"Mesterházy Attila = Fidesz" | Interjú Fekete-Győr Andrással | PartizánPolitika

Fekete-Győr András az Összefogás unicumozását követően, 2014-ben fogott bele egy új politikai közösség megszervezésébe, majd 2017-ben a NOlimpia sikere után vált hivatalosan is politikussá. A Momentum Mozgalomnak megalakulása óta az elnöke, február óta pedig a párt miniszterelnök-jelöltje.
A PartizánPolitika mai adásában Fekete-Győr Andrással politikai szocializációjáról, a Momentum megalapításáról, a Fideszhez és az ellenzékhez való viszonyáról, valamint az előválasztásról és a 2022-es választásról is beszélgetünk.
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUeye-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/partizantarsalgo

Megjegyzés 

 1. András Fekete-Győr

  András Fekete-Győr

  28 napja

  Sziasztok! Sokan írjátok, hogy ég és föld az eredeti, vágatlan Partizán interjú, és a fenti összevágott verzió. Ez többek között azért van így, mert a vágott anyagba sajnos alig-alig érdemeltek helyet azok a társadalmi, gazdasági, és politikai értékválasztások, elképzelések és programpontok, amiket a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként képviselek. Szerencsére Spotify-on (és Partizán-patronálóként videó formátumban) az eredeti, hiteles, vágatlan interjút is meg lehet hallgatni (illetve nézni). Már ha azok, akik az előválasztáson részt kívántok venni, a valós, teljes kép alapján akarjátok meghozni a döntéseteket. Ezzel együtt is köszönöm nektek a kritikus visszajelzéseket, ezekből tanul és épül az ember. Ide kattintva tudjátok meghallgatni az eredeti, vágatlan interjút: open.spotify.com/episode/11RrRAcAXKYSjbKa0TDIn8...

  • László Mácsai

   László Mácsai

   2 napja

   @KiaKK Igazad van! A korábbi kormányok amit elloptak, azt eladták külföldieknek, a fidesz legalább megtartja magának. A sok proli amikor bemegy egy balatoni hotelbe nem érzi a különbséget, hogy ami pénzt ott kifizet, az az országban marad, nem egy külföldi zsebét tömi tele. Bár ezek a prolik már agárdig se jutnak el, mert nincs rá pénzük. Pedig már van ilyen weboldal is, ahol előre meg tudod nézni, hogy jó helyre tedd a nyaralási pénzt! www.nerhotel.hu/ (érdemes rákeresni a nemzet gázszerelőjére)

  • KiaKK

   KiaKK

   2 napja

   26:14 Lassan mászol le a falvédőről. Teljesen szürreális, hogy a világ játékszabályaira ilyen lassan jössz rá. Ha vezetői ambícióid vannak, sokkal kompetensebb és potensebb kell legyél. 20 év múlva fogsz feleszmélni arra, hogy Magyarország az EU és a Világ komplex játszóterén a lehetőségeihez mérten a legtöbbet és legjobbat hozta ki a Fidesz kormányzati ciklusai alatt. MÉG! A jogosan kritizálható módszerekkel is. A hathatós gyors változáshoz, irányított, módszeres átalakítások kellenek. Az országunk viszont mind gazdasági, mind kulturális szempontból le lett szedálva a rendszerváltás előtti egypártrendszer alatt. Ellenben mi volt a rendszerváltás utáni korai kormányzati váltásokkal. Össze-vissza, koncepciók nélkül irányították az országot. Lehet szidni a NER módszertanát több aspektusból, de ahhoz, hogy egy ország lendülettel haladjon, ahhoz a társadalom többségét legalább egy érdek mentén kell csoportosítani. Nem lehet egy szekeret 5 felé húzni. Átmentem én is a rendszer elleni lázadáson. De járva-kelve az országban és beszélgetve az emberekkel azt látom, hogy sokszor a saját maguk környezetében is inkompetensek a polgárok, nem hogy helyesen vélekedjenek egy ország vezetésének a minőségéről, ami át van itatva a világ nemzetközi politikai és gazdasági érdekeltségeitől. Egy kegyetlenül kusza sakkjátszma az egész. A Fidesz irányt, koncepciót, hosszú távú stratégiát képes lefektetni amik szükségesek egy ország működtetéséhez rövid, de főleg hosszú távon. Míg bármely új párt megjelenik, PR lózungokat hajtogat, tündérmese szerű álmokat hajkurászik, amikről ordít az abszolút inkompetencia a világ működésével kapcsolatban. 28:25 A korrupciót nem kiírtani kell. Hanem edukálni a társadalmat, hogy miért hasznos az ország és a szűk közösségeink javára az átlátható, korrekt piaci jelenlét. Korrupció mindig is volt és lesz. Ráadásul több féle mozgatórugója is van, ami egyik nézőpontból lehet negatív, de(!) adott esetben az ország érdekét is szolgálhatja, ha csak így tudja megvédeni a piacait a külföldi nagytőkével szemben a kapitalizmus harcszínterén. Ráadásul arról sokszor megfeledkezünk, hogy a korrupció mechanizmusai minden polgár, szürke hétköznapi életében is megjelenik, csak könnyebb a nagykutyákra mutogatni miközben magukkal szemben készségesen feloldozóak, megbocsátóak vagyunk.

  • Rafael Andrási

   Rafael Andrási

   5 napja

   Szerintem hagyj fel a politikával és válassz egy olyan szakmát, ahol nem baj ha hülye és képzetlen.

  • László Mácsai

   László Mácsai

   6 napja

   Szinte látom magam előtt ahogy miniszterelnökként meghozza első döntéseit, és az aktív nyugdíjasok program keretében a 80-90 éves mamikák kivonulnak parkot takarítani és közben írni-olvasni tanítják a gyerekeket, akik a mászókán csimpaszkodnak. Második döntésként a Liliom utcát áthelyezteti a nyolcadik kerületbe, majd betiltja a napelemeket, mert az atomenergia veszélyes.... Egy ilyen okos miniszterelnök kell nekünk, hogy Magyarország felvirágozzon! hueye.info/home/vide/pph8arOstLKIvNo.html

  • Szilvia László

   Szilvia László

   8 napja

   @Molnár Tibor gondolom azt feltételezi András, hogy ilyen a jó politikai kommunikáció

 2. Gergely Bodri

  Gergely Bodri

  10 órája

  Ugy is van! Igaza van mindannyiotoknak! A kutyamat sem biznam ilyen emberre nemhogy az orszagot. Vezessek csak az orszagot tovabb a ven, korrupt, a kommunizmusban kikepzett es felnott jelenlegi bunozok. Ok tudjak hogyan kell folyekonyan hazudni a tv-ben es agyat mosni. Basszus igen a csavo nem valami felkeszult es nem emlekszik par dologra mi tortent 6 evvel ezelott. Ez van. Ez nem zarja ki hogy jo vagy jobb vezeto legyen. Minden jelenlegi "nagy politikusnak" voltak bena interjui. UI: Semmi kozom a Momentumhoz. Nem szavaznek rajuk de meg csak nem is Magyarorszagon elek. Ez a beszukult latasmodu kommentlincseles viszont nagyon megporgetett... Ha ti mind interjuk alapjan valasztotok akkor orokre a fidesz marad hatalmon. Vagy majd megvalasztotok egy szineszt aki jol tud szonokolni. Hajra...

 3. Zoltan Bereczki

  Zoltan Bereczki

  2 napja

  Kis-Orbán András. Annyira ciki ez a csávó :(

 4. Andrew Channel

  Andrew Channel

  3 napja

  Ívós játék: Minden nem tudom vagy kitérő választ add András inni kell egy felest. A 20 perc után nagyon jó szórakozást nyújt a interjú. Vagy: akkor kell egy korty sört inni mikor Marci próbálja megmenteni a interjút.

 5. doresz66

  doresz66

  4 napja

  Ez az interjú révén negatív vélemény alakult ki számomra. Inkább tűnik megélhetési politikusnak, mintsem a “haza megmentőjének”. Saját nyilvánvaló hibáit nem ismeri el és még a komment szekcióban is megmagyarázza. 🤣 Perfekcionistának vallja magát, de jogszabályi tervezetek nem készültek az elszámoltatáshoz a programba. Nagyon sok a kérdőjel és a “nem tudom”. Ezeket már rég lekellett volna tisztázni! Ha ő lenne a miniszterelnök, akkor amire kitalálnák, hogy mit csináljanak már rég kimentenék a jelenlegi kormány közeliek a vagyont Svájcba. ( Már ha most nem ott van a pénz.) Akiket korábban nagyon erősen bírált, most összeáll, mert neki is kellene egy szelet a tortából. Igen mások is összeálltak, de rajta nem a közös célt érzem, hanem a saját érdek érvényesítési szándékot. Egyáltalán nem összeszedett. Mint egy 18 éves fiatal felnőtt, aki mindennel ismerkedik, de még nem döntötte el merre induljon. Ez alapján isten mentsen meg minket, hogy ő legyen a miniszterelnök.

 6. Tamás Sziedl

  Tamás Sziedl

  5 napja

  Azért ezt nézve már értitek miért nem nyilatkozik orbán? Kb ez a szint lenne...

 7. Tamás Sziedl

  Tamás Sziedl

  5 napja

  Márki ZaY, és a Fodor interjú után, ez felért egy headshottal...

 8. Gabor Pongracz

  Gabor Pongracz

  6 napja

  Lenduletes amator

 9. Robert T.

  Robert T.

  7 napja

  A következő videónál meg lehetne oldani, hogy vagy 20 Decibellel hangosabb legyen, mert laptopon normálisan nem lehet hallani.

 10. istván cseri

  istván cseri

  7 napja

  A buszon utazva lehet ilyen beszélgetéseket hallani, amikor az 50-es családanya hazatelefonál... -"Szia! Otthon vagy? Én? Nem.. Mi aha... Nem tudom. Aha. Nem. Igen. Hűtőben... Nem tudom... Aha. Mi? Nem. Kenyér... Lehet. Aha... Lehet..." Bakker!

 11. István Tóth

  István Tóth

  8 napja

  A politikai kommunikációról alapvető dolgokat nem tud ez a boldogtalan, ami pedig megtanulható. Ha erre nem készült fel, akkor mit tudhat a jó kormányzásról, ami viszont csak úgy nem tanulható meg, tehetség is kell hozzá. Tölgyessy Péter mondta, aki elfogultsággal nem vádolható: "Orbán világméretű politikussá nőtte ki magát." Mennyi idő lenne Fekete-Győrnek hozzá felfejlődni? Egy élet nem lenne elég. Ennek dacára ha netán valahogy a baloldal győzne, kapna egy fontos posztot. Nem ezt érdemeljük.

 12. Fk Zadori

  Fk Zadori

  9 napja

  András! Bocs, de ennek az interjúnak nem csak a vágott verziója volt gáz....

 13. bimbambula

  bimbambula

  9 napja

  de unalmas figura

 14. Éva Opitz

  Éva Opitz

  9 napja

  Hát, nekem az alkalmatlansága jött le! Ja! Hogy nem tetszenek a kérdések! Pedig igen fontos és pontos kérdések voltak. Az iskolában, ha egy diák így dadog a tanár leülteti! Sokkal többet vártam. Kiváló Momentumos képviselők vannak. Lehetett volna mást választani a párt élére! Egyik sem ilyen öntelt és pökhendi. De leginkább viszont a felületessége, a koncepciótlansága zavart!

 15. Alexandra Németh

  Alexandra Németh

  10 napja

  Akár fizethetett is volna Marci tanácsai és rávilágításaiért 😊.Jó volt!A vége fele rendesen izgalmas volt nézni. 😁

 16. Aron

  Aron

  10 napja

  Én is szeretnek egy kisméretű atomerőművet a háztetőmre LOL! Ez még a saját szavazóinál is hülyébb.

 17. Gyorgy Latorcai

  Gyorgy Latorcai

  10 napja

  Buta, alattomos komcsiivadék! Menj dolgozni inkább, ne rablásról álmodozz!

 18. Gyorgy Latorcai

  Gyorgy Latorcai

  10 napja

  Te miniszterelnökként? Nem próbálsz túl sokat képzelni magadról? Nevetséges!

 19. pixamusic

  pixamusic

  11 napja

  Hát nemtudom Bandi, lehet rossz napod volt🍿🍿🍿

  • WinG73 73.

   WinG73 73.

   10 napja

   Néhány éve mindig rossz napja van.

 20. M. L.G.

  M. L.G.

  11 napja

  Meghasonlás explained. :-(

 21. Nóra Csernecki

  Nóra Csernecki

  11 napja

  Az nem elfogadott, hogy olyan ember is lehet politikus, aki nem a régiek rutinos, csípőből mindenre válaszlós? Az eszetekbe jutott, hogy a többiek csupán azt tanulták meg, hogy a nem tudom helyett inkább hazudj, mert akkor hitelesnek látszol? Hányszor derült már kii politikusról, hogy hülyeségeket beszélt. Talán ott is jobb lett volna azt mondania, hogy nem tudom. Hazudj, mondj bármit, mert különben szétszednek a többiek. Ezt várja el a társadalom. Milyen az a politikus, aki nem tud mindenről mindent? Alkalmatlan, vagy igazmondó. Egy országot vezetni hatalmas felelősség, ezt megértem. Az a dolgunk, hogy régieket eltüntessük és ugyan olyan hazugok kerüljenek helyükre, csak fiatalabba?

  • MUCSI ESZTER

   MUCSI ESZTER

   10 napja

   Azért nem mindenki a hazugságokon töri a fejét...

 22. mester zoli

  mester zoli

  11 napja

  Egyszerűen nem tudok másra gondolni mint hogy Fletonak a keze ebben is benne van ! Ha csak kicsit is jót akart volna a partizán a momentum nak , akkor nem adja le ezt az interjút ! Zseniális nézni jobboldaliként ahogy kiiktatja Gyurcsány a lehetséges kihívókat ! Én már csak egy kávét kérek ! 😅

 23. Margit László

  Margit László

  12 napja

  Ez be van lőve, vagy megszállottság áldozata. Kell egy ilyen bohóc az országnak, ugye?

 24. Árpád Boros

  Árpád Boros

  12 napja

  Egy ennyire karizma nélküli embert nem tudok elképzelni bármilyen vezetői pozícióban, nemhogy miniszterelnökként.

 25. carvingski.hu

  carvingski.hu

  12 napja

  Soha nem értettem, hogy mi a szekunder szégyenérzet. Már értem.

 26. Zsofia Cséry-Horvath

  Zsofia Cséry-Horvath

  12 napja

  júúúj, szegény..

 27. TheEyelash88

  TheEyelash88

  12 napja

  Olyan volt mint Cukkerberg a szenátus előtt.

 28. Dávid Terjék

  Dávid Terjék

  12 napja

  Nehéz helyzetben volt/van a momentum. 1. Azért a Nolimipia egy hatalmas adu ász volt. Még ők maguk is meglepődtek és nem tudtak vele mit kezdeni. Túl gyorsan jött a siker. Választhatta volna azt az utat, hogy a kezdeti célokat, hitelességet megtartva, jelesül, hogy a jelenlegi politikai elitnek, ami még mindig a kommunizmus maradványa el kell tűnnie. Jöjjenek a fiatalok. Kezdjük tiszta lappal. Ezzel csak annyi a gond, hogy így választást szerintem jó pár évig biztos hogy nem nyertek volna. Ez hosszú idő. Nehéz lett volna nem hibázni. Kérdés az is, hogy az alapító társaságban van-e annyi összetartás, mint ami a gyerek koruk óta barátságban lévő fidesz magban van? Spoiler! Nincs, lásd Pottyondi... Lett volna-e annyi türelem a lelkesen hozzájuk csatlakozókhoz, hogy kitartsanak több ciklusnyi ellenzéki, esetleg akár vesztes választás után is? Ez idő alatt simán rájuk ég, hogy Fidesznek hajtják a szelet (igaz is) és a felelősség is, hogy a rendszer tovább él. 2.Vagy választhatta azt, hogy mindent amit korábban mondott szembe köpi magát és összeáll gyurcsányékkal. Feladva azt, hogy egy igazi korszak váltó párt legyen. Véleményem szerint mind két út az elmúlásukhoz vezet. Csak az egyik gyorsabb, a másik lassabb. Úgy fognak járni mint az LMP. Biológiai példával élve: A kertészetekben BÚJTATVA nevelt gyümölcsfák 1-2 év után hoznak termést. Igen ám, de a gyökérzetük szerteágazó lesz nem tud elég mélyre hatolni. A fa jobban ki van téve a környezeti ártalmaknak, akár hamar meddővé is válhat majd elpusztul. Szemben a magoncokból lévő gyümölcsfák. Amik igaz hogy 5-6 év után hoznak termést, de gyökerük egyenes, mélyre hatoló lesz. Egy emberöltőt is terem akár. Értitek? Nincs türelem, nincs egyenes gerinc, nincs kitartás.... Az utolsó kapcsolja le a villanyt!

 29. The Sad Emoji

  The Sad Emoji

  12 napja

  Köszönjük, hogy önként kiszállt a Momentum az ország vezetéséről szóló versenyfutásban.

 30. Gyuri Berki

  Gyuri Berki

  12 napja

  Igazából látja hogy esélye nincs nyerni és sajnos minden ellenzéki politikus így áll a dologhoz ezért nincs konkrét terv és ez a legnagyobb hiba olyan mint amikor valakinek az a célja az életben hogy gazdag legyen de nincs terv nincs munka mert o se hiszi el hogy az lessz. Orbán Viktor hísz abban amit csinál meg ha hazudik is azt is elhiszi ebben van az ereje. Sajnos nincs egy erős ellenzék ezért inkább el sem megy szavazni az ember mivel vagy ezt az életet folytatjuk vagy a bizonytalanba vágunk bele lehet hogy azért nem tudja mi lessz a vagyonnal mert gondolkodik hogy el osszák vagy mi legyen vele ez egy vicc. Kedves Márton javaslom legyél te elnökjelölt mert ezek gyenge emberek. Gratulálok a műsorhoz nagyon nagyon rég láttam ennyire szimpatikus intelligens embert végre egy színvonalas műsor így tovább szívből gratulálok

  • Timi R

   Timi R

   4 napja

   @MUCSI ESZTER Így van! És rá kell szavazni! :-)

  • MUCSI ESZTER

   MUCSI ESZTER

   10 napja

   Egy ember van az ellenzéki oldalon, aki hisz a győzelemben, de az ellenzéki pártokban nem...

 31. Dénes Albert

  Dénes Albert

  13 napja

  Ha Marci valaha adott lehetőséget FGYA-nak arra, hogy bárki is kiábrándulhasson a Momentumból maga a párt elnőke révén, (ha egyáltalán bármikor is komolyan vette azt) hát az ez a riport volt. Egyetlen egy kérdésre se kaptam igazi választ, a kettesért felelt. Semmi másról nem kaptam képet, csak egy fiatalemberről és pártjáról, aki idejekorán került a hatalom lehetőségének közelébe, és bármire képes azért, hogy bekerüljön a parlamentbe. Ennyi! (és erre mondják azt, hogy olyanok, mint anno a Fidesz? - az akkori Fidesz tagjai jobban képbe voltak az akkori jog-rendszerrel, mint maguk a kommunisták! és valóban volt mondanivalójuk...)

 32. József Richárd Németh

  József Richárd Németh

  13 napja

  Igazi nyomorult.

 33. Kristofer Lagander

  Kristofer Lagander

  13 napja

  Ennek a Fegyőrnek már a nagyapja: Fekete Győr Endre is egy befolyásos komcsi vezető volt, aki olyan politikai és anyagi tőkét kovácsolt, h még az unokája is ennek az előnyeit élvezheti. Nem mindegy, h olyan, ingatlan(oka)t, majd később ebből akár pénzeket tudott már akkor a nagypapa v az örököse megszerezni, amiből ma az unoka is jól él. Nem mindegy, h a szülőknek nem kellett vérrel-verejtékkel lakásra gyűjteni saját maguknak, hanem az "aranyifjú" külföldön - igencsak költséges - taníttatását lehetett finanszírozni.

 34. Bulcsú Harkai

  Bulcsú Harkai

  14 napja

  Hogy milyen buta ez az emberke... Ez a FEGYŐR... elképesztő. Ez akar politizálni?

 35. K. Zs

  K. Zs

  14 napja

  Hát ez szánalmas volt.

 36. Ferenc Bekő

  Ferenc Bekő

  14 napja

  Ekkora idiótát. Ilyen a székelyek. Hatalomra éhes idióták. Az MSZP gyengébb emberei közül mindenki Orbán markába van. Egy biztos. Mesterházy Attila soha nem volt és soha nem lesz.

 37. mmm mmm

  mmm mmm

  14 napja

  akkor is inkább szavazok egy béna kezdőre mint egy profi tolvajra. pont.

 38. Noel Németh

  Noel Németh

  14 napja

  Ez a csávó egy idióta! Egy ratyi ember! Ilyen ember remélem soha nem lesz a miniszerelnökünk! Hajrá Jakab Peti!!

 39. ME198210

  ME198210

  15 napja

  "Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Ezt meg kell kérdeznem"..."Hmm"..."Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Nem tudhatom"...egy rossz vicc, én szégyelltem magam helyette

 40. Sándor Tóth

  Sándor Tóth

  16 napja

  Atya úr isten! Ez akar miniszterelnök lenni? Volt olyan tudományág amiben elérte az egyes alát?

 41. Sándor Molnár

  Sándor Molnár

  17 napja

  Most komolyan... Azok a szavazók akik ezekre voksolnak krumpliznak, tompikáznak és érzik magukat okosabbnak? Ébresztő! Ha ezek kezébe kerül az ország kasszája akkor végleg lehúzhatjuk a rolót.

 42. Gray Jedi

  Gray Jedi

  17 napja

  "Olcsó clickbait = ellenzék" Ex jobbik szavazóként átérzem a helyzetet, itt a jobb oldalon is ilyen a felhozatal, ezért nem fog még hosszú évekig megdőlni a kormány.

  • MUCSI ESZTER

   MUCSI ESZTER

   10 napja

   Ezért kell független választani...

 43. Szaniszló József

  Szaniszló József

  17 napja

  Magyarország pedig sajnos kurvaország! Mindig fekszik valaki alá! Soha nem jó helyre, de mindig érdekből! Ez nagyon nagy baj!

  • Zoltán Kas

   Zoltán Kas

   16 napja

   Ez baromság.

 44. Égenjáró Lukács

  Égenjáró Lukács

  17 napja

  Gulyás Marci záróizmának nagyobb lehet a tartása, mint ennek a borotvált talpú transznőnek.

  • Zoltán Kas

   Zoltán Kas

   16 napja

   Aki ilyen kisstílű, az mit vár az életétől?

 45. Égenjáró Lukács

  Égenjáró Lukács

  17 napja

  Andrei Feketescu-Ghiorescu fátyok neháráguggggyyy...

 46. Szabó Attila Zsolt

  Szabó Attila Zsolt

  17 napja

  ezt a balféket...

 47. Sándor Molnár

  Sándor Molnár

  17 napja

  Rossz érzéseim vannak mikor ezt a csákót nézem. Az egész kisugárzása egy az egyben Ted Bundy.

 48. Zoltán Bán

  Zoltán Bán

  17 napja

  Ez Andriskám egy nagyon gyenge 2-es alá!!! Borzalom, hogy megint ez az ellenzéki moslékkoalíció akar indulni 22-ben. Nem is csodálkozom majd ha ismét nyerni fog a FIDESZ 22-ben, ilyen ellenzéknek mondott figurákkal...

  • MUCSI ESZTER

   MUCSI ESZTER

   10 napja

   Egy megfelelő ember van csak...

 49. Laszlo Kovacs

  Laszlo Kovacs

  17 napja

  Hajrá Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök jelöltje , aki lealázta Puzsért is egy vitában ide persze nem merik behívni. Hajrá Toroczkai, hajrá Mi Hazánk!!

 50. trinity8512

  trinity8512

  17 napja

  Rem kellemetlen, iszonyat kinos... egy nulla ez az ember.. kb mint amikor Berki Krisz volt fopolgi-jelolt. Bar lehet O is nivosabban nyilatkozna.. a froccsteraszra se megy el ez a gyerek wc-s bacsinak, hagyjuk mar.. de nem is gondolom, hogy O ezt komolyan gondolja.. lehalabbis nagyon remelem. Elkenyeztetett urifiu.. az latszik, hogy meg eletben nem dolgozott.. azon tul hogy fenymasolt 50 plakatot😂

  • Songbird645

   Songbird645

   17 napja

   Igen. Szerencsére vannak jobb emberek az ellenzékben.

 51. erzsebet toth

  erzsebet toth

  18 napja

  Én màr nem hiszek a mesékben😉

 52. JohnGotti 2002

  JohnGotti 2002

  18 napja

  Nem szarozásból ,de vittorio ellen egy minimum Tisza István kaliberű figurára lenne szükség, h pattintani lehessen,akit egy nyitott pengének aposztrofáltak a Monarchia torkán...mert ez a hebegés-habogás,hááát nem tudom.

 53. Tibor Fekete

  Tibor Fekete

  18 napja

  Ha ez a szerencsétlen félnótás az alternatíva O.V ellen a választasokon, akkor Magyarorszag végleg lehúzhatja a rolót...

  • Songbird645

   Songbird645

   17 napja

   Szerintem nem fog sok százalékot elérni az előválasztáson.

 54. Ede Czirók

  Ede Czirók

  18 napja

  hueye.info/home/vide/eXOeg6uR26KM08o.html

 55. Ferenc Biró

  Ferenc Biró

  18 napja

  Ez igazi? Olyan mint a kandi kamera :D

 56. Jácint Jónás

  Jácint Jónás

  18 napja

  Juj, hát ez elég gázra sikeredett, úgy tűnt mintha Fekete-Győr az se tudta volna hogy éppen hol van, nemhogy jó válaszokat adjon. Minden szavát megcáfolta a riporter, kéje kedve szerint forgatta, nagyon ügyesen, ezzel bemutatva hogy semmi valós politikai tartalom, teljesítmény nincs az ember mögött. Jó riport.

  • Songbird645

   Songbird645

   17 napja

   Gulyás Márton alapos munkát végzett. Megmutatta hogy vannak jobb emberek is az ellenzékben.

 57. Flores Flores

  Flores Flores

  18 napja

  Nem bírjuk végignézni! 23:43-nál leálltunk.

 58. Flores Flores

  Flores Flores

  18 napja

  Nagyon gyenge, pariban van a bohóc Kósával. Szomorú lenne nullingerekről tökkelütöttekre váltani.

 59. Kovács Gergő

  Kovács Gergő

  18 napja

  Kicsit olyan, mintha nem teljesen lenne tiszta.

 60. Lama Administrator

  Lama Administrator

  18 napja

  Pojáca

 61. Ferenc Herczeg

  Ferenc Herczeg

  18 napja

  Korrupcióellenes ügyészség, amiben benne lesz Gyurcsány is . 😆😆😆 Kb. mint mikor szervezett bűnözés elleni testületet állítanák fel, amely testület oszlopos tagja Al Capone. 😆😆😆 Mindenesetre Fekete Győr legalább a humornak nincs híján.

  • MUCSI ESZTER

   MUCSI ESZTER

   10 napja

   Nekem is ez a problémám az ellenzéki összefogàsnál, de túl sok a Gyurcsány imádó szavazó, akiknek a szavazataira nagy szükség van...

 62. addario2

  addario2

  18 napja

  Next!

 63. George Barron

  George Barron

  18 napja

  Javaslom minden kormánypárti bajtársamnak, hogy toljuk meg Andriskát az ellenzéki előválasztáson, teljesen biztos a kudarc. HAJRÁ FIDESZ!

  • Songbird645

   Songbird645

   17 napja

   Szerintem nem akarjátok tovább hallgatni őt az előválasztás után. Meg amúgy a Fidesz a ti adótokat is lopja úgy hogy nem lenne szerencsés segíteni nekik.

 64. Klei Viktor

  Klei Viktor

  18 napja

  Ez egy bohóc 🤡🤡🤡🤡🤡🤡

 65. Márta Farkas

  Márta Farkas

  18 napja

  Egy szó jut eszembe: kínos...

 66. Zsolt

  Zsolt

  18 napja

  Nem tartom jó vezetőnek, még kevésbé jó államférfinak. Nem is szavaznék rá. De miért kell ezért az interjúért őt keresztre feszíteni? Felkészületlen, tapasztalatlan. Nem az, amit egy szakértő politikustól várnánk, oké. De azért nehogy már azért basztassuk, hogy ki meri azt modnani, hogy "ööö... nem tudom." Ez a tulajdonság nagyon sok politikusból, még több emberből hiányzik.

  • Songbird645

   Songbird645

   18 napja

   @Zsolt Meg azért ez olyan aminek automatikusnak kellett volna lennie és nem a Marci kérdésére elkészítendőnek.

  • Songbird645

   Songbird645

   18 napja

   @Zsolt Amúgy most már megmutatták a 2019-es költségvetést de a grafikonok és a magyarázat lemaradt.

  • Songbird645

   Songbird645

   18 napja

   @nowzeca Zsoltnak küldtem volna csak félrement. Bocsánat.

  • Zsolt

   Zsolt

   18 napja

   @nowzeca Ez teljesen jogos. De ez szerintem a legtöbbeknek az interjú előtt már kiderült.

  • Zsolt

   Zsolt

   18 napja

   ​@Songbird645 Ebbe bele lehet kötni, és szerintem igazad van. Az elszámoltatás egy kampányüzenet, megvalósulni nem fog. A legtöbben nem emiatt támadják, hanem azért, mert felkészületlen, stb. ezen csodálkozom.

 67. brgmnn

  brgmnn

  18 napja

  Szépen elintézte magát :D

 68. tudom nem

  tudom nem

  19 napja

  Én nem ismertem ezt az embert, de azok a kritikák, hogy nincs ellenzék stb... mostmár még érthetőbbek. Ez az ember nem interjút ad, hanem mentegetőzik. Az látszik, hogy egy pártot nem tud összetartani. Talán nem kellene nagyobb babérokra törni mindannyiunk érdekében. :)

 69. tutajos22

  tutajos22

  19 napja

  Jó, hogy nem vezetsz hajót, csak pártot, nem sok hidunk maradna. A kutyám pórázát nem adnám a kezébe jó Bandinknak! Szánalmas...

 70. István Tukacs

  István Tukacs

  19 napja

  FGYA olyan, mint egy kamasz fiú. És ez nen negatív kritika!!

 71. Sch Feri

  Sch Feri

  19 napja

  Össze vagytok nőve a többiekkel ... Így már felejtősek is vagytok Ti is... Ez a multikulti amit össze próbáltok rakni egy vicc... Tételezzük fel nyer a multikulti, milyen osztogatások mennek majd ott, hány fele kell majd osztogatni... Ugyan már ott aztán lesz majd buli... Mindegyik szar itthon de számomra még mindig a Fidesz a kisebbik rossz mint ez a multikulti... Bal-libsire soha nem fogok szavazni meg azokra sem akik velük össze borulnak...

  • Sch Feri

   Sch Feri

   17 napja

   @Songbird645 fingom nincs mit írsz komolyan... Hol látod, hogy fidesznek szurkolok? Azt írtam a mostaniak ( multikulti résztvevői) közül a kisebbik rossz a fidesz. Sehol nem írtam, hogy nyalom őket. Írtam mi a véleményem a mostaniakról olvasd el akkor újra a hsz-eket...

  • Songbird645

   Songbird645

   17 napja

   @Sch Feri Hát remélem hogy egyszer amikor felfogod a Fidesz korrupciójának a hatását és megfogod változtatni a véleményed. A Fidesz korrupciója ugyanolyan káros vagy akár még károsabb is lehet mint a DK és MSZP korrupció úgy hogy nyugi a DK, MSZP, Momentumot sem támogatom. A Márki-Zay Péter legalább hozott egy olyan törvényt a saját városában hogy a képviselők rokonai ne induljanak az önkormányzati pályázatokon.

  • Sch Feri

   Sch Feri

   18 napja

   @Songbird645 ezen ne rugozz... Ott írtam feljebb a véleményem....benne van

  • Songbird645

   Songbird645

   18 napja

   @Sch Feri Azt írtad hogy a "kisebbik rossz" a Fidesz.. Ezen elsiklottam. Akkor ki hoz lázba?

  • Sch Feri

   Sch Feri

   18 napja

   @Songbird645 talán ha visszaolvasol okosabb leszel....

 72. Krisztián Csábi

  Krisztián Csábi

  19 napja

  Csak nincs hozzá TALENTUM!

 73. Krisztián Csábi

  Krisztián Csábi

  19 napja

  Maga machiavellista.

 74. Krisztián Csábi

  Krisztián Csábi

  19 napja

  "Kedvetlen" Fekete-Győr András! Maga nem tanult, hanem magolt...most is!

 75. róbert kiss

  róbert kiss

  19 napja

  😂😂😂😂

 76. Krisztián Csábi

  Krisztián Csábi

  19 napja

  "Kedvetlen" Fekete-Győr András...a lejtőnek nincs alja...

 77. Krisztián Csábi

  Krisztián Csábi

  19 napja

  "Hasznos idióta" id. Joszip Visszarionivics Dzsugasvili....cui prodest?!

 78. Farkas Kitti

  Farkas Kitti

  19 napja

  Na ki jött ide Edinától?

 79. László Herczeg

  László Herczeg

  19 napja

  Csaja lennék már nem lennék otthon mire hazaér.

 80. László Herczeg

  László Herczeg

  19 napja

  Ez a kisfiú ebbe az interjúba belebukik. Az az összefogás amiben ez a szélhámos húlyegyerek benne van, az szégyellheti magát.

 81. Hegyi Elizabeth

  Hegyi Elizabeth

  19 napja

  Szerintem teljesen meggyõzõ volt Fegyõr. Engem meggyõzõtt nehogy rájuk szavazzak.....

 82. Zoltán Varga

  Zoltán Varga

  19 napja

  Ez katasztrófa.

 83. L Mayer

  L Mayer

  19 napja

  Nagyon kínos. Igazából én már ezerszer leírtam az ilyen interjúkhoz, hogy megélhetési politika az, amit láthatunk. Te, barátom, nem akarsz fizikai munkát végezni. Ez a nagy helyzet.Nagyon éretlen vagy és nagyon tapasztalatlan. És az az igazság, hogy olyat erőltetsz, amihez nincs affinitásod. Nyugodtan tanulj mást,vagy vállalj más szerepet. Tudod, mi, kis emberek, soha nem tudnánk olyan munkakörben dolgozni, amihez szakmailag nem értünk. Ugyanis fel sem vennének. Ezt csak a realitás érzéked javítása érdekében teszem hozzá. Egyébként jóindulatú, szimpatikus gyerek vagy, menj és csinálj mást.

 84. Márk Pozsár

  Márk Pozsár

  19 napja

  Már egy ideje nézem a csatornát, imádom, de ilyen kesztyűs kézzel még nem láttam bánni senkivel Marcit. Végülis is mindegy mert ennyi is elég volt, lehet azért nem kalapálta meg még jobban. A legfelzaklatóbb, hogy még ezt sem tudta megugrani András.

 85. Tonewheelsmile

  Tonewheelsmile

  19 napja

  Kipukkant a lufi...

 86. Jozsef Papp

  Jozsef Papp

  19 napja

  Ha ez a fiú a momentum elnöke, akkor a momentum egy kamupárt!

 87. Magyar Állampolgár

  Magyar Állampolgár

  19 napja

  András, erre nem tudok mit mondani.

 88. Agnes Hodai

  Agnes Hodai

  19 napja

  Ez nagyon kínos

 89. nabrosdg

  nabrosdg

  20 napja

  valami rejtett erőssége mégiscsak van, hogy nem váltották még le a momentumon belül nem? ebben az interjúban semmi új, mindig is kellemetlen volt nézni a nyilatkozatait, csak így egyben félelmetesebb - számomra kíváncsi vagyok megmarad-e a momentum és meddig

 90. Ambrus János

  Ambrus János

  20 napja

  Conchita és az első szex...

 91. Miklós Lukács

  Miklós Lukács

  20 napja

  Fogalmatlan... Fingja sincs mi folyik a pártján belül, de kb országosan akarja majd a korrupciót üldözni... Keresi a középutat a választók igénye és az elképzeléseik közt, ergo a hatalomért bármit. Ilyen hülye vagy hülyének nézi már ez a jöttment is az embereket... Szavazóit?

 92. zoli

  zoli

  20 napja

  Kommunikációban valóban még kissé fejlődnie kell, de szerintem nagyon nem volt annyira gáz, mint a kommentelők zöme szerint. Ha lehetne választani, akkor inkább ez a csóka, mint a maffiavezér Orbán....

  • Songbird645

   Songbird645

   19 napja

   @zoli Hát akkor nagyon egyezik a véleményünk mert a Karácsonyt és a Dobrevet én sem szeretném. Ha másért nem akkor csak azért menj el az előválasztásra és szavazz valaki másra (vagy másokra ha több X-szes lesz) hogy az MSZP és a DK megbukjon. Őszinte félelmeim vannak a Karácsony és a Dobrev esélyeivel kapcsolatban sok a birka akik rájuk szavazna amikor ott a Márki-Zay Péter és a Jakab Péter is. Arról nem is beszélve hogy a Fideszesek szerintem átszavaznának a Márki-Zay Péterre vagy a Jakab Péterre de a Karácsonyra vagy Dobrevre semmiképpen.

  • zoli

   zoli

   19 napja

   @Songbird645 Nálam Dobrevet és Karácsonyt is veri, mert azoktól is kiütést kapok. Persze nem mondom, hogy miniszterelnök legyen, csak azt, hogy nem gáz a srác.

  • Songbird645

   Songbird645

   19 napja

   Az Orbánnal biztosan jobb de azért nézd meg a többi jelöltet is és hasonlítsd össze velük a Fekete-Győr Andrást.

 93. Viktor Doe

  Viktor Doe

  20 napja

  48:04 Sráác, itt nem az a baj hogy meg van vágva az interjú. Pont az a baj, hogy nincs megvágva!

 94. salzdorfer

  salzdorfer

  20 napja

  kérdezte már valaki, vajon Marci futásból jött vagy megy?

 95. Patruban Csaba

  Patruban Csaba

  20 napja

  Akarva vagy akaratlan itt Marci kivégezte a kollégát,a határon tull csak tökönrugásért, Brüsszelben meg árulkodni mehettek,ha ez nektek nem kinos!

 96. Mike Deti

  Mike Deti

  20 napja

  Fekete-Győr András az új Havas Jon. 😆 "You know nothing..."

 97. fehervm

  fehervm

  20 napja

  30:30-tőle tipikus olyan kijelentések sora indul meg ennél a percnél, amikor valaki hall vagy olvas valamit vagy épp mondják neki és ezekből szűri le azt hogy Tóth Csaba helyére igenis Hadházy Ákos kell a zuglóiaknak... ja és papírja amúgy nincs semmiről, semmit nem tud bebizonyítani. Egy olyan ember aki Magyarország miniszterelnöke szeretne lenni az nem a média által közvetített tartalmakra támaszkodva akarja elérni amit akar, hanem ő saját maga megy utána addig míg Ő saját maga meg nem győződik arról, hogy mi folyik a háttérben. Ez az ember egy nulla és komolyan az a típus aki úgy gondolta hogy egy egyetem elég lesz ahhoz hogy ő bárki is lehessen. Bár igazából nagyon sose volt szimpatikus, de ez a videó csak még jobban megerősítette a gondolkodásomat a politikával kapcsolatban.

 98. Gábor Kovács

  Gábor Kovács

  20 napja

  Puzsér for president.

 99. Gergely Szeman

  Gergely Szeman

  20 napja

  Azért annyira nem sikerült felhúznia magát kedves Andrásnak az öszödi beszéden, hogy aztán ne álljon össze most Ferivel a hatalom nevében, mint kesztyűbáb. Isten óvja az országot ezektől!!!

 100. Krisztián Szeferinusz

  Krisztián Szeferinusz

  20 napja

  Hát ha az ellenzék ez az ember akkor, már intézem is a vízumot Pakisztánba... 2022re...

  • Songbird645

   Songbird645

   18 napja

   @Krisztián Szeferinusz Ha eddig nem nézted akkor nézd meg Márki-Zay Péter interjúját. Meg ha lesz Jakab Péterrel akkor majd azt is.

  • Krisztián Szeferinusz

   Krisztián Szeferinusz

   19 napja

   @Songbird645 hát nagyon remélem ;))

  • Songbird645

   Songbird645

   19 napja

   Vannak más, jobb ellenzékiek.

Következő