Film és animáció

Miért JÓ a Rohamosztagos páncél | Star Wars Kisokos

A Birodalmi rohamosztagosok a gyatra célzásuk mellett a páncéljaik silány minősége miatt válnak sokszor közröhej tárgyává. Azonban valóban ennyire rosszul lennének felszerelve egy olyan rezsimben, minek célja a galaxis feletti uralom terror által? Ma erre a kérdésre adok választ
Saját készítésű R2D2 droid rendelése itt:
bit.ly/3lY7Wju
Használd a kuponkódomat
STARWARSPRO
Discord: discord.gg/2bW3Yjg
Facebook: bit.ly/2zkAgcN
Instagram: bit.ly/2KTpHSw
Patreon: bit.ly/2zhET7q
Email: starwarskisokos@gmail.com

zene: The Valley Sleeps Tonight - Orchestra-Background

Megjegyzés 

 1. Fake_ Soldier

  Fake_ Soldier

  Napja

  “Just like the simulation”.

 2. Gellért Hajas

  Gellért Hajas

  Napja

  Amúgy nem lett volna egyszerűbb egyszerű ERŐS pajzsgenerátort szerelne rájuk, mint akár a droidikáknál?

 3. Gellért Hajas

  Gellért Hajas

  Napja

  1:35 Hát még a Chewie íjpuskája.

 4. Zoltán Sinka

  Zoltán Sinka

  2 napja

  SW rajongó vagyok, de sose gondoltam bele ennyire, mert ha megtenném megfájdulna a fejem. 45 elmúltam, de szombat-vasárnap reggelente nem lehetett elzavarni a tv elől, ha mentek a SW rajzfilmek.

 5. János Bakucz

  János Bakucz

  3 napja

  Idézet: "Miért hal meg az összes rohamosztagos ha meglövik őket? Aranyosi válasza, a messzi-messzi galaszisban is van egy Kína. " Az idézet Hadházi László estjéből.

 6. Tóth Vilmos

  Tóth Vilmos

  6 napja

  A merev páncélnak pont hogy a zúzó fegyverek ellen kellene jobban védeniük. Azért, mert merev. Mint a rohamsisakok a világháborúban. A puskák átlőtték, de a csatatéren mindenfelé röpködő törmeléktől, a kisebb energiával rendelkező repeszekik, vagy a légnyomástól is jobban kellene védenie. A zúzófegyverek ellen a rugalmas páncélok nem jók, mert alatta törnek a csontok, sérülnek az izületek. De az azért tényleg reálisnak néz ki, hogy a lőfegyverek okozta sérüléseket tompítja, ezért életben maradnak az eltalált rohamosztagosok. Ez teljesen reálisan hangzik. Amit nem értek, hogy miért lenne a rohamosztagos rosszul képzett? Hivatásos katona kiképzéssel. Ezek nem napoleon kori mária lujzák, lévén a lázadás is lassan indul be, tehát a hadsereg duzzasztására is van idő, ami azt jelenti, hogy a kiképzés hatékonyságának sem kell romlania. Reálisan képzettebbnek kellene lenniük a rohamosztagosoknak, mint a lázadó katonáknak, lévén a lázadók a szedett vedett brigád, ahol sokkal több hiány léphet fel. Mennyiségi, minőségi szinten is, kiképzők szintjén is. A rohamosztagosok, akik a birodalom megalakulása óta harcolnak, mint az mondjuk a Solo filmben is látható, mert ki kell söpörniük az ellenséget a birodalomból, meg kell szállni bolygókat, rendszereket, amik nem mindig adják magukat harc nélkül, ezek csatáról csatára járnak folyamatosan kitermelve a veterán magot, akikből jó tiszti kar, jó kiképzői gárda és jó elit egységek lesznek. Szóval a béna rohamosztagos állomány mítoszának szerintem nincsen létjogosultsága.

 7. Péter Pecsenye

  Péter Pecsenye

  7 napja

  ha kicsit is logikusan gondolkodik a video készitője akkor nem mond ilyen baromságokat. vagy ilyeneket ne olvasson. ha kicsit is logikusan gondolkodik valaki akkor rájön a klónpáncél miértjére. nem arra van tervezve hogy életet mentsen. fölösleges hisz bőven van utánpótlás, gyakorlatilag kifogyhatatlan utánpótlás van erkölcsi elvek nélkül. fölösleges hogy a klónpáncél megvédje a klónt, totál felesleges. a pácél egyenruha, egységesiti a katonákat. véd mehanikai sérűlésektöl, esés, ütkozések, stb. véd a különböző rendszerek bolygók éghajlati hatásaitól... viz, homok, hőmérséklet, levegő, optimalizásárol gondoskodik. ennyi a feladata. hogy a klónkatona mivel ember és sok bolygó alkalmatlan emberi életre, márpedig a birodalomnak sok olyan bolygót kellett meghóditani ami ember számára élhetetlen. igy a rendszeresitett páncélokkal a klónok harcolni tudtak bármilyen kemény embertelen körűlmények ellenére.

 8. Kende Aradi

  Kende Aradi

  7 napja

  És majd dooku grófról is lesz?

 9. Péter Pecsenye

  Péter Pecsenye

  7 napja

  nem halnak meg csak elájulnak a lövéstöl? mekkora barmoság ez?? ilyen a valóságban sincs fém lövedékekkel sem működik, pusztán az egész filmes trükk, nem még lézer fegyverrel aminek a lövedékének ellenállása sincs. ez olyan kb hogy ha valakit fejbevágnak lézerkarddal, lézerpengével akkor csak elájul az ütéstöl. :) :)

 10. Márk Györgyicsek

  Márk Györgyicsek

  8 napja

  legjobban azért hasznos a rohamosztagosok páncélja, hogy könnyű benne costplayelni

 11. GaborFarkas84

  GaborFarkas84

  9 napja

  Egyébént lehet ezt magyarázni a végtelenségig, páncél fegyver stb, de egyvalami tény, a rohamosztagosok minden esetben hullanak mint a legyek ami szerintem a SW minden filmjének sorozatának egyik legnagyobb hibája. Most komolyan, hogyan izguljon az ember a karakterekért amikor az ellenség teljesen veszélytelen? A mandaloriannal is ennyi volt a bajom, kicsit reménykedtem benne, hogy ha nem lesznek a sorozatban mindenható Jedik akkor azért lesznek kiélezett küzdelemek, kis feszültség, valami reménytelen helyzet, de ezt csak a harci robotok hozták el a 2. évad végén. Sokkal jobb lehetne a sorozat, meg az egész SW univerzum, ha a helyüket átvennék a harci robotok, vagy tököt növeszteni a rohamosztagosoknak. Mert szerintem sajnos kb bohóc szintre vannak már nagyon leredukálva.

 12. Edgárd Palotai

  Edgárd Palotai

  10 napja

  A másik dolog amit nem értek az az hogy a birodalmi TIE sokkal gyengébb mint a lázadó hajók se pajzsuk se hiperhajtóművük és rosszul is navigálhatóak. Ha szinte végtelen erőforrás állva birodalom rendelkezésére akkor miért gyártanak ilyen gyenge hajókat? Ez is megérne egy videót

 13. Márk Forgács

  Márk Forgács

  12 napja

  Ez szerintem mind később lett bele magyarázva. Amikor készült az első 3film nem hiszem, hogy ilyeneken gondolkoztak, hogy melyik fegyvert fogja ki bírni a páncél. Szimplán figyelmetlenség és így maradt minden SW filmben szerintem. De a videó tényleg jó lett. Viszont tényleg csak bele magyarázás.

 14. Kriszrián Drienyovszki

  Kriszrián Drienyovszki

  12 napja

  De boba fetnek sokkal erősebb pisztoja volt mint egy normális

 15. dtivadar1

  dtivadar1

  12 napja

  Ez totál belemagyarázás. Semmilyen következetesség nem volt a részek és a kánon között a páncélokkal kapcsolatban. Az, hogy nem mutatnak véres cafatokat a korbesorolás miatt van. Akkor nem menne el 12 karikával. A robot, meg egy épület meg simán zúzódhat, roncsolódhat. Ennyi.

 16. Attila Csáki

  Attila Csáki

  12 napja

  Ha már lőni nem tudnak, akkor legalább a páncéljuk legyen erős :D

 17. György Balázs

  György Balázs

  13 napja

  07:52 ezt a képet szívesen betenném háttérnek. Like!

 18. Károly Stemler

  Károly Stemler

  13 napja

  A pancel költsegcsökkentesre volt alkalmas, kevesebb statisztat kellett alkalmazni.

 19. Lidérc Eddacsán

  Lidérc Eddacsán

  13 napja

  Én csak azt nem értettem soha eddigi életembe, hogy miért nem festették a terepviszonyoknak megfelelően. Mert pl a lázadók képesek voltak felvenni terepmintás kiegészítőket az Endoron a rohamosztagosok meg várták a havazást a fehér páncélokban? Legalábbis úgy rémlik nem nagyon csináltak kamuflázst. Ami sok kérdést vetett fel bennem már gyerekként is. Pl mikor kijönnek a bunkerből Solo-ék vagy egy zászlóalj várja őket a bejáratnál. Még is hogy és honnan?

 20. Punisher

  Punisher

  14 napja

  Annyira szeretem a youtubeot hogy nem küld értesítést és 4 nap múlva találom meg a videót de az lenne a kérdésem hogy lesz arról videó hogy a rohamosztagosok miért nem Beszkár páncélt hordtak?

  • dennis nagy

   dennis nagy

   12 napja

   Azért mert a Beszkár nagyon drága volt.

 21. Bulk Fanatik

  Bulk Fanatik

  15 napja

  A klonoknak sokkal jobb páncéljaik voltak ,szoval ez inkább vissza lépés az elödjéhez képest (ezt pedig Rex is meg jegyezte volt a lázadok sorozatbol)

 22. Márton Homoki

  Márton Homoki

  15 napja

  Ezek után felmerül a kérdés, hogy mi volt a különbség a klón páncélok (phase 1, phase 2, katarn) és a standard rohamosztagos páncél között? Mitől volt jobb, erősebb az előbbi és miért volt gyengébb az utóbbi?

 23. Rex Tom

  Rex Tom

  15 napja

  A klónpáncélok jók. A klónok igazi katonák

 24. András Zsiros

  András Zsiros

  15 napja

  Sajnos túl későn tudtam meg a pályázatot

 25. Csaba Virágh

  Csaba Virágh

  16 napja

  Húha! Ez a videó meggyőzött hogy a rohamosztagos páncél nem olyan rossz, mint aminek látszik. Ez über mega fos! Ez a páncél káros 1 hadseregnek. A páncélok legfőbb célja, hogy a katonát harcképesen tartsa. Ha ez nem megy neki, akkor van, de minek? Háborúban a legjobb dolog amit tehetsz ha az ellenség katonáit csak megsebesíted. A halott katonával nincs baj. Ha a szakaszodból 10en meghalnak, a szakaszod még ütőképes. Ha 10en megsérülnek, akkor már orvos kell, tábort kell verni nekik, amit őrizni kell, ráadásul élelmezni is kell őket. Ez a páncél nem segít hozzá 1 csatában a győzelemhez. Vesztes csata után pedig mindegy hány katona éli túl, vagy foglyok lesznek... vagy halottak az ellenfél erkölcsiségétől függően. Talán bázisvédelemnél hasznos lenne 1 ilyen páncél, de kétlem. Támadásnál, kis egységes akcióknál kifejezetten haszontalan. Nem fogod tudni a sebesült társad hazacipelni a bázisra. Nagyobb csata után pedig külön kórházat kell felavatni a sebesülteknek. Az égési seb pedig a legfájdalmasabbak között van. Utána nyugdíjazni lehet a traumát szenvedett katonát. Végül én hogy látom: Lucas megalkotta a galaktikus birodalmat és az első trológiát. De abba elfelejtett belegondolni, hogy a 'vidám kis rosszcsontok' gyakorlatilag életképtelenek 1 ilyen sereg ellen. A puszta létszámuk letarolná a lázadókat. Sőt a birodalom megalakulásakor számtalan csatában kellett jól teljesítenie. Elvileg van harci tapasztalata. A lázadók jellemzően 1 második világháborús orosz sereggel se bírnának el. (sorry, de a star warsban még semmit se tudtak kitalálni ami megközelítőleg felvenné a versenyt a BM-21el, vagy az AK sorozattal, a csatában a legtöbb lövés nem célzott lövés, tehát a sorozatlövő jobban teljesít) Ezért minden lehetséges módon idiotizálni kell a birodalmat, különben 1 akció közben váratlan ronggyá lőnék a főszereplőket. Már a leglehetetlenebb teóriákat gyártják, hogy miért ilyen béna a birodalom.

 26. Vilu

  Vilu

  16 napja

  Sztem csak azert nem lyukad ki minden rohamosztagos,mert akkor mar 16 v 18 pluszos besorolást kapna,nem?

 27. Dávid L

  Dávid L

  16 napja

  Érdekes megközelítés. :-D Mondjuk a jelenleg még hivatalos rpg készítők nem nagyon értenek veled egyet ott az alap stormtrooper armor elég gyengus 2 soak.

 28. Dávid Rácz

  Dávid Rácz

  16 napja

  Én iszom Hol tudok küldeni neked képet mert Csináltam egy Darth Vader t

  • Star Wars Kisokos

   Star Wars Kisokos

   3 napja

   Küld el az email címemre 🙂

 29. Original G

  Original G

  17 napja

  De ha bele hal a lövésbe kit èrdekel hogy nem törik szét?

 30. Sebők Zsombor 14

  Sebők Zsombor 14

  17 napja

  Hát azért...ez egy kicsit fura és nehezen elhihető... de lényegében tök logikus!

 31. Richárd Berényi

  Richárd Berényi

  17 napja

  YU-GI-OHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!

 32. Peltar Lendori

  Peltar Lendori

  17 napja

  Erre azért reagálnék! Rex mikor felvette a lázadókban a birodalmi páncélt, azt mondta hogy meg sem közelíti az ő általuk a klónháborúkban használt phase I-II vagy katarn osztályú páncélzatukat, a sisakról nem is beszélve. Ha megnézzük azt, hogy a klónkatonák többsége milyen jól harcolt, ahhoz képest a birodalmi rohamosztagosok sehol nincsenek, még az új rend esetén sem ahol a gyerekeket elhurcolták katonának és harcosnak képezték őket tehát kb 8-10 év kiképzés után is messze el vannak maradva a lázadóktól, pedig azok meg többségében lelkesek voltak és nem profin kiképzett katonák. Ez az egész sajnos az SW univerzum elejétől kezdve így van, pontosabban a 4-5-6 rész óta. Direkt ilyen félértékű mindenhez béna bábukat csináltak a rohamosztagosok 95%-bol. Ezt Lucas így találta ki. Egyes legendákba és kánonba persze már voltak eltérések, van is ahol kifejezetten kitértek arra miért jó és miért is nem a standard rohamosztagos páncél. Alapjában valamennyire véd a hőmérsékleti ingadozásoktól, túl nagy meleg, hideg, véd a közelben becsapódó repeszektől, vágó szúró fegyverek hatásait tompítja, vagy teljesen felfogja, pusztakezes harc esetén véd az ütésektől. A SW képi világa (filmek) direkt vérszegényre lettek kitalálva, mert egy felnőtteknek szóló mese, amit viszont a gyerekek is szeretnek, leszakadt kezeket lábakat, kiontott beleket, vértócsát nem sűrűn láttál, azaz semmi olyan borzalmasat nem látsz mint egy rendes WW I-II filmben. A rohamosztagosok halála személytelen, mert mindig rajtuk van a sisak, egy fehér bábú ami eldől, de mivel nincs arca személytelen. Aztán ha én felkelő vagyok a jogosan gyűlölt birodalom ellen, akkor amelyik katona földre kerül, az ott is marad. Nem hagyhatsz magad után csata közben kábult katonákat akik 10 perc múlva megint harcképesek. Kivétel ez alól a magukat megadó katonák, akár melyik oldalon harcoljanak is. De ennek az a feltétele hogy legyen elegendő katonád akik őrzik a foglyokat, ha nincs , akkor nem fognak foglyokat ejteni. Egy valós példa a katonák páncélzatáról: Vietnam , repeszmellény, sok katona életét mentette meg, Irak, Afganisztán, kevlár sisak, teljes testpáncél, vagy részleges páncél. Kevlár sisak, mellény elől hátul fémlapokkal, könyökvédő, térdvédő = kb eddig a mai napig 15.000 U.S.A halott, 200.000 nyomorék, de életben maradt katona , köszönhetően a testpáncéloknak. A túloldalon kb 1Millió halott a harcoló fél részéről + a civilek halottak ez jóval több mint a harcoló katonai áldozatok száma. Visszatérve SW mondhatjuk azt nyugodtan hogy a létszámfölény, illetve a gépesített alakulatok többsége + több pénz miatt tudtak nyerni annyi csatában. De a mese úgy van megírva, hogy a jónak kell nyernie, a gonosznak el kell buknia, a hősökből meg minél kevesebb haljon meg. Ez alól egyedüli kivétel a Rouge One (Zsivány Egyes) Fegyverek, ha már Battlefront II. Mid a két oldalon vannak ütős fegyverek a Birodalom vagy Első rend is simán megengedheti magának a jó minőségű erejű fegyvereket. Jó persze a hősöknek mindig jobb, egyedi a fegyvere mind a játékban, mind a filmekben.

 33. László András Papp

  László András Papp

  17 napja

  És az ewokok hogy tudták kövekkel kiütni a rohamosztagosokat?

  • Attila Fekete

   Attila Fekete

   17 napja

   Nézd meg a videót, egyébként meg, a beszúrtak a hajlatoknál a lándzsáikkal. A kövektől meg egyszerűen csak elestek, ha nem lett volna rajtuk sisak fel se keltek volna ;)

 34. Veres Tamás

  Veres Tamás

  17 napja

  Belekezdesz itt fegyverelemzésbe meg minden :D De valójában a rohamosztagos páncél semmire sem jó. Elég összekoccintanani 2 rohamosztagos sisakját és már végük is. Az evok bunkósbotok és kövek ellen és hasonlóan ellenálló :D Mára ott tart a franchise, hogy szerintem a legnagyobb jedi Mikiegér.

 35. James Bond

  James Bond

  17 napja

  Az egyik legjobb jelenet, amikor Solo rámarkol Leia mellére... persze a Jabbánál táncoló mellvillantós csaj után szigorúan! :)

 36. Gábor Dercze

  Gábor Dercze

  17 napja

  Szeretem a Star Wars, es mindig is ez volt a fo problemam minden filmmel es kulonosen az amimacios sorozatokkal... minden kis senkihazi harcos, katona, csapat, vagy kb csak sima civil 20asaval apritja szerencsetlen rohamosztagosokat. Elvileg ez egy regularis sereg... alazniuk kene a lazodokat es mindenki mast. Relelem ez mar fogjuk latni valamikor a vasznon is.

  • Attila Fekete

   Attila Fekete

   17 napja

   Csak nézd meg a 4.rész nyitójelenetét ;) vagy akár a zsivány egyesben is, a sima lázadókkal szépen elbánnak, csak a hősöket veszi körbe plot armor.

 37. Skywalker Luke

  Skywalker Luke

  17 napja

  Long live the Empire!

 38. Alexander Todd Gray

  Alexander Todd Gray

  17 napja

  Nekem kiváltképp az is tetszett, hogy a rohamosztagosok nem tudnak célozni. Amit a Mandalorienben ki is használnak az első évadban és van egy beszólás a másodikban, ám ott többször is látni, ha nem lenne a Beskar páncél főhősünket kilyuggasztották volna párszor.

 39. Béla Kiss

  Béla Kiss

  17 napja

  Szerintem ezen a pancelon meg egy kopocso galacsinja is at megy.

 40. ShadeHun

  ShadeHun

  17 napja

  Az a Han Solo-s mellmarkolás 1:09-nél fel se tűnt eddig. Pedig párszor azért láttam a filmeket!

  • Sloweny

   Sloweny

   16 napja

   😂nekem se

 41. Gábor .Harmatos

  Gábor .Harmatos

  17 napja

  A rajzok nagyon frankók. Rex ha jól emlékszem megjegyzi, hogy a rohamosztagosok páncélja nem annyira jó mint a klónoké volt anno, a tudásukról nem is beszélve :)

  • Gábor .Harmatos

   Gábor .Harmatos

   14 napja

   @Alexander Todd Gray Persze, hogy nem lehettek olyan rosszak hiszen nem egy bolygót és rendszert elfoglaltak, és nem mindig elég ha megjelenik egy Romboló...a talpas fehér katonák sokat tettek. Egységes megjelenés, arcot fedő maszk, ami igen bajlóslatú "arcot formáz" A rosszabb páncélt azért gondolnám igaznak mert az öreg Palpatine igen csak szeretett sporolni ahol lehetett és neki egy rohamosztagos ára nem sokat ér. Ezért biztosra veszem, hogy az alap a klón páncélok voltak de igyekezett olyan anyagokat használni amik jóval pénztárcább barátok. Értelemszerűen az igazán ütős egységeket sokkal durvább és hasznos dolgokkal látták el (lásd Inferno osztag, 501ek stb )

  • Alexander Todd Gray

   Alexander Todd Gray

   17 napja

   Változó, melyik egység milyen kiképzést kapott. Vader 501 csapata mikor a Tantive IV -et ostromolják szét alázzák a lázadókat. EC Henry csatornáján elemzik is.

 42. edvard hevesi

  edvard hevesi

  17 napja

  Jók a rajzok! És érdekes a videó nem gondoltam soha hogy jó volt a rohamosztagosoknak a páncéljuk :).

 43. akumi

  akumi

  17 napja

  Milyen másik csatorna? :O Lemaradtam :D

 44. vexx Waxer

  vexx Waxer

  17 napja

  1 klón annyit ér mint 5 rohamosztagos

  • vexx Waxer

   vexx Waxer

   17 napja

   @demeter kristóf na ez meg a másik, ha annyi klón lett volna mint a birodalom előtt , szét darálták volna vadereket halál csillagal együtt

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   @vexx Waxer jó mondjuk a B1 es droidok se azok a mesteri harcosok ott van pl a nabooi csata egy kb 10.000 droidból és minimum 20 tankból + még pár MTT ből álló droidsereg nem volt képes legyőni 1000 életképtelen gungent jar jaral az élen

  • vexx Waxer

   vexx Waxer

   17 napja

   @demeter kristóf igaz, a droidok szó szerint droidok ,a rohamosztagosok meg pancserek betanitott munkás mind

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   Mint 5? Viccelsz? Egy klón felér kb 15 harcidroddal akkor kb 10 rohamosztagossal ér fel egy klón

 45. Gábor Vass

  Gábor Vass

  17 napja

  az én rajzaim nem tetted be pedig többet is küldtem neked mailben :c

 46. kisszőke kisszőke

  kisszőke kisszőke

  17 napja

  A rebels sorozatban Rex meg is jegyzi, hogy ezek a páncélok fele annyit sem érnek mint amit ők viseltek a klónok háborúja idején. A legegyszerűbb ok a páncél hordására sztem, az, hogy elég volt pár statiszta a legtöbb jelenet leforgatásához, egyszerű költségcsökkentés.

 47. OneSeareh

  OneSeareh

  17 napja

  Amúgy Darth Maul:Kettévágták, lesett egy lyukba és visszatért, Darth Sidius:Leesett egy lyukba és visszatért, Han Solo:Leesett egy lyukba... (jó ő nem erőhasználó de na)

  • OneSeareh

   OneSeareh

   17 napja

   @demeter kristóf Mondjuk igaz

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   Mit beszélsz visszatért ő csak kicsit rosszul fésülve 😂

 48. Máté Veszelszki

  Máté Veszelszki

  17 napja

  Az ewokokra nincs bocsánat...

 49. Jesus is my Airbag

  Jesus is my Airbag

  17 napja

  Kedves volt a rajz “verseny”! Jó vidi lett!

 50. Jesus is my Airbag

  Jesus is my Airbag

  17 napja

  Kedves volt a rajz “verseny”! Jó vidi lett!

 51. Marcell Kozsda

  Marcell Kozsda

  18 napja

  Nagyon jó a borítókép.😲😱

 52. Tamás Fekete

  Tamás Fekete

  18 napja

  Szia! Ami azt illeti én lemaradtam erről a pályázatról. Lesz még lehetőség a jövőben?

 53. 104 Km /h

  104 Km /h

  18 napja

  (lehet hogy már van) de lesz Darth Bane-ről videó?

 54. LEVIX

  LEVIX

  18 napja

  Rex századost is lelőtték, mellkason találta a lövés, de túlélte.

 55. L H

  L H

  18 napja

  Lőni is megtanulhatnának

  • Csaba Virágh

   Csaba Virágh

   17 napja

   Az a páncél erősen nem az ő mèrete volt.

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   Ez már tisztázva van sőt konkrétan senki nem figyelte azt a jelenetet mikor luke mondja han-nak mikor mennek koszabadítani leiaát hogy semmit nem látok ebben a sisakban magyarul nem ők voltak a szerencsétlenek hanem rossz volt a kialakítása a sisaknak

 56. nomad

  nomad

  18 napja

  Ez a része szerintem nincs rendesen kigondolva az univerzumban.amellet meg szerintem egy olcso motoros ruhatol többet nem ér egy rohamosztagos páncél.anno haverom csinalt replikát aminek a páncélja felfogta a 0.22es puska lövést.üvegszalbol volt az egéssz ottis atrepedt ergo sérültél volna ha rajtad van igyis a legkisseb kaliberrel löttünk ettöl lejebb csak légpuska van

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   A DC-15A puska a Galaktikus Köztársaság klónkatonái által széles körben használt fegyver volt. Nagyobb volt és sokkal nagyobb hatótávolsággal rendelkezett, mint a DC-15S sugárvető. Jellemzők A Klón Háborúk alatt a BlasTech által gyártott DC-15 sorozat a plazma fegyverek osztályába tartozott. Míg a sugárvető használata a klónok számára a golyószórókkal szemben megkönnyítette a hordozást, addig a plazma gáz instabilitása ezeket a fegyvereket kevésbé megbízhatóvá tette. A Kaminón megedzett katonák számára azonban ez nem volt probléma, a sugárvetők erős és halálos fegyverek voltak a kezükben.

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   @nomad milyen fizika? Star warsról beszélgetünk tes. Azt te ha megmagyarázod pl a fizikával hogy mi a f@szomért van az űrbe hang hogy hogy klónozzák millió számra fejlődésgyorsítással az embereket. Vagy a fénykard (jó az speciál már létezik csak nem olyan mint a filmekben de létezik) és igen plazma akár rá is kereshetsz hogy mivel harcoltak azok a szerencsés életűek

  • nomad

   nomad

   17 napja

   @demeter kristóf jartal fizika orára?tudod mi az a plazma?

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   Igen de ez szilárd lövedék aulz meg ami a star warsba van az meg ugye forró plazma és ez a nem mindegy

 57. Balázs Tánczos

  Balázs Tánczos

  18 napja

  Ezen igazából ezen még el sem gondolkoztam... De így már teljes a kép! Köszi!👍 A rajzok is jók lettek!!!!!🥳

 58. Ckjc100

  Ckjc100

  18 napja

  És amikor a Mandalorian 2 évad 7. részében egy kalóz rácsap az éppen rohamosztagos páncélt viselő Mando-ra és a vállpáncél összetörik, azt mivel lehet megmagyarázni?

  • Attila Fekete

   Attila Fekete

   17 napja

   És azt, hogy az első évad első részének nyitójelenetében mando vállpáncélja, ami akkor még egy shoretrooper vállvért simán kibír egy találatot?

 59. Szabi G

  Szabi G

  18 napja

  Nagyon jó a videó. Ez a páncél dolog már engem is elgondolkodtatott már. De elég jó példa a Mandalorian második évadában felöltött birodalmi páncél is.(nospoiler csak ennyit írok, remélem sejted melyik részre gondolok. :D) Nagyon menők lettek a rajzok, mindegyik. Az erő legyen veled! 😁

 60. Zoltàn Hidi

  Zoltàn Hidi

  18 napja

  Kicsit sántít a dolog. Ezek a katonák kifekszenek. Ha csak ájulnának, egy párnak azért illene kicsit mocorogni. Még a valódi harctéren is ha sérül a katona, mondjuk láb szakadás, nem feltétlenül ájul el. Ráadásul egy mai golyóálló mellény komolyabb behatásoktól is megvéd. Megsérülsz, folyik a véred de akár harc képes is maradsz.

 61. Csanad Bozai

  Csanad Bozai

  18 napja

  Szerintem továbbra sincs ennek túl sok értelme. Ha az a cél ,hogy ha már legyőzték őket legalább éljék túl akkor minek lettek odakuldve?? Egy csatában a közvetlen siker létfontosságú és földön fetrengő eszméletlen katonák nem tudnak sokmindent elérni, valamint nem úgy van számon tartva a birodalom mint akiket nagyon érdekelne az emberélet. Véleményem szerint az egésznek csupán annyi értelme ,hogy jól mutasson és valószínüleg a készítők előtt is ez lebegett.

 62. Levi Orosz

  Levi Orosz

  18 napja

  Lesz még ilyen pályázat mert lenne néhány rajzom...

 63. Nándor Bartal

  Nándor Bartal

  18 napja

  Én úgy gondolom, hogy a legegyszerűbb a válasz, hogy ez egy film. Értem én, hogy okokat keresel miért úgy és miért amúgy amivel nincs semmi baj ezért nézem a videóidat, mert érdekel az SW lore és nem volt lehetőségem olyan mélyen belemenni mint te. Viszont szerintem itt a jóknak kellet nyerni és Lucas messze nem ment olyan konzekvenciákba mint 20 év múlva milyen nevetségesen fog festeni hardcore körökben ahogy egy Lázadó csürhe meg kőkorszak szintjén élő cocolino macik legyőzik az a náluk jóval fejletteb, erősebb, nagyobb létszámű szuperhatalmat. Ez kb olyan mint amikor a filmekben a droidok milyen ütődött és hasznavehetetlen harci egységekenek tűnik, de a könyvekben vagy képregényekben meg egyenrangú ellenfeleknek van ábrázolva vagy a deflektor pajzs működése ami számomra szintén értehetlen. Ellenpéldaként ott van a babylon 5. Tudom nem film, de ott jóval előre megterveztek mindent háttérvilágot, fajokat, és ezután rakták össze a történetet azt is jó előre és ellenőrizték nem-e mondanak valamiben ellent egymásnak. Persze nem vedd kritizálásnak, csak nekem egy kicsit fura ennyire belemész a dologba mikor a válasz jóval egyszerűbb. Egy szórakoztató űropera nem akarja magát vérkomolyan venni, illetve a gyereknek is jóval eladhatóbb, ha fehér göncbe öltözött személytelen embereket lövöldöznek meg kardoznak agyon mint arcal ellátott valakiket.

 64. károly rózsa

  károly rózsa

  18 napja

  Mennyivel hasznosabb lenne, mondjuk valódi, hasznos információt megosztani, mint egy ilyen kitalált, filmes marhaságot....

  • Attila Fekete

   Attila Fekete

   16 napja

   Baszki, ha nem érdekel, akkor minek kattintottál egyáltalán erre a videóra, minek nézel sw kisokost, hát az egész SWnek, sw kisokosnak ez a lényege, hogy a kitalált, filmes marhaságokkal foglalkozik. Ha meg a valódi, hasznos információ érdekel, akkor el tudom mondani, hogy a valóságba lófaszt se ér egy ilyen filmnél is használt rohamosztagos páncél, pár miliméter vastag abs műanyagból van és elég csúnyán ránézni, máris eltörik.

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   @károly rózsa és visszatérve arra akivel kezdted a vitát hogy miből gondoldo hogy ő nem látta töbször? És tudod nem csala 4, 5, 6 igem a disney féle trilógiát több kilométer mélyre elásnám a disneyvel eggyütt hogy sose láthassák újra azokat a csodás filmeket de tudod ott van még az 1,2,3 is Meg a CW, Rebels,the Mandalorian, és a több ezer könyv és kitalált már a legendákba tartozó történet ez adja a star wars egészét nem 3 film ami hozzáteszem kb 7 évet ölel fel egy több millió éves galaxsiban ( a több millió évet az értelems lények megjelenésére értem) és még az új trilógia után lévő időszak is ott van De ne érts félre nem szidom az eredeti trilógiát azt nem leher egyszerűen de azért nem csak az létezik

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   Ugye?

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   @károly rózsa úgylátszik hogy nem érted én leírtam a kommentedre a véleményem amire az volt rögtön a reakciód hogy észosztás meg hogy én már csak tudom es flegmán írtál ilyeneket miközbe én csak leírtam ezt mivel nem értek veled eggyet ha az ember nem ért valakivel eggyet és leírja a véleményét akkor rögtön vissza kell támadni

  • károly rózsa

   károly rózsa

   17 napja

   @demeter kristóf na, hogy is van ez? Volt egy véleményem, ami úgy tűnik, nem nyerte el a tetszésedet, én reagáltam erre egy véleményt, mire te "kikéred magadnak" a fene se érti.. úgy tűnik, itt csak neked lehet véleményed

 65. Nagy Zoltan

  Nagy Zoltan

  18 napja

  Qva jol néz ki. Ennyi.

 66. Dávid Svezc

  Dávid Svezc

  18 napja

  Nagyon de nagyon köszönöm, hogy meg mutadtad a rajzomat, a videó végén!!! És ahogy írtam, ha teljesen kész lesz, akkor megint elküldöm neked! Egyébkén a Skywalker kora után játszodna ez a történet.

 67. András Bunda

  András Bunda

  18 napja

  Szerintem ez az egész csak magyarázkodás a Disney mivel inkompetens pénzorientált barmok gyülekezete eln@szta a Star warst pár olyan dologgal mint a Rebels ahol a rohamosztagosokat pár telepes képzetlen senki lealázza. A rohamosztagosokat főleg a Rebels miatt húzzák le nm a filmek miatt habár ott is volt pár érdekes jelenet. Szóval azért rosszak a rohamosztagos páncélok [dobpergés]: mert a Rebels a Disney vel ezt is elrontotta mint sok mást (gondolok itt Rex és Wulf valamint Gregor karakterére)

  • András Bunda

   András Bunda

   17 napja

   @demeter kristóf ebben nem értünk egyet, az új karakterek rosszul megírtak a dialógusok szintén, csak 5 percet hallgass meg kép nélkül. Az első évad vagy kettő után mittom én mert annyira jelentéktelen a Disney visszahozott minden szereplőt a Clone warsból és a legendákból akit csak tudott hogy tűrhetővé tegye pl Maul, Trawn, Rex stb. Csak ez miatt ,,élvezhető". Egyébként gyerekes és OTT ÁLNAK EGY HELYBE A LÁZADÓK ÉS POFÁZNAK HOGY A F@SZBA NEM TALÁLJÁK EL ŐKET???? És a finálé hát igen spoiler veszély a semmiből jönnek a Disney hez híven állatok tök random és indokolatlanul és megmentenek mindent de ez nem minden a birodalmi kormányzó akinek a nevére se emlékszem azt mondja hogy inkább a birodalommal hal de előtte fél órával az életét menti és megadja a kódokat, na ez az ami felidegesít. Ennek szellemében merd kimondani hogy a Rebels nem gyalázza meg a Star wars és főleg a majdhogynem tökéletes clone wars szereplőit

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   Szűk látószögű vagy jó én pl úgy dobálnám a folytatás trilógiát a tűzbe aztán lövetném szét a halálcsilaggal aztán bedonnám a megmaradt atomjait pedig bedobnám a sarlachba egy hődetonátor társaságában. Hasonlóan a holiday specialhoz de a lázadók az egész sok hibája ellenére egy jó sorozat persze fanservise (autocorrret imádom) van benne bőven de akkor is

 68. P- AdamBaD

  P- AdamBaD

  18 napja

  Nagyon szép képek! (mind)

 69. TheRealRekter Gaming

  TheRealRekter Gaming

  18 napja

  Lehetne egy Star Trekes csatornád is :D

  • demeter kristóf

   demeter kristóf

   17 napja

   Áh a kettő nem férne meg egymás melett tuodod szerintem te is hogy a star trek és a star wars az már a kezdetektől háborúzik egymással ha még csak a rajongókról is van szó. Ha egy star trekes csatorna (amiből valamiért kevesebb van😂) csinálna egy star warsosat is hopp tömeges oeiratkozás dislike hegyek ugyan ez fordítva ha most csinálna egyet akkor jópáran leiratkoznának és dobálnák a dislikeokkal szóval nem éri meg

 70. Attila Fekete

  Attila Fekete

  18 napja

  Köszi szépen, végre valaki összefoglalta, már csak azt nem értem (3:14), hogy akkor miért volt egyáltalán szükség snow trooperekre?

 71. PetRaunuary és Demon

  PetRaunuary és Demon

  18 napja

  És az hogy lehet, hogy amikor pl: a Jedi Fallen Order-ben egy rohamosztagosra visszairányítjuk a lövedéket, amit ő lőtt, akkor abból a lövedékből elég egy, hogy meghaljon a rohamosztagos. Tudom, hogy játék, de filmben, vagy sorozatban is biztos, hogy volt ilyen.

  • PetRaunuary és Demon

   PetRaunuary és Demon

   16 napja

   És a Clone Wars-t nagyon régen láttam, és már nem is emlékszem rá, a hetedik évadot még nem is láttam, csak fénykard párbajokat angolul a HUeye-on a sorozatból

  • PetRaunuary és Demon

   PetRaunuary és Demon

   16 napja

   @Attila Fekete értem

  • Attila Fekete

   Attila Fekete

   16 napja

   @PetRaunuary és Demon Lelőni lelőtték, elestek és elájultak, ahogy a videóból is kiderül, de attól még nem haltak meg, legjobb példa erre Rex a clone warsból, őt is, mikor mellkason lőtték egyből kidőlt, csak később tért magához, ápolásra szorult, de túlélte. Itt is ez a helyzet, csak itt nem látjuk, mikor felkelnek.

  • PetRaunuary és Demon

   PetRaunuary és Demon

   16 napja

   @Attila Fekete és amikor a 4. részben a halálcsillagon Han, Luke, és Leila a rohamosztagosok fegyvereivel lőtték le egylövésből a rohamosztagosokat?

  • PetRaunuary és Demon

   PetRaunuary és Demon

   18 napja

   @Attila Fekete köszi a választ

 72. Péter Vágvölgyi

  Péter Vágvölgyi

  18 napja

  5:22 - Ácsi az egész! Neked van egy másik csatornád??

 73. Dániel Zónai

  Dániel Zónai

  18 napja

  Egy kérdés: Lesz hasonló videó a klón és az első rendi, valamint a köztársasági kommandósok páncéljáról?

  • Dávid Miklósi

   Dávid Miklósi

   16 napja

   ugyanezt akartam írni, a köztársasági klónokról király lenn egy

  • Patrik Fazakas

   Patrik Fazakas

   17 napja

   Adnám

 74. Tamás Csontos

  Tamás Csontos

  18 napja

  Ez most nem jön ide de, azon gondolkozok hogy a 8-dik részben Phasma Tábornoknak volt egy ugyan olyan lándzsája mint a mandónak. Lehet valami össze fügés majd?

  • Tamás Csontos

   Tamás Csontos

   17 napja

   @István Németh oksa köszi🙂

  • Orsolya Radics

   Orsolya Radics

   18 napja

   Nekem is eszembe jutott már

  • István Németh

   István Németh

   18 napja

   Semmi köze egymáshoz, Mandoé beskarból volt, Phasmáé chromiumból

  • Attila Bognár

   Attila Bognár

   18 napja

   Ez nekem is eszembe jutott

  • CarterBeni

   CarterBeni

   18 napja

   Nem hinném.

 75. Endi 2

  Endi 2

  18 napja

  Nagyon érdekes, megvédted a szeremcsétlen rohamosztagosok becsületét xd. Amúgy ez az Első Rendre is érvényes?

  • Áron Sós

   Áron Sós

   16 napja

   Az Első Rend páncéljai jobbak voltak.

 76. CarterBeni

  CarterBeni

  18 napja

  igazából szerintem csak megfélemlítés volt a célja a páncéloknak, egyenruha jellege volt.

  • Attila Fekete

   Attila Fekete

   18 napja

   Akkor csak többet ártott, mint használt volna, mivel a mozgást baromira korlátozza.

 77. Leon Nagy

  Leon Nagy

  18 napja

  miért jó??? na erre marha kíváncsi leszek :D

  • Gellért Hajas

   Gellért Hajas

   Napja

   Én is

 78. Star Wars Kisokos

  Star Wars Kisokos

  18 napja

  Köszi, hogy megnézted! Ha tetszett nézd meg a LEGO Star Wars legutóbbi stream videónkat: hueye.info/home/vide/p3p_fLOtmYWcx5M.html Nagyon boldog Valentin-napot kívánok Nektek!

  • Longisquama

   Longisquama

   17 napja

   @Benedek Kurta küldj, amik a videóban voltak rajzok tetszettek és a tieid is érdekelnek :D

  • Benedek Kurta

   Benedek Kurta

   17 napja

   @Longisquama Köszi! Attól még küldök. Lehet, hogy a videóba nem fért bele mind, és a következőkbe rakja a többit. 😁

  • Longisquama

   Longisquama

   17 napja

   @Benedek Kurta nem tudom, én a kihirdetett ídőpontra küldtem még anno, de nem tudom hogy megkapta-e vgay lehet hogy megkapta csak a videóba nem fért bele? :(

  • Benedek Kurta

   Benedek Kurta

   17 napja

   Lemaradtam.... Még lehet rajzot küldeni? Mert küldenék egyet-kettőt. 🤨

  • Balázs Tánczos

   Balázs Tánczos

   18 napja

   Én nem küldtem rajzot de remélem megkaptad!🤣🥳

Következő