Autók és más járművek

Nézzük mit tud ez a Carvertical....

#csaloautokereskedotfogtunk #carvertical
Az utóbbi egy évben a csapból is a Carvertical folyik, szinte minden autós youtubernél voltak, kivéve engem. Mivel nekem a bőrömre megy a játék, szerintem én voltam az egyetlen, aki utánanézett jobban, hogy mit is tud igazából a Carvertical.

Megjegyzés 

 1. bocckoka

  bocckoka

  11 órája

  Neki totalcarosként nyilván a totalcaros kártörténeti megoldást kell tolnia. Szerintem viszont minden ilyen adatbázis átbaszás. Nem a vevőknek kéne egyesével lekérdeznie, hanem az eladónak, egyszer.

 2. Kölgyesi Viktor

  Kölgyesi Viktor

  7 napja

  Ez a valóság, király vagy! Köszi

 3. Prolitológus

  Prolitológus

  11 napja

  Amúgy volt másik videó is amiben beszólt. Ő csak szponzorációkat nyomat, meg hírdeti az autóit. Őt meg lehet venni. Ő ennyiben is lát mindent, termék pénz. De szerintem csak azért szólított meg, mert kellett neki a reklám. Számító, és opportunista. Olyan ember képe akiktől szar a világunk.

 4. Bálint Sellei

  Bálint Sellei

  11 napja

  Én is belefutottam abba a hibába, hogy lekérdeztem az autómat “5400” forintért. Persze voltam olyan hülye, és nem vettem észre, hogy át lehet állítani az országot (természetesen nem is állítottam volna át ha tudom, akkor sem) úgyhogy kifizettem a kb. 7000ft-ot. A lekérdezést azért indítottam, mert mindenki azt nyomja, hogy milyen fasza ez az oldal, így gondoltam én is megtudom mi volt a kocsi előélete mielőtt Magyarországra került volna. Nem kaptam semmi érdemi információt. A magyar platformon sokkal több tényleges valós adatot kaptam képekkel együtt. Hatalmas respect, hogy kiállsz a véleményed mellett. Csak így tovább Becsületesnepper.

 5. Tamás Kisely

  Tamás Kisely

  11 napja

  Saját autómat árulom hasznaltauto-n, újonnan vásároltam 2018 második felében. Egyetlen hibája volt, egy sima parkolásos felni lehúzás, amit a magas CASCO miatt - és a drága felnikre való tekintettel - cseréltettem a márkaszervizben. Ezt leszámítva mindene gyári, bontatlan, a fényezése az eredeti, sehol semmilyen kis ecsetes javítás, sem ködölés, sem fújás. (természetesen a bontatlan alatt azt is értem, hogy nem lett semmi sem cserélve). Ennek ellenére mit ír a CarVertical? Figyelem! Sérült autó. Az egész jobb oldalát sérültnek jelzi (természetesen képek nélkül, pedig jegyzőkönyvbe jópár fotó került), még a lökhárítókat is. És az ár meg sem közelíti a valós költségeket, többszöröse annak (közel félmilliós kárt jelez, pedig tudom, hogy mennyit kért a márkaszerviz, hisz nekem is alá kellett írnom az átvételi lapot). Az egy dolog, hogy olyan hamis állítások szerepelnek ott, amelyek igazolhatóan valótlanok, az meg egy másik, hogy hány vevőt kergetett el, mivel hülyének nézhettek, amiért sérülésmentesnek hirdetem. DE az sem szerepel ott, hogy esetleg téves adatokat is megjeleníthetnek. Nem. Az szerepel ott, hogy még ennél is lehet nagyobb a baj, hisz nem férnek hozzá minden káresethez. És még szerencse, hogy szántam rá 6000 Forintot és lekérdeztem, mert különben sosem derül ki, hogy miért kérdez minden érdeklődő a sérülésekről, amikor külön jeleztem a hirdetésben, hogy nem voltak. Nettó átverésnek érzem és úgy gondolom, hogy ilyen szolgáltatásnak nincs helye a piacon, mivel megtéveszti a vásárlóit. Sajnos viszont pont jól van árazva ahhoz, hogy a kétségbeesett hozzá nem értő lekérdezze a gépjárművet, aztán fogja a fejét, hogy jajj majdnem beleesett az átverésbe, de szerencsére a CarVertical megmutatta micsoda sérülések voltak. És pontosan emiatt terjed is a CV "jó híre", mert a vevő nem rákérdez az eladónál, hanem elkönyveli, hogy át akarták verni, a CV segített és adja tovább az ismerősöknek, hogy mindenki használja, mert Ő is szerencsével járt. Üzleti modellnek ötös, szolgáltatásnak elkeserítő lehúzás.

 6. Misi Misi

  Misi Misi

  14 napja

  A vicc, hogy ügyfélkapun keresztül is lelehet kérdezni a km-ert, én megtettem, úgy, hogy nálam volt az autó visszagurult 60.000km-ert majd 1 évre rá belerepült 80.000km... Ez is reális, lehetne az ilyen oldalt, mint a carvertical még fel is jelenteném(életemben nem jelentettem fel senkit), csak ezeknek az adatoknak köszönhetően, ha elakarom adni a kifogástalan autómat, következő tulaj megkérdezi, mit mondjak neki, hogy gurult vissza 60ezret?

 7. Kadar Peter

  Kadar Peter

  17 napja

  Én is kaptam teszt lehetőséget, a saját jelenlegi, és korábbi autóimat kérdeztem le. Ugyan ez a véleményem, ezért nem szabad fizetni. Sem a km, sem a sérülés összege nem stimmel, fotó nincs, 5-6 évvel korábbi km adatokat kaptam, és általános semmit mondó tanácsokat. Részemről sincs szerződés velük. Ezért ne fizessetek.

 8. szahuba

  szahuba

  17 napja

  naponta használok VIN lekérdezéseket, de ahány site annyiféle autóleírást dob ki. ez a biznisz a 20on éves autóvloggerekre épít kelet-európában.

 9. Zoltán Török

  Zoltán Török

  17 napja

  EZ jó volt! _D

 10. József Teremi

  József Teremi

  18 napja

  38:17-nél a bal oldali sötét autó első ajtajának a nyitója hirtelen "irodai segédeszközzé" változott :) De van még egy érdekes időpont a videóban, a 29:05. "nem eladó", ami ki van fejtve, hogy nincs annyi pénz. Úgy tűnik, hogy ez csak a Carvertical-ra vonatkozik, a Hankook-ra már nem, hiszen ezek szerint mégiscsak van az a pénz :)

 11. david Feher

  david Feher

  19 napja

  Te tojás gelyü. G. Cii

 12. Paprika Zoltán

  Paprika Zoltán

  19 napja

  Másrészről...respect

 13. Paprika Zoltán

  Paprika Zoltán

  19 napja

  Próbálják menteni a menthetetlen seggüket....de nem értenek hozzá....ennyi!

 14. marcabtube

  marcabtube

  19 napja

  Mindenki bocsásson meg nekem, de az áfacsalás lehetőségének felajánlásakor már úgy röhögök, hogy alig tudom leírni, amit akarok. :)))) Egyébként egy fiatal versenyző oldaláról, egy komment alapján jöttem ide, ahol a "kopasz" ként vagy aposztrofálva. Nem rossz gyerek ő, csak még sokat kell neki tanulnia. Még azt gondolja, hogy nyalni kell a seggeket, hogy legyen lóvé. Ennyit róla. De épp most érsz oda a videódban. Én is csak annyit mondanék, hogy a te videóidat már régóta követem. Nagyon bírom a laza, humoros, de nem komolytalan hangvételedet. Nagyon tisztelem a korrekt hozzáállásodat, a lehetőségekhez képest maximálisan pontos adatokat. Az iránymutatásokat, életszerű tanácsokat, amikkel próbálod felnyitni a hályogot a szemekről. Nekem ez jön be. Csak folytasd e szerint! Attilával is korrekt a dolog. Igen tiszteletreméltó. 10/10

 15. Adam Prancz

  Adam Prancz

  19 napja

  A NATO katona nem fogja tekergetni ez jó volt:-)

 16. Zsanett Andrea

  Zsanett Andrea

  20 napja

  Hát Attila.... Kár volt megszólalnod. Minden tisztelet Becsületesneppernek.

 17. Ernő Kővári

  Ernő Kővári

  21 napja

  De azt egyébként nem hiszeem el, hogy emberek ez beveszik az Carvertical és társai átverését.....

 18. Voloncs Gabor

  Voloncs Gabor

  22 napja

  Szia van nekem egy autóm (Dácia) Egy kicsit meg lett utaztatva Román Német és Magyar honossága is volt már neki. Kiváncsi lennék hogy erre mit mond a Máriusz.

 19. lamas kitfi

  lamas kitfi

  22 napja

  Én azt nem értem, hogy aki levágja ne adj isten, hogy átverés, miért nem tesz feljelentést? :/

 20. 972Kostas

  972Kostas

  23 napja

  Köszönjük. Több ilyen egyenes ember kellene a szakmába.

 21. Benjamin Tóth

  Benjamin Tóth

  23 napja

  Mester már tisztáztuk többször is, hogy a carvertical egy sz*r

 22. Ádám Fáró

  Ádám Fáró

  24 napja

  Köszönjük szépen az őszinteséged és a munkádat! Én is lekérdeztem amikor vettem az alfámat, mondanom sem kell, hogy semmi érdemi infót nem kaptam. De legalább megtudtam, hogy nem körözik... Törve volt arról semmi info, persze. Ha jól emlékszem még Km óra állást sem mondott de legalább az megvolt az osztrák szervízkönyvben..... legalább nem vezetett félre annyi szerencsém volt ha már kifizettem.

 23. Tamás Szekeres

  Tamás Szekeres

  24 napja

  Nekem egy usa piacos 350z-nél az autoDNA volt hasznos

 24. Dávid Aberman

  Dávid Aberman

  24 napja

  Nagyon érdekelne, hogy Szlovákiában van-e valami hasonló weboldal, mint a járműszolgáltatási platform, ahol le lehet ingyenesen kérdezni az autókat. Előre is köszönöm! 🙂

 25. Czine Sándor

  Czine Sándor

  24 napja

  Mariusz nem lajkolja ezt a videot🤙🏿😂

 26. Gábor Lehoczki

  Gábor Lehoczki

  25 napja

  Köszönjük ezt a videót is! Sajnos egy rakás szar az egész Carvertical. 5 autóból semmi találat. Mézesmadzag elhúzva ugyanúgy ahogyan a videóból hallható volt. Megnéztem a jármű szolgáltatási paltformot, és működik. Legalább a hazai adatokat mutatta KÉPEKKEL. Az sem tökéletes, mert az egyik autóval volt egy káresemény ( biztosító fizetett ), de nem szerepelt a jelentésben. Inkább ezt használja mindenki ha magyar rendszámos a kocsi.

 27. Gulyás Gergő

  Gulyás Gergő

  25 napja

  Én egyetlen egyszer használtam mikor 1 éve vettem autót, igazából 2 lekérdezést fizettem be de 4-5x tudtam használni, mivel minden egyes autóra totál hülyeségeket írt, mindig szóltam nekik, hogy ez gagyi és adtak +1 lekérdezést. Még így a 4-5 lekérdezés a 2 áráért se érte meg, mert egyetlen egy értelmes használható infó se volt semmiről. Totális lehúzás, soha az életbe nem fogok mégegyszer fizetni nekik ezért...

 28. Gábor Spinda

  Gábor Spinda

  25 napja

  Tisztelem az ilyen EMBERT! Kopasz nagyon Becsületes vagy! Csak így tovább!

 29. Attila Györki

  Attila Györki

  25 napja

  Remèlem Attila eljön azonnal, köpjön csak! Ebből tanul a carvertical, Attila druszàm, meg az egyszerű ember is. Ha jó szàndèkkal àllok hozzà, azt mondom, hogy làssa ezt a Carvertical, tanuljon belőle, hogy mi a hiba, ne igèrjen f@szsàgot ès akkor akàr mèg jò is lehet.

 30. Ákos Szalai

  Ákos Szalai

  25 napja

  Igazad van kopasz, akik ebben a szakmában mozognak mint mi, tudjuk mi egy ajtó csere és merre mennyi hány méter. Tündérpor az egész. másra nem jó, hogy a laikust megvezesse, és ne a realitást lássa. Egy autót nem lehet egy laptop mögül felmérni. Bullshit...

 31. Sz L

  Sz L

  25 napja

  A Carvertical egy kamu. Mindent megtudsz ingyenes oldalakrol is.

 32. Tibi Gal

  Tibi Gal

  26 napja

  Tisztelem becsülöm ezt az embert ! Tetszik h egyenesen kimondja a dolgokat és hogy autós berkekben lehet hivatkozni rá ! A carvertical pedig egy nagy szar , még ha a teljes valós igazat mutatnák is , akkor is óriási a különbség egy törött autó németországi vagy kelet európai javítási árai között. A fotók sokat segítenek , de tapasztalatból mondom h nem mindig..... A megoldás vhol fél úton kellene legyen , tegyenek be fotókat és becsületesen ki kellene írják h az autóról van vagy nincs adat. Állítom h talán 10000 Ft ot is megérné a biztos tampont , kevesebben fizetnének de több pénzt . És több lenne a boldog ember ....

 33. DJ Szaky

  DJ Szaky

  26 napja

  Fizetni egy promoert 😂

 34. HyperFrixxike :]

  HyperFrixxike :]

  26 napja

  Szia Apukámnál foargattál!

 35. Márk Nagy

  Márk Nagy

  26 napja

  12:04 alvazszam ottvan lent. Ott elfelejtetted kisatirozni.

 36. Zsolt Papp

  Zsolt Papp

  27 napja

  Azert annyit elmondanek a CV vedelmeben, hogy nem mindenki 30 eves tapasztalattal rendelkezo autonepper, es a semminel jobb az a szolgaltatas. Az ara persze nem keves, de kerdes van-e jobb alternativa? Az oke, hogy a magyar autokat te le tudod kerdezni ingyen es azt passzoljak tovabb, de mar csak nyelvi okok miatt - kulfoldiek ezt nem tudjak megtenni, ahogy mi se beszelunk az osszes nyelven hogy kulfoldi - akar ingyenes adatbazisokat turkaljunk.

 37. RobinH

  RobinH

  27 napja

  36:30 GVH-nak is tetszene

 38. Gábor Szűcs

  Gábor Szűcs

  27 napja

  Köszönöm szépen, hogy KOREKTT ember vagy. Neked kell hinni nem az Attilának... Ő semmit nem tett le de Te már azért... Csak annyi hogy magyar országon nem sok korrekt ember van.! Más meg mások pénzen akkor vastag lenni! KIRÁLY VAGY Kopasz. Toljad neki.....!

 39. Rage

  Rage

  27 napja

  kopasz, már annyit beszél erről a cégről,hogy ingyen reklámot adsz nekik! :D

 40. Áron Tóth

  Áron Tóth

  28 napja

  undorítósági beszélgetések? :D

 41. jozsef jozsi

  jozsef jozsi

  28 napja

  Vegre egy igazu kereskedo aki hosszu tavra gondolkodik!!! bravo!!!! bassza meg . de keves van beloluk!!!! a kurva eletbe

 42. Zsolt Fekete

  Zsolt Fekete

  28 napja

  Ki ne menj Vilniusba, mert ezek elásnak!

 43. Ákos Pásztor

  Ákos Pásztor

  29 napja

  Mindegy Kopasztól, akarom mondani Pista bácsitól kell Autót venni és csak egy idióta hívatja magát s2-nek. XD

 44. RicsiYT

  RicsiYT

  29 napja

  Mi lekértük a kocsinka, az elején írta, hogy van róla adat stb. Aztán kifizettük, és még azt se tudta megmondani honnan származik a kocsi.

 45. Oszkár Pfeiffer

  Oszkár Pfeiffer

  29 napja

  Végre valaki belement. Fényesre nyalta többi autós - videós......

 46. ID047889

  ID047889

  29 napja

  Koszi hogy raktál bele időt és energiát és elmondtad ezeket

 47. István Nagy

  István Nagy

  29 napja

  Már majdnem használtam ezt a szolgáltatást, de köszönöm, hogy rá sz@rtár az Enter gombra, mielőtt leütöttem volna. :)

 48. TherealDjTired

  TherealDjTired

  Hónapja

  Érdekes hsz AttilaS2-től, lehet erre érdemes lenne reagálni, mivel van egy-két érdekes kijelentése benne (idézet). "Valóban nem fejtettem ki, hogy miért mondom ezt, mert nem ez volt a lényege a mondandómnak. Igenis érdekelt benne, hogy ne használják az emberek, de nem csak ő, hanem az összes többi kereskedő is. Nem azért, mert át akar verni, nem ismerem, nem vettem még autót tőle, lehet tényleg becsületes, ezt nem tudom. Viszont ő ebből él és ha azért lép vissza a vevője, mert meglát egy hatalmas javítási összeget, az elég zavaró lehet. (Amit ugye a biztosítók adatbázisából veszi át a CV, nem ők találják ki. Az meg hogy valaki felveszi rá a nagy lóvét és eladja vagy olcsóbban megjavítja az megint más kérdés) Ezt a részét teljesen megértem, a birka vevőt nem lehet utána meggyőzni, ezért sokkal egyszerűbb ha nem használják a carverticalt, mert azt gondolják, hogy szar. A vevők fejében kéne rendet rakni először, hogy reálisan lássák a dolgokat, de ez sajnos lehetetlen. Ez itt is látszik egyébként..megmondta, hogy mit kell gondolni és gyorsan jön mindenki puffogni a videóm alá, pedig már egy hónapja fent van. A másik, amit nem említ, de elég sok példa volt már rá, ha valaki nem elégedett a szolgáltatással és ezt jelzi nekik, akkor visszaadják a pénzt."

  • TherealDjTired

   TherealDjTired

   29 napja

   @:-_ Ezt nem én állítom, hanem Attilas2, azért raktam idézőjelbe...

  • :-_

   :-_

   29 napja

   Tudnál mutatni egy pénz visszautalási banki bizonylatot ami azt mutatja hogy aki nem volt elégedett a szolgáltatással annak visszautalták a pénzét, mert amit állítasz annak nincs valóság alapja

 49. Balázs Révész

  Balázs Révész

  Hónapja

  Miért írja a JSZP ha első tulajtól vetted és te vagy a második hogy eddig 4 tulaj volt?

 50. Ozzy Zoli

  Ozzy Zoli

  Hónapja

  Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a CV gyakorlatilag egy kényelmi szolgáltatás, szerződésben vannak a biztosítókkal, szervizekkel, stb, és fizetnek nekik az adatokért. Cserébe összegyüjtik egybe az ismert információkat a kocsiról. Ha a biztosító, vagy szervíz nem dokumentálta rendesen a karbantartásokat, sérüléseket stb, akkor nyilván a CV-nek sem lesz róla valós adata. Más felől, ilyen GDPR szabályozás sem segíti a dolgot, hogy magán jellegű információnak számít egy fénykép. Magyarországon mondjuk van egy ingyenes felület, ahol le lehet az adatokat kérni, de amikor indult a CV egyrészt még nem volt ingyenes, másrészt sok országban nincs ilyen. Nyilván aki feleslegesen kidob pénzt egy lekérdezésre, azt nem fogja érdekelni a miért. Szerintem maga az ötlet amúgy nagyon jó, de rajtuk kívüleső dolgok miatt nem működik igazán megfelelően.

 51. life84 01

  life84 01

  Hónapja

  Teljesen igaza van a kopasznak! Pár napja kértem le egy autót... Először és utoljára!! lehúzás az egész!!!

 52. Tolnai Szilárd

  Tolnai Szilárd

  Hónapja

  Uram köszönöm!

 53. CrocodileDundi

  CrocodileDundi

  Hónapja

  Van egy érzésem ez a videó csak azért jött létre, mert Attila bekóstolta Kopaszt! Tátott szájjal a fszerdöbe!! 😂

 54. mekettelek

  mekettelek

  Hónapja

  +1 aki sok pénzt kiszórt sejtelmes CV jelentésekre. Persze jár a taps a JSZP működtetőinek is, amennyire hiányosak az adataik. Illetve a hazai nepper-közösség 95%-a is elmehetne kapálni, hogy ne fogalmazzak durván...

 55. László Orsós

  László Orsós

  Hónapja

  Imádom a karakteredet! Csak így tovább keményen!

 56. István Sinkovicz

  István Sinkovicz

  Hónapja

  Igazad van uram ! Én is lekérdeztem egy olasz autót alvázszám alapján , még jó, hogy a típust sikerült eltalálniuk! Vicc az egész, csak az a baj, hogy rossz vicc! A másik sem jobb (autódna vagy mi a fene a neve)

 57. Ferrault

  Ferrault

  Hónapja

  A videó végén tetszik a jegyzetes cetli. Egyszer egyik autó kilincse alatt, utána másik autó kilincse alá vándorol. :)

 58. MO P

  MO P

  Hónapja

  Végre valaki nem isteníti ezt a kritikán aluli szolgáltatást. 6 ból 3 autónál csupán annyi adatot találni hogy létezik de persze mielőtt megveszed a jelentést írják hogy van róla adat. A maradék 3 jelentés pedig olyan képet fest az autóról ami nem felel meg a valóságnak. Ez még nagyon gyerek cipőben van. Nem lenne szabad még pénzt kérni érte majd csak évek múlva ha már jól működik.

 59. Balázs Csalló

  Balázs Csalló

  Hónapja

  Én is egyszer használtam ezt a fost...

 60. A Pall

  A Pall

  Hónapja

  Kopasznak nagyon eros szemelyisegi vonasai vannak (jo a dumaja)

 61. Gábor Holics

  Gábor Holics

  Hónapja

  Üdvözlet! És mi a véleményed a többiről? AutoDNA, TotálKártörténet-lekérdezés, Autós nagykoalíció? Azokat nézted? Vagy nem, mert még nem kerestek meg?

 62. Gàbor Fehér

  Gàbor Fehér

  Hónapja

  Attilának a videója pont arról szólt hogy Amerikából hozták be azt a bmw-t.... Kopasz el mondta érthetően hogy amelyik autó Amerikából van be hozva arról van adat és fénykép

 63. Tibor Rózsa

  Tibor Rózsa

  Hónapja

  Gyerekek ennyi... egy egyenes ember végre kimondja a frankót! Komolyan mondom tőle vennék szívesen autót. Ha bárki látott már egy "nepperturné" epizódot láthatja mennyire alapos, kritikus egy autóval szemben. Akinek esze van, az legfeljebb egy jó alku alapot tud kiharcolni evvel a carvertical-os lekérdezéssel, már ha talál valamit.. De aki még el is hiszi,hogy igaz, na azokat tudom sajnálni..

 64. Cooler Májszter

  Cooler Májszter

  Hónapja

  Vaze Kopasz! :D Még a végén elvisz a litván maffia. :D

 65. Gábor Vass

  Gábor Vass

  Hónapja

  Carvertikalon kerdeztem le én is aztan teljesen mást adott ki persze kép nekem se volt a sérülésről lehúzós vacak.

 66. Máté Kányási

  Máté Kányási

  Hónapja

  Beléesett a gyász! 😅🤣

 67. Bodrogi Zsolt

  Bodrogi Zsolt

  Hónapja

  Big respect 👍 ilyen egy becsületes nepper 😉 ( volt " szerencsém " a carverticalhoz ! Első és utolsó volt )

 68. Róbert László

  Róbert László

  Hónapja

  Durva ! Az ember fizet hogy pontos adatot kapjon aztán meg semmi köze a pontossághoz ! 😳

 69. Tivadar Tóth

  Tivadar Tóth

  Hónapja

  Azt hiszem megvan kinél veszem meg az autómat. Köszönöm.

  • life84 01

   life84 01

   Hónapja

   Hol lehet elerni?

 70. Béci FRASE

  Béci FRASE

  Hónapja

  Etalon vagy Kopasz!! Csak így tovább!

 71. Zsolt Sőregi

  Zsolt Sőregi

  Hónapja

  Teljesen igazad van, én is megszívtam ezzel a litván szarral, semmit nem nyújtott a lekérdezés, nagyon idegesítő hogy a mocs.... s balkáni 🙉nak sikerül ennyire hülyének nézni a johiszemű embereket.

 72. Tamás Majoros

  Tamás Majoros

  Hónapja

  Teljesen igaza van Kopasznak, egy kalap szar az egész. És valóban, ba**znak szólni hogy adott gyártóhoz nincs adatuk, mikor perkáltál és lekéred, akkor nézed hogy amit kaptál a pénzedért az egy marék sz*r. Honda Jazz-al jártam így, de a melóba járós öreg A-s mercim is lekértem, kíváncsiságból, köszönő viszonyban sem volt a valósággal, már ami adat volt egyáltalán, mert sokat nem kaptam a pénzemért. Szóval a nagyrésze tényleg marketing bullshit, és konkrétan a vásárló megtévesztése, amit csinálnak. Minden tiszteletem a tiéd hogy nem adod el magad, sajnos egyre kevesebb ilyen ember van.

 73. Tom rebel

  Tom rebel

  Hónapja

  Én már csak a pösze nénis reklámokért is haragszom rájuk. Köszi a videót!

 74. :-_

  :-_

  Hónapja

  Nahát eltűnt a hozzászólásom... a lényeg senki ne legyen olyan hülye hogy egy kanyit is fizet a cégnek (cv) mert az oldalukon se egy ASZF, GDPR és egyéb kiírás nincs az NMHH bőven kiszabhatná a legmagasabb büntetési tételt a cégnek. Zavarosban halásznak, de remélem nem sokáig. Be befizeted a pénzt és nem megy át az utalás bármi oknák fogva, sehol egy kontakt infó, csak elsírhatod a panaszodat egy üres FORM-on , amire vagy válaszolnak vagy nem. Nincs ügyfélszolgálat, se telefonszám... eccerű mint a faék ... pénz lenyúlás semmi több...... láss ne csak nézz.

 75. Zoltán Czagány

  Zoltán Czagány

  Hónapja

  Az én Honda Accordom is Olaszból jött be mint a te S2000 sed! Én is le akartam kérni a kocsiról amit esetleg találtak és persze fizettem is érte és mit kaptam.....? 1 nagy büdös ló..... se! 🤬 Számomra a videóból derült ki,hogy ez 1 Litván cég. Amit elmondtál arról mit művelnek kint a kocsikkal és hogy Litvánok nekem ez mindent elmondott.🤬 Csak a lehúzás és semmi más!🤬

 76. Laci Subecz

  Laci Subecz

  Hónapja

  Carvertical !!! Honda accordot kertem le !! Talan 3 km óra állás volt feltüntetve rola és más semi !! Még egy foto se !!! És mindez 6500ft volt :D

 77. Kristóf S

  Kristóf S

  Hónapja

  Most ez komoly, hogy ha japán autót kérdezek le, akkor 5.400Ft-ért megküldik ugyanazokat az adatokat, amiket a JSZP ingyen kidob? Ha ez igaz, akkor határtalanul tróger egy cég ez...

 78. Roland Balogh

  Roland Balogh

  Hónapja

  Ez az Attila gyerek nagyon kishal a becsületesnepperhez. Kár volt megszólalnia.. így már ő is hiteltelen

 79. Csongor Sudi

  Csongor Sudi

  Hónapja

  Sheeeesh

 80. Alex Lévai

  Alex Lévai

  Hónapja

  Csak vicc De a negatív reklám is reklám 🤷‍♂️😂

 81. the Dark Wolfied

  the Dark Wolfied

  Hónapja

  Vártam a videó végén egy "Ki lesz fújva az orrod kistáska" beszólást :D

 82. Attila Szilágyi

  Attila Szilágyi

  Hónapja

  Igaza van a Becsületesneppernek, hogy semmit nem ér a cv, oda kell menni és meg kell nézni a kocsit az a biztos. Mi van ha valaki úgy csinálja meg vagy csináltatja meg, hogy nem is jelentik a biztosítónak? Akkor nem ér semmi úgysem a cv, mert nem is lesz nyoma sehol sem, hogy törött volt a kocsi. De ha oda mész és megméred festékvatagságmérővel akkor lesz róla eredmény, hogy más a fényezés. De az sem életszerű, hogy mindenki festékvastagságmérővel megy autót venni.

 83. Tamás Rásó

  Tamás Rásó

  Hónapja

  Köszönjük szépen! Pontosan szóról-szóra egyetértek! Vettem egy autót, utólag kíváncsi voltam rá. Felmentem a Carverticalra (inkább kár-vertical mert kár volt) és azt írta van adat. Közben megnéztem a Vályi Pista Insightos videóját ahol szintén ajánlgatja ezt a kalap szart, bedőltem és megvettem a nagy büdös semmit (ráadásul adót sem csaltam) közel egy napi minimálbérért. Vályi Pista egy kurva, pénzért lefeküdt, és életem hátralévő részében úgy fogom érezni, hogy személyesen tartozik nekem 6800 forinttal.

  • Attila B.

   Attila B.

   Hónapja

   Írd meg neki valamelyik elkövetkező videójában.

 84. Ákos Kürtfalvi

  Ákos Kürtfalvi

  Hónapja

  Amennyiben mégse az adócsalást választanánk, és Magyarországot jelöljük meg (mert esetleg cég részére vásárolnánk autót és számlát szeretnénk kapni a szolgáltatásról) akkor sem kapunk számlát automatikusan. Legalábbis 3-4 hónapja még ez lehetetlen küldetés volt.

 85. Somogyi Attila

  Somogyi Attila

  Hónapja

  Mi kettő használt autót vettünk az elmúlt 3 hétben, de eszembe sem jutott, hogy pénzt adjak azért, hogy lekérdezzem a Carverticálon a gépjárművek adatait, használtam az ügyfélkapus rendszert, az teljesen ingyenes és jó! ;) Respect ezért a videódért! ;)

 86. Szabó Ferenc

  Szabó Ferenc

  Hónapja

  az alvázszám kitakarása nem sikerült túl jól.... :-)

 87. Sipos Tamás

  Sipos Tamás

  Hónapja

  Köszönöm, nagyon jó kis info volt !!!!

 88. Istvan Meszaros

  Istvan Meszaros

  Hónapja

  Ki a faxom az Attila? Kellene tudnom?Igy szemre valami kattintás vadásznak saccolom. Ja Kopasz csak így tovább.

 89. disobey

  disobey

  Hónapja

  Befektettem pár éve a CarVertical tokenbe elég sok pénzt.

 90. Jànos Kovàcs

  Jànos Kovàcs

  Hónapja

  Röviden : engem sajnos át vert a car vertikál, ki fizettem a tanuló pénzt. Azt írták hogy van adat az autóról, semmitmondó infók voltak. Megvettem az autót, utána lekértem a total carosok adatbázisából és ott tételesen fel voltak sorolva a sérülések. A CAR VERTCAL ÁTVERÉS. FELEJTSD EL!

 91. Balázs Litauszky

  Balázs Litauszky

  Hónapja

  majd 38:17-nél egyszercsak egy szellem a fehér suv kilincse mögül átrakja a papírlapot a fekete suv kilincse mögé :)

  • Balázs Litauszky

   Balázs Litauszky

   Hónapja

   @:-_ nem mondod... pedig én tényleg azt hittem, hogy szellem ;)

  • :-_

   :-_

   Hónapja

   A video meg van vágva :)

  • rudolf kiss

   rudolf kiss

   Hónapja

   Tenyleg, )

 92. Atis124

  Atis124

  Hónapja

  Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 93. József Ungvári

  József Ungvári

  Hónapja

  Az autos "Dodor" !! 😀🙏 A kezdetek ota kovetlek, eddig is tetszett amit csinalsz/kepviselsz de ezzel csak feltetted arra a bizonyos i-re a pontot, vegre egy frankot mondo szakmabeli az autos piacon is. Koszonjuk szepen a videot,az oszinteseged es hogy a sok evi munkad azaz a Becsuletes nepper "brandet" nem tudtak megvenni! Gratulalok,tovabbi sok sikert kivanok! ✌

 94. Tamás Aradi

  Tamás Aradi

  Hónapja

  Lassan István kiírja magát a Totalcarról...😂 Tetszik, hogy van még ember, aki meg meri mondani a tutit! Szép volt István!

 95. Tamás Nagy

  Tamás Nagy

  Hónapja

  Rakas szar a CV. A Hornetemrol meg azt se tudta megirni hogy honnan hoztak be. Szerencsere paypallel fizettem, megreklamaltam es visszaadtak a penzt. Marmint a paypal. Nem a CV.

 96. Janos Szamoskozi

  Janos Szamoskozi

  Hónapja

  Az amerikából importált kocsikra lett kitalálva, arra valószínűleg jó is. A probléma azzal van amit István is mondott, hogy próbálják rátukmálni irreálisan nagyobb célközönségre. Ott kellene az oldalon villognia, hogy csak az USA-ból behozott nem japán autókra való és ez csak a jéghegy csúcsa, mert az is megérne egy kérdést, hogy honnan tudják megszerezni az EU-n belül az autók hiteles futásteljesítményét. Kitartást Főnök, kösz az őszinteséget, indulj a választásokon '22-ben, mert akkor lenne is kire szavaznom.

 97. József Kelemen

  József Kelemen

  Hónapja

  Nagy a szája de mindíg jól beszél és szívünkből szól. Az arc ne is legyen eladó!

 98. Róbert Gácsfalvi

  Róbert Gácsfalvi

  Hónapja

  Csak így tovább István! Te nem most kezdted a szakmát az biztos . Sok ilyen becsületes autókereskedő kellene. Tanulságos mindegyik videód .

 99. László Rácz

  László Rácz

  Hónapja

  Te Kopasz! Az a Scirocco nagyon szép lesz!!! Egyébként sajnos én is éltem a Carvertical "csoda" szolgáltatásával (igaz nem csaltam áfát...) Egyetlen egy kilométer óraállás volt feltüntetve, többi adat oké, természetesen fotó nulla! Minden tiszteletem a tiéd, maradj meg igazi Becsületesnepperként! Várjuk a többi videót...

 100. Szabolcs Varga

  Szabolcs Varga

  Hónapja

  Ez tipikus esete amúgy annak amikor ügyfélszolgálaton kérsz valahol segítséget, és nem is nézik meg azt hogy mi a problémád, hanem egyből küldenek valami sablon választ aminek köze nincs a problémádhoz. :)

Következő