Szórakozás

NEMSOK- Valaki HIÁNYZIK! DANI II. durván beleállt ANDRISba!

A csatornán először és utoljára hagytuk Petit egyedül produkálni magát. Jól sikerült? Jól bizony, de jövő héten újra teljes csapattal forgatunk.
Az Exatlon 3-ból ezen a héten Balázs távozott, sportszerű párbaj során, ezzel a Bajnok csapat újabb embert veszített Lilkó mellett.
Vajon teljesen elfogy a Bajnok csapat, hamarosan kiderül.
Ha tetszett Lájkoljatok, és Iratkozzatok fel a csatornára!

Megjegyzés 

 1. B Angi

  B Angi

  Napja

  Mikor jön az új rész?

 2. Vanessa Robotin

  Vanessa Robotin

  Napja

  Mit szóltok a szerdai bajnok 10/0-ás győzelméhez? Mikor lehet majd megint kommentben kérdezni úgy hogy válaszoljatok?

 3. Irén Fejős

  Irén Fejős

  4 napja

  Kérlek edzőnek mondjad!Magyarok vagyunk!köszönöm

 4. Irén Fejős

  Irén Fejős

  4 napja

  Krisztiánt féltem,mert a keze rásérülhet! De ne úgy legyen!

 5. Irén Fejős

  Irén Fejős

  4 napja

  Annó kihívóknál is Ricsi csinálta a feszkót! Csak más téren.Igen Andrist meg kellett volna dicsérni! Balázs nagyon fer volt. Balázs megunta a feszkót,és feladta!

 6. Aniko Palfi

  Aniko Palfi

  5 napja

  Ahogy elnézem, nincsenek Davetől elragadtatva. Megértem őket :D Pont azt csinálta tegnap, amit szerinted nem kéne. Átment pom-pomsrácba :D

  • Aniko Palfi

   Aniko Palfi

   3 napja

   @foghornleghorn81 Mert nincs más. Kihívó kell nagy követő táborral, akire még emlékeznek és aki jó volt. Gondolom Kata dolgozik, Hanna dolgozik, Vestyre dühösek, két évad volt. maradt Dave, akinek még vannak követői. Kb. Ő jó játékos, magyarázni segíteni nemigen tud. Ezt már látjuk. De nem volt szerintem más.

  • foghornleghorn81

   foghornleghorn81

   4 napja

   hogy mehetett ki, mikor köztudott, hogy nem bírja őket, többször beszólt nekik a saját oldalán?

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   4 napja

   @Andrea Marcsó Kriszkéz:)))

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   4 napja

   Nagyon jó😄!

  • Nemsok

   Nemsok

   5 napja

   Általában nem jó, ha igazam van... (Vesty)

 7. Johanna L.

  Johanna L.

  6 napja

  András folyamatosan lobbizott eddig és manipulálta Krisztiánt. Krisztián baráti oldalán mentelt a döntő felé. Dani nyíltan elmondta, hogy mi a véleménye erről a típusú mentelésről és mennyire nem fair. A héten jobban teljesített Andristól és igazságtalannak érezte azt, hogy ő menjen párbajra. Ráadásul, Krisztián tényleg ilyen baromságokat dumál azóta is, hogy bánja hogy nem Andris ment. Az hogy az Andrist bűnbaknak tették meg nagyon igazságtalan. Nem volt vele sportszerű a csapat. Tiszta "legyek ura"... brr. Nekem nem volt bajom azzal ahogy ő a feszkót próbálta levezetni. Teljesen ártalmatlan volt, nem emiatt veszítettek. Azt mondták, hogy az Andris feszültségkezelő stílusa az ő hangulatukra is rányomta a bélyegét. Na most bajnokok vagy sem? Ha egy csapattársuk rugdossa a homokot mérgében, az tényleg ennyire kizökkenti őket? Nem kellene ezt kizárni? Hetek, hónapok óta együtt vannak vagy sem? Volt idejük megismerni és tolerálni egymás dolgait? Igen. A másik dolog, szerintem a bajnokok vannak annyira karakánok, hogy ha ilyen durva vereséget kérnének tőlük a műsorkészítők, ahhoz nem adnák se nevüket, se arcukat. Az Iza könnyei és tehetetlen dühe hiteles volt számomra. De ha te konkrétan tudsz valamit Peti, akkor miért csak sugalmazol mindenfélét, miért nem tálalsz ki nyíltan? Miért nem mondod el, hogy nálatok hogy volt és hogy mennyire megrendezett volt? Mert amit most csinálsz az ilyen "palik tudja" beszólásokkal, az csak a valóságot mellőző pletykálkodás. Nálatok hogy volt? Megmondták hogy ki veszítsen és mennyivel? Vagy a vendégeitek akik nálatok voltak meséltek valami konkrétat? A kékek jobban jártak volna veled mint mentorral. Dave amit leművelt a Bogival botrányos volt, te lényegesen sportszerűbb voltál végig a játékodban. Még valami. Annó az egész csapat ellened volt (csajok annyira nem), nem gondolod, hogy most ez köszön vissza az Andris felé támadt szimpátiádban? Ez a "csakazértis az Andris nyerjen, mert most őt mindenki bántja" gondolat?

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   5 napja

   @HUeye Boss az ősrégi story, mint te, dinó😁😁

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   5 napja

   @Andrea Marcsó Vágó Istvánnal.

  • Johanna L.

   Johanna L.

   5 napja

   @Nemsok Teljesen félreértettem az ilyen kis elejtett mellékzöngéket. Sorry. Egyébként le a kalappal András előtt, mert félre tette azt amit a csapat leművelt vele. Kis aranyos, mert ő azt hiszi hogy érte tették de valójában míg ő egy homokbuckán vezeti le a feszkót, addig a csapat rajta vezette le. Az egy más kérdés, hogy ő ebből úgy profitált hogy feszívta magát. :) Amúgy köszi a válaszod.

  • Nemsok

   Nemsok

   5 napja

   Nincsenek megrendezve a versenyek. Ha félre érthető vagyok sry. Az, h ki és mikro megy haza sérülés miatt az tervezhető (a sérülés után). Ennek dramaturgiai okai vannak. (meg persze technikai) Amire célozni szoktam azok csak sugallatok. Pl egy jól megfogalmazott interjú kérdés vezethet feszültséghez: "téged nem zavar, hogy folyamatosan amiatt veszítettek mert...?" ilyesmivel lehet kicsit ügyeskedni. És egyértelműen azért álltam most mellé, mert ugrok arra, ha valakire rászáll az egész csapat. Szóval ezt jól érzed. És vélhetően én jobban viselem Andris kiborulásait. (Vesty)

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   6 napja

   Van benne valami...

 8. Áron.

  Áron.

  6 napja

  Ok. De miért Dani 2.?

 9. ESZTER MORAK

  ESZTER MORAK

  6 napja

  Neked kellett volna kimenni a kékekhez jó meglátásaid vannak !!!

 10. David Bro

  David Bro

  6 napja

  Vivi sem kapott köszönetet két kispados lehordta átgazolok a kékeken alvás után fáj a lábam Iza és 4 hete nyaralok Lilkó.

 11. Mszonja

  Mszonja

  6 napja

  szentem kínos az eleje?

 12. Dorina Kiss

  Dorina Kiss

  6 napja

  Szia Vesty! A mexikóiaknál nincsen coach............

  • Dorina Kiss

   Dorina Kiss

   6 órája

   @Lord Viktor [Hun] Pontosan!

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   3 napja

   Ahogy Timi-féle riporter sincs. Ott nem kell olcsó reality-fogásokkal kicsit feltornázni a haldokló nézettséget, mert ott a műsor nem elsősorban a karakterekre épít, hanem a sportra.

 13. 81123 Dlali

  81123 Dlali

  6 napja

  Egyetértek azzal, amit Vesty mondott. Dani csúnyán viselkedett, ahogy próbálta{sikeresen} befolyásolni Krisztiánt, hogy miért kellene Andrást küldenie párbajra. Remélem, hogy náluk lesz a párbaj, és hazaküldi ezt a dumagépet!

 14. Katalin Valasek

  Katalin Valasek

  7 napja

  Krisztián miért mehet vissza a sérülése miatt? Ugyanis sokat pihen vagy nem?!

 15. Katalin Valasek

  Katalin Valasek

  7 napja

  András remélem kiesik!!

 16. YouTube Boss

  YouTube Boss

  7 napja

  Arra nem gondoltok,hogy Dani esete olyan kirívó és olyan megütközést kiváltó,hogy esetleg nem is maga találta ki! Amikor bekerült, elkezdték felépíteni a gyerekpéldakép imázst, Adéllal is tök jól elbeszélgetett.... aztán jött a párbaj és hirtelen megbolondult, képtelen vagyok elhinni,hogy nem gondolta át,ez biztos ki fog derülni! Akkora a kontraszt a két személyisége között,hogy szerintem ezt a balhézást,trágyahordást,nem ő eszelte ki! A gyávaság kihozhat ilyet emberekből,de szerintem neki nincs szüksége annyira erre a műsorra, ő neki ez csak újabb utazás, előtte is volt élete, ezután is lesz!

  • Russian army

   Russian army

   6 napja

   A fődíjat egy házra akarja költeni.

 17. Klaudia Veszprémi

  Klaudia Veszprémi

  7 napja

  Vesty! Teljes mértékben egyetértek veled Andrist illetően! ❤️

 18. Balázs Torgyik

  Balázs Torgyik

  7 napja

  Nyílván egyszer amikor a bajnokokat szídtad akkor is oda kellett szúrni a kihívóknak. Amúgy ez volt a legjobb adás eddig nekem. Lilkó erős játékos és tök jól hozta a pontokat😂😂😂

  • Balázs Torgyik

   Balázs Torgyik

   6 napja

   @Andrea Marcsó Eulo GP-nek már leírtam, de mindegy.

  • Russian army

   Russian army

   6 napja

   @Balázs Torgyik EULO GP azon akadt ki hogy most a bajnokokról mondtak kritikát. Szembe köpte magát....

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   6 napja

   @Balázs Torgyik Vagyis csak odaszúrt egyet Péter, a fránya mindenit neki, ezeknek a jó ember kihívóknak!

  • Balázs Torgyik

   Balázs Torgyik

   6 napja

   @Eulo GP Hajjj, miért kell félre érteni? Nem mondtam, hogy csak szépet és jót lehet mondani a kihívókról, én csak azt mondom, hogy most elöszőr lettek valamilyen szinten kritizálva a bajnokok és még most is oda kellett szúrni a kihívóknak.

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   ajjaj Péter, hát nem szégyelled magad? A kihívókról csak szépet és jót lehet!

 19. Fleck Kernel

  Fleck Kernel

  7 napja

  Ha jövő héten is elveszítik a bajnokok a végjátékot és jósa Dani megy haza akkor nagyon nehéz dolga lesz Andrisnak mert szerintem Krisztián a sérült kezével nem fog olyan jól dobni mint régebben és így ha nyerni akarnak a bajnokok akkor az Andrisnak muszáj lesz minden nap amíg egyéni játék nem lesz 100 % ot teljesíteni máskülönben nagyon hamar ki fog esni az összes bajnok .

 20. Tímea Kovácsová

  Tímea Kovácsová

  7 napja

  Na álljon meg a menet...Krisztián azért pattog mert még így is,hogy ennyi ideig "pihent"még most is neki van a legtobb pontja a másik...azért mert o a CSK ...ennyi!!!Neki minden joga megvan ahoz hogy kiossza a tobbieket...ennyi

 21. Zorka Kiss

  Zorka Kiss

  7 napja

  Tokre az a szitu folt a Dani Andris veszekedes, hogy "Andris valld be, felsz a parbajtol" amikor ulsz oran, es fingassz egyet. Rafogod a padtarsadra, hogy te voltal az milyen gaz ez!=Andris es Dani ul. Dani fel a parbajto, es rafogja Andrisra, hogy te felsz a parbajtol, milyen gaz ez! 🤦‍♀️😂

 22. Imre Kiss

  Imre Kiss

  7 napja

  Ha Krisztián maradhatott és játszhat tovább sérülten, akkor Lilkó miért nem? Szerintem ez nem korrekt így.

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   @urban legend nem értem miért nem látják,hogy egy kézzel nem lehet játszani és neki csak annyi volt! Meg lehetett volna oldani a távozását szebben is,ez miatt itthon most kerülnie kell a netet, nem baj úgyis kap lehetőséget új műsorban,neki megérte!

  • urban legend

   urban legend

   7 napja

   @HUeye Boss Ezt ne nekem mondd, hanem annak, aki méltatlankodik, hogy jaj Lilkó miért nem állhatott vissza. Én csak rávilágítottam a dolog morális aspektusaira, mert láthatóan az sem tiszta itt néhány embernek.

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   @urban legend hogy játszott volna,azzal a kézzel a hazafelé tartó repjegyet nem bírta el!

  • urban legend

   urban legend

   7 napja

   Lilkó sérülése valószínűleg súlyosabb, nem jött volna helyre. Ráadásul Krisztián "csak" 3 hetet ült, már az is kivételezés, hogy ezek után visszaengedték. Lilkó 5 hetet ült, iszonyú sportszerűtlen lett volna az összes többi játékossal szemben, ha visszaengedik ennyi pihenés után. Különösen, hogy nála sokkal jobb játékosokat pár nap után hazaküldtek mindegyik évadban.

  • Balázs Szávó

   Balázs Szávó

   7 napja

   Lilkonak komolyabb volt a sérülése

 23. Imre Kiss

  Imre Kiss

  7 napja

  Dani II. egy minősíthetetlen gyáva féregként viselkedett. Mondjuk a legelején sem volt szimpatikus, de amit művelt itt a párbaj előtti napokon, az mindennek az alja volt.

  • Kiss Dora

   Kiss Dora

   7 napja

   én is így gondolom..engem viszont zavar a "rajongók" hozzáállása.. annyira istenitik Danikát, mert milyen jó, hogy valaki megmondta Andrisnak az igazat... zavar, hogy csak azért szeretik ennyire, mert Zozonak a valakije, máskülönben el is felejtődne, hogy ott van.

 24. dani ksk

  dani ksk

  7 napja

  Tudom hol van Hanna Dominikán mert Zozo ék után ő megy egy első évados Bajnokkal

 25. My hamster Bamby

  My hamster Bamby

  7 napja

  Meg hívod majd Krisztián testvérét Kristófot ?? Majd valamikor amíg még nem lesz vége az exatlonnak??

 26. killall1234

  killall1234

  7 napja

  Mintha az én gondolataimat mondtad volna, Vesty. Komolyan, az eddig szimpatikus dani2 beküzdötte magát punciviktor és ebihalfejdóri mögé. Ez azért teljesitmény. Andris remélem kifingatja. Várom az allstart, mert sajnos ez az évad az előző kettő gombás kislábujjkörméig sem ér fel :( Csak igy tovább, remek csatorna!

 27. Eszter Világa

  Eszter Világa

  7 napja

  Ő már Dani III 🤣 (Nagy Dani, Móricz Dani, Jósa Dani)

 28. Máté Havasi

  Máté Havasi

  7 napja

  Andrist teljesen jogosan szidjak

 29. István N.

  István N.

  7 napja

  Oké, hogy Hanna nem ér rá... A kutyus sem volt viszont látható! :-D Péter egyedül maradt! :-D :-D

 30. Anette B

  Anette B

  7 napja

  Valami nagyon elcsúszott ha szerinted András kene nyerjen 😂😂 Bálint érdemli meg a legjobban 😁

 31. Tamara Szabo

  Tamara Szabo

  7 napja

  Hivjatok Balazst legyszi!!! Imadom a videokat!

 32. Aniko Palfi

  Aniko Palfi

  7 napja

  Én is ezt gondolom. Addig kedveltem a Danit. De hogy odamegy a lányokhoz, és keveri a szart, majd a többi fió előtt azt mondja, hogy a lányok azt mondták neki... Hát most csunyákat gondolok. Krisz szerintem be akarta bizonyitani, hogy Andris a második legerősebb fiú a bajnokoknál. Én végig kedveltem Andrist, de most méginkább. Bazsi látta, hogy úgyis leveri, akárhány medálja lenne :D Egyébként Bazsi eléggé kihalt, Andris még kb akármennyit kört lefutott volna, akkor is, ha fájdalomcsillapitóval megy. Minek még egy kör? Bazsi nagyon szimpatikus ember, de nem volt elég gyors. És ha többi is jól dob, bebukja. Dave jó játékor volt, de hogy milyen lelki helyreállító? Zozo jól kommunikál. Az kell most.

 33. Zsanett Demény

  Zsanett Demény

  7 napja

  Vesty nagyon jó volt a videó! Nem szoktam kommentelni, de ezt most muszáj leírnom 😁 Szerintem Dave azért lesz jó coach, mert amikor ő először párbalyozott, az egész csapat azon dolgozott, hogy őt kiejtse, ennek ellenére ő mégis fejben összeszedte magát, visszatért, majd később megnyerte az exatlont. Szerintem elképesztő, hogy valaki ennyire össze tudja szedni magát fejben, hogy annak ellenére, hogy az egész csapat ellene van, nyer, sőt a végén a csapata is megszereti!

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   @oviki1 bohóckodás lesz belőle...

  • oviki1

   oviki1

   7 napja

   de át is tudja adni ezt a tudását másoknak?

 34. Andrea Marcsó

  Andrea Marcsó

  7 napja

  Mentornak valamelyik csapatba ajánlanám Leonardo DiCaprio-t a Wall Street Farkasából😁

 35. Máté Tóth

  Máté Tóth

  7 napja

  Pedig nagyon kíváncsi lettem volna hogy Hanna mit szólt ehhez a héthez

 36. Csilla Szabó

  Csilla Szabó

  7 napja

  Dave-et is bírom. De szerintem Zozo ebben a coacholásban jobb lesz. Ugyanis ő el is fogja tudni mondani a tanácsokat. Majd meglátjuk, hogy Dave mennyire. Zozonak van már tapasztalata a bmx-es edzőtáborai miatt, amiket ő szervez. Ott is kell coacholnia. Szerintem neki ez jobban megy majd. Természetesen majd meglátjuk hétfőn, milyenek lesznek.

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   Biztos megint két végletet fognak ábrázolni nekünk,csak még azt nem tudom ki lesz a hülye csapat, Zozo is elég bolond,lehet,hogy Davék fogják komolyan venni és pirosak lazázzák el,bár kétlem.

 37. Krisztián Tánczos

  Krisztián Tánczos

  7 napja

  Arról nem volt szó hogy ezen a héten 2 robotkamerás felvétel is volt

 38. Máté Tóth

  Máté Tóth

  7 napja

  Miért lenne megint bajnok fiú párbaj?

  • oviki1

   oviki1

   7 napja

   mert már csak 2 bajnok lány van, viszont 3 bajnok fiú

  • Gabriella Sztranyák

   Gabriella Sztranyák

   7 napja

   Mert Lilkó kiesett, és már nem pótolják.

 39. Bernadett Bolló

  Bernadett Bolló

  7 napja

  Szóval Hanna elkapta a koronat😂

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   Reméljük nem beJankázott!

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   már átment rajta egyszer. Remélem semmi baja.

 40. Máté Tóth

  Máté Tóth

  7 napja

  Szerintem csak azért nem használta el a medálját mert tudta hogy nincs esélye és akkor gondolta hogy nem használja fel és legalább emlékezni fognak rá így hogy ilyen fair volt

 41. Imre Király

  Imre Király

  7 napja

  Hanna is kint van Dominikán 🤔? ... Vitte Dorka medálját is... 😂😉👍

 42. Máté Tóth

  Máté Tóth

  7 napja

  Szerintem Daninak full igaza volt mert egy végjáték után mondani azt hovy szívesen mentem volna az gáz ha ennyire szívesen ment volna akkor menjen most. Nehogy már megfosztsuk a párbajtól. Szerintem igaza volt a Daninak

 43. Jamon Serrano

  Jamon Serrano

  7 napja

  Balázs úgy megijedt Hanna markáns véleményétől a medálok elfogadásával kapcsolatban, hogy még a sajátját se merte elfogadni :D

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   3 napja

   🤣🤣🤣 Ez jó volt.

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   Azzal mit akarhatott jelezni és kinek!?

 44. little tüske

  little tüske

  7 napja

  Mindig is kegyetlen jókat mondtok szerintem és most is OLYAN szinten egyet értek!!!! És Andris elött meg le a kalappal hogy ezt az egész (szerintem indokolatlan) savazást így lereagálta és nem küldte el a búsba Dani 2.-t... szerintem elég szánalmas ujjal mutogatás/probálkozás volt ez Dani részéről....

 45. Levi Ackerman

  Levi Ackerman

  7 napja

  Hát én Danival értek egyet mert egy sportember mint Andris nem kellene ennyi feszültségek lenni benne "csak" mert elfesztett párfutamot oké hogy egy idő után idegesítő de akkor sem így adom le

 46. Marcell Molnàr

  Marcell Molnàr

  7 napja

  Hát minden ember más szerintem! Ha ő dühös akkor hagy adja ki magából a düht mert lehet, hogy ha ki adja a düht magából akkor következő körre tiszta lappal indul! És mi az a tömény hülyeség amit folyamatosan mondogatnak a bajnokok, hogy ha dühös vagy tartsd magadba mert át rakod a csapatba! Ha Andris órdít eggyet akkor miért ragadna át a csapatra?! Ha nem veszik fel a viselkedés akkor sehogy se tudna rájuk ragadni! Ez a véleményem, hogy minden ember más és ezért nem kell le tolni! Persze Andris néha bicska nyitogató viselkedése van de azért ezt ő sem érdemli meg!

 47. Kázmér Balla

  Kázmér Balla

  7 napja

  Kár, hogy a követő tábor miatt esett Zozo-ra és Dave-re a választás. Például Mórádi Zsolt biztos jó edző lett volna a bajnok csapatnak.

  • Russian army

   Russian army

   6 napja

   @Andrea Marcsó jövőre nem lesz exatlon!

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   @Eulo GP a szerkesztők idén teljesen elszabadultak, talán már csak túl akarnak lenni az egészen, random döntések garmadája, tűzoltás zajlik. Meglátjuk, jövőre lesz -e még ebből a francise-ból valami.

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   @Andrea Marcsó és nem tudom sejtik-e a szerkesztők vagy a csapat, hogy mi volt Dave véleménye az idei kihívó csapatról

  • Miklós Onofer

   Miklós Onofer

   7 napja

   Zozo és Dave jutott legtovább

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   Teljesen egyetértek veled! Ha csak taktikai tanácsadónak jöttek, egyikőjük sem jó választás, mert a pirosaknál Zsolti az, aki a tapasztalata, habitusa alapján a tökéletes választás lenne a feladatra, a kékeknél pedig taktikus Zalán. Zozo jó játékos volt és eszes is, de az igazi agytröszt az Zsolti volt a bajnokoknál. A kékeknél Dave szine kölyök státuszban volt, nem ő osztotta a lapokat, a taktikát a csapatban. Ösztönösen jó versenyző volt, de csapatot összefogni, építeni szerintem nem képes, nem az a típus. Erre Zalán sokkal alkalmasabb jelölt lett volna. De persze megint csak az Insta követők száma a lényeg, nem a józan ész. Mindamellett mondom ezt, hogy kedvelem Zozot és Dave-et is.

 48. Ildikó Nagy

  Ildikó Nagy

  7 napja

  Tetszett a videó, jól levezetted a múlt hét témáját. Engem érdekelne nagyon, hogy mi az, ami miatt a Hanna nem volt jelen, és "talán jövő héten se lesz" Kicsit az Exatlonos titkolózásra emlékeztetett mindez, ahogy közölted velünk a semmit Hannáról, mert igazából semmit sem mondtál.

  • Baloghnè Zs

   Baloghnè Zs

   7 napja

   Igen,nekem is így jött le.Vártam,betoppan Hanna, és ő se mond semmit ....

 49. Kázmér Balla

  Kázmér Balla

  7 napja

  Komolytalan párbaj volt olyan volt, mint a tavalyi évadban Zalán és Peti (vagy hogy hívták a nagy melákot). Peti és Balázs is feladta már a párbaj előtt, hogy nyerhet. Nem tudom Vesty mit néztél, de ezt az ügyességit a jobbak 2-3 dobással megoldják ( mivel most se lett kikötve, hogy nem lehet eltalálni a keretet), főleg ha egymás után gyakorolhatják is. Ha Balázs egy kicsit is koncentrál és közepesen dob simán meglett volna neki és azt a szintet ő is tudta. Szimplán látszott rajta, hogy nem akarja megnyerni a párbajt. Szerintem nem az esküvője miatt, hanem az elmúlt napok hagytak benne mély nyomot, ami miatt úgy érezte nem lenne jó Andrist kiejteni.

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   Mi lett a medáljával,hazavitte!?

 50. Gyula Haraszti

  Gyula Haraszti

  7 napja

  Csak nehogy Hanna is úgy eltűnjön, mint a Janka, szükség van itt rá, ahogy a bajnokoknak is szüksége lenne Jankára, de azért Vesty jól álltad a sarat, de hosszú távon párosban szép az élet! 😁😁

 51. Comrade Martin

  Comrade Martin

  7 napja

  Szia Veszty, te mit gondolsz Bálintról? Mint versenyző elég egyértelmű, inkább a személyiségéről kérdezem. Szerintem messze ő érdemelné meg a győzelmet a leginkább.

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   emberileg semmi kedvelhető nincs rajta, remélem Ákos vagy Krisztián lealázza.

 52. Noel Németh

  Noel Németh

  7 napja

  18:30 körül! Igen ez érdekes hogy a legjobb statisztikájúak estek ki sérülés miatt! Ugyanúgy mint az első évadban! Valószínű nem készültek fel eléggé arra hogy mennyire hosszú lesz ez a verseny! 24:55 az egy hét lesz vagy Lilkói egy hét? Xd

 53. Krisztián Tornyai

  Krisztián Tornyai

  7 napja

  Lilkóval is lesz beszélgetés? 🙏

 54. Lord Viktor [Hun]

  Lord Viktor [Hun]

  7 napja

  Értem én Vesty, hogy te tudsz azonosulni Johnny Bravóval, és véded, de a viselkedése olykor igenis szánalmas és demoralizáló a csapatra nézve. Én jót szórakozom rajta, mert én rühellem, amúgy amit mondtak róla pozitívat sem igaz, talán kicsit javult a bejöveteléhez képest, de mindig ideges lesz, ha zsinórban veszít, csak mostanában nem fordult vele elő ilyen. Mindig hisztizik a csapattársaknak, Timinek, szidja az ügyességi játékot(!), ha feltörlik vele a padlót. Egy komplexusos, frusztrált, ideggyenge ember benyomását kelti, és emellett pedig rossz nyertes is, ha zsinórban nyer kettőt, máris hatalmas lesz az arca. Rendkívül ellenszenves karakter. "Az András az, aki leginkább bajnoknak tarthatja magát a bajnokcsapatban." Tényleg?! Ne már... 😁 Nem. Az Krisztián. Az összes többi most bent lévő "bajnok" együttvéve nem ér fel hozzá. Neki ott a játékbeli teljesítmény a háta mögött, sosem adja fel és fájós karral is visszaáll játszani. Ő sem tökéletes, van egy érdekes gondolkodása a sportszerűségről medálfelajánlások terén, de ő számomra ezerszer inkább bajnok, mint Johnny, Gizda Iza és a többiek. Csöves Danny-ban viszont egyetértek, nekem ő nem bajnok. Jól BMX-ezik, de ennyi, amúgy egy lakókocsis tróger 35 évesen, és most kiderült róla, hogy szarkeverő is. Ja amúgy a két coach szerepe roppant egyszerű: növelni a béka segge alatti nézettséget. 😁 Dave amúgy nem tudom milyen pszichológiai tanácsokat tudna adni... 😂 😂

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   Igen, a pirosakhoz Zsoltit, a kékekhez taktika-király Zalánt kellett volna behozni, ők még a pályán sem lennének éppen sz.rok, ha arról van szó, de taktikában meg pláne vernék a két tinikedvencet. Dave azért is érdekes, mert a verseny során végig a sarokba volt ültetve, gyerekként kezelték a csapatában, a taktikában annyi szerepe volt, hogy megmondták neki, kivel menjen, magáért se nagyon tudott kiállni, nemhogy csapatot összerántani. A dobás technikákban esetleg mondhat egy-két tippet, bár ironikus, hogy éppen nem a kihívók szorulnának rá erre. Zozora viszont igazi héroszi feladat vár a pirosaknál. Ő azért személyiségénél fogva jobban tud motiválni Dave-nél, szerintem. Bár kicsit pikáns lesz Danny haverja miatt a dolog.

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   7 napja

   @Russian army 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • urban legend

   urban legend

   7 napja

   Vesty azért védi ennyire Virág Andrást (Hannával együtt), mert ismerik személyesen, ezért elfogultak vele. Ennyi a titok és ennyi a magyarázat;) Dave szerintem semmilyen tanácsot nem fog tudni adni. Ha már mindenképp ezt a hülyeséget találták ki a szerkesztők, a kékek Zalánnal sokkal jobban jártak volna.

  • Russian army

   Russian army

   7 napja

   Trevor Philips jobban él mint Jósa Dani. 😂😂😂

 55. urban legend

  urban legend

  7 napja

  Balázs teljesen nyilvánvalóan el akarta veszíteni a párbajt. Ez már az első futamnál látszott. Ez a legkönnyebb és leggyorsabb ügyességi, főleg egy jó felsődobónak. Akár 1-2 dobással is simán le lehet dobi az egészet. Benő sem véletlenül ezzel nyert medált. Bazsi már nem győzött az asztalra dobni meg gyengéket dobni, ja meg a homokzsákkal a kezében várni, hogy András ledobálja végre:D A medált is ezért nem használta fel. Májusban esküvője lesz, Andrástól meg nem akarta elvenni a lehetőséget.

  • urban legend

   urban legend

   7 napja

   @Russian army Itt nem az esküvő ténye a lényeg, hanem a dátuma. Balázs esküvője május 29., előtte 10 nap karantén, és ugye egy esküvőre nem illik előző nap beesni. A műsor 2 héttel jár előttünk és vannak szünnapok is. Na innen lehet számolgatni.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   Van benne valami,ezeket a dobásokat eddig mindig olyan biztosan hozta Balázs.

  • Russian army

   Russian army

   7 napja

   M. Dani is hagyta magát mert ő is esküvőre készül.

 56. Lord Viktor [Hun]

  Lord Viktor [Hun]

  7 napja

  Lilkó nem volt olyan erős, az idei nagy bajnok lánynégyesből ő volt a leggyengébb. Nagyon sajnálom, mert kétszer is gusztustalan szerkesztői manipuláció áldozata lett a kézsérülése miatt (Mexikó és egy hónap várakozás), de neki Lilla kiejtése volt az abszolút csúcs, amihez azért kellett Franci hathatós segítsége is. Utána jobbára csak Zsófi ellen tudott pontokat hozni, egyébként a többiek ellen elvétve, egészen a sérüléséig. Kedvelem, de azért ne gondoljuk túl, sanszosan nem jutott volna be önerőből az egyénibe, még Franci és Janka kiválásával sem.

  • Zsuzsa Burai

   Zsuzsa Burai

   5 napja

   M

 57. Eulo GP

  Eulo GP

  7 napja

  Peti, arról amúgy miért nem beszéltél, hogy a bajnokok 8-8-ra állnak a végjátékokon a kékekkel szemben, mégis 5-en vannak 8-cal szemben? Miért kaptak +2 embert a kékek (a sérülések pótlásait nem számolva), főleg úgy, hogy Grétit és Ákost is a bajnokokhoz akarták vinni először? Továbbá miért vártak 1 hónapig Lilkó törött kezével, hogy ne lehessen pótolni? Így k.rva könnyű Bálintkáéknak vigyorogni, hogy az ellenfelet nem csak a sérülések teszik tönkre, de a csatorna is ellenük dolgozik. Könnyű úgy szépen megjátszósan viselkedni, ha lejt feléjük a pálya folyamatosan, és valódi ellenfelek nélkül kerülnek a döntőbe (miután a másor 3 évadának leggusztustalanabb eseményét mégis csak ők követték el). Jósa Daniról keveset tudok, nekem az jött le, hogy ami Zozónál egy természetes emberi viselkedés, az sok barátjánál inkább csak felvett. Zozót én nagyon kedvelem, nálam ő olyan volt a 2. évadban mint ti hárman az elsőben. Nagyon sok embernek segített, és egy nagyon komoly brandet épített föl. Emellett akárhogyis nézem, mágnesként vonzotta be a tavalyi versenyzőket is, Zalán is a haverja lett, Dave is, a csapatából Geri, Olivér, Szabó Dorka, Gabiról nem is beszélve, de mondhatnám az első évadból pl. Gyarmati Pankát vagy épp Timellát is. Szóval Zozót lehet, hogy sztárolják is, de valamiért a környezete szereti, az ellenfelek is.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   6 napja

   @Eulo GP Igen, ezt szerintem jól látod. De nagyon tetszik, hogy így eltémázgattok LordViktorral, mert exiben nagyon ott vagytok a szeren😁 top kommentelők vagytok, értelmesek, még ha máshogyan is látjátok a dolgokat!

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   @Lord Viktor [Hun] akkor ezt a baromságot, amit ide levágtál magyarázd el az előző két évad szerkesztőinek. Nevetséges.

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   7 napja

   @Eulo GP nincs bajom a matekkal, te érted félre. A normál feltöltések előre definiált időpontokban történnek, ahol mindkét csapatot kiegészítik 8-ra vagy 9-re, függetlenül attól, hogy hogyan állnak. Ez ilyen egyszerű. Hogy utána hogy alakulnak az erőviszonyok, a csapatokon múlik. Lilkót valóban pótolni kellett volna, de ennyi. Minden feltöltés után egyenlő létszámmal vágtak neki a csapatok a további versenynek, ezzel nekem nincs bajom.

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   @Lord Viktor [Hun] akkor most képzeld el, ha csak úgy, minden ok nélkül kapnak az első évad bajnokai +2 embert az amúgyis depletált, balszerencsés kihívókkal szemben. És emiatt nem kerül be mondjuk Peti vagy Hanna? Gondolkodj már az isten szerelmére, értem, hogy a matekóráról sokan hiányoztak, és büszkén verik is a mellüket, hogy ők nem tudnak számolni, logikusan gondolkodni, de ez annyira alap, hogy nem lehet megérteni. Vagy képzeld el ugyanezt fordítva: Gréta és Wald Ákos a bajnokokhoz kerül, és a kihívók kapnak -2 embert. Akkora ordibálás és szűkölés lenne a kékrajongók részéről, már a csatornát is feljelentették volna. Még Lilkó sérülése után is ocsmány gusztustalan kommentekkel szarták tele az üzenőfalakat, ha pedig nyernek a bajnokok egy napot véletlenül, azonnal mind csalást kiabál. És teljesen természetes számukra, hogy az ő kis szerelmeik, Bálintcájuk maximális elbánást kap, de a bajnokoknál mindenkire fújják, hogy takarodjon haza. Szomorú, és mégszomorúbb, hogy ilyen embereket sztárolnak.

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   7 napja

   @Eulo GP miért ne lenne mindegy, hogy melyik csapatból hányan kerülnek az egyénibe?! 🤣 Pont attól egyéni, ez csak a csapatszurkolóknak nem mindegy, a műsor és a játékosok szempontjából igenis az, ők maguknak akarják megnyerni a fődíjat, nem a csapatnak, ami akkor már nincs is. 😁 Ha egy csapatban sokkal több a jó játékos, mint a másikban, igenis legyenek ott többen. Ha megnézed, például most a 6 lányból a két Vivi az, akinek nincs helye a döntőben a jelenlegi erőviszonyok alapján. Mi előnye lett volna a bajnokoknak amúgy, ha kaptak volna még 2 csávót (mert ugye sejtjük, hogy lánytartalék már nincs, különben Lilkót pótolták volna)? Sokkal tovább tartana a műsor, míg kiesnek, ha meg jók és bennmaradnak, akkor riválisok az egyénire a piros fiúknak. Ha már sportszerűség, akkor a kiesés rendszere a rossz inkább, hogy kőbe van vésve, hogy most csapaton belül milyen nemű párbaj jön. A Lilla-Lilkó párbajnál mindkét lány statisztikája jobb volt, mint a másik négy fiúból háromnak, igazságos volt, hogy nekik kellett párbajozni? De tényleg nem csavarom tovább ezt a témát, mert már unom. Nem értünk egyet, de ezzel nincs is gond. A szánalmast amúgy a most bent lévő pirosakra értettem, Krisztiánon kívül, a korábban kiesetteket nagyon kedveltem, de ezt elmondtam már, de az se jött át...

 58. én nem tudok semmit

  én nem tudok semmit

  7 napja

  Lilkót is meghívhatnátok ide vendégnek :D

  • Aniko Palfi

   Aniko Palfi

   7 napja

   Lilko, a vérnyulacska :) Annyira birtam :)

  • Noel Németh

   Noel Németh

   7 napja

   Inkább ne

 59. Blender

  Blender

  7 napja

  Van kedved Kihívósat játszani? 😂😂😂😂ez csúnya volt😠de akkor is szakadtam😂😂😂

  • Nemsok

   Nemsok

   7 napja

   Szerintem is csúnya volt. De nem tudtam kihagyni 😁😁😁

 60. Tibor Berta

  Tibor Berta

  7 napja

  Jó videó

 61. Dóri Mészöly

  Dóri Mészöly

  8 napja

  Én amúgy teljesen egyetértettem azzal amit Iza mondott Andrison egyszerűen egy vesztes meccs után lehet látni hogy mint egy elmebeteg csapkod és minősithetetlen módon beszél az ellenfeléről föleg az utóbbi idöben és ez egyáltalán nem sportolóhoz méltó viselkedés A Danis sztorinál pedig Dani feltette Andrisnak ugye azt a kérdést hogy ő fél e a párbajtól Andris erre azt válaszolta hogy ő nem fél a párbajtól de az viszont érdekes hogy amikor a Danis párbaj elött Krisszel beszélt a folyóba akkor azt mondta Krisznek hogy ő most nincs olyan állapotba hogy párbajozzon ,tehát lebeszélte Kriszt arról hogy őt küldje mert félt a párbajtól Ha pedig az az eset igaz volt hogy Andris a párbaj után azt mondta hogy ő szivesen ment volna az már nagyon gáz

  • Margit -

   Margit -

   7 napja

   Iza ilyet mondott volna, hogy András olyan, mint egy elmebeteg nem emlékszem rá🤔

 62. Emese Kovács

  Emese Kovács

  8 napja

  Szerintem a Hanna sem védte volna a bajnokokat ezután.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   6 napja

   @Eulo GP Én eleve azt sem értem, miért kellene őket állandóan úgymond "védeni"? Elkövettek valami csúnyaságot, bűnt? Amott meg persze fénylik a glória.

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   könnyű abba belerúgni, amelyiket amúgyis minden hátrány sújt az egész műsor alatt.

 63. Màrk Kondits

  Màrk Kondits

  8 napja

  Hanna mekkora troll. Látod Vesty ez van ha nem hagyod szóhoz jutni a helyettesítő babádat. Azok a be-zoom-olások a legjobbak. Azt azért hozzátenném hogy a Tóth Dávid jobb lett volna edzőnek és (meglátásom szerint) csak azért Zozó mert tudja hozni magával a nézettséget mint amilyen szerepe eredetileg volt a Nagy Daninak

 64. Lilla Molnár

  Lilla Molnár

  8 napja

  Dani kapcsán maximálisan egyetértek veled, vállalhatatlan volt. Andris nekem továbbra sem vált egyértelműen pozitív hőssé, összességében nézem, sokszor őt is nagy manipulátornak látom. Ezért én ezt a konfliktust nem vetítem ki az egész hátralévő játékra, hogy legyen ő a király. Maradok csak a Dani - Andris játszmánál, és elégtétel lenne, ha a jövő héten kiejtené Danit. Balázs esetében folyamatosan az szól tegnap óta a fejemben, hogy májusra már le van szervezve az esküvője, és valahogy most olyan egyértelmű, hogy arra haza akart érni. És sajnos eljutott a játék arra a szintre, hogy már elhiszem, hogy sok minden megrendezett. Azzal együtt, hogy Balázs nekem szimpatikus volt, de ha már úgyis hazamegy, miért ne egy katarzissal szálljon ki. Sajnos már megkérdőjelezek sok mindent, amit látok ebben a műsorban. Mi a spontán és mi a dramaturgia.

  • Lilla Molnár

   Lilla Molnár

   7 napja

   @Pater Noster Úgy tudtam, csak 1 héttel vannak előrébb.

  • Pater Noster

   Pater Noster

   8 napja

   Hetekkel előrébb vannak, májusig már rég vége a forgatásnak.

 65. Eulo GP

  Eulo GP

  8 napja

  azért Andris is támadott pár napos játékosként egy Szendy Lillát.

 66. Gyula Haraszti

  Gyula Haraszti

  8 napja

  Andrisnak van egy stílusa az igaz, de a vak is láthatja, hogy nem rossz gyerek és a pályán ő hajt rendesen, azért szakad el néha nála a húr, mert tényleg nagy akarat van benne és minden áron győzni akar! Dani 2 nálam teljesen leírta magát, nagyon dörzsölten megvezette Krisztiánt, ezek után az álllszínjátéka után nem is volt kérdés, hogy Andrist fogja küldeni, remélem legközelebb Andris kiejti őt!

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   Jól látod!

  • Kázmér Balla

   Kázmér Balla

   7 napja

   Andris is ugyan ezt csinálta végig szimplán burkoltabban adta elő.

 67. Balázs Rétai

  Balázs Rétai

  8 napja

  Egyébként a Dani jól beoltotta Andrást de ha jövő héten is veszítenek a bajnokok akkor Dani Andris párbaj lesz

 68. Erik

  Erik

  8 napja

  Simán lehet, hogy Balázs fejében nem volt semmi több, mint amit mondott. Sportszerűség. Úgyse állt jól a szénája, 3 győzelem után ha Andris hoz még egyet, megérdemelten nyer. Balázs pedig tudta, hogy megérdemli hogy hazamenjen. Plusz pár órával korábban küldték haza talán a legközelebbi csapattársát. De taktikának se utolsó. Önmagára is plusz terhelést rak, és bár kockázatos egy élettel, de ha 2-3 futamot onnan vissza tud hozni, utána lehívja a medált. Plusz egy ilyen döntés kizökkentheti az ellenfelet. A totyogós tempóján kár, hogy nem tudott javítani, ez lett a veszte szerintem. Egyébként még egy medál-teória(?). A Bálint hova teper a 84. medálért is? Komolyan sajnáltam Viktort, hogy a döntőben mindig elkenik a száját, főleg hogy a héten nagyot ment. Bálint akár hagyhatta volna, neki kb. mindegy. Mert a Bálint lehet, hogy tutira akar menni, de nem sok esély van rá, hogy ő az egyéni szakasz előtt párbajozzon, ott meg ugye elveszik mind (ezen a szabályon talán nem változtathatnak, mégiscsak licence). Szóval ő max. csak belepumpálni tudja a többiekbe egy párbajon. És milyen brutál taktika lenne, ha az Ákos párbajra kerül mondjuk Viktorral, Bálint meg 5 plusz medállal benntartja a Vityát. Főleg hogy Krisztián sérült kézzel rohangál, és bármikor tropára verheti magát, Bálintnak leginkább Ákostól lehet félnivalója a trófeáig, még ha az ügyességik nagy részét jobban is tudja abszolválni. A női vérfürdőre pedig nagyon kíváncsi leszek, mert nem igazán van "papírforma", hogy mi alakul ott. Főleg hogy Gréti most először játszik olyan szinten, mint amilyen jónak kb. beharangoztátok az elején.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   Szerintem Bálint mostmár úgy van vele, jobb, ha az ő kezében vannak a medálocskák, hiszen azzal bárkinek a sorsát tudja befolyásolni. Persze, neki nem kell, de egy erősebb fiú játékos ellen akár segítheti a gyengébbet is egy párbajon, ez neki a vége felé így lesz már a jó. Bálintnak a lányok lassan érdektelenek lesznek ilyen szempontból. Igazán gyenge már nincs köztük, mivel a gyenge bajnok lányok miatt nem ők hullottak ki, sokat gyakoroltak, felszívták magukat.

 69. Gajdx

  Gajdx

  8 napja

  Hmmmm türürürürürürü😂😂😂 Amúgy meg de megnézném. Milyen az arcod, mikor mondod a szinkront! 😅🤪 Ez az eddigi legjobb színjátszás volt!! 😂😂

 70. Perseus

  Perseus

  8 napja

  Én ilyen fokú férfihisztit, mint amilyeneket Andris le szokott művelni, Exatlonban még nem láttam. Talán tavaly, Adu volt ilyen indulatos, meg te, Veszty. 😃 Bocsi! Visszatért a kezdeti önmagához. Már csak egy kérdés: Lilkó erős játékos volt?! Komoly?!

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   @urban legend sosem volt egy meghatározó játékos,nagy küzdő volt,de tudta az exatlont úgysem nyerheti meg!

  • urban legend

   urban legend

   7 napja

   @Russian army Még csak az sem. Nem igaz, hogy folyamatosan erősödött, inkább fordítva, folyamatosan gyengült. Meg lehet nézni a statisztikát, Lilkónak az első hét hete volt erősebb, a második hét hete egyetlen jó hetet leszámítva kifejezetten gyenge volt. Mindezt úgy, hogy ott volt Zsófi.

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   7 napja

   A párbajáig egész jó volt. Utána már csak Zsófin hozott pontot, illetve Grétin (akkor még nem volt olyan jó, mint most), a többiek ellen elvétve. Nem jutott volna ő egyénibe.

  • Russian army

   Russian army

   7 napja

   @Perseus amikor franci hagyta magát a medál játékon mintha a homokzsákot alig bírná eldobni.

  • Perseus

   Perseus

   8 napja

   @Russian army Viszonylag gyors lány volt és a kezdetekhez képest rengeteget fejlődőtt, de nem éreztem őt erős női játékosnak. A dobásaiban alig volt erő.

 71. Péter Lukacs

  Péter Lukacs

  8 napja

  Én nagyon nem kedveltem az Andrist és ezek után se változtak róla a gondolataim azon kívül hogy minden tiszteletem az ővé és remélem sima 4-0ra kiejti a Danit.

 72. Zsombor Zsuga

  Zsombor Zsuga

  8 napja

  Hívjákok be a zalánt az előző évadból!!!!!!!!!!!!!

 73. mMarlie2000

  mMarlie2000

  8 napja

  13 szoros világbajnok. Sosem fogom tudni felfogni ezt. Michael Schumacher vs Mika Hakkinen csatáin nőttem fel, de azóta ámulok, és bámulok, amióta elindult az exatlon. Az valami elképesztő ez a pici lány 3 hónap alatt mit fejlődött, és tett le az asztalra Dominikán. Végül 1 hónap szenvedés, és reménykedés után mégsem állhat vissza. Őszintén megmondva én szívesen megnézem Balázst is, de az biztos, hogy Lilkóval beszélgetnék. Dave nem olyan csk amit leírtál, de érdekes, és egyesek számára furcsa, vagy érthetetlen dolgokat fog művelni. :) (Kérlek ne gyertek nekem a show tánc vs F1 vs xy sportokkal. Ha olyan könnyű a táncika, miért nem tudta elverni benne a világ?) .

  • YouTube Boss

   YouTube Boss

   7 napja

   @Kázmér Balla a sótánc az első napokban a homokzsákot nem bírta el,még az is több nap volt neki,hogy észrevegye,rossz lábról dob!

  • Kázmér Balla

   Kázmér Balla

   7 napja

   @István N. Adél volt egyetlen gyengébb nála, de ő is valószínű elérte volna azt a szintet, ha neki is hónapjai vannak, mint Lilkó. Ez nem futó verseny, hogy nem kellene minimális erő. Nem csak a pályán szenvedtek ők látványosan, hanem ügyességinél is erőlködniük kellett és sokszor ez miatt nem sikerült nekik.

  • István N.

   István N.

   7 napja

   @Kázmér Balla hát... Lilkó fizika szintjét jó páran megütnék? Ezen azért elmosolyodtam. Az egyik legerősebb játékos, ha a fizikumát nézem.

  • Kázmér Balla

   Kázmér Balla

   7 napja

   Nem is kell össze hasonlítani szimplán nem ide való volt, ugyan úgy ahogy az olimpián is feltöltik kampány célból a sprint számokat. Azon csodálkoztam, hogy sakkozókat nem hívtak meg pedig Balázs vagy Lilkó fizikai szintjét jó páran megütnék. A tv2 maga alatt vágta a fát, hogy a pirosakból mindenképp egy túl misztifikált bajnok csoportot akart. Ezért van ennyi töltelék ember a bajnokoknál, mert esélytelen komoly sportolókat kiszakítani a felkészülés és a verseny világából.

 74. Zoé Tuskán

  Zoé Tuskán

  8 napja

  na jóó.. a kép a végén xd

 75. Regina Bognar

  Regina Bognar

  8 napja

  Azért az elején Andrisra is jellemző volt a bűnbak keresés, amikor Jankát és Lillát megvádolta azzal, hogy nem a csapattal vannak. Dani nyilván nem szeretett volna párbajozni, kicsit túlzásnak érzem hogy ennyire negatívan lett beállítva, úgy hogy közben Andris meg mentette magát két párbajról, és a másodikon is inkább kiküldték Danit harmadszor mint őt. Szerintem eléggé fel lett fújva ez az eset. És ezt úgy mondom, hogy én is hihetetlenül kedvelem Andrist.

 76. József Sánta

  József Sánta

  8 napja

  Ha esetleg Hanna megint nem tud ott lenni Dorina jöhetne. Jó volt a rész amiben meg voltak hívva.

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   7 napja

   Kedvelem Dorkát, de az a rész gyenge volt. És ne is jöjjön, mert bevallota, hogy nem nézi idén az Exatlont. Így ne is formáljon véleményt, mert nem lesz hiteles.

  • Eulo GP

   Eulo GP

   8 napja

   akartam írni ugyanezt.... Dorina a legnagyobb király :)

 77. Patagonia4

  Patagonia4

  8 napja

  Nem értem miért baj ha valaki sír... ugyanitt az normális ha valaki nonstop ideggyenge. Nem fordult meg a fejedben, hogy a bajnokoknak a f@szuk kivan Andris dedós, agresszív viselkedéséből ami most bukott ki a csapatból? Szépen elmondja Dani az igazságot.... aztán kikiáltják farkasnak. Egyébként hajrá!

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   8 napja

   Hülyeség. Dani f.sott a párbajtól, ennyi a nagy igazság.

  • Pater Noster

   Pater Noster

   8 napja

   Igazságot...... Vicces vagy!

 78. HUNIQUE

  HUNIQUE

  8 napja

  Ha a legjobb taktikai tanácsadót vitték volna ki a bajnokokhoz, akkor Mórádi Zsoltit vitték volna. Csak ugye ez másodlagos szempont, hisz Zsoltinak nincs akkora követőtábora amivel lehetne a nézettséget boostolni. Egyébként Zsolti volt az aki segített Zozonak is a dobásokban. Hisz biztos emlékeztek hogy sokáig Zozo csak végig hasított a pályán de elég eredménytelen volt az ügyességi játékokban. Jobbulást a Babucinak. A másiknak.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   @Lord Viktor [Hun] Dave a csapat lenézett bohóca szerepét játszotta. De versenyzőként átszellemült, abban ösztönösen jó volt. Coach-nak nem hiszem, hogy beválik.

  • Lord Viktor [Hun]

   Lord Viktor [Hun]

   7 napja

   Jobbat mondok: Dave. Szerintetek milyen coach lesz ő? 😁 Nekem nem tűnik pszichológiából agyonképzettnek, max azt mutatja meg, hogy kell csóró bongót csinálni a faházból.

  • Russian army

   Russian army

   8 napja

   @Anikó Szakonyi Ha jól emlékszem akkor pont végjátékot nyertek és Zalán egy játékos időtöltést talált ki hogy összekovácsolja a csapatot. Zalán még ki is hangsúlyozta hogy "jó látni bogit és dorcit együtt."

  • Anikó Szakonyi

   Anikó Szakonyi

   8 napja

   @Russian army próbálok minden pillantot elfelejteni, amit az a lány produkált, úgyhogy erre nem kifejezetten emlékszem, de elhiszem.

  • Russian army

   Russian army

   8 napja

   @Anikó Szakonyi próbálta még Dorcit és Bogit is kibékíteni.

 79. Pater Noster

  Pater Noster

  8 napja

  Egyetértek Vesztyvel, Daninál én csak fogtam a fejem, hogy miket mond, pont azt bizonyította, hogy ő fél a párbajtól, aztán a legjobb az volt, hogy másnap odamegy Bandihoz, hogy haver ez még az van. Szegénynek tényleg jól nekiugrottak a társai, pedig múlt héten ő hozta a pontokat, akkor jó volt! Én is várom már a párbajt (bajnok szurkolóként) közte és Dani közt, küldje haza Danit, eddig is nagyon bírtam Bandit, de csütörtök óta különösen. Balázs jó ötlet vendégnek, remélem jön!

 80. norbert krisztin

  norbert krisztin

  8 napja

  Jòbbulàst Hannànak

 81. Enikő Szatai

  Enikő Szatai

  8 napja

  Nem jutottam tovább a "Hajrá Viktor,, on 😂😂😂

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   Az zseniális rész volt!😂 Tényleg úgy szoktak kántálni egymásnak, mint az oviban!

 82. Márton Farkas

  Márton Farkas

  8 napja

  Teljesen megértem hogy megvédted Andrist, Vesty! Én nagyon nem kedvelem, de már hónapok óta írom mind1 milyen csapat ennek semmi értelme, mármint egymást szindni.... De azért az meglepő, hogy emiatt szurkolsz neki :) mert ettől még azért ő bőven tett azért hogy így reagáljanak a többiek, még ha nem is helyénvaló. Plusz talán Viktornál is többet tett azért hogy elkerülje a párbajokat. A stílust meg hagyjuk, azt olyan amilyen. De emiatt neki szurkolsz? Ez nekem kicsit meglepő. Mert ha Bogi szitu lett volna hogy lényegében alaptalanul a semmiért állnak bele, akkor persze az is Boginak szurkolt aki alapból nem, de itt Andrisnál nem ez van. Lehet csináltak belőle egy jó kis mártírt :) persze ettől még nem érdemelte meg amit kapott. De egyébként ennél könnyebb ügyességit nehéz lett volna találni és várható volt hogy a pályán nagy előnye lesz, és most nem lett elkövetve az a hiba hogy hagyják hogy az ügyességik Balázs utoljére. Sztem ez volt az eddig legkönnyebb ügyességi, nem párbajra való... innentől elég erős tippem hogy köv héten nem nagyon lesz homokzsákkal dobás

  • Márton Farkas

   Márton Farkas

   7 napja

   @Andrea Marcsó hat igen, ez szomorú... Egyebkent szerintem, Dori Viktor paros semmivel nem kapott kevesebbet mint barmelyik bajnok. Mindket fel mocskolodik szepen, ezert tiltanam be a kommenteket a videok alatt. Inkabb ne legyen az a par normalis komment, ha nem lesz ennyi egymas es jatekos szidasa

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   @Márton Farkas Rendben, mindenki próbálja védeni a kedvenceit, csak a pirosak annyival több szidalmat kapnak, hogy szerintem ez már túlzás. Próbálom kicsit védeni azt, ami szerintem már igaztalan, mert egyszer a pirosak is hazajönnek,látni fogják, mi ment itt, és nagyon rosszul esik majd nekik ez a sok pocskondiázás, az biztos. A kékekről meg csak a szépet, jót olvashatod, mostanában pláne homokba dugják a fejüket a szurkolóik. Abba kellene még belegondolni, hogy ennyi mocskolódás után egyszerűen egy bajnokot nem talál többet ebbe a műsorba a csatorna, mert ez a cirkusz egyiknek sem hiányzik, pedig idén sem volt már nagy a kínálat, ez látszik a bajnok felhozatal idei színvonal esésén is, ahogyan te is megfogalmaztad.

  • Márton Farkas

   Márton Farkas

   7 napja

   @Andrea Marcsó oh dehogyis. Dorinal is leirtam szamtalanszor hogy sok viselkedeset kit nem allhatom. Bar ha azt nezzuk, Andrissal azert hasonlosagok is vannak. De valo igaz, nekem Vivi, Anna, Ballint es Akos azok akiket igazan kedvelek. Krisz is idetartozik de kicsit nekem csalodas volt minden szemlontbol az elmult honapja. De sztem ezeket ugyis tudtad rolam 😉 valahogy nekem az idei bajnok karakterek hat nagyon nem jonnek be. Kar hogy nem Dorka, Gabi, Zozo, Geri stb stilusuak vannak bent, a tavalyi bajnok csapat nagyon szeretheto volt, mig a kihivoknal kb Bogi es Dave volt csak. Nalam ez nagyon megfordult idenre. De az igazsaghoz hozzatartozik hogy talan azert is vagyok kicsit kekebb mert nekem Dani volt a kedvencem es hat sajnos... De ettil fuggetlenul, hozzam kozelebb allnak azok a karakterek akik tavaly a bajnokok voltak, es iden tobb van ilyen a keknel, szerintem termeszetesen. Nem tudom nezel e forma 1 et, de ott nekem Kimi stilusa a kedvencem azzal tudok a legjobban azonosulni. Ha nezed es tudod mirol beszelek, akkor talan megerted a mierteket ugy altalanossagban, hogy valakit miert kedvelek jobban es mast miert kevesbe 😃

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   @Márton Farkas Rendben, de te se gondold, hogy csak kekeckedni akarok. Csak valahogy mindig a bajnokokat találod meg a kritikával, kezdem azt gondolni, azért, mert érdekesebb jelenségek, mint a kékek😁 pedig a kihívóknál is történnek negatív dolgok, bár nyilván ők mostanában nyertesek, de valahogy mégis olyan szent tehenek, rejtély, hogy miért.

  • Márton Farkas

   Márton Farkas

   7 napja

   @Andrea Marcsó nem! én nem utálom! szép is lenne ha bárkit utálnék mert a tv ben szerepel :) nem kedvelem a stílusát ennyi az egész, de nagyon nem! de a kettő között hatalmas a különbség. Egyszerűen csak arra reagáltam hogy azt mondta emiatt neki fog szurkolni. Ez volt furcsa! Hogy emiatt valakit nem hogy sajnálsz, hanem szurkolsz neki! Ennyire gondoltam. Én nem utáltam és soha nem is fogok embert, pláne nem tv-s szereplése miatt, egyszerűen van akik szívesen nézek és van akit nagyon nem. De mint ahogy sztem a hónapok alatt láthattad, soha senkiről nem fogalmazok sértően, vagy személyeskedően, tisztelettel beszélek, még Andrisról is. Remélem elfogadod a válaszom :)

 83. HUNIQUE

  HUNIQUE

  8 napja

  Én sosem voltam oda Andrásért. Danit kedveltem. Bejött és hozott egy kis színt a játékba. Eljátszotta a mindenekben a jót és a pozitívat kereső emberkét és az első olyan pillanatban, amikor az ittléte veszélybe került megmutatta az igazi arcát. Az is méltánytalan volt ahogy Iza aki semmit sem tett hozzá a végjátékhoz a csapatszintű kudarcért támadta Andrist... de Dani mindet überelt. Nem is akartam hinni a füleimnek, amikor hallottam a monológot hogy a lányoknál Andris háta mögött feketíti a csapattársát csak mert párbaj lesz és kell a támogatás. Aztán meg folytatta a fiúknál hogy Krisztiánt meggyőzze arról ő a csapat számára értékesebb játékos. Egy ember, akiben van jóérzés és becsület nem így akar érvényesülni. Pláne valaki aki bajnokként játszik. Ez nagyon égő. Pedig ha elveszítik a következő végjátékot akkor hiába keverte a szart, mert ő fog párbajozni Andrissal és remélem ott véget is ér az exatlonos pályafutása. Balázs viszont nem volt hülyegyerek. Szerintem tudta ő hogy hiába használná fel azt az 1 medált. Ha addig egy futamot sem tudott nyerni valszeg nem változtatna semmin sem. Így viszont profiltált belőle. Ő volt az Exatlon Hungary történetében az első ember, aki a saját medálját nem használta fel... és itt senki sem fog a pontokra gondolni, hisz nyilván ha 2:1 vagy 1:1 lett volna az állás akkor valószínűleg felhasználta volna. Így viszont amikor majd az Exatlonról beszélnek ő lesz az akit megemlítenek hogy annyira sportszerű volt hogy a saját medálját sem használta fel.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   @Bittepls❗ Ja, OK!

  • Bittepls❗

   Bittepls❗

   7 napja

   @Andrea Marcsó asszem itt a Rajmi vs Ungi párbajra gondolhatott, ott Ungi sem használta fel. Viszont ott nem is volt lényeges, mivel szetteket kellett nyerni, és Ungi már alapból vezetett egyel.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   @mulatós Dehogynem használt! Patrik ellen ellőtte mind a 2 vagy 3, már nem emlékszem pontosan, hány medálját, ahogyan Patrik is az ő 3 medálját! Epikus küzdelemben győzött végül Patrik.

  • mulatós

   mulatós

   7 napja

   Nem igy van! Ungi sem használt medált!

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   8 napja

   Igazad van, annyit hozzátennék, hogy szerintem ott, akkor racionális és érzelmi döntést is hozott a medál fel nem használással Bazsi. Belátta, hogy nem lenne esélye, felesleges megfuttatni magukat még többször, illetve példátlanul sportszerű is maradhat. Azért csak elpityeregte magát a végén, pedig elég racionális pali! És jó humorérzékű is😊

 84. Brendon Bertus

  Brendon Bertus

  8 napja

  Sziasztok mit szóltok Lilkó búcsújához? Ő is megölelte a kékeket

  • Ildikó Nagy

   Ildikó Nagy

   7 napja

   Pozitív volt a részéről, mindenképp. Ezzel sokat nőtt a kihívó szurkolók szemében. Sajnálom hogy megsérült, de már itt volt az ideje, hogy hazamenjen. Egyértelmű volt több hét után, hogy nem fog visszatérni...

 85. Cristina Csatlos

  Cristina Csatlos

  8 napja

  Dani sem egy szent...de azért Andris nem éppen ekkora nagy áldozat. Nekem sokáig Andris volt a kedvencem, de egy ideje már kiábrándultam belőle. Szerintem ha már minősíthetetlen viselkedésről beszélünk Dani kismiska a kihívókhoz képest amit Livivel műveltek. Bálintot és Annát azóta annyira nem szívlelem....Dóriról ne is beszéljünk.

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   Annál undorítóbb aljasság a 3 évadban nem volt. Vesztinek ez azért nem tetszett, mert a Rozsgeri féle petikézésre emlékeztette, de közel sem volt ugyanolyan a két eset.

 86. Maria Eros

  Maria Eros

  8 napja

  Az egész bajnok csapat Krisztiánt kivéve csak bajnoknak nevezi magát de nem azok aztán az az Iza kritikán aluli az okos hozzaszolasaival

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   8 napja

   Ezzel a hozzászólásoddal te sem az okosok táborát erősítetted!

  • Russian army

   Russian army

   8 napja

   A bajnoki címet a teljesítményükre kapják és nem a magatartásukra. Sokan sajnos ezt sem tudják. :(

  • Pater Noster

   Pater Noster

   8 napja

   De azok, egyáltalán hogy jön valaki ahhoz, hogy ilyet mer rájuk mondani?

 87. László Aranyos

  László Aranyos

  8 napja

  Az elején ez a cinikuság ez nagyon gáz .elveszi az ember kedvét hogy meg nézze

  • Russian army

   Russian army

   7 napja

   @Andrea Marcsó zozo ismeri jósa Danit így tele van zozo fanokkal a szurkoló tábora.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   7 napja

   @Russian army Hát, pont nem.

  • Pater Noster

   Pater Noster

   8 napja

   @mMarlie2000 Ez milyen igaz.:)

  • mMarlie2000

   mMarlie2000

   8 napja

   Azért van a babajáték, hogy rögtön szelektáljon.

  • Russian army

   Russian army

   8 napja

   @Kekec Jósa Dani fanok = zozo fanok.

 88. Boglárka Éé

  Boglárka Éé

  8 napja

  Most jutott eszembe, hogy Jósa Dani Zozó baráti köréhez tartozik. Ott sokminden lehet még.

  • Russian army

   Russian army

   7 napja

   @Pater Noster pater, te minden évben szidsz egy nő versenyzőt és mindig azt mondod hogy az a leggusztustalabb akit utoljára szidtál. Jövőre ki lesz az áldozatok? Az idei évadban csoda hogy jelentkezett kihívó. Jövőre szerencsére nem lesz exatlon. :))

  • Noel Németh

   Noel Németh

   7 napja

   @Eulo GP ropi harcos? Ha ismernél nem ezt mondanál név nélkül!! És inkább legyen az szintem Bálint és Dóri mint az a gyökér zozo

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   @Noel Németh ajjaj, ropiharcos veri a mellét, hogy megütne vagy leköpne egy másik embert? Tudod mit? Neked ott van Bálintca meg Dóricica, azok a te szinted. :)

  • Noel Németh

   Noel Németh

   7 napja

   @Eulo GP igen ez eléggé nagy probléma mert ez a faszi egy színész!!!! Ha meglátnám az utcán fixen nem mennék el mellette(és nem azért mert képet szeretnék vele csinálni)

  • Pater Noster

   Pater Noster

   7 napja

   @Eulo GP Ezek fel sem fogják miket írnak, csak az a lényeg, hogy a bajnokokat szidhassák, Dorottyát, aki a három évad leggusztustalanabb jellemével rendelkezik meg pódiumra emelik, mert Franci sérülésénél odament, az ilyen alapvető dolgok miatt istenítik őket, Bálintról ne is beszéljünk, megkapod a magadét, ha nem azt mered írni, hogy tökéletesek, de az nekik rendben van, hogy december 28 óta az összes bajnokot lealázták a kommentjeikben, ezek után ki vállalná el? Nem normális, ahogy megnyilatkoznak és ahogy gyűlölik őket, csak mert egy showműsorban így viselkednek! Egyébként én nem hiszem, hogy bármivel rosszabban viselkednének, mint a tavalyi bajnokok, meg is látszanak az idei két csapat között is a mentális különbségek, hogy mitől profi sportolók, elég a hétfői fordításra gondolni, és akkor olyanokat írnak, hogy ezek nem bajnokok, attól, az hogy Dani így viselkedett meg csak őt minősíti, egyébként halkan megjegyzem, hogy a kék szurkolók vele tudnak azonosulni és azt mondják igaza volt, szerintem ez mindent elmond róluk...

 89. balázs kosztra

  balázs kosztra

  8 napja

  Karate Bandi (Andris) be volt szarva 3 hétig attól hogy párbajoznia kell. 1-szer nyertek, 1-szer pedig párbaj előtt kisírta Krisznél hogy ő fáradt és nem bírna egy párbajt. Dani kiesett. Megjött Jósa Dani, és a bajnokok megnyerték a hívást, ahol Franci mondta, hogy adjanak az újak hangot a véleményüknek. Dani elmondta a véleményét. Karate Bandi szájaból elhangzott egy mondat: Szívesen mentem volna párbajozni! Ezt a párbaj után mondta 1 héttel. Egy sportember ilyet nem mondhat! Főleg nem az Exatlonban. A csapkodást/duzzogást már sztem mindenki megszokta nála. Szégyen. Dani se ártatlan hisz voltak neki is érdekes mondatai, amit nem kellett volna kimondania. VISZONT! Azt mondtad hogy ez volt a mélypont, viszont az igazi mélypont a MedálLady(Dóri)-Livi párbaja volt.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   8 napja

   @balázs kosztra arról álmodozik, hogy minden piros fiú kiesik, ő meg döntős lesz😂😂

  • balázs kosztra

   balázs kosztra

   8 napja

   @Andrea Marcsó Viktor is ha nem támaszkodna állandóan a csapatára akkor, már rég otthon lenne. Neki szerencséje van hogy vannak olyan csapattársai mint Bálint vagy Ákos, akikre rá lehet mondani hogy stabilan hozzák a pontokat. És itt van Viktor aki 1 héten ha 1-2őt nyer, akkor meg van elégedve a teljesítményével, de szerintem ő is tudja magáról, hogy gyenge játékosnak számít.

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   8 napja

   @balázs kosztra Akkor mi a véleményed Viktor folyamatos párbaj rettegéséről? Ha nincs körülötte egy ilyen csapat, illetve főleg Bálint, aki megvédi a s.ggét a párbajoktól, már otthon fűzhetné a csajokat, meg szürcsölhetné a limonádét!

  • HUNIQUE

   HUNIQUE

   8 napja

   @balázs kosztra Ha nem érzed két dolog fajsúlya közötti óriási különbséget felesleges is neked bármit írnom. Sosem védtem Andrást a tegnapi napig.

  • Russian army

   Russian army

   8 napja

   @HUNIQUE András nem a szívem csücske, de rendesen megsajnáltam. Szerintem akkor szívesebben lett volna Bálint mellet a kihívók között mint az ordítozó Danit hallgatni. Én Andris helyében nem hagynám annyiban

 90. Betti 21

  Betti 21

  8 napja

  Olyan jó volt, hogy nem végig a kihívók voltak savazva és, hogy Vesty eltudta mondani a véleményét az eheti bajnokos történtekről

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   6 napja

   @Betti 21 Hát ez az, követed Annát, nyilván ott a vidámat, a szépet és jót látod belőle, mert ott azt mutat meg magából, amit akar. Nekem különösebb bajom nem volt eddig vele, a kutyis videóiból én is láttam párat, de ebben a versenyben most pl nagyon nem tetszett, amikor szinte röfögve, gúnyoskodva röhögött az ellenfelein, a bajnokokon, amikor nagyon is tisztában van vele, milyen emberhullásokon ment keresztül a csapatuk. Nagyon unszimpatikus volt, mintha kicsit kibukott volna az igazi énje. Szerintem borzalmasan moderálják magukat a kékek, látszik rajtuk, hogy már-már kínosan ügyelnek arra, hogy nehogy egy tavalyi Dorci, vagy Adu féle szitu kialakuljon náluk, és a kommentelők szétkapják őket. Így a valós énjükből persze nem sokat láthatunk, de néha, mint most Anna, elszólják magukat.

  • Russian army

   Russian army

   7 napja

   @Eulo GP ezt én is mondhatnám neked....

  • Eulo GP

   Eulo GP

   7 napja

   @Russian army bár nincs semmi közöd hozzá, de nem, még 40 se vagyok. Viszont annyira már vagyok "öreg", hogy lefárasszanak a hülyeségeket beszélő kiskölkök.

  • Russian army

   Russian army

   7 napja

   @Eulo GP nyugdíjas vagy?

  • Obi Wan Kenobi

   Obi Wan Kenobi

   7 napja

   @Russian army De az feljogosít arra, hogy semmi bűntudat vagy igazságérzet miatt csak úgy elszórják a medált? Dóri csak úgy falta a medálokat, mintha az természetes lenne! Ebből is látszik, hogy Livi jó ember és, hogy még utánna bíztatta is Dorottyát a ceremónián! De persze ők beszélnek fair playről meg tisztességről! Mondom "Ez nem rólunk szól, hanem a szurkolókról"!

 91. Zsófia Tóth

  Zsófia Tóth

  8 napja

  Már vártam a videót és nagyon jó lett ❤️

 92. Nati

  Nati

  8 napja

  Sziasztok! Valaki le tudná írni mi történt Hannával? Most hallok először erről 😕

  • Pater Noster

   Pater Noster

   8 napja

   @Tímea Poén volt!

  • Tímea

   Tímea

   8 napja

   @Pater Noster exatlon?

  • Nemsok

   Nemsok

   8 napja

   Pontosan 😥

  • Pater Noster

   Pater Noster

   8 napja

   Hanna exatlonjának vége!

  • Russian army

   Russian army

   8 napja

   Lelépett a HUeye pénzel és ott hagyta Petit. 😂😂😂

 93. tZselyke

  tZselyke

  8 napja

  Csak nekem a kedvenceim az elején azok a babás jelenetek?😅😅 SZÉTröhögöm magam rajtuk🤣 Peti oooolyan jól elő tudod adni😂

 94. Péter Mischinger

  Péter Mischinger

  8 napja

  Első :)

  • Russian army

   Russian army

   8 napja

   *osztályos* 😂😂😉

  • Andrea Marcsó

   Andrea Marcsó

   8 napja

   Vigyázz, kapni fogod!😂

  • balázs kosztra

   balázs kosztra

   8 napja

   @Hungary Patriot II. (világháború*)

  • Hungary Patriot

   Hungary Patriot

   8 napja

   Világháború:)

 95. Boglárka Éé

  Boglárka Éé

  8 napja

  De jó, már nagyon vártam.

Következő