsak

  5 napja

  Birom Andit 💙

 87. b

  b

  5 napja

  Borzasztó, mennyi itt a tehetség nélküli, irigy kommentelő. Sokat számít a közeg, szemlélet, nálunk ez egyértelműen lehúzó, negatív. Kicsiben, akár egy munkahelyen is lehet ezt tapasztalni. Ezekkel az emberekkel tényleg nem érdemes foglalkozni. Andi még fogja találni önmagát és az útját.

 88. Torma Flóra

  Torma Flóra

  5 napja

  Valaki tudja hogy vajon mivel csinalta a szenoldoket?😁

 89. Musix Hungary

  Musix Hungary

  5 napja

  Tudom, hogy nem ez a videó lényege, de azért reagálnék rá. Annyira nem értem ezt a sztereotípiát, hogy Budapesten kívül az emberek fejében minden csak kies pusztaság (még pl. Debrecen vagy Pécs is). Oké, hogy Bp a legnyüzsgőbb, legnagyobb magyar város (a főváros), főleg egy zenésznek fontos ez, de azért ne csináljunk már úgy, mintha vidéken mindenhol ugyanolyan "béke, nyugalom" lenne pl. Szegeden és egy 200 fős faluban.

 90. Christina Nina

  Christina Nina

  5 napja

  Andi egy nagyon tehetseges, dekorativ no, de a megnyilvanulasai nagyon gyerekesek, sokszor primitivek, minimalis intelligenciat sejtetnek.

 91. Márk Steininger

  Márk Steininger

  5 napja

  hueye.info/home/vide/gnhtgLqwuLBqzpc.html

 92. Daddio Kincaid

  Daddio Kincaid

  5 napja

  Kemenyt csaj jatszik, de szerintem ez alca. Mar csak a kora miatt sem lehetseges, hogy leszarna masok velemenyet. Az kesobb jon. Ha van esze, visszaul az iskolapadba es tanul, mert ez a trashcelebkedes egyenes ut a zimanylindaskodas fele. Lilunal pedig nem ertem, hogy miert jatsza a naivat es hitetlenkedot, aki meglepodik az erdelyiek romannak gunyolasan. Jo nagy PC-buborekban elhet...

 93. Viki Viki

  Viki Viki

  5 napja

  Tudtam hogy vizonto vagy ! Én is :-) maradj csak olyan amilyen vagy :)

 94. Krisztina Gál

  Krisztina Gál

  5 napja

  Lilu minden interjú alatt mindenkinek benyal,annyira idegesítő :D

  • M DB

   M DB

   4 napja

   Annyira mesterkélten űzi xD mintha a gonosz mostoha anya próbálna behízelegni a mostoha lányának. Árad a negatív energia belőle.

 95. Tímea P

  Tímea P

  5 napja

  Számomra nem igazán szimpatikus ez a komolytalan, káromkodós stílus, viszont megsajnáltam Andit, mert valóban, szerintem el sem tudjuk sokan képzelni, min mehetett keresztül 15 éves kora óta, valódi segítő háttér nélkül. Látszik rajta, hogy egy folyamatos, támadások elleni készültségben van, kicsit mint egy skorpió, aki mindig csípésre készen áll. A körülményeket okolja, amiért nem futott még igazából be, pedig, ha ezt megfordítjuk, pont hogy kapott lehetőségeket, amit számtalan hasonlóan tehetséges fiatal nem mondhat el magáról. A másik ami nekem szemet szúrt, hogy nem tudja elfogadni, hogy ő egy egyszerűbb, természetesebb,(szerintem nyugisabb) egyéniség, és hajtogatja ezt a "hú de különleges, hú de extrém vagyok" dolgot, amit inkább csak magának akar bizonygatni szerintem, kicsit "meg akarja magát erőszakolni" ezzel, nyilván társadalmi nyomásra (persze lehet én értelmezem félre a karakterét). De azt valjuk be, még nagyon fiatal, bizonyára pár év múlva elkezdi megtalálni majd önmagát, amihez sok sikert kívánok neki. Lilunak viszont nem volt egyszerű ez az interjú, megküzdott a válaszokért rendesen 😂

 96. Alexandra Sallai

  Alexandra Sallai

  5 napja

  Régen kevés már az ènekhang és a szakmai alázat ahhoz, hogy valaki ezen a pályán kitűnjön ès èrvényesüljön. Vajon miért van ennyi kínos story és villantás? Más idők járnak, amihez valaki vagy próbál idomulni, vagy nem lesz ott a krémben. Az Andi még eleg szolid, melyik huszoneves lany nem tesz ki provokativ kepet magarol a social platformokra. Nem kell ot osszehasonlitano egy jogasz csaladban szocializalt fiatalhoz.

 97. Viki Szenti

  Viki Szenti

  5 napja

  Nagyon jó beszélgetés volt Andi még sokra viszed. ❤️ Annyit tudok hozzáfűzni, hogy aki más mint a többi mindig szekálják, de ne törődj vele. Mindig légy Önmagad, így vagy jó ahogy vagy. Maradj ilyen őszinte, nyíltszívű, mindig azokkal tőrödj akik szeretnek, akik nem felesleges velük foglalkozni csak viszik az energiád. Tina Turnert amikor énekelted elképesztő volt.

  • Csilla Kotmájer

   Csilla Kotmájer

   4 napja

   Szerintem sajnos pont nem önnmagát adta.Persze lehet rosszul látom de szerintem ő sokkal érzékenyebb ,fele olyan erős sincs mint aminek látszani akar.Pont ezért nem is igazán gondolom ugy hogy minden úgy van vagy mindennel kapcsolatban úgy érez ahogy mondta.

 98. zsuzsiiii2011

  zsuzsiiii2011

  5 napja

  Csodaszép vagy Te lány. Nagyon nagyon drukkolok,hogy sikerüljön Amerika, imádom a hangodat.

 99. RedTiger Csenge

  RedTiger Csenge

  5 napja

  Imádom ezt a kis nőt! Fantasztikus hangja van, gyönyörű és tud önazonos lenni. Örülök hogy meghívtad Lilu! :) Egyébként már többször hallottam hogy a szoli milyen káros...hát szerintem ésszel kell csinálni és akkor semmi baj vele. Kettőt pislogok és hatvan leszek, a kezdetektől szolizok de az első időket kivéve 5-6 percnél tovább nem. Nyilván vannak ráncaim de ha ennyi sem lenne ennyi idősen lehet már szégyellném is :D

 100. Brigi Bába

  Brigi Bába

  5 napja

  Kedves Andi☺️,egy Isten áldotta tehetség vagy🙏❤️! Hajrá,sikerülni fog,de innen el kell menj.Itt nem fog sikerülni ,többre vagy érdemes.!!!! 🤗🤗😍

Következő