Verebes: Az a színésznő, aki obszcén a színpadon, az egy jobbágy | PartizánPOP

Verebes István karrierje legalább annyira sokszínű, mint politikai identitása.
Színész, rendező, színházigazgató, író, dramaturg, zeneszerző, műsorvezető, rádiós konferanszié, (figyelsz még?), újságíró, festő, járókelő, apa, négyszeres férj, barát (többek között Gyárfásé), konzervatív, liberális, baloldali, megrögzött individualista.
Védelmébe vette Kádárt a 80-as években, 98-ban leszavazott Orbánra, majd a Heti Hetesben “esztendőkig állt az Orbán kép alatt egy lándzsával és üvöltötte, mint az Altamira-barlangban a bölényt elejteni vágyó ősember, hogy feszítsük meg!” (köszi Fábry).
Mit lehet még elmondani erről az emberről?
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat! Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUeye-on: bit.ly/35qa5gT
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: groups/partizantarsalgo

Megjegyzés 

 1. Bohnet Mária

  Bohnet Mária

  23 órája

  Aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon ha leszólítják!

 2. Ferenc Bekő

  Ferenc Bekő

  Napja

  Érdekes. Major Tamás hány fiatal színésznőt baxott meg a Nemzeti Színház igazgatójaként?

 3. Alpár Péter

  Alpár Péter

  Napja

  Miért van az, hogy egy nőnek be kell ülni abba a bizonyos autóba, hogy karriert csinálhasson? Miért van az, hogy egy M. László szintű ember ezt a rendszer hibát kihasználja, tehát tovább erősíti ezt a típusú problémát ?

 4. Gábor Szan

  Gábor Szan

  3 napja

  Viszont abban igaza van, h az átkosban nem volt ilyen mélyszegénység, éhezés, mint ma, kb 3 M honfitársunknál.

 5. Gábor Szan

  Gábor Szan

  3 napja

  Én eddig bírtam Verebest. De most már kezd szenil lenni az ipse. Nagyon rossz dumája van. A fidess után nem jöhet rosszabb.

 6. András Őri

  András Őri

  3 napja

  Ez egy meglepően jó interjú lett.

 7. Nelli Faber

  Nelli Faber

  5 napja

  Lanykent konyorgom neked, hogy hagyd abba ezeket az alszent "noket lekezeleo" temaval kapcsolatos kerdeseket! Ez csak humor! Az Euphoria c sorozat az egyik legnepszerubb ma, es nyiltan lekezeli a ferfiakat, mar-mar rasszista modon, de nem latok egy ferfit sem tuntetni miatta, sot egyetlen keszito sem kap miatta kellemetlenkedo kerdeseket, mint amilyeneket te felteszel! Erdekes, hogy minden bejatszasodban a nok neveteset hallani a leghangosabban... Micsoda alszentseg!

 8. Zsolt Kiss

  Zsolt Kiss

  5 napja

  A Fábry felvétel a napkeltében 2007-ben volt,nem 2009-ben.

 9. 67UR1

  67UR1

  9 napja

  43:43 ... antibiotikum reklám beugrik... "három ok miatt." 🙈

 10. zoltán nagy

  zoltán nagy

  10 napja

  a férfi az férfi a nő meg nő ,de amikor a Marci átveszi a nők fogadatlan prókátori szerepét az meghozza a mai világ trendet, az akció filmekben a nők ügyesebbek, erősebbek .Az eredendően férfi szakmákban hatalmas a női túlsúly,de ez nem véletlenül férfi munka mint pl a katona vagy rendőr. Nem nő gyűlölet van hanem csak pusztán nem a helyén vannak a dolgok,ezt persze egyszerűbb félremagyarázni .

 11. 77 blackadder

  77 blackadder

  10 napja

  21:00

 12. Mária Terézia

  Mária Terézia

  12 napja

  Sárosdi,pont olyan mint a kérdező.Piff ennyi és nem több.Hányok így igaz.

 13. Isaac Hrenko

  Isaac Hrenko

  13 napja

  Megnéztem már jó pár részt, de itt éreztem először, hogy a műsor jó értelemben felülmúlta önmagát. A szubjektív és objektív érvek csatájából valami egészen absztrakt beszélgetés született. Külön tetszik, hogy mivel azonos auktáltémák merülnek föl a beszélgetésekben, egy adott téma több aspektusára is rá lehet látni pl. a "me too" mozgalom társadalmi, politikai és erkölcsi vonatkozásai áthallást nyernek a beszélgetések között és összevethetőek egymással. Példaértékű.

 14. 1969fata

  1969fata

  15 napja

  "Indokolatlan empátia a hatalom felé". Nem csak rossz, korrupt politikai hatalom és patriarchális, elnyomó szexista hatalom létezik. Minden ember rendelkezik hatalommal, és minden ember áldozat is egyben. És a mai világban az áldozati kultúra terjedésekor igenis ki kell mondani, hogy a hatalommal szemben is indokolt az empátia. A hatalom nem ab ovo rossz és nem mindig élnek vissza vele. Azt is látjuk, az áldozati státusszal mennyire vissza lehet élni. Ne jussunk el oda, hogy áldozatnak lenni dicsőség, hatalommal rendelkezni korrupció automatikusan.

 15. 1969fata

  1969fata

  15 napja

  Nem, nem nőellenes egy vicc sem. Érteni kell. A humor nem szól senki ellen. Az obszcenitás sokszor nem vicces, de nincs "ellene" senkinek.

 16. Gábor Lengyel

  Gábor Lengyel

  15 napja

  Az ellopott rendzerváltás

 17. Ibolya Harmath

  Ibolya Harmath

  15 napja

  Ez volt eddig a legjobb otlet. Verebes Istvant meghivni. Igazan jo volt vegig nezni es hallgatni ot. Csak is igazat mondd

 18. Laci és Éva Simon

  Laci és Éva Simon

  16 napja

  De de de, utólagos érzés volt,persze utólag már rájöttél, hogy hiba volt ennyire balra vinni a Heti Hetest.Ezért bukott meg a H H.Bár te legalább bevallod, ellentétben Gálvölgyi elvtárssal, és Farkasházival!

 19. otto endresz

  otto endresz

  16 napja

  A kis bolsevik marci erzekenyit!

 20. Erzsébet Gabriella Czopyk

  Erzsébet Gabriella Czopyk

  16 napja

  49:32 hát ez a pasas... nyersen őszinte. Nem érti a Marci, nem is értheti, még nem elég öreg hozzá. De Verebesnek valahol igaza van... igaza van abban, hogy nem volt kényszerítve. Fáj, de igaza van. Undorító egy történet volt, de ennek az elintézési módja is undorító volt. Nagyon-nagyon jó volt a Marci és a szerkesztők megérdemelték volna, hogy a nevüket is megemlítsék...

 21. Balázs Wlacsil

  Balázs Wlacsil

  16 napja

  "Ha van két golyó, a szőke az egyiket elveszti a másikat elrontja az nem nőellenesség?" Nőellenesség? Írtsuk ki a nőket? Ne legyenek jogaik? Ez a nő ellenesség. A zsidóellenesség az pont ez volt. Hol hangzott el ilyesmi? Ha egy csaj elmondja hogy a "pasik a farkukkal gondolkodnak" az férfi ellenesség? Annyira ciki ez a új baloldali érzékenység. Már az is szexista a megbaszok valakit? Hiszen a pináját baszom, nem a jófejségét meg az intellektusát. Micsoda szexizmus!!! Ügyesen elterelték a figyelmet a klímaváltozásról a meglévő jogok kikövetelésére, gratulálok!

 22. Adam Benedek

  Adam Benedek

  17 napja

  hueye.info/home/vide/d5qon7uPzp12lpM.html

 23. hiuz

  hiuz

  18 napja

  Hagyd a jobbagyokat beken ! Szegyeld magad !

 24. Farkas Toth

  Farkas Toth

  19 napja

  Patkány+görény=Verebes

 25. Károly Horváth

  Károly Horváth

  19 napja

  kedves Verebes úr aki korpa közé keveredik......

 26. Emese M

  Emese M

  20 napja

  Jellemző hogy amíg egy Orosz Bernadettel készult riportot megnéznek 40 000-en, ahol a nő arca brutalisan péppé vert, szexizmus es bantalmazas aldozathibaztatas aldozata aki nonstop harcolt a jogaiért Addig egy Verebest aki elítéli Sarosdi Lillát és nagyjabol beallitja egy *urvának amikor a színésznő előjön egy szexualis abuzús torténettel ezzel is segítve tobb hasonlókon átesett aldozaton 270 000-en nézegetnek. Döbbenet:(

 27. Emese M

  Emese M

  20 napja

  Felhaborito hallgatni Verebest! Miert nem látom itt férfiak tomegétől a kommenteket amik elítélik a mondatait?!?!?

 28. Emese M

  Emese M

  20 napja

  Teljes mértékben embert alázó ahogyan Istvan a Marton ugyről beszél. Szégyen és gyalázat!!!!!!!!!!!! Szeretnèm hogyha ebben a témában is amíg még szerepel Verebes, visszakozna mint a Heti Hetes vagy bármilyen más ugyében. Minden női illetve barmilyen nemű áldozatot szennyez, károsít, hiteltelenít. Eborzaszt hogy ez 2021-ben megtortenhet es hogy ez nem ugyanolyan ciki mint mondjuk rasszista kijelentéseket tenni. Europa kozepén. Nem egy iszlam orszagban. Van olyan interju amiben nem kedveltem az interjúztatót, ebben most legalabb korrekt volt.

 29. Emese M

  Emese M

  20 napja

  Full aldozathibaztatas a köbön! Emberek😱! Nagyon nagyon ciki aki ezzel tud érteni. Ha a sajat lányával tortenne az tökön rúgta volna! Megbotránkoztató

 30. Emese M

  Emese M

  20 napja

  “Ha megpofozom a felesegemet es eltelik öt év, nem mondhatja hogy hogy képzelem ezt - hiszen HAGYTA” Erre nem is lehet semmit írni. Aki csak kicsit is hasonloan gondolkozik ma Magyarorszagon, hozzajarul mindenfajta eroszak megvalosulasahoz. Nagyon kár:( Nem mutat példát ez az ember sem. De magyarazkodásbol annál inkabb.... Más dolgokat képes belátni de valahogy ezek nem mennek. Nagyon elgondolkoztató vajon miert ciki ma normálisnak lenni. Valoszinuleg azért mert sokkal konnyebb mentegetozni mint visszagondolva szembesulni hányszor lépte át más határait már életében egy “metoo” - t ellenző ember. Pedig sokat könnyítene a saját helyzetén is, a kozosségén, mindenkién. A kovetkező generációkén. Mindegy.. lényegtelen vegulis:/ sokkal fontosabb megmaradni önzőnek és szellemileg tomegeket szennyezni saját érdekből

 31. Liv Marlin

  Liv Marlin

  21 napja

  Undorító Verebes! 🤢🤮

 32. Aviate Visual

  Aviate Visual

  21 napja

  Ízléses boxmeccs volt. Gratulálok a műsoraitokhoz, nagyon jó minőséget produkáltok, folyamatosan. Nem 100%ig értek egyet világnézetben mindennel amit képviseltek, de a szakmaisága hiánypótló! Köszönjük.

 33. laszlo adoba

  laszlo adoba

  22 napja

  Hatalmasat nőtt a szememben ez az ember!

 34. kazi68

  kazi68

  22 napja

  Nekem nem kedvencem a Verebes, de borzasztóan egyoldalúan lett bemutatva az interjúalany. Az egyoldalúság pedig hiba, amin el kell gondolkodniuk a készítőknek.

 35. jozsef csaba szentannai

  jozsef csaba szentannai

  22 napja

  Kedves műsőr vezető . Meghívótad had beszélni szabadon . Ne fényezd saját tudásódat. A vendéged véleményére vagyunk kíváncsiak a te jól feltett kérdések alapján . Mindenki tudja , kérdéseket feltenni relatív kőnnyű : válaszólni , annál nehezebb . Állandó hiba : felteszek egy kérdést és nem váróm meg az őszinte választ !! Mi ért ? Mert fogy az ídő , akkor ne kérdez !! Nem a te véleményedre vagyunk kíváncsiak , hanem a maghívót véleményére !!! Gratulálók Verebes úr őszinte válaszaira és a kérdező , jó kérdéseire .

 36. yuju social

  yuju social

  22 napja

  hihetetlen mennyire normalis magyarorszagon macsisztának lenni.. :(

 37. G M

  G M

  23 napja

  Az erő még mindig a bazitai Darth Vaderrel van! Jó emberrel jó interjút lehet csinálni. 👍🏻

 38. Mathilda Spring

  Mathilda Spring

  24 napja

  Nagyon jó fej, nagyon jó volt hallgatni.

 39. Omcsesz

  Omcsesz

  25 napja

  A Fábry-s felvétel egyébként 2006-ban készült, nem 2009-ben.

 40. Balla Zsuzsanna

  Balla Zsuzsanna

  25 napja

  Nagyon tetszett és igazán jól szerkesztett műsor volt Tiszteletem és elismerése, a művész úr őszintesége miatt

 41. Tünde Giczey

  Tünde Giczey

  25 napja

  Verebes István egy tehetséges, sokat alkotó MŰVÉSZ! A Heti Hetesben való szereplés elvállalása szerintem élete legnagyobb tévedése. Azt hitte szegény, hogy az ő őszinte gondolatai meg fognak felelni egy kereskedelmi csatornának. Nem volt eléggé botránykeltő, ezért rúgták ki.

 42. Alain Belmondo

  Alain Belmondo

  25 napja

  Bolond!!

 43. saihulud

  saihulud

  26 napja

  289.000 megtekintés. Azt gondolom, hogy ez egy tévéműsornak is elég lenne. Azt hazudják nekünk, hogy azért kell való világot és efféle moslékot nézni, mert nincs igény a minőségre. Nos úgy tűnik a tévéknek nincs igénye erre, vagy képesséfe, hogy ilyen műsort létrehozzanak.

 44. Gyöngyi Kiss

  Gyöngyi Kiss

  26 napja

  Beül egy beszélgetésbe a Verebes, kutya, vagy macskaszőrösen , elég visszataszító. Gulyás Marci , nagyon kedvellek !!!!!

 45. ildikó ginelli

  ildikó ginelli

  27 napja

  Remek volt mindkét fél, jól felkészült lendületes müsor nagyon élveztem ,régen vágytam már ilyen értelmes diskurzust hallgatni, Köszönöm

 46. Gerloczy Ferenc

  Gerloczy Ferenc

  27 napja

  Ha jól értem, neki a heti hetes többi tagja túl baloldali volt, viszon kádár tetszett neki,. meg a korai fidesz.

 47. hallernorbi

  hallernorbi

  29 napja

  54:56-tól az az önelégült Marci fej. Azt hiszi igaza van. Még életében nem akarták lesz0pni egy állásért, tehát esélye sem volt tévedésből "megelőzni" a kérést. Biztos vagyok abban, hogy Martonnak (de akár Verebesnek is) tucatszám volt ilyenfajta élménye. (ahogy a backstage előtt is sorba állnak bizonyos lányok) Marton abban hibázott, hogy nagyon pofátlan lett, és nem hagyta kibontakozni a nőt, hanem megelőzte a tiszteletköröket. Aki erre azt hazudja, hogy "erőszak", az minek nézi a nőt? Egy kis virágsziromnak, akit a szél sodor ide-oda? Annyi önálló akarata sincs, hogy azt mondja, "nem"? Felőlem elítélhetjük Martont, de akkor az ilyen nőket 25-30 éves korukig GYÁMSÁG ALÁ KELL HELYEZNI,. hisz nincs saját akaratuk.

 48. LindemannAdam

  LindemannAdam

  Hónapja

  2021-ben metoo-zni... Hagyjuk már, mostmár az usa-ban is kínos ez. Márton, nem az amcsi baloldal az igazi baloldal!

 49. Mauser m18 300 win. Mag

  Mauser m18 300 win. Mag

  Hónapja

  Sajnos oda szart egy hatalmasat, ahonnan enni kapott!!

 50. disulfiram62

  disulfiram62

  Hónapja

  Nem hittem volna, hogy ezt írom de Verebes epizód eddig a legjobb. Valami miatt érdekes a pali, központi figura sok nexusa sok közszereplővel, színházi sztorik, orgánum, pestiessége. Alapvetően hazugnak tartom ami közbeszéd alakulásában betöltött szerepét illeti, egyértelműen a heti hetesben és egyéb felületeken betöltött szerepe EZ volt. Utólag kár kihúznia magát. A metoo-ról alkotott véleménye alapján meg mégis józan gondolkodású.

 51. István Tóth

  István Tóth

  Hónapja

  Ezért is szép az élet hogy nem vagyunk egyformák.Nekem kifejezetten súlyos herotom van az; olyan arcoktol,kiket már a múlt rendszer is favorizalt.Nem igaz hogy van ember akit nem lehet megunni 50ev alatt.A pénzt hozó postasnak is lejár a varázsa ha már régi szegénykem,, hatmeg azé aki nem hozza hanem viszi. Bizisten bolondok az emberek,akiket ez az arc inspirál.Fuggetlenul attól ,hogy valamihez biztos hogy ért.

 52. Pál Kovács

  Pál Kovács

  Hónapja

  Sajnálom, hogy a végén István nem volt kicsit összeszedettebb és határozottabb, pedig nagyon fontos szempontokat vetett fel a metoo kapcsán. Az egyik ilyen, hogy mennyire tekinthetjük kényszernek azt, ha én pl. a saját karrieremben történő előrelépés miatt kapok egy piszkos ajánlatot. Vagy bmilyen téren az életben, ha a könnyebb boldogulás érdekében felajánlanak egy könnyebb, ámde nem épp erkölcsös utat. Persze, ha ez a szexualitással kapcsolatos, akkor rögtön megvan a világ ítélete. De vajon, ha engem mondjuk egy kőgazdag üzletmeber környékez meg, hogy öljem meg a riválisát, feleségét, akárkit milliárdokért, akkor tőlem is elfogadnák utólag azt, hogy kényszerítettek a dologra, mert hiszen nem voltunk egyenrangú felek? Elvégre az ajánlattevő egy gazdag és hatalmas figura, én meg csak egy senki, aki megkapta élete nagy lehetőségét a kitörésre. A másik, amibe senki nem gondol bele, hogy az a bizonyos X vagy Y színész(nő), aki megkereste a híres rendezőt, majd beadta a derekát az ajánlatának és odaadta bájait, az lehet, hogy csak ezért kapott meg egy szerepet, vagy ezért lendült fel a karrierje? Mennyire igazságos ez vajon más pályatársaival szemben? Mert az oké, hogy a rendező visszaélést követett el, kihasználta, ami nem szép dolog. De egyrészt, az "áldozat" nem használta ki ugyanígy a másikat, a helyzetet? Másrészt, az mennyire helyes és erkölcsös dolog, hogy lepippantok vkit egy szerepért vagy bmilyen állásért? Harmadrészt, tényleg jogosan merül fel a kérdés, hogy ilyen helyzetben mégis mire számít az illető, amikor megkeresi azt a bizonyos "hatalmas" embert? Ha én megkörnyékezem az ellentétes nemű főnökömet, pláne, ha nem is a sajátomat, hanem csak úgy egy random nagykutyát, hogy mennyire szeretnék neki dolgozni, amiért bmire hajlandó lennék, akkor mi jár a fejemben, mi fog történni? Pláne, ha kettesben akarok maradni vele, beülök az autójába, felmegyek a lakására. Majd biztos hirtelen előkap egy szakmai tesztet, amit kitöltet, ott helyben kiértékel, és annyira elalél a szakmai képességeimtől és tudásomtól, hogy nyert ügyem lesz, igaz?

 53. gyuluskatrabant

  gyuluskatrabant

  Hónapja

  Kiszolgáltatott... hápeeeszeee... Engem is lecidázott 86000 csaj... csak én meg büszke vagyok rá!

 54. Sandor Kereszt

  Sandor Kereszt

  Hónapja

  Ez szuper volt...csak van még minőségi műsorgyártás

 55. Kajczy

  Kajczy

  Hónapja

  amikor a Kádárt marasztalná az nem baloldali? akkor mi baja volt a heti hetesben hogy baloldali volt a fő gondolat... istenem de kétszínű alak lett ez

 56. Kajczy

  Kajczy

  Hónapja

  a heti hetesben volt ez az ember feltünő és még meg is kockáztatom hogy azt mondom, hogy "jó" (szórakoztató, viccess, stb) semmi könyve, színházi darabja nem ismert, lehet jók azok is de nem lettek hiresek, ha neki ezután baja van hogy még mindig a heti hetes miatt szólitják le és ez neki baj akkor tán nem kéne igy gondolkoznia az aranytojás tojó tyúk műsorról szerintem

 57. Ferenc Szabó

  Ferenc Szabó

  Hónapja

  Nagyon jó beszélgetés. Megmutatta, hogy egy (bármely) ember felfogása, világnézete mennyire változik az élete során és egy bizonyos kor után mennyire másképp látja az élet - a világ - dolgait és nem sértődik meg ha szembesítik ezen dolgokkal. Gratula mind két embernek (és persze a stábnak is) a kiváló "műsor"-ért!

 58. Bálint Kovács

  Bálint Kovács

  Hónapja

  Gratulálunk és köszönjük mindkettőtöknek! 🥇🏆🥰

 59. Antonia Toschnár

  Antonia Toschnár

  Hónapja

  Aki káromkodik az is obszcén és aljas is, mert megrontja a családját és a társadalmat. Maga a rock zene alapja obszcén. Amit a rock zene művel a társadalmakkal az bűntény és aljasság,

 60. Imre Ressinka

  Imre Ressinka

  Hónapja

  Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és megdöbbenek azon, hogy mennyire más a véleményem. Verebest egy önmagával meghasonlott, kiégett, hitét vesztett, jelentéktelen embernek látom. Van egy folyamatosan visszatérő motívum, amit ki is mond " én mindent a pénzért csináltam, mert kimondottan lusta ember vagyok" ... a mea kulpa, az önkritika, pedig már nem jelent semmit, amikor jeletősége lett volna, akkor csak a pénz számított. Szerintem szánalmas, nyomasztó és lehangoló, hogy ilyen emberek nevezik és gondolják magukat értelmiségieknek. Az ilyenek nem értelmiségi emberek, hanem kurvák, ahogy Verebes önmagáról is beismeri, és ez a legnagyobb igazság ebben a riportban.

  • fleshmagnet

   fleshmagnet

   Hónapja

   Imre, maximálisan igazad. Bennem ugyanez motoszkált végig. Áldozathibáztató, szexista, végtelenül konformista (gaz)ember. 49:48 - Egészen biztos, hogy ő is visszaélt a hatalmával nem is egyszer. 53:02 - az abszolút csúcspont! És a végén még megmagyarázza a korábbi válaszait is, hogy lehet, hogy nem is az a való, amit mond? Innentől fogva ez már közel van a pszichopatikus viselkedéshez. Ha más eredménye nem is lesz Marci sorozatának az, hogy ezek a csontvázak végre kipotyognak a szekrényből.

 61. Farkas Toth

  Farkas Toth

  Hónapja

  Verebes elmész te a redvásba. Tűnj el végre.

 62. Renátó Puskás

  Renátó Puskás

  Hónapja

  Minden alkalommal elképedek az adások kapcsán, hogy a mai rendszerben van egy olyan ember (vagy talán egy olyan ember van), aki képes mindenkivel értelmesen beszélgetni, vitatkozni...politikai hovatartozástól függetlenül! Az mai, origohoz, pesti srácokhoz, facebook trollokhoz és m1 híradóhoz szokott népeknek (ha és amennyiben néznék az ilyen libernyák programokat) ez egy iránymutató lehetne, hogy így is lehetne (kellene) csinálni. Több ilyen minőségi szinten lévő programra lenne szükség. Köszi, csak így tovább!!!

 63. Daniel Pal

  Daniel Pal

  Hónapja

  Tetszik, hogy tényleg mindenkit meghívtok az adásba legyen itt bal vagy jobb oldalról! Ezután a Fábry Sándorral is jöhetne egy interjú! Király volt ez a videó is, mint eddig az összes! Keep up the good work son!

 64. Mónika Szegedi

  Mónika Szegedi

  Hónapja

  Verebes igazi müvesz.

 65. AndyWalahol

  AndyWalahol

  Hónapja

  Eddig hol kedveltem hol utáltam, de legalábbis ellentmondásos személyiségnek gondoltam Verbes úrat. Régen erre mondták, hogy mély interjú. Itt most nagyon megkedveltem. Emlékeim szerint ő volt az aki a Kellér Dezső után mint konferanszié a szocializmus világába vissza csempészte a nosztalgikus "úri-úr " viselkedést. Ami ugye szintén ellentmondás, viszont a mai társadalomból a televizóból a politikából a színházból fájóan hiányzik.

 66. tamás sisak

  tamás sisak

  Hónapja

  Elment az egész nagyon balosba?! Mi an?! Ezt az a Verebes mondja, aki élő adásban felhívja a már hatalmon lévő Kovács Lászlót és együtt pocskondiázzák a már ellenzékben lévő Fideszt? Zavarodott elme. Kóros hazudozó.

 67. Judit Stoffer

  Judit Stoffer

  Hónapja

  Annyira szeretem! Köszönöm!

 68. Elhatárolódó Hód

  Elhatárolódó Hód

  Hónapja

  Miért verbális a búza?

 69. Lászlóné Borbás

  Lászlóné Borbás

  Hónapja

  Jó volt nagyon! Köszönöm.

 70. tocsa120ls

  tocsa120ls

  Hónapja

  Gratulálok, ehhez kell gerinc, nem a téglahordáshoz.

 71. Marcsi M

  Marcsi M

  Hónapja

  Az en gyomrom egyszeruen keptelen ezt az radikalis balliberalis agyamentseget megemeszteni, akarmekkora erofeszitessel is probalkozok. Most hogy lehet mar egy hulye kis poenra azt kerdezni hogy az nem no-ellenes??? Mi van?? A Verebes meg elkezd lamentalni rajta...hat megall az eszem. En, mint valoszinuleg mindkettotoknel fiatalabb no, tudatom veletek hogy ha ti ezt nokre nezve sertonek definialjatok, akkor ti agyamentek vagytok. En eskuszom ugy erzem el fog kelleni menekulnom error a bolygorol valahogy mert ugy tunik a vilag elvesztette az eszet. Ketsegbeejt ez a politikailag korrekt korszak, meg a humort is sterilizalni akarjak. Faj nekem ami történik az emberiseggel.

 72. Daddio Kincaid

  Daddio Kincaid

  Hónapja

  Jo ujra latni es hallani. Ritka ez az emberseg, amit o kepvisel. Lehetne allando rovata!

 73. sony franceze

  sony franceze

  Hónapja

  verebes a mágus

 74. Balázs Gyeőry

  Balázs Gyeőry

  Hónapja

  Nagyon jó beszélgetés volt!

 75. Robi Kovács

  Robi Kovács

  Hónapja

  Óriási volt!

 76. Junior Honor

  Junior Honor

  Hónapja

  Habár a Heti Hetes tagjainak börtönben a helyük, de mivel Verebes láthatóan megbánta hogy Medgyessyt védték, ezért ő kaphatna mondjuk felfüggesztettet.

 77. Kim Jong Un

  Kim Jong Un

  Hónapja

  Jó szőrös a ruhája

 78. kaboca56

  kaboca56

  Hónapja

  Gyomor forgató.

  • Zoltán Végvári

   Zoltán Végvári

   Hónapja

   Az! Az esendő ember takarójába bújva, magyarázza a mindig is törleszkedő mivoltát. Verebes egy felmosórongy.

 79. Tirias

  Tirias

  Hónapja

  messze értelmesebb a heti hetes legtöbbjénél... ...és ami méginkább fontos, h komoly önkritikával és beláttással képes befogadni a dolgokat - akár realtime is... (a sárosdi rész most is vállalhatatlan számomra, de ő ezt gondolja valamiért közelről, ez van... nem fogunk mindenben egyetérteni) ...hernádi juci, hajós és a váncsa mellett verebest is is kedveltem... :) (de azért kissé már megöregedett, érezni rajta) ...leginkább az nem elhanyagolható, ahogy az amerikai terrorizmus kérdésében a többiek "fölé nőtt"... és azóta is ez a tág perspektívát hozza...

 80. Laci Szucs

  Laci Szucs

  Hónapja

  Én egy kicsit csalódtam ebben az emberben.. Amit megtettünk valamikor, arra inkább legyünk büszkék!! Az, hogy egy újabb nemzedék a heti hetessel azonositja, és tiszteletlenül beszólagatnak, az csak az ő hibájuk.. Nem lehet minden korosztálynak megfelelni.. De aki kicsit is is tiszteli kabaré műfaját, az páldául szerintem tudni fogja mindenkoron, hogy mit jelent, jelentet ennek műfajnak, és kogy ki is valójában a Verebes István.. És ez az ami igazán számit, nekem legalább is!!

  • Antal Kalász

   Antal Kalász

   Hónapja

   @Zoltán Végvári ***** !

  • Zoltán Végvári

   Zoltán Végvári

   Hónapja

   A Verebesek azok, akik a saját munkájukat - múltjukat - képesek elásni. És pont ezért ne csodálkozzunk, hogy a kabaré (de már a stand up is), mint műfaj szinte eltűnt. Kádárék engedték anno, Orbánék nem szeretik - tehát (most már) Verebes sem. Ennél mi nyilvánvalóbb? Sosem szerettem a szélkakas embereket.

 81. Zoltán Végvári

  Zoltán Végvári

  Hónapja

  Nekem az az érzésem, hogy ez az ember nagyon tudatosan tud szélkakas lenni a kétpólusú magyar valóságban, ami általa még védhető - és ez elfogadható az átlagember számára is, az esendő embert látván. Ha végigmegyünk időrendben a kádárista tevékenységétől a jelenlegi fehér-hetero-keresztény (női áldozathibáztató) jelenéig tényleg pontosan megállapítható, hogy tényleg nem a színésznő a k*, hanem Verebes (amint mondta is). Sárosdi, csak áldozata volt egy autoriter művészvilág kapuőrének, míg Verebes meg folytatólagosan gyakorolja a pozícióba fekvést. Nem mellesleg a szembesítésnél meg is futamodott, amikor rávágta ezt a jobbágy kifejezést. Aki pedig itt jobbágy az Verebes.

 82. awendery

  awendery

  Hónapja

  Elképesztő.

 83. Gabor M

  Gabor M

  Hónapja

  A VV szereplőit kérdezgesd a szexizmusról.

 84. Veronika Mosolyvonal

  Veronika Mosolyvonal

  Hónapja

  Három éve nincs televízióm. Most éreztem igazán, hogy jól döntöttem. Jó választás volt feliratkozni rátok!🥰

 85. Gyöngy Bognár

  Gyöngy Bognár

  Hónapja

  Több interjút végignéztem, meg kell állapítani, ha valakinek nincs elég tapasztalata az életről előbb gondolkozzon el milyen hülye ítéleteket akar másokra kényszeríteni. Azért mert azt "hallotta" nem jelenti azt, hogy tisztában van az értelmével. Ez a riporternek szól. Másik: Én nő vagyok, abúzust csak az ér aki úgy viselkedik, ha az anyja nem tanította meg neki, hogy kell viselkedni egy tisztességes nőnek, ne a férfit hibáztassa, hanem az anyját.

  • Junior Honor

   Junior Honor

   Hónapja

   @Zoltán Végvári Te biztosan valami 40 éves szűz féle vagy.

  • Zoltán Végvári

   Zoltán Végvári

   Hónapja

   Sőt még a nagyanyját is nem? Sőt sir Anthony Hopkins pedig civilben is embereket eszik! Eccerű vagy, mint a szög!

 86. Kritikus Kritikus

  Kritikus Kritikus

  Hónapja

  még él ? azt hittem rég elhunyt

 87. László Slemmer

  László Slemmer

  Hónapja

  Patronáló lettem egy hónapja én is, mert igen színvonalas. Lécci gm, amikor monológot tartasz, beszélj lassabban, mert olyankor le kell lassítanom a HUeye-videót, hogy jobban értselek. Szerintem ez másoknak is baja. Amúgy csillagos ötös, persze. (y)

 88. Sd Asg

  Sd Asg

  Hónapja

  📢📣💏💑👶👵👴🚂✈✈✈✈⛵🛅🚃🌋🌋🚏🚏🚏🌋🌋🌋🌋🌋🌋😇😈😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😱😨😩😩🙋😿. 🐔🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐃🐃🐃🐃🐃👶🐔🌋🚏🚏

 89. Latyim

  Latyim

  Hónapja

  Nézhető műsor. A két genny. Verebes megmondta hogy az Orbánt már leváltottuk(2002) . Megérte az a 8 év mi ? Szarszopók

 90. csárlifirpó

  csárlifirpó

  Hónapja

  Még sohasem láttam ennyire emberi mélységben Verebest, számomra hiánypótló volt ez az interjú, köszönöm!

 91. Ibolya Ükös

  Ibolya Ükös

  Hónapja

  Attila Toth Verebes Istvan velemenyevel, mint no tokeletesen egyetertek. Ha egy no beszall ket ferfi melle egy kocsiba, gondolhatta volna, hogy nem varosnezesre mennek. Egy szineszno aki elvallal olyan szerepet, mint Sárosdi Lilla, akkor az nem is olyan finnyas no. Ha meg is tortent amit Marton Lászlóról meselt, akkor kellett volna tenni ellene, nem 20 ev mulva. Termeszetesen, ha ugy tortent elitelem Marton László viselkedeset.

  • Zoltán Végvári

   Zoltán Végvári

   Hónapja

   Nőként ne süllyedjen le már az áldozathibáztatás szintjére. Vagy ez valami stocholm szindróma önnél? Én nem teszek egyenlőségjelet valaki színészi megjelenése és privát élete között - jól is néznénk ki (akkor sir Anthony Hopkins otthon is embereket eszik?). Verbes ebben a szembesítésben megfutamodott és kínjában vágta rá, hogy "jobbágy". De ezt is a rutinja miatt, mert megtanult védhetően lavírozni a mindenkori regnáló hatalom mellett. A jobbágy kifejezés inkább mintha rá illene sokkal jobban.

  • Szilveszter Matuschka

   Szilveszter Matuschka

   Hónapja

   Jól néznénk ki, ha minden nőt megdugnának, mert egy autóban utazott két férfival! Nem ez a lényeg. Marton tett egy nem túl udvarias ajánlatot, DE NEM ERŐSZAKOSKODOTT. Nem volt indokolt vele szemben ez a felzúdulás. Szerintem minden férfi életében van olyan momentum, hogy próbált egy nőt közösülésre rávenni, de az illető nem állt kötélnek. Egy normális világban ez nem jelent problémát, ha a férfi elfogadja és akceptálja a visszautasítást, de a meetoo és BLM világ a legkevésbé sem normális.

 92. dmids

  dmids

  Hónapja

  Még nem néztem meg az interjút, de a hozzászólásokon megdöbbentem. Megdöbbentem, mert akkor ők vagy nem látták a heti hetes többi tagjával az interjút, vagy nem értelmezték, csak mint infót beengedték. Kipipálták, hogy ez is megvan, de nekik ezek csak szövegek, és akkor meghallgattuk az egyik felet majd a másikat. Fúúú de jó... ez volna a párbeszéd hogy te is elmondod, amit akarsz én is elmondom (persze egyiket sem érdekli a másiké hisz kizáró a 2 vélemény), de akkor is az egyik működik? :-) De maradjunk a szilárd tényeknél 1:13 percet kapott 6 ember (ez picivel több mint 12perc/fő) míg a "nagytiszteletű madár úrra" elment 57 perc. Lehet más matematikát tanultam, de ez messze van a fair helyzettől. Miután végighallgattam a 6-os videót, nem tudom elképzelni mi olyat tudna mondani a fent említett úr (akinek a videóját egy napon belül át is kellett nevezni, ami eleve no comment...), ami érdemben cáfolná az elhangzottakat. Maximum árnyalni tudná de semmi több. Hogy nem úgy volt? Ez cáfolat? Eleve megmutatja, hogy nem volt hajlandó leülni közéjük. Ezek után minek adni neki időt, ha ő nem hajlandó összeülni velük? :-)))))) Miközben kegyeltje a rendszernek... Míg a 6 nem.... Marcit eddig is jobb oldalinak éreztem, de mindenképpen a régi nemesi rendszer visszasírójának. Ezzel csak ezt a benyomásomat erősíti. A 'Így verte szét a gazdasági elit a jóléti államot' videóban "nyújtott" teljesítményével ezt kiválóan reprezentálta is. Kár érte. :-( Nos meghallgattam. Sajnos tokkal-vonóval hozta az előzőleg szocialista majd megbántott fideszes dumát és kb. ennyit is ér.A fidesz oldal tele van ilyenekkel. Bayer úr is mondott szépeket ha nem az ellenzékről beszél... most akkor itt el kellene ájulni? Senki sem mondta hogy nincsenek részben értelmes emberek a fidesz oldalán... Csak azt hogy a hatalomért és a pénzért bármire képesek...A Tocsik ügy kapcsán nevetséges, hogy egy politikában olyannyira járatos ember hisztizik. A nő a szokásos 10%-ot kapta amiből összejött a 600 millió. Hogy sok? Igen. Ez az ő hibája? Nem. A döntéshozóké. De akkor ezt az időt éltük. A vadkapitalizmus tombolt. Ekkora joghézagok voltak... Akkor ment a fidesz székház ügy vagy éppen a privatizáción meggazdagodottak köre. Miért Gyurcsány Ferenc az egyetlen bűnbak benne? Mert nem nemzethy? Jaaaaaa értem. Bocs de nem :-). A törvényeket nem ő írta magára mint most... Gyakorlatilag minek született a videó a neoliberalizmusról ha annak a szerepét nem használja fel az újabb videókban Marci? Ami a heti hetes ügyét és a megbélyegzést illeti megmosolyogtatott egy ilyen (ál)művelt ember véleménye. (Most azt tegyük félre hogy a mások megbántottságát azzal lesöpri ő nem úgy gondolta... oké... de akkor ők meg igen :-))))))))) És ezzel kimondta nem gond a köpönyegforgatás ha pénzért tesszük és pont ezt nem kedvelik benne.) Zavarja a művész urat hogy megbélyegzik a heti hetessel. Értem... meddig is vett benne részt? 20 évet? A pénz jó volt? Aha... Eszembe jutott a 2 tizenéves lány akik zsilettpengével kényszerítették a taxist majd megölték... Az egy totálisan félresiklott 1 órája volt 2 tinédzsernek mégis egész életükben viselniük kell ennek a terhét. A művész úr 20 évig (ebben a világban forogva előzőleg évtizedeket) csinálta és nem érti a felelősségvállalás fogalmát... Aha... Úgy sajnálom de tényleg. :-)

 93. Aramy Stuxful

  Aramy Stuxful

  Hónapja

  Már mindegy ,maximum Bagi-Nacsa paródiákat lehet nézni ,ezen tessék nevetni. A műfaj meghalt.

  • Zoltán Végvári

   Zoltán Végvári

   Hónapja

   Nemcsak a műfaj halt meg, hanem a magyar emberek humorérzéke is. Bármilyen poént képesek sértésként kezelni a mindennapokban.

 94. Ágnes Bné F.

  Ágnes Bné F.

  Hónapja

  Teljes mértékben igaza van Sárosdival kapcsolatban.

 95. Ágnes Bné F.

  Ágnes Bné F.

  Hónapja

  Mindig értékeltem Verebes urat. Intelligens ember. Őszinte. A heti hetesben való szereplése nem rontott a tekintélyén az én véleményem szerint. Az a műsor tükört tartott a rendszer elé. Nekem hiányzik Verebes úr a képernyőkről. Örülök, hogy olykor-olykor még láthatom.

  • Zoltán Végvári

   Zoltán Végvári

   Hónapja

   Verebes egy jobbágy. Megtanult emberileg védhető módon törleszkedni a regnáló hatalom mellett, emellett pedig a mindenkori múltját megtagadni. Normális körülmények között - jellemes emberként - be tudott volna ülni a Heti hetes volt tagjai közé. De ezt az éppen most képviselt fekvőpozíciója miatt nyilván nem vállalhatta.

 96. Mária Kőmíves

  Mária Kőmíves

  Hónapja

  A rendezők mik? Édesapám abba halt meg, hogy ősszel volt filmfelvétel a Dunán, a csónakból ruhástul borult be a vízbe (82 éves volt) tüdőgyulladást kapott , majd rákos lett 1 év múlva meghalt...

 97. Ádám Prépost

  Ádám Prépost

  Hónapja

  🥳🤗👏👏👏👏 Fantasztikus interjú! Mindenkinek CSAK ajànlani tudom a vàgatlant IS! 31 éves fejemmel olyan kortörténeti àttekintést adott, amit elöre nem gondoltam volna! Ez a 3,5 óràs beszélgetés Mindkét fél részéről klasszis teljesítmény volt! 👏👏👏 👌✌️✌️✌️🥳

 98. Tschongor Attila

  Tschongor Attila

  Hónapja

  Teljesen igazat adok Verebes Istvánnak és minden tiszteletem az övé! Marci jöhet a Coming Out!

 99. Agota Szots

  Agota Szots

  Hónapja

  Verdes a Verebes.

 100. Szilveszter Matuschka

  Szilveszter Matuschka

  Hónapja

  Soha nem szerettem Verebest, külsőségek(megjelenés, hangszín, habitus) miatt. Ugyanezért nem is érdeklődtem a munkássága iránt. Megnézvén az interjút, nagyon elszégyelltem magam és be kellett látnom, hogy az előítéletesség komoly hiba és saját magával szúr ki, aki előítéletes. Verebes hihetetlenül bölcs, becsületes és önkritikus. Mindig azt mondja,a mit őszintén gondol és nem azt, amiről azt gondolja, hogy elvárják tőle bizonyos körök. Le a kalappal mélyen emberi megnyilvánulásai előtt! Volt bátorsága szembe szállni a kulturális életet átható boszorkányüldőzéssel és kiállt a barátjáért Marton Lászlóért a közhangulat ellenére. Ami meg Gyárfást illeti, kitüntetés járna neki, ha tényleg ő finanszírozta Fenyő eliminálását. Ha még befizetne Tasnádira is, akkor szentté kellene avatni, mint az Emberiség jótevőjét.

  • Szilveszter Matuschka

   Szilveszter Matuschka

   Hónapja

   @Zoltán Végvári Nézd, én nem látok bele egy ember legbelső gondolataiba. Ezek voltak a benyomásaim. Ha 2022-ben az ellenzéki összefosás hatalomra kerül és Verebes hatalmas balraátot tesz, akkor jól ítélted meg. De hozzátenném, jelenleg ugyan jobboldali kormány van pozícióban, de a színházi világban ballib hegemónia uralkodik. Aki minden áron igazodni akar, az hozzájuk igazodik (lásd Szirtes Ági és a zegyetemi anatómia esete)

  • Zoltán Végvári

   Zoltán Végvári

   Hónapja

   "becsületes, önkritikus" Én inkább azt látom, hogy nagyon jól tud egyensúlyozni, hogy melyik oldalra feküdjön és az valamiért még éppen védhető legyen. Aki itt egy jobbágy az Verebes.

Következő